PDA

Tüm Versiyonu Göster : Seref verdin Önder abi...

Bengü Cakmak
15-11-04, 03:54
Günlerdir bekledigim insan geldi iste...
önder abicim iyiki geldin gene bizi yanli birakmadin, artik sirtimiz yere gelmez :)
seni cok özledik cok...

hosgeldin, bu forum seninde forumundur hosgeldin aramiza

seni cok seviyorz

kral1905
15-11-04, 03:55
heyyt be:)
hosgeldin abi hakikaten sevindirdin bizleri..

JORDAN
15-11-04, 03:59
Oncelikle tum dostlarimin bayramini en icten dileklerimle kutlarim.
Bengu&Yasin mesajiniz icin cook tesekkurler.Aslinda bir haftadir uye olmayi planliyordum ama islerin yogunlugu,yorgunluk,tembellik derken buguneymis kismet.

Gokhancim,tesekkur ederim.Sana mesaj atmistim oteki forumdan cevap olarak ama bir turlu ulasmadi.Mail box kabul etmiyordu.Benzer problemi bir de Korcankta yasadim.Neyse cok ince bir mesajdi gonderdigin,hatirlanmak guzel cok sagol;)

Leothekin burda mi???

JORDAN
15-11-04, 04:01
KIZ Bengue cin gibisin valla,nerden anladin uye oldugumu???

JORDAN
15-11-04, 04:04
Aha bizim ufaklik Omur de burada:)

Bengü Cakmak
15-11-04, 04:07
sagol canim abim :) rahat uyurum bugün :)

Leo burada :) herkes burda :)

Bengü Cakmak
15-11-04, 04:09
KIZ Bengue cin gibisin valla,nerden anladin uye oldugumu???

sen üye olursunda ben anlamammi önder abi? :) gözüm yollarda zaten dert yapiyordum kendime kac gündür :)

Leotheking
15-11-04, 11:27
Oooooo Dingiltere den Önder de gelmiş.... Hoşgeldin... Yengeye ve ufaklıga selam :D

JORDAN
15-11-04, 12:25
Benguecum cok incesin tesekkur ederim canimcim.Yasin napiyor?Umarim hersey iyiye gidiyordur.
Leocum can dostum umarim sizler de iyisinizdir.Bakiyorum da Tv programlarinda manken Gizlarla fingirdesiyonuz Ugur,Necottiyle.Ayaginizi denk alin:lolCanim ayran cekti iyi mi:lol
Hepinize iyi bayramlar.Kendinize iyi bakin...

M.Yasin Cakmak
15-11-04, 14:02
Abi nerdesin Allah aşkına sen ya?

1233452345354 tane mesaj attım cevap gelmedi, telefonunu da kaybettim ulaşamadım bi türlü.

Özletme böyle kendini.

Hayırlı bayramlar bu arada.

Omur The Little Big
15-11-04, 14:24
Aha bizim ufaklik Omur de burada:)

Bensiz olur mu abi?Buranın demirbaşlarındanım. :)

Hoşgeldin aramıza. :)

JORDAN
15-11-04, 14:32
Yaincim kusura bakma aslanim mailleri her zaman kontrol etmiyorum .Bazen bizim Dexter oynuyor maillerle o yuzden gormemis olabilirim.
Gorsem bir hafta sonra da olsa cevap yazarim bilirsin biraz tembelim biraz da yogunum.
Neyse umarim iyisinizdir.Tum dostlari burada gormek ne guzel seref:)Sanirim Gian da burada?

Omurcum naber len:lolOzledim olm hepinizi:(

Omur The Little Big
15-11-04, 14:34
İyiyim abi.Atla gel Türkiye'ye.4 hafta sonra Fenerbahçe maçı var.Misafirimiz ol. :)

M.Yasin Cakmak
15-11-04, 14:40
Hemen hemen herkes burda abi...

İdare ediyoruz işte bizde... Hakkaten Fener maçına gel belki bende gelirim sandayleyle:)

JORDAN
15-11-04, 15:01
Aralik ayinda mi?Bilirsin Yasinim,Omurcum aralik ayi pub isleri Avrupanin her yerinde en yogun oldugu zaman.Inanin her gun tiklim tiklim doluyuz:(
Gitmeyin maca falan ne isiniz var.:P

Omur The Little Big
15-11-04, 15:03
Aralik ayinda mi?Bilirsin Yasinim,Omurcum aralik ayi pub isleri Avrupanin her yerinde en yogun oldugu zaman.Inanin her gun tiklim tiklim doluyuz:(
Gitmeyin maca falan ne isiniz var.:P

Biz ne bilelim abi bar'da pub'da ne işimiz var. :) Ya sen yine bul bir yolunu gel buradaki pubları ziyaret edelim.Yanında da Fenerbahçe meze olur.

Leotheking
15-11-04, 22:25
Benguecum cok incesin tesekkur ederim canimcim.Yasin napiyor?Umarim hersey iyiye gidiyordur.
Leocum can dostum umarim sizler de iyisinizdir.Bakiyorum da Tv programlarinda manken Gizlarla fingirdesiyonuz Ugur,Necottiyle.Ayaginizi denk alin:lolCanim ayran cekti iyi mi:lol
Hepinize iyi bayramlar.Kendinize iyi bakin...

Yalan, külliyen yalan.... :lol:

Ayran dedin de harbi şöyle buz gibi bir Susurluk ayranı olsa da içsek. Köpüklü köpüklü.... :lol:

Crohn
16-11-04, 03:30
Hoşgeldin Jordan :)

JORDAN
16-11-04, 04:34
Senin kafandan asagi dokerim o ayranlari diyecem ama ayrana yazik:lolLen ne adamsin gecenin bu vaktinde susurluk kazasi geciriyorum ayransizliktan:lol

Pinarcim tesekkur ederim.Bu aralar ben de oyle hissediyorum;
SICK N TIRED!!!A BIT FED UP,A BIT PISSED OFF!!!LIFE'S A BITCH...

minique
16-11-04, 04:36
:) hosgeldin onder

Bengü Cakmak
16-11-04, 04:40
Senin kafandan asagi dokerim o ayranlari diyecem ama ayrana yazik:lolLen ne adamsin gecenin bu vaktinde susurluk kazasi geciriyorum ayransizliktan:lol

Pinarcim tesekkur ederim.Bu aralar ben de oyle hissediyorum;
SICK N TIRED!!!A BIT FED UP,A BIT PISSED OFF!!!LIFE'S A BITCH...

agazindan bal damliyor önder abi :) :) :)

JORDAN
16-11-04, 04:42
Kiz sen daha yatmadin mi???
YARASA MUBAREWK YAHU :lol: :lol:

Leotheking
17-11-04, 17:05
Kardesim yok mu Dingiltere de yogurt... ?? Al bir kase yogurt yap kendi ayranını... Alla alla :lol: :lol: İyi çırp ki köpüğü bol olsun.... :lol: :lol:

UmBeRtO GS
17-11-04, 21:40
Hoşgeldin Önder abi... :)

JORDAN
18-11-04, 04:22
Yok burda yogurt mogurt :twisted:

Hosbulduk Kaancim.Naber?

UmBeRtO GS
20-11-04, 00:26
İyiyim saol Önder abi senden naber?