Tüm Versiyonu Göster : Erkeklerin %97'si aldatir?!
Bengü Cakmak
13-11-04, 02:57
Erkeklerin % 97’si aldatır!
''Erkeklerin % 97’si aldatır, % 1’lik kısmı zaten erkek değildir, % 1’lik kısımsa ya yaşlıdır, ya da aklından zoru vardır, geriye kalan % 1’lik aldatmayan, gerçekten sadık erkeği bulmaksa sayısal lotuyu tutturmaktan daha zordur.''
(www.haberturk.com)
13-11-04, 02:58
Külliyen yalan.
Balon haber balon. :lol:
Bengü Cakmak
13-11-04, 03:00
Bence dogru. Yani tabiki benim nisanlim icin gecerli degil :lol: :lol:
Ama cogu erkekler aldatiyor bunun nedenlerini ise arastirmak lazim, cogu piskolojik hasta, bazilarinin ise esleri yeterince güzel yada cekici degil yada artik herneyse :lol: :lol: :lol:
Sayisal bulma sansi %1'den yuksekse ben yarin yatiriyim ne var ne yok :)
SuperCimBom
13-11-04, 03:02
tabi evde kloseti kirletiyo diye adami oturturarak isettirmeye kalkarsan sonu budur.... ;)
Omur The Little Big
13-11-04, 03:03
Bence dogru. Yani tabiki benim nisanlim icin gecerli degil :lol: :lol:
Ama cogu erkekler aldatiyor bunun nedenlerini ise arastirmak lazim, cogu piskolojik hasta, bazilarinin ise esleri yeterince güzel yada cekici degil yada artik herneyse :lol: :lol: :lol:
Aslında erkeklerin böyle işe kalkışmaya niyeti yok da bazı güzellikler onları şeytana uyduruyor diyerek tartışmayı başka yöne çekeyim bari.
Omur The Little Big
13-11-04, 03:03
tabi evde kloseti kirletiyo diye adami oturturarak isettirmeye kalkarsan sonu budur.... ;)
KOPTUM...... :lol:
aldatan erkek yoktur
aldatilan kadin vardir
:lol: :lol:
Bengü Cakmak
13-11-04, 03:04
hmm :)
hayir ama gercekten cok ilgimi ceken birsey var. Erkekler cogunlukla bunu yaparlar ama neden itraf etmezler? Kimden korkarlarki?
Birde neden yapiyorsunuz ki?
(suclar gibi oldu, haha seye benzedi her gsli esini aldatir, ) :lol: :lol:
Her gun ayni yemek yenir mi diyecegim kavga cikacak :)
Bengü Cakmak
13-11-04, 03:22
yok hele sana ömür abi inananamiyorum...
heralde siz erkekerin hic iradesi yok :oops:
Omur The Little Big
13-11-04, 03:24
yok hele sana ömür abi inananamiyorum...
heralde siz erkekerin hic iradesi yok :oops:
Neden inanmıyorsun?
Ben hayatım boyunca hiçbir kız arkadaşımı aldatmadım.
Bengü Cakmak
13-11-04, 03:27
valla kadin aldatiyorsa bir sebebi vardir! Yani kadin sadece erkek cazibeli falan diye aldatmaz. Ya esinden saygi göremiyordur yada esi ona ilgi göstermiyordur.
Ama erkeklerin cogu neden aldatiklarini dahi bilmemekteler. bence
Aldatan erkek yuzdesiyle, aldatan kadın yuzdesi aynıdır..
En azından ben bir çoklarının aldatmasına yardımcı oldum :P
valla kadin aldatiyorsa bir sebebi vardir! Yani kadin sadece erkek cazibeli falan diye aldatmaz. Ya esinden saygi göremiyordur yada esi ona ilgi göstermiyordur.
Ama erkeklerin cogu neden aldatiklarini dahi bilmemekteler. bence
Ne guzel kendini avuyosun be Bengu.. Kadin aldatiyosa bi sebebi vardir, erkek aldatiyosa beyni uckuruna hukmedemiyordur.. Ohh valla ne guzel :)
Gecen gun CNN'de de boyle bir arastirma vardi.. Kadinlar da EN AZ erkekler kadar eslerini aldatiyolar. Ama kadinlar detaya daha cok onem verdiklerinden dolayi az yakalandiklari icin halk arasinda erkekler sanki daha cok aldatiyormus izlenimi doguyor..
Dostoyevski bosuna dememis "Kadin, her seyi goren gozu bile aldatir." diye..
Sonuc olarak; Kadinlar yasam denilen bir hapisanenin icinde, kocalarindan baska erkek tanimayan, edepli, yalan soylemeyen, kotuluk yapmayan insanlar olarak yasamaya mahkum edilmis esirler gibi hissederler kendilerini ve esaret denilen kavramin ozunde ozgurluge kacmak arzusu yatar bircogunda.
Bengü Cakmak
13-11-04, 03:42
haklisin aslinda. Ama tv lerde gördügümüz kadariyla genco seninde dedigin gibi hep erkekler ön planda. ama sunuda bayanim diye kesinlikle söylemiyorum bayanlari korumak gibi bir niyetim ise hic yok, ama bayanlar daha duygusal.
Yani bir bayan aldatirsa,ki bence cok yanlis her iki taraf icin de gecerli, ozaman bunu diger insani sevdigi icin yapiyordur. Ama erkekeler sevgi icin aldatmazlar sanmiyorum cok az.
Yada ben bu konuda bilgisizim oda olabilir.
Hic aldatmadim aldatmamda. Cünkü karekteri oturmus insanlar aldatmza diye düsünüyorum. Ama eger bir insan aldatiyorsa ve bunu yapmaya mecbursa (bu nasil oluyorsa), ozaman saygim var.
yüzdelerle ölcülecek birsey degil aldatma olayi.... hatta kadinlar erkekler´den daha beterdir... erkek hic degilse delikanli gibi aldatir ,öyle yada böyle belli eder,karisini aldatirken yüregi sizlar ,ama kadin saman altindan su yürütür ,ruhunuz bile duymaz,yillarca devam eder bu olay , en sonunda karni burnunda gelir "kocacigim ben hamileyim,bi kizimis olacak " vs gibi seyler zirvalar, cocugu´da sizin
üstünüze atar...
kadin sacma nedenler´den dolayi aldatir..erkekler ise, ya evde kadin dir dir ediyodur, yada canindan bezmistir,kafasida güzel olabilir yani erkekler hassar varlikalardir,alkolun etkisiyle kolayca tuzaga düsebilir...
bana kimse hikaye anlatmasin kardesim ,erkeklerin 97%´si aldatirmis falan.... külliyen yalan... belki arada bir seytana uyup bisey yapar ama bu aldatmak degildir...kalbi yine evdeki hatunundur... mutlaka bir derdi var..
delikanli adam keyfinden aldatmaz... (seytana uymaz diyelim)
ama maalesf kadin aldatir ve sonra gelir yine sizin yüzünüze güler... erkek ise yatakta kadina sirtini dönüp yatar.. vicdani rahat degildir
forumdaki bayan arkadaslarimizi karsima almis olabilirim ama gercek bu ..
Figo kardes bayagı dertli gördüm seni :)
Figo kardes bayagı dertli gördüm seni :)
yok abi allaha sükür su an bi derdim yok ama tecrübemiz var bu konuda :)
Aslan Suat
13-11-04, 04:01
erkegim, aldatmiyorum, aldatmadim, 1% icerisindeyim.
aldatan erkekleride sevmiyorum. nedenine gelince: madem baska kadinlarin pesindesin niye evlendin niye nisanlandin. dürüstlük gerektirir bunlar, aldatmakta bu durumda ne dürüstlüknen nede erkekliknen alakasi var.
ama söyle birsey var, güzele bakarim, bu aldatmak sayilmaz :P
bide kadinlarin aldatmasini yazmis bir kac arkadas, aklima arsimedin (türkcesi bumudur bilmiyorum, yani archimedes) bir sözü geldi: "anneler cocuklarini babalardan daha cok sever, cünkü onlar emin olabiliyorlar cocuk onlardan olduguna."
bu sözün ne kadar dogru oldugunu bazen almanyadaki talkshowlarda görüyorum, babalik testlerde baba olarak gecinenlere cogu kez negativ test sonucu (cocuk ona ait degil) cikiyor.
Omur The Little Big
13-11-04, 04:01
Aman Figo'ma bak bea...
haklisin aslinda. Ama tv lerde gördügümüz kadariyla genco seninde dedigin gibi hep erkekler ön planda. ama sunuda bayanim diye kesinlikle söylemiyorum bayanlari korumak gibi bir niyetim ise hic yok, ama bayanlar daha duygusal.
Yani bir bayan aldatirsa,ki bence cok yanlis her iki taraf icin de gecerli, ozaman bunu diger insani sevdigi icin yapiyordur. Ama erkekeler sevgi icin aldatmazlar sanmiyorum cok az.
Yada ben bu konuda bilgisizim oda olabilir.
Hic aldatmadim aldatmamda. Cünkü karekteri oturmus insanlar aldatmza diye düsünüyorum. Ama eger bir insan aldatiyorsa ve bunu yapmaya mecbursa (bu nasil oluyorsa), ozaman saygim var.
Kendi dusunduklerini tum kadinlar adina genelleme yapiyosun Bengu. Sen oyle olabilirsin ama kadinlarin hepsi oyle degil. Benim de demek istedigim bu zaten. Ozellikle Turk milletinde kadinlar kendilerini pofpoflamayi o kadar cok severler ki.. Mesela ben cocukken cok duyuyodum "Kadinlar melektir! Kadinlar anadir! Kadinlar kutsaldir. Onlara uzanan eller kirilsin, onlara uzanan diller kopsun insalllahh!" diyenleri. Evet, kadinlar melektir. Uysal ve zararsiz gorunuslerinin kamuflajinda olumcul bir melektir.
Kadinlar, erkeklerden de akillidir. Cogu da zaten susup aptali oynamayi severler.. Bilip gorurler ama bilmemezlikten gelirler. Ve asla da akillari karismaz. Kadinlarin akillari, hangi erkegi sececeklerini bilemediklerinde karisir sadece.
Amerika'da yasiyorum. Turkiye'de de yasadim. Ve %100 eminim ki iki ulkede de kadinlar erkekleri, erkeklerin kadinlari aldattigindan daha fazla aldatiyolar. Sadece cok fazla detaya onem verdiklerinden dolayi yakalanmiyolar o kadar. Gerizekali erkekler de daha fazla yakalandiklarindan dolayi hemen hemen butun milletlerde erkeklerin kadinlari daha cok aldatigi saniliyor ama istatislikler bunu yalanliyo tabii ki.
Turkiye'de kadinlarin sikayet ettigi baska bir konu da siddet.. Niye kadinlara siddet diye bircok program yapildi Turkiye'de hala da yapilmaya devam ediliyor. Ben sadece cevremden gozlemlediklerimden edindigim bilgiler dogrultusunda su soruyu soruyorum sana. Erkekler cogunlukla siddeti ilk kimlerden goruyor? Bence annelerinden yani kadinlardan. Kendinizi kistas alin mesela.. Babanizdan mi daha cok dayak yediniz yoksa annenizden mi ? Bu soruyu cevapladikdan sonra devam ederiz.
Babanizdan mi daha cok dayak yediniz yoksa annenizden mi ? Bu soruyu cevapladikdan sonra devam ederiz
------------------------------------
valla anamdan daha cok dayak yedim :)
agzindan bal damliyo be genco...
Omur The Little Big
13-11-04, 04:18
Babanizdan mi daha cok dayak yediniz yoksa annenizden mi ? Bu soruyu cevapladikdan sonra devam ederiz
------------------------------------
valla anamdan daha cok dayak yedim :)
agzindan bal damliyo be genco...
Annemizden tabi.Çocuğun yetişmesinde en büyük rol annenin.Ama kendi adıma iyi ki de yemişim diyorum bu yaşımda.
Bengü Cakmak
13-11-04, 04:19
Bir erkek cikip esim beni dövdü neden demiyo? olmuyomu?
-------------------------------------------
Ben şahit oldum walla.Hem de oklavayla dövmüş kadın eşini.
ARKADAŞLAR GARİP ŞEYLER OLUYOR.BENGÜ'ye cevap yazarken nasıl olduğunu bilmiyorum ama yazdığını editledim. :?
Omur The Little Big
babamdan da dayak yemedim annemden de
cocukken babamin attigi bir iki tokati saymazsak
aldatma meselesinde ise yorum yapmiyorum
erkek ne kadar aldatiyorsa kadin da muhtemelen o k adar aldatiyordur herhalde. ama bu oran yuzde doksanyedimidir onu bilemem
JackDaniels
13-11-04, 10:34
Flört döneminde aldatmaya kesinlikle karşıyım....Fakat, evlilikte ilişkinin sağlığı açısından erkek ufak tefek kaçamaklar yapmalı...Ben flört dönemlerinde kesinlikle hiç bir kız arkadaşımı aldatmadım...Ama evlendiğim zaman, ufak tefek kaçamaklar yaparım diye düşünüyorum.
Bengü Cakmak
13-11-04, 12:23
ya neden edtiliyorsun küfürmü ettim naptim? allahim ya söylermisn ömür abi!
Bengü Cakmak
13-11-04, 12:25
Flört döneminde aldatmaya kesinlikle karşıyım....Fakat, evlilikte ilişkinin sağlığı açısından erkek ufak tefek kaçamaklar yapmalı...Ben flört dönemlerinde kesinlikle hiç bir kız arkadaşımı aldatmadım...Ama evlendiğim zaman, ufak tefek kaçamaklar yaparım diye düşünüyorum.
özür dileirm ama cok sacma.... peki bunu nasil acikliyorsun? Gerekcen ne?
Kadın akıllıdır
Kadın zekidir
Kadın işini bilir
ve
Kadın aldatmaz
sadece böyle şeyleri
Erkekler yapar ;)
JackDaniels
13-11-04, 15:16
Flört dönemi aynı evliliğin balayı ayları gibidir...Herşey lay lay lom...
Ama aynı yastığa baş koymaya başlayınca her şey değişiyor...
Heleki bi 10-15 sene geçince insan ister istemez aynı şeylerden bunalıp farklı şeyler istiyor...
Neyse bunlar derin mevzu...Herkesin kendine göre düşüncesi vardır...Saygı duymak lazım....
Hayatım boyunca bir çok ilişkim oldu, hiç kimseyi aldatmadım...
Ama dediğim gibi evlenince aldatabilirim...
http://www.pro-j.com/gulmece/karikatur/hayvanlar/aldatma.jpg
mirac hocam. fazla acik verme vallahi. olur da evlenecegin insan mazaallah okur bir gun buralari.ona gore yani
Bengü Cakmak
13-11-04, 16:22
mirac ben olsaydim senle asla evlenmezdim bu bir :)
Bir diger konuda, eger kendine monoton kisilikli bir es secerse elbette sikilirsin. Burada is sana düsüyor.
JackDaniels
13-11-04, 17:07
Swing o koyduğun resmin gerçeğini 1 hafta önce Televizyonda haber olarak izledim...Gözlerime inanamadım...
Yani yok yumurtanın içinden fil çıkmıyorda :lol:
Ördek ayaklı, horoz sesli, tavuk tipli bi yaratık çıkmış...
Ortalıkta paytak paytak, ördek ayaklarıyla geziniyor..üüürüüüüü diyor ama baktığın zaman tavuk :P
Bu durumda ne oluyor...Tavuk, horozu ördekle aldatmış :lol:
Hayvanlar bile aldattıktan sonraaaaa,..
nEyse yorum yok :roll:
Swing o koyduğun resmin gerçeğini 1 hafta önce Televizyonda haber olarak izledim...Gözlerime inanamadım...
Yani yok yumurtanın içinden fil çıkmıyorda :lol:
Ördek ayaklı, horoz sesli, tavuk tipli bi yaratık çıkmış...
Ortalıkta paytak paytak, ördek ayaklarıyla geziniyor..üüürüüüüü diyor ama baktığın zaman tavuk :P
Bu durumda ne oluyor...Tavuk, horozu ördekle aldatmış :lol:
Hayvanlar bile aldattıktan sonraaaaa,..
nEyse yorum yok :roll:
Tavuktan doğma,Ördekten olma,Horozdan aldatılma...
Nüfus kayıtlarınada herhalde böyle geçerdi...
İkinci kısım içinseda 2 tarafda bu işi yapar
aradaki fark
erkek aleni kadınsa na aleni yapar ;)
yaratılıştan gelen bi itici güc olabilir, genlerden kaynaklanan:)
istemesende- bazen olayın içinde buluyorsun kendini-ve ayrılıklar :)
alin size bir fatih altayli yazisi. konuyla da alakali
Sadece erkekler yapmazmış
TÜRKİYE zina yasası tartışmalarında ‘aldatan erkeklerden’ söz ederken, bir araştırma durumun pek de öyle olmadığını ortaya koymuş.
Adli Tıp Kurumu’na ‘babalık testi’ için başvuran her yüz kişiden 20’si test sonuçlarından ‘memnun’ kalmıyormuş.
Yani 5 çocuktan birinin babası, çocuğun gerçek babası olmadığını öğreniyormuş.
Bu azımsanmayacak bir oran.
Anlaşılan ‘erkektir yapar’ lafı geçmişte kalmış. Kadın da yapıyor.
Bu tatsız mevzuyu bir fıkrayla bağlayalım en iyisi:
‘Hoca hanımlara vaaz veriyor. Kadınlardan biri sormuş: Hoca efendi, bir mühendisle zina yaparsak cezası ne kadar?
Hoca yanıtlamış: 3 sene.
Bir diğeri atılmış: Peki hocam ya doktorla zina yaparsam.
Hoca yanıtlamış: 4 sene.
‘Ya avukatla’ demiş bir diğeri.
Hoca cezayı artırmış: 5 sene.
En sonuncusu sormuş: Peki ya bir hocayla. Hoca parmağını kadına doğru sallamış: Seni gidi uyanık. Cennete gitmek istiyorsun galiba.’
erkek hic degilse delikanli gibi aldatir ,öyle yada böyle belli eder,karisini aldatirken yüregi sizlar ,ama kadin saman altindan su yürütür ,ruhunuz bile duymaz,yillarca devam eder bu olay , en sonunda karni burnunda gelir "kocacigim ben hamileyim,bi kizimis olacak " vs gibi seyler zirvalar, cocugu´da sizin
üstünüze atar...
ben birsey biliyorumda söylüyorum dimi ;)
Bengü Cakmak
14-11-04, 03:32
erkek hic degilse delikanli gibi aldatir ,öyle yada böyle belli eder,karisini aldatirken yüregi sizlar ,ama kadin saman altindan su yürütür ,ruhunuz bile duymaz,yillarca devam eder bu olay , en sonunda karni burnunda gelir "kocacigim ben hamileyim,bi kizimis olacak " vs gibi seyler zirvalar, cocugu´da sizin
üstünüze atar...
su üstteki alinti cok ama cok sacma. Delikanlilik falan hata orada basliyor figo bunu anlaman lazim önce :)
Bence her kisinin bir aldatma sınırı vardır..Yani kimi her pas verenle aldatabilir, kimi ben asla aldatmam der..Ama ne bilim karsısına Angelina Jolie kıvamında bir hatun ve ya Brad Pitt ayarında bir delikanlı cıkarsa da, cok fazla dayanabilecegini sanmıyorum..Herkesin bir eşik noktası vardır..
%97 abarti olmus,60-70 deselermis bari :D
Bengü Cakmak
14-11-04, 03:47
Tabikide, aldatma nedir?
Birde onu tartismak gerek herseyden önce. Benim icin bir Flirt de aldatmaya girer!
Yasin bu mesaj sana sanırım :)
Kızım sana soyluyorum gelinim sen dinle hesabı :)
Bengü Cakmak
14-11-04, 03:50
Yasin bu mesaj sana sanırım :)
Kızım sana soyluyorum gelinim sen dinle hesabı :)
valla bilemicem :lol: :lol: mesajimi ilettim ben artik bilemem uyarimi yaptim yani sizde sahitsiniz :lol: :lol: :lol:
Tabikide, aldatma nedir?
Birde onu tartismak gerek herseyden önce. Benim icin bir Flirt de aldatmaya girer!
katiliyorum sana..
flört boynuzun yarisidir...
üstünüze atar...
su üstteki alinti cok ama cok sacma. Delikanlilik falan hata orada basliyor figo bunu anlaman lazim önce :)
benim görüsüm bu :) ,herkesin fikri ayridir,saygi duyarim
Aslan Suat
14-11-04, 04:03
Bence her kisinin bir aldatma sınırı vardır..Yani kimi her pas verenle aldatabilir, kimi ben asla aldatmam der..Ama ne bilim karsısına Angelina Jolie kıvamında bir hatun ve ya Brad Pitt ayarında bir delikanlı cıkarsa da, cok fazla dayanabilecegini sanmıyorum..Herkesin bir eşik noktası vardır..
gian bana öyle firsatlar geldiki aldatmak icin, ama nedense hicbirine uymadim. bence insan iradesi bu, kendini kontrol edebilirsen herseye karsi gelebilirsin, ha zamanla huyum degisermi bilemem. ama su anki halimle bir an icin bile aklimdan aldatmak gecmedi, hata aldatmaktan nefret bile ediyorum.
aldatmanin basladigi an neresi onu bilmiyorum ama. misal önceki postumdada yazdigim gibi güzellere bakarim. flört etmedim, ama sohbet ettigim bir kac kiz flört ettigimi sanmislardi.
aldatmanin baslangici nerede?
Bengue ye göre flörtde, baskasina göre bakmakta olabilir bile, bir baskasina görede flört etmeyide normal görer. bence her kise göre aldatmak degisiyor.
Bengü Cakmak
14-11-04, 04:05
gian bana öyle firsatlar geldiki aldatmak icin, ama nedense hicbirine uymadim. bence insan iradesi bu, kendini kontrol edebilirsin herseye karsi gelebilirsin, ha zamanla huyum degisermi bilemem. ama su anki halimle bir an icin bile aklimdan aldatmak gecmedi, hata aldatmaktan nefret bile ediyorum.
aldatmayin basladigi an neresi onu bilmiyorum ama. misal önceki postumdada yazdigim gibi güzellere bakarim. flöt etmedim, ama sohbet ettigim bir kac kiz flört ettigimi sanmislardi.
aldatmayin baslangici nerede?
Bengue ye göre flörtde, baskasina göre bakmakta olabilir bile, bir baskasina görede flört etmeyide normal göre. bence her kise göreye aldatmak degisiyor.
iste budur! :mrgreen:
Suat, dedigim gibi eşik meselesi..Demekki senin eşigin oldukca yüksek..Ama senin de aldatabilecegin bir durum cıkabilir..
Ben de senin gibi düsünürdüm ve asla aldatmam derdim..Ki benim de cok fırsat gecmesine ragmen elimin tersiyle itmistim hepsini..Ama bu yaz oyle biriyle karsılastım ki, bütün degerlerim alt üst oldu :) Dolayısıyla, belli olmuyor bu işler diyebilirim..
( Bu itirafı da neden yaptımsa :) )
Bengü Cakmak
14-11-04, 04:13
Suat, dedigim gibi eşik meselesi..Demekki senin eşigin oldukca yüksek..Ama senin de aldatabilecegin bir durum cıkabilir..
Ben de senin gibi düsünürdüm ve asla aldatmam derdim..Ki benim de cok fırsat gecmesine ragmen elimin tersiyle itmistim hepsini..Ama bu yaz oyle biriyle karsılastım ki, bütün degerlerim alt üst oldu :) Dolayısıyla, belli olmuyor bu işler diyebilirim..
( Bu itirafı da neden yaptımsa :) )
Ya peki iliskiye yazik degilmi? Seni seven insana? Onca yasanmis güzel anilara saygisizlik olmazmi? Yani irade bunlarindami önüne gecemiyor?
(yada bilemiyorum ben cok geri kafaliyim) :oops:
Aslan Suat
14-11-04, 04:15
vallah öyle bir duruma gelmem insallah, cünkü suanki halimle cok mutluyum ve benim yüzümdem herhangi bir sekilde bu mutlulugun bozulmasini istemem. Nisanlima ise "ahh bu kiz cok güzelmis" diyebiliyorum, ama kendisi bu erkekde cok yakisikli demesini istemem nedense (artistler, sarkicilar ve sanatcilar haricinde). biraz kiskancim bu konularda nedense.
aldatma,kapsamına gore degismeli...
2 bayanla birlikte olmak aldatmaya girer...
ama ne bileyim 20 senedir biriyle evlsindir,yutt dısına cıkmıssındır is icn,orada bir gecelik bir ilski yasamıssındır...
bu aldatmaya girmemeli...
erkegin dogasında var bu...
seytana uymak...
allah korusun...
omurden hersey beklenir ama...
bunuda nedenin bilmedigim halde eklemek istiyorum... :)
arat44,
Abi iyi demiş hoş demişsin de peki aynı şeyi 20 sene evli olduğun karın yapsa ne dersin?Kadının doğasında var bu diyebilir misin?Ya da Türkiye'de bu denebilir mi?
Bana göre aldatmanın erkeği kadını olmaz.
PS:Ben de aldatmaya meyilli biriyim... :mrgreen:
Bengü Cakmak
14-11-04, 18:40
arat44,
Abi iyi demiş hoş demişsin de peki aynı şeyi 20 sene evli olduğun karın yapsa ne dersin?Kadının doğasında var bu diyebilir misin?Ya da Türkiye'de bu denebilir mi?
katiliyorum PS haric, beni aldatani bende aldatirim.
arat44,
kadin erkegin namusudur..aldatamaz !
ya tabi ki hos olmaz ama...
topic erkeklerle ilgili diye oyle bir ornek verdim...
tabi ki kadın yaparsa hos durmaz...
ama oyle bir durum ki,kadınlar bu tip durumlarda affedebiliyor...
ama erkekler genelde affetmiyor...
ilginç...
ilginç...
ya kardesim senin gülünü baska biri koklarsa nasil affediyorsun ??
icin rahat eder mi ??
Ahmet Altan isi biliyomus arkadas:)
Bengü Cakmak
15-11-04, 01:33
ilginç...
icin rahat eder mi ??
sizinki rahat ediyorsa bizimkide rahat eder!
LuisFigo demiş ki:
Bengue demiş ki:
LuisFigo demiş ki:
arat44 demiş ki:
ilginç...
icin rahat eder mi ??
etmemeli, hele bi anne ise yaptigindan utanmali..
Bengü Cakmak
15-11-04, 01:49
ilginç...
icin rahat eder mi ??
etmemeli, hele bi anne ise yaptigindan utanmali..
BABA daha cok utanmali bence!
Delinin biri kuyuya tas atmis, 10 akilli cikaramamis :mrgreen:
taam kadınada erkegede yakısmaz...
offf...
Bengü Cakmak
15-11-04, 03:18
offf lama onur gece gece :lol:
Erkekler cogunlukla siddeti ilk kimlerden goruyor? Bence annelerinden yani kadinlardan. Kendinizi kistas alin mesela.. Babanizdan mi daha cok dayak yediniz yoksa annenizden mi ? Bu soruyu cevapladikdan sonra devam ederiz.
Genede ilk can acısında çoğunlukla "anneeeeeee" diye bağırdık."Babaaaaaa" diye bağıranını pek görmedim.Valla ben kavga etsem annem neden kavga ediyosun diye canıma okurdu ama babam "gücünün yettiğine çak yetmediğine eve kaç" derdi.Kaçınız mahallede yumruk yumruğa kavga eden kız çocuk yada kızlar çetesi gördü acaba?
Yada olayı daha konuya uygun daha akıl zorlayıcı farklı bir boyuta çekeyim (Ne de olsa konumuz aldatmak)
Ona bakarsan ensest ilişkiyi baz alalım?Sen kaç kere bir annenin evladını yada aile içinden birini cinsel olarak taciz ettiğini duydun kaç kere bir babanın evladını yada aile içinden birini taciz ettiğini?
Bir tokat mı daha acı vericidir?Yoksa cinsel taciz mi?
Biri terbiye için diğeri ise tamamen yıkım içindir.Sence hangi kişilik aldatmaya daha yakın dürtüler içerir?
İstersen bir de önce bunlara cevap ver sonra devam et Genco ;)
Genede ilk can acısında çoğunlukla "anneeeeeee" diye bağırdık."Babaaaaaa" diye bağıranını pek görmedim.Valla ben kavga etsem annem neden kavga ediyosun diye canıma okurdu ama babam "gücünün yettiğine çak yetmediğine eve kaç" derdi.Kaçınız mahallede yumruk yumruğa kavga eden kız çocuk yada kızlar çetesi gördü acaba?
Yada olayı daha konuya uygun daha akıl zorlayıcı farklı bir boyuta çekeyim (Ne de olsa konumuz aldatmak)
Ona bakarsan ensest ilişkiyi baz alalım? Sen kaç kere bir annenin evladını yada aile içinden birini cinsel olarak taciz ettiğini duydun kaç kere bir babanın evladını yada aile içinden birini taciz ettiğini?
Bir tokat mı daha acı vericidir?Yoksa cinsel taciz mi?
Biri terbiye için diğeri ise tamamen yıkım içindir.Sence hangi kişilik aldatmaya daha yakın dürtüler içerir?
İstersen bir de önce bunlara cevap ver sonra devam et Genco ;)
Herhalde cocuk "Anneee" diye bagiracak cunku annesi evde keyif yapip dizisini seyretmek icin cocugu sokaga saldiginda, babasi essek gibi calisip onlari icin para kazanmakla mesgul.. Cocuk babasinin evde olmadigini bile bile cani acidiginda "Babaaa" diye niye bagirsin ki :karisik:
Sen kendi babanin dediklerini bir genelleme olarak bize sunamazsin ki.. Benim babamda annemdemde kavgadan uzak durun derdi mesela. Senin ki istisna.
Ensest iliskiye gelince.. Ne yani sanki bu olaylar hergun oluyormus gibi yazmissin.. Milyonda bir olan bir olayi tum erkeklere mal edemezsin ki. Ben de haberlerde boyle olaylar izledim ama baba uvey babaydi. Yani oz kizi degildi. Tabi bu dogrudur, yapin anlaminda degil ama gene de oz babasinin yapmasindan iyidir..
Senin fikrinden yola cikarsak ben sana tonla ornek verebilirim.. Mesela ortaokul ogrencilerinden hamile kalan 30 kusur yasindaki ogretmenler gibi..
Bu durum da senin bana sordugun soruyu ben sana tekrar yonelteyim..
Bir tokat mı daha acı vericidir? Yoksa cinsel taciz mi?
Zamanim olmadigindan fazla detayli yazamadim, zamanim oldugunda uzunca tartisiriz..
Cımbız gibisin aradan espriyi çekmiş asıl konudan uzaklaşmışsın.Benim babamın söylediğini espri maksatlı yazmıştım :P
Neden baş sıkıştığında en çok şiddet yanlısı dediğin annelerin ismi telaffuz edilir?İlk onun kucağına koşulur?(tabi çoğunlukla .Ben babama koşardım genelde işte bak bu da senin dediğin gibi istisna)Sorum aslında buydu.
Milyonda bir olan bir olayi tum erkeklere mal edemezsin ki. Milyonda bir dediğin olayı öz baba,üvey baba,amca,dayı vs.. den cinsel taciz haberleri olarak her hafta en az bir kere haberlerde izliyorum.
Orta okul öğrencisinden hamile kalan öğretmen haberi aylar önceydi ancak çalıştığı okulda kız öğrencileri taciz eden müdür ve erkek öğretmenlerle ilgili sayısını hatırlayamayacağım kadar çok haber izledim.Düşünki o kadın öğretmenin olayı o kadar istisnaymış ki yaşı bile aklında kalmış Oysaki diğerleri yani erkek müdür ve öğretmenlerin yaptıklarıyla ilgili haberler o kadar çokki hangisi hangisiydi karıştırıyoruz artık.
Bengü Cakmak
23-11-04, 04:24
objektiv bakiyorum: Arwen hakli...
Cımbız gibisin aradan espriyi çekmiş asıl konudan uzaklaşmışsın.Benim babamın söylediğini espri maksatlı yazmıştım :P
Neden baş sıkıştığında en çok şiddet yanlısı dediğin annelerin ismi telaffuz edilir?İlk onun kucağına koşulur?(tabi çoğunlukla .Ben babama koşardım genelde işte bak bu da senin dediğin gibi istisna)Sorum aslında buydu.
Milyonda bir olan bir olayi tum erkeklere mal edemezsin ki. Milyonda bir dediğin olayı öz baba,üvey baba,amca,dayı vs.. den cinsel taciz haberleri olarak her hafta en az bir kere haberlerde izliyorum.
Orta okul öğrencisinden hamile kalan öğretmen haberi aylar önceydi ancak çalıştığı okulda kız öğrencileri taciz eden müdür ve erkek öğretmenlerle ilgili sayısını hatırlayamayacağım kadar çok haber izledim.Düşünki o kadın öğretmenin olayı o kadar istisnaymış ki yaşı bile aklında kalmış Oysaki diğerleri yani erkek müdür ve öğretmenlerin yaptıklarıyla ilgili haberler o kadar çokki hangisi hangisiydi karıştırıyoruz artık.
Valla espri yapip, yapamadigini taa burdan anlamiyorum.. Emoticionslari sen koyduguna gore kullanmasini da biliyosundur herhalde :oyoy:
Siz benim soruma cevap vermediniz ilk.. Cocuklar ilk defa siddeti kimden gorur ? %90 Annelerden.. Benim cevreden gozlemledigim bu. Ve dovdukleri yetmiyormus gibi bir de babayi öcu gibi cocuga tanitmak vardir: "Aksam babam gelince yaptiklarini soylucem.", "Bak Babana soylerim" gibi..
Bu tecrubelerimden ve cevreden gorduklerim ile sabittir. Gerce, ben oyle cok fazla dayak yiyen bir cocuk degildim mesela. Babamdan hic yemedim ama annemden bir kac kere yemisimdir.. Eger 10 cocukdan 9'unun siddeti ilk kadinlardan gordugunde hemfikirsek senin soruna gecebiliriz..
<<<"Neden baş sıkıştığında en çok şiddet yanlısı dediğin annelerin ismi telaffuz edilir?İlk onun kucağına koşulur?">>>
Daha evvelden de degindigim gibi, sorunun cevabi basit.. Cocuk annesi ile daha samimidir cunku butun gun annesi ile beraberdir.. E sokaga ciktiginda veya evdeyken canini bir sekilte acitan cocuk babasinin evde olmadigini bile bile ne diye "Babaaaa" desin ki.. Cocuk bile babasinin orda olmadigini bildiginden dolayi "Babaa" kelimesini telaffuz etmeyip bunu akil edebiliyosa senin hayli hayli etmis olman gerekirdi bu zamana kadar :lol:
Ben Turkiye'deki haberlerden o ornegi vermemistim. Sonucta burada tartistigimiz konu "Turk kadini vs Turk erkegi" degil. Bak demek ki Turkiye'de de bu vukuat olmus.. Ayrica, Kadinin yasi ordan aklimda kalmadi.. Ortaokul giden bir ogrencinin yasini 13-14 baz alirsak, ogretmen ogrencinin yasindan 2 katindan biraz daha fazlaydi hatta icimden "Yuh lan cocugun olacak yasta cocuktan cocugu olmus" diye hayiflanmami hatirladim da ordan cikartabildim ogretmeninin yasini. Ve de zaten benim hic genc ogretmenim olmadi hepsi betondu onun da azimsanmayacak kadar etkisi vardir.
Haberleri izledigimde aklimda kalan haberleri soyledim sana.. Ve de su ana kadar hic oz babanin kizina tecavuz ettigini duymadim.. Sen bana oyle milyonda bir olan bir ornek verdiginden dolayi ben de sana bu ornegi verdim.. Milyon da bir olan olaylari tum erkekler uzerine genelleyemezsin. Her cinste bu tip olaylari yapiyor.. Sen simdi gelip bana "O zaman, Erkekler mi daha cok tecavuz ediyor yoksa kadinlar mi?" diyebilirsin. Erkekler durumdan hosnut olduklarindan dolayi seslerini cikartmiyolar diyebilirim bende pek ala :)
Ayrica, biraz evvel "Kadinlar Hakkinda Filozoflarin Sozleri" diye bir mail geldi.. Bir tane iyi soz okuyamadim, adamlarin bir bildigi var canim :)
Sokrates'in, Nietzsche'in, Freud'un, Oscar Wilde'nin, Mark Twain'in, Emerson'un, Samuel Beckett'in vb. ve tabii en onemlisi Shakespeare'nin sozlerine kulak versin arkadaslar.. Yakmayin kendinizi :dislek:
Gerce, butun kadinlar ask hikayeleri yazdigi icin Shakespeare'i cok severler ama kadin dusmani oldugunu kimse bilmaz o baska.. :kiskis:
Erkeğin ne kadar doğal?! aldatma şansı var ise kadının da o kadar aldatma şansı vardır...
Ama bana sorarsanız ne erkek ne de kadın aldatmalı.Beni aldattığını gördüğüm kişinin bir daha benim gözümde zerre kadar değeri yoktur. Eğer erkeklerin bir kadına cinsel yönden bu şekilde zaafı varsa bir köpeğin çişini sokak ortasına yapması kadar basit bir iradesi ve aklı da vardır. :okey:
Bengü Cakmak
24-11-04, 01:44
bencede her ikiside aldatmamali... ama oluyor...
Bugun Reha Muhtar kose yazisinda bir kadinin hemcinsleri hakkinda yazdigi makaleye yer vermis.. Buyrun..
Boşanma yerine yeni bir çocuk..
"Engereklee mail grubu bana bir kadının kaleminden, kadınları anlatan (Bizim Pakize mi yazdı acaba) bir pasaj göndermiş.
Dikkat edin.. Bunu bir erkek değil .. Bir kadın yazıyor.
Yani bir kadın, başka kadınları, hemcinslerini anlatıyor.
Öyle şeyler söylüyor ki, bunları bir erkek söylese kadın düşmanı homongolos ilan edilirdi diyorsunuz.
Ama erkek söylememiş. Neden mi? Anlatılanlara bir bakalım ben size bir erkeğin neden bunları söyleyemeyeceğinin sırrını vereceğim.
"Bütün kadınlar birbirlerini rakip görürler. Kadınların birlikteliklerde mutlaka şartları vardır. En güzel aşk şiirleri, mısraları duygu dolu aşk şarkılarının tamamına yakını erkekler tarafından yazılmıştır.
Çok duygulu oldukları söylenen kadınlar ise o sıralarda diğer kadınları incelemekle uğraşmaktadır. Ne giymiş, ne takmış, benden güzel mi vs..
Erkekler (ruh hastası değillerse) eşlerini akrabalarından, arkadaşlarından, kıskanmazlar. Oysa kadınlar dişi olan her şeyden kıskanırlar kocalarını..
Kendinden 30 yaş büyük bir kadınla parası yüzünden evlenen erkek sayısı çok azdır. Buna karşılık ortalık babası, hatta dedesi yaşında, ama mutlaka zengin erkeklere aşık (!) kadınlarla doludur.
Hiçbir kadın çalıştığı yerde üstünün kadın olmasını istemez.
Erkekler kadınlardan ilgi, şefkat, sevgi beklerler. Kadınlara ise bunlar asla yetmez, ek olarak iki bilezik, bir yüzük gerekir çoğu zaman.. Evli kadınla ilişkiye giren çok az sayıda erkek vardır. Evli erkeklerle ilişkiye giren kadın sayısı bir hayli kabarıktır.
Erkekler bir araya geldiklerinde işten, politikadan, futboldan bahsederler genellikle. Kadınlar bir araya geldiğinde ise vay o anda orada olmayan diğer kadınların haline..
Eşlerinden "yorgunum, başım ağrıyor" gibi bahanelerle kaçan kadınlar ortaya ikinci bir kadın çıktığında kocalarını çok sevdiklerini (!) fark ederler.
Aldatılan kadınlar genellikle boşanmak yerine bir çocuk daha yapmayı tercih ederler. Tersi durumda ise erkekler kadınlar kadar akıllı olmadıkları için bunu gurur meselesi yapar ve kadını boşamaya kalkarlar.
Özellikle ev kadınları evde akşama kadar istedikleri gibi yaşarlar.
Erkeklerin akşamdan akşama geldikleri evlerinde pek de özgür oldukları söylenemez. Kendilerine durmadan oraya oturmaması, sigarasının külüne dikkat etmesi, ayakkabısını çıkarması hatırlatılır.
Kadınlar ilişkilerinde şeffaf değildirler. Hoşlanırlar, hoşlanmaz gibi davranırlar, isterler, istemez gibi yaparlar . Eşleriyle sorunlarını çözmede bedenlerini silah olarak kullananlar bile vardır.
Bedenlerini göstermeye bayılırlar.
Açık, dar, şeffaf, kısa giyerler. Sonra da neden bakıyorsunuz diye sinirlenirler. Aslında amaçları baktırmaktır, ama bunu asla kabul etmezler. Özgürlükten, rahatlıktan, medeniyetten falan söz ederler.." Şimdi diyeceksiniz ki.. "Kadınlarla ilgili bu sözleri niye bir erkek söyleyemesin? Karısından dertli ya da maço bir erkek de bunları rahatlıkla söyleyebilir.."
Hayır söyleyemez.
Niye söyleyemez? Çünkü söylenenlerde 3 önemli sır var.
Erkekler, yukarıda belirtildiği gibi " bütün kadınların birbirini rakip olarak gördükleri" gerçeğini bilmezler. Onun için onu belirtemezler. Bu biiir..
Erkekler, herhangi işyerinde bir kadının, üstünün bir başka kadın olmasını istemeyeceği gerçeğinden de bihaberdir. Bu ikiii..
Ve en önemli sır .. Şu cümleye iyice dikkat edin:
"Aldatılan kadınlar genellikle boşanmak yerine bir çocuk yapmayı daha tercih ederler. Tersi durumda ise erkekler kadınlar kadar akıllı olmadıklarından bunu gurur meselesi yapar ve kadını boşamaya kalkarlar."
Aldatılan bir erkeğin karısını boşamak yerine, bir başka çocuk yapmamasını "akılsızlık" olarak niteleyecek dünyada tek bir cins vardır. O da kadındır.. Bu da üüüççç..
Sevgiyle kalın.. Bu da döörttt ..
Ben %3 lük grupta olduum için yazmasamda olur :)))
Aldatmak iki taraf için de kabul edilemez bir durum.
Kadın da, erkek de aldatmamalı. Erkek aldatınca özür dileyerek bundan belki kurtulabilirken, kadın aldattığında o benim namusumdur nasıl aldatabilir gibi bir bakış açısının doğması neye dayanır? Hiç bir zaman anlayamadım. Hala da çözebilmiş değilim.
Namus bacakların arasında mıdır?
Kadınlar daha az aldatır diye bir şey de yok. Herkes eşit oranda aldatır. Kadını erkeği farketmez. Ancak nedense kadınlar aldatıldıklarında kocaları gay değilse bir kadın aracılığıyla aldatılmış olurlar ve bu açıdan bakmaz asla bizim feministler ve kadın hakları savunucuları. Nedense aldatılan kişi de aldatılma esnasında aktif görev yapan kişide kadındır. Bir de bu açıdan bakmak lazım.
Bir örnekle açıklamak gerekirse.
100 evli erkek olsun. ortada 200 kadın olması gerekir ki herkes karısını bir başka kadınla aldatabilsin. Bunun terside olacağından ortada bir eşitlik söz konusudur. Yani kimse kimseyi fazladan aldatamaz . Ne diyorum ben yaa
Su Reha Muhtar'in kosesinde yayinladigi yazi hakikatten kadinlari muthis bir bicimde anlatmakta :)
Bengü Cakmak
01-12-04, 14:00
Erkekler (ruh hastası değillerse) eşlerini akrabalarından, arkadaşlarından, kıskanmazlar. Oysa kadınlar dişi olan her şeyden kıskanırlar kocalarını..
__
cok dogru o yüzden tacizler cok fazla esler bunu maalesef cogu kez eve arkadasini getirerek düsnemiyorlar... ama kötü kalpli insanlar cok fazla kadinlar sadece zeki bu yazinin özeti bu ;)
kadinlar sadece zeki bu yazinin özeti bu ;)
Merak ettim,yazının neresinden çıkardın bunu?
Yüzdesini bilemem değişkenlik gösterebilir ama aldatmayan yüzde içindeki erkekler aldatma olayına girebilecekleri bir kadın bulamadıkları için aldatamıyorlardır.
Tek gecelik bir ilişki de aldatmak olarak nitenlendiriliyorsa ki birçok kesim tarafından bu şekilde algılanıyor; aldatmayacak erkek kesinlikle olamaz !
bu kadar kesin ve iddialı konuşmasak?
şahsen ben o %3lük kesimdenim :)
Bengü Cakmak
02-12-04, 18:40
bu kadar kesin ve iddialı konuşmasak?
şahsen ben o %3lük kesimdenim :)
Ne güzel Baris örnek bir insansin bu konuda..., böyle insanlarda varmis demek ;)
UmBeRtO GS
02-12-04, 21:39
bende %3lük kısımdayım
eğer çok sevmişsem, çok fena aşık olmuşsam kesin aldatmam zaten gözüm ondan başka bişey görmez :)
Bengü Cakmak
02-12-04, 22:59
bende %3lük kısımdayım
eğer çok sevmişsem, çok fena aşık olmuşsam kesin aldatmam zaten gözüm ondan başka bişey görmez :)
az sevme ozaman sen :lol:
vBulletin® v3.8.2, Copyright ©2000-2012, galatasaray.to