Tüm Versiyonu Göster : Nerden çıktınız siz?
siz kimsiniz kardeşim nerden çıktınız
bu ne her köşeden bir forum fışkırıyor.
şimdi bunlar galatasaray forumuyuz da derler. inanmayın abi ben biliyorum bunları bunlar şimdi kalkıp yine hakan şükürü savunurlar :D
çocuklar hayırlı uğurlu olsun
gönlünüze göre olur inşallah
Bengü Cakmak
08-11-04, 00:12
allah yasin yandi :o :lol:
ooo onder abi.. diyordum tam hakanin da form durumu dusmeye baslamasiyla onder abi beni kendi safina (:p) cekecekti diye;
burda bulustuk iyi ki ; ikna et abi sunlari da hakan kesilsin takimdan:)
M.Yasin Cakmak
08-11-04, 00:14
Aaa Önder abim gelmiş:)...
Hakan,Terim ve ben çicekteydik selamları var :).
hosgeldin sevgili roberto baggio
hakikaten cok sevindim geldigine.tekrardan sevgiler
ben bir yere gitmemiştim baba burdaydım zaten
hakanla terimi çiçeğe sokmuyorlar yasin yalan söyleme :lol:
Bengü Cakmak
08-11-04, 00:36
oo Kalite gittikce yükseliyor ;)
hosgeldin seref verdin... :)
Omur The Little Big
08-11-04, 12:00
Yasin'im yanlış görmüşsün.Hakan'ın Çiçek'te ne işi olur Ramazan Ramazan.Fatih Hoca'nın yanındaki Mario Jardel'di. :lol:
Bengü Cakmak
08-11-04, 12:01
Yasin'im yanlış görmüşsün.Hakan'ın Çiçek'te ne işi olur Ramazan Ramazan.Fatih Hoca'nın yanındaki Mario Jardel'di. :lol:
abi keske admin olmasaydin ya :lol: admin olali yazilarini göremez olduk :cry:
Yasin hakeme ihtiyaciniz varsa goreve haziriz. Buraya da el koymanin vakti geldi artik.. :)
Bu arada guzel bir forum olmus, emegi gecenlere tebrikler..
Hayirli olsun..
Can'cım hosgeldin..
Forumumuz daha emekleme asamasında, 2 hafta icerisinde daha da güzel olacaktır..Ama hic süphesiz güzelligine katkıda bulunacak olanlar sizler gibi üylerin katılımı..Sizler oldukca her seyin daha iyi olacagından süphem yok..
Tesekkurler Cihan.. Seni futbol dunyasinda yalniz birakmak yakismazdi bana, oyle degil mi? :).
Forumu guzellestiren icindeki insanlardir.. Eh asagi yukari eski kadroda burada toplandigina gore keyifli bir yer olacagi muhakkak..
Bengü Cakmak
08-11-04, 17:00
Yasin hakeme ihtiyaciniz varsa goreve haziriz. Buraya da el koymanin vakti geldi artik.. :)
Hayirli olsun..
hosgeldin cozker :) merhaba :) ben oyumu senden yana kullanirim secimlerde ;)
Omur The Little Big
08-11-04, 17:09
Hayirli olsun..
Hoşgedin Can!!
Seni aramızda görmek çok güzel.Senin de yazılarınla desteğini bekliyoruz.
M.Yasin Cakmak
08-11-04, 17:57
Vaaay kimler gelmiş :)
Can hosgeldin :) ... Sizin gibi hakemlere her yerde ihtiyaç var abi.
OO COZKER:)
Merhaba abi yahu iyi ki geldin sen de:)
Hayirli olsun..
ulan bi sus be yine amacımızı belli ettin
bi 3 sene kadar uğraşıp milletin güvenini kazanıp tüm yöneticilik tekliflerini geri çevirip bir gece ansızın foruma el koyma girişimimize tedbir alacak şimdi adamlar.
nasıl değiştireceksin şimdi serverın şifresini nasıl müdehale edeceğiz forumun şifresine nasıl banlayacağız yasini çağdaşı doğanayı
yok abi sen susmayı öğrenemeyeceksin zıçtın planlarımızın içine
Omur The Little Big
09-11-04, 03:21
Hayirli olsun..
bi 3 sene kadar uğraşıp milletin güvenini kazanıp tüm yöneticilik tekliflerini geri çevirip bir gece ansızın foruma el koyma girişimimize tedbir alacak şimdi adamlar.
nasıl değiştireceksin şimdi serverın şifresini nasıl müdehale edeceğiz forumun şifresine nasıl banlayacağız yasini çağdaşı doğanayı
Alenen yapılan bu suç duyurusu ve ihbarı yönetimimiz değerlendirecektir Önder Abi merak etme. :wink:
hosgeldin sevgili can. gianinda dedigi gibi bir yeri kaliteli yapan katilimda bulunan insanlardir. katilimin bizi cok sevindirdi
hosgeldin tekrardan
Ya Önder abi görmüyor musun millet bizi kakara kikiri yapıyor zannediyor. Planlarimizi acık acık burada bile yazabiliriz hatta. gerceklestirene kadar kimsenin inanacagı yok nasılsa..
Bu arada güzel dileklerini sunan herkese ayrı ayrı tesekkurler.. :).
Bengü Cakmak
09-11-04, 13:41
Ya Önder abi görmüyor musun millet bizi kakara kikiri yapıyor zannediyor. Planlarimizi acık acık burada bile yazabiliriz hatta. gerceklestirene kadar kimsenin inanacagı yok nasılsa..
Bu arada güzel dileklerini sunan herkese ayrı ayrı tesekkurler.. :).
hosgeldin cozker :) iyiki geldin :)
vBulletin® v3.8.2, Copyright ©2000-2012, galatasaray.to