Tüm Versiyonu Göster : bana avatarini anlat :)
Aslan Suat
24-11-04, 19:16
bu topigi acmamin nedeni en cok gian ve Libraleonun avatarlarini merak ettigimden.
ben baslayim:
benim Avatarimdaki kisi ben oluyorum. bunu benim Nisanlim cizdi, yani el cizimi bir tablo, kendi evinde duruyor, bana mail ile yollamisti. simdi buraya ekledim :) :okey:
siradaki
avatar yanilmiyorsam netteki ilk avatar'im..
fanatik'in belki hala vardir; foto arsivi vardi; ordan bulmustum..
nick'e gelince; hakan sukur,metin oktay gibi sevilen futbolcularimizin lakabi kral'di..eski poster ve bayraklarda "avrupa'nin krali" da yazar galatasarayimiz icin
ben de hem cikolata hem eglence hem de oyuncak olsun diye kral sectim nickimi to'da.. ama kral nicki secilmis oldugunu gorunce
"kral_gs" denedim.. o da secilmisti veya kader oyununu oynuyordu:p
dedim bir kez daha kral1905 deneyeyim bu da olmazsa gokhan_gs secerim. ama sansima o varmis:)
Bengü Cakmak
24-11-04, 20:39
valla koydum iste kim oldugunuda bilmiyorum, sahsen tanimam yani...
Aslan Suat
24-11-04, 20:40
valla koydum iste kim oldugunuda bilmiyorum, sahsen tanimam yani...
neden bu resim peki :)
Bengü Cakmak
24-11-04, 20:42
bilmemki :lol: yani pek bir cirkin kolay kolay bulamam diye koydum :lol:
Heidi Klum oluyor kendileri.Taa to'ya ilk üye olduğumdan beri(2001 Mayıs),onun resmini koyarım.
Aslan Suat
24-11-04, 21:46
Heidi Klum oluyor kendileri.Taa to'ya ilk üye olduğumdan beri(2001 Mayıs),onun resmini koyarım.
herangi bi nedeni varmi?
bundan sonraki arkadaslar avatarin ne oldugu yanisira, neden o resimi avatar olarak sectiklerinide yazsinlar, tesekürler ;)
tex willer :buyuksun:
çocukluğumun çizgi roman kahramanı
libraleon un avatar eski dünya satranç şampiyonu mihail tal galiba
herangi bi nedeni varmi?
bundan sonraki arkadaslar avatarin ne oldugu yanisira, neden o resimi avatar olarak sectiklerinide yazsinlar, tesekürler ;)
Kendisine biraz aşığım,sebebi bu.Cidden en beğendiğim kadındır.
Avatarım Starsailor isimli bir İngiliz grubun amblemi. Benim için özel anlam ifade eder Starsailor,özellikle solistleriyle :kiskis:
Nick'ime gelince...Foruma yanılmıyorsam 2001 ya da 2000 yıllarında üye oluyordum.Eskiden her zaman kullandığım nickleri denedim hiçbirini kabul etmedi daha sonra sağ tarafımda bir Focus dergisinin bulunduğunu gördüm,dergiyi biraz karıştırdım ilginç bir nick kendime bulabilir miyim diye.Sonra Crohn'u gördüm,bağırsak iltihabı rahatsızlığı imiş.Hem yazılışı hem de anlamı ilginç ve komik geldi o an ve o gün bugün değiştirmedim nickimi :dirdir:
UmBeRtO GS
25-11-04, 00:21
Resmim William Wallace, çünkü Braveheart'tan çok etkilenmiştim, William Wallace ve Mel Gibson hayranıyım. Ondan koydum bu resmi...
Edit : Artık avatarımdaki kişi benim :)
Nickim Umberto, 7-8 sene önce bir dergide görmüştüm. O zamandır bu nicki kullanıyorum. Hiçbir zaman da değiştirmedim...
Parma Maniac
25-11-04, 01:39
Football Manager 2005'ten bir cümleyle açıklayayım ben..
This is Henry Show.. :dislek:
valla kendi avatarımı tek geçerim :lol:
nick must1 = musti :D
avatar pamukkale cünkü ben denizliliyim ;]
Bu vatandaş Son-Goku...
Dragonball diye bir çizgi dizi vardı hatırlarsanız...
Aha oradan alıntı.Aynı zamanda bir Japon halk kahramanı...
Hastasıyım anime'in...
Suat'cim avatarımdaki kisi Jim Morrison..the Doors grubunun solisti..Severim kendisini, yani aslında oyle aman aman bir hayranı degilim, ama tam to.ya uye oldugum gün the Doors filmini izlemiş ve cok etkilenmistim, avatar koymak gerekince de hic tereddütsüz Jim Morrison'in resmini koymustum..Sonra yeniliklere cok da acık olmayan kisiligim devreye girdi ve hic degistirmedim :) Oyle kaldı yani..Cok da memnunum avatarımdan..
Avatarımda smacı yapan basketbolun doktoru Dr.J namı diğer Julius Erwing. Kendisi en sevdiğim basketbol starıdır. Bu avatarımdaki smacı onun en güzel smaçlarından biri olarak jeneriklere geçmiştir. Aha burada maymun olan savunma oyuncusu ise Lakers takımından Michael Cooper abimiz. Kendisi iyi bir savunma oyuncusu olmakla birlikte jeneriklere geçen bu karede "maymun olan basketbolcu" durumunda kalmış.
BU avatar'ın benim için 2 ayrı önemi var. Birincisi en sevdiğim basketbolcu tarafından yapılması, ikincisi de nefret ettiğim takım Lakers'ın(benim nazarımda basketbolun FB si olan takım) potasına yapılması. Ayrıca avatar kendi imalatım olup taklitlerinden ısrarla sakınmanız tavsiye olunur.
Ben uzun zaman avatar kullanmamistim ve kullanmaya da niyetim yoktu.. Ama bu forumda eskiye oranla daha fazla mesaj yazinca, nickin altindaki bosluk rahatsiz etmeye basladi.. Epey dusundum ve Galatasaray takiminin tarihinde mukemmele en cok yaklastigi kadroyu kullanmaya karar verdim.. Tabi iki aday vardi, biri UEFA kadrosu biri de Sampiyon kuluplerde yari finale ciktigimiz kadro.. Gerek basari olarak o devrin yari finalini UEFA'dan ustun gormem (burda bile polemik yaratirim :)), gerekse cocuklugumuzun Neuchatel ve Monaco efsaneleriyle gecmis olmasindan dolayi bu kadroyu sectim..
Bu kadar anlattim da, memnun muyum? Degilim :) Resmi kucultunce oyuncularin kim olduklari degil takimin hangi takim oldugu bile anlasilmaz hale geldi.. Ayrica beyaz forma da bu isi iyice zorlastiriyor.. Resmin ustundeki haleler de cok cirkin duruyor ve dandik turk filmi efektlerine benziyor (resmin buyuk hali gs forumundaki gs-neuchatel topicinde var)
Bu sebeplerden dolayi degistirmeyi dusunuyorum ancak icimden pek birsey gelmiyor nedense.. Heralde logo koyucam sonunda..
Bu vatandaş Son-Goku...
Dragonball diye bir çizgi dizi vardı hatırlarsanız...
Aha oradan alıntı.Aynı zamanda bir Japon halk kahramanı...
Hastasıyım anime'in...
Avatarlar acıklamalardan sonra değişince komık olmuş tabi....
Ama en cok buna guldum :lol:
İnamato japon halk kahramanı :D
Böyle bir topic de varmış bak şu işe :)
duncanferguson
08-03-07, 07:48
hehe duncan ferguson işte yav hastasıyımdır kendisinin hırsına özelliklede hırsına :lol:
alisamiyen
08-03-07, 15:26
Canım Kardeşim filmini hatırlarsınız Tarık Akan Halit Akçatepe'nin oynadığı film, çocuk kanser olur, tek arzusu Tv izlemektir, abisi Tv alacak durumda değildir, o günkü şartlarda tv almak zordur vs vs..
Üst düzey Türk Filmlerinden birisidir..Özellikle son bölümü yüreğin bamtelini oynatır...
O filmde çocukların misket oynadığı bölümden bu resmi capture etmiştim...
Eski oyunlara, ve alışkanlıklara bir ilgim var, ve Susam Sokağı Çocukları adında bir çalışmamda kullanmak için almıştım...İlk kez bu forumda avatar yaptım...
Genelde ya Barış Manço, ya da o çocuk oyuncu Kahraman Kıral'ı kullanırım avatar olarak...Misketlerin Sarı ve kırmızı renkte olmalarıyla kazandığı güzel anlam da apayrı bir heyecan ve mutluluk oldu...
Canım Kardeşim filmini hatırlarsınız Tarık Akan Halit Akçatepe'nin oynadığı film, çocuk kanser olur, tek arzusu Tv izlemektir, abisi Tv alacak durumda değildir, o günkü şartlarda tv almak zordur vs vs..
Üst düzey Türk Filmlerinden birisidir..Özellikle son bölümü yüreğin bamtelini oynatır...
Gerçekten turk sıneması ıcın bir başyapıttır bu film...Babam ve oglumla birlikte şu ulke topraklarında cekılmıs en vurucu iki filmden birisidir...Ne zaman ızlesem aynı duyguları tekrar yaşatır bana...
Filmden unutamadıgım bir replik;
- ben ölücekmişim.
- ee o zaman misketlerini bana verirsin di mi?
- tabi veririm oğlum..
Dragonball inamoto :koptum: :lol: zaten bencede inamotonun cizgifilmlerde olmasi daha uygun olacak.
niye bu resim? hasan sas deli dolu maclarda cogu zaman sinirlendirsede samimiyetine inandigim icin belkide G.Sarayda en cok sevdigim futbolcu. Sanki sahadaki ben :D
Patriot? uye olurken mel gibsonun oyle bi filmi vardi (gayet siradan bir filmdi) anlamida vatansever oldugu icin hosuma gitti oyle kaldi.
alisamiyen
08-03-07, 17:37
Gerçekten turk sıneması ıcın bir başyapıttır bu film...Babam ve oglumla birlikte şu ulke topraklarında cekılmıs en vurucu iki filmden birisidir...Ne zaman ızlesem aynı duyguları tekrar yaşatır bana...
Filmden unutamadıgım bir replik;
- ben ölücekmişim.
- ee o zaman misketlerini bana verirsin di mi?
- tabi veririm oğlum..
Senin avatarda çok iyi...
O duyguları izlemeden bir daha yaşa renkdaşım...
Kahraman- ''Üşşşüyorum abi
Tarık Akan- ''Paltomu ört üstüne
Kahraman- ''Koynuna gireyim be abi
Tarık Akan- ''Bu muydu istediğin, gel bakalım,titreme ulan
Kahraman- ''Napiyim,Üşşüyorum
Tarık Akan- ''Sarıl bana, uvv ayakların buz gibi be,dur bakıyım şöyle, getir bacağını,iyi mi şimdi
Kahraman- '' Ağbi
Tarık Akan- ''Hıı
Kahraman- ''Ağbii
Tarık Akan- ''Gene ne var
Kahraman- ''Üç gün kaldı
Tarık Akan- ''Neye üç gün kaldı
Kahraman- ''Televizyonun Gelmesine, unuttun mu yoksa hı..
Tarık Akan- ''Unutmadım!! ---- :(
---
Soru 2004 lerde sorulmuş ben yanıtını 2007 de veriyorum , iyiki değiştirmemişiz avatarı.
Benim resim , Fischer'e kaybeden ( fakat kanımca Fischer'in kapris ve soytarılıkları ile kaybeden) saygıdeğer rakibi Boris Spassky'dir. Eski dünya şampiyonlarından...
Sanırım benim avatarı anlatmama gerek yok :)
Anlatılmaz yaşanır :)
Aslan Suat
09-03-07, 00:19
bu nerden cikti ya :)
bu arada en sonunda ögrenmis olduk Libraleon :)
Benim resim , Fischer'e kaybeden ( fakat kanımca Fischer'in kapris ve soytarılıkları ile kaybeden) saygıdeğer rakibi Boris Spassky'dir. Eski dünya şampiyonlarından...
Hakkını yiyorsunuz üstadın tahmin edilemez oyununun hocam. kanımca Spassky usulü bir savunmanın Fischer'e karşı pek şansı olmazdı , lmadı da :)
benim nickim eskiden kullandığım tripot nickine harry potter imajı veerilerek yeniden oluşturulmasıyla ortaya çıktı. Fotoğrafla çok ilgiliyim ve fotoğraf dünyasının içinde çok aktif olarak bulunduğum zamanlarda böyle bir nick seçmiştim kendime. Avatara gelince kendisini hepiniz tanıyosunuz zaten...çocukluk kahramanlarımdan tazmanya canavarı...arkasında ise sarı-kırmızı bir fon var...onu tribünde hayal ettiğimde aslında çok iyi bir galatasaraylı olabileceğini düşündüm :lol:
Benim nickim Ustria Çlirimtare Kosoves (Kosovo Kurtuluş ordusu)'nun ambleminin; altından yapılmış shqipon kartalının içine yerleştirilmiş halidir. Dikkatli bakınca kartalın asıl amblemin içinde de siyah renkte aynı kartalın olduğu gözükür.
Avatarımda smacı yapan basketbolun doktoru Dr.J namı diğer Julius Erwing. Kendisi en sevdiğim basketbol starıdır. Bu avatarımdaki smacı onun en güzel smaçlarından biri olarak jeneriklere geçmiştir. Aha burada maymun olan savunma oyuncusu ise Lakers takımından Michael Cooper abimiz. Kendisi iyi bir savunma oyuncusu olmakla birlikte jeneriklere geçen bu karede "maymun olan basketbolcu" durumunda kalmış.
BU avatar'ın benim için 2 ayrı önemi var. Birincisi en sevdiğim basketbolcu tarafından yapılması, ikincisi de nefret ettiğim takım Lakers'ın(benim nazarımda basketbolun FB si olan takım) potasına yapılması. Ayrıca avatar kendi imalatım olup taklitlerinden ısrarla sakınmanız tavsiye olunur.
Ehuehe o zamanlar Jordan avatarım vardı avatar değişti ama FB nefretim baki kalmış.. Şu anki avatarımda FB li Mirsad'ın suratına smaç atan Haislip görülüyor. Spor dostluk kardeşlik ve barıştır :kiskis:
gece gece o filmi hatirladim, son sahnesini hatirladim...
icim burkuldu...
zaten aciklanacakda bi seyi yoktu...
forumdan biri hazirlamisti kim, unuttum...
cok hosuma gitmisti, halada gider...
Juliet'im.. Aşkların en güzeli..
anlatmaya gerek yok
eski açık müdavimleri...
Heryerdeyiz...
vBulletin® v3.8.2, Copyright ©2000-2012, galatasaray.to