PDA

Tüm Versiyonu Göster : Kanal 1 ile ilgili yorumlar

Sheva
30-04-06, 01:31
Maçlar ilk defa TRT dışında bir kanalda yayınlanacak, tabi atv Türkiye katılır ümidiyle almıştı ama olsun Türkiye'siz de izlenir dünya kupası.. Ama şimdi birçok maç büyük ihtimalle kardeş kanala kaydırılacak (kanal a mıydı kanal 1 miydi öyle birşey), epey düzgün bir adam var orada spor programı yapan (gürcan bilgiç, halil özer falan katılıyor)..

Yayın ve program kalitesini, ve özellikle maçları kimin anlatacağını merakla bekliyorum zira şu an için Ersin Düzen'den başka bir maç spikeri gözükmüyor ortalarda, birkaç transfer yapabilirler belki başka kanallardan.. TRT daha bir güven vericiydi yayın açısından ama atv ekibi de umarım iyi biçimde kalkar böyle önemli bir organizasyonun altından..

gian
30-04-06, 01:34
Tüm maçlar Kanal 1'de yayınlanacak..Kaydırma yok yani, tamamen onlar yayınlayacak..

Ayrıca High Definition yayın yapacaklarmış sanırım maçlarda..

MarMara
01-05-06, 12:08
maçları trt nin vermiyor olması gerçekten çok kötü.

çocukluğumuzdan beri alıştık trt ye,şindi ne olduğu belli olmayan bi kanal maçları verecek.

nerde şindi eşhliy kool,deyvid beykım,şhuulıs(scholes)....

tripotter
01-05-06, 14:22
ntv alabilseydi çok sağlam olurdu...kosova-onay-karacan üçlüsü tavan yaparlardı artık...her türlü istatistiki veriden tutunda futbolcuların nasıl balık sevdiklerine kadar herşeyi öğrenirdik...Ciner grubu birkaç sezondur futbolun F'si ile alakalı değil...Birden dünya kupasıyla giriş yapacaklar...Kaldırabilirler mi bilmiyorum ama bitek Ersinle götüremezler orası kesin...Bide maçların iyi yorumcular eşliğinde daha bir sohbet tarzı anlatılmasından yanayım...tv8 italya ligi maçlarında bunu iyi başarıyor.

duncanferguson
06-05-06, 15:36
ntv alabilseydi çok sağlam olurdu...kosova-onay-karacan üçlüsü tavan yaparlardı artık...her türlü istatistiki veriden tutunda futbolcuların nasıl balık sevdiklerine kadar herşeyi öğrenirdik... :anlastik:

Giga
24-05-06, 19:48
galiba gecici spiker alacaklarmıs duydugum kadarıyla kosova ve karacan ile anlasmıslar umarım dogrudur

hedehodo
24-05-06, 21:13
okay karacanmış murat kosovaymış ersin düzenmiş tv8dekilermiş falan bahane eurosport şahane :kiskis:

tripotter
27-05-06, 00:55
Kanal 1 ntv ile dünya kupasına özel bi anlaşma yapmış ve kupa süreci boyunca Okay karacanla güntekin onay Almanyaya gidip maçları anlatacak ekibin içinde yer alacakmış...Haberi süperspor ya da ajanssporda okudum çok net hatırlamıyorum...Neyse kadroyu dengelediler bu şekilde biraz...

Giga
09-06-06, 01:24
ersin düzen okay karacan güntekin onay ve gökhan terkener maçları anlatacak kadroymuş

gian
09-06-06, 10:39
Ümit Aktan ile Ahmet Çakar da stüdyodan her gün 7-8 saatlik program yapacaklarmış..

gian
09-06-06, 22:06
Herkese tahammül ediyorum da, şu Gökhan Telkenar denen adama tahammül edemiyorum arkadaş..

gian
10-06-06, 19:44
NTV'de Okay Karacan ile Atilla Gokce dısardan canlı yayın yapıyorlardı; konusurlarken 4-5 İngiliz geldi, Okay her zamanki Avrupalılara karsı ezikligi ve hayranlıgıyla röportaj yapim dedi, O konusurken bir-ikisiyle diger bir kaç tanesi arkadan şaka icin Atilla Gokce'yi sarmalayıp yere düşürdüler :lol:

Çok komik bir görüntüydü..

Bu arada şu Kanal 1 Türk tv tarihinin en itici yorumcularından Ferdi Leflef denen salaga surekli yorum yaptırıyor ya, kafayı yiyecegim..

gian
10-06-06, 19:50
Umit Aktan ilk bombasını patlattı:)

Ekranda turnuvanın topunun nasıl yapıldıgının gosteriliyordu, konuklar konusurken Umit Aktan da ekranda su anda top goruntuleri var dedi. Ama tam o anda, topun yaratıcılarından bir adam konusuyordu. Umit Aktan hemen ekledi; tabi bu beyefendiyi kastetmiyorum top diyerek.. :lol:

10-06-06, 23:00
Bu topici izninizle Kanal 1 olarak değiştiriyorum bu kanalla ilgili görüşler burada toplansın.

Spree
11-06-06, 01:01
tolga alpaslan diye dallamaların şahı bir adamı yorumcu diye koymuşlar oraya.söylediği 3 lafın 5i saçmasapan.yazık günah o adamın bu işten kazandığı paraya.

gian
11-06-06, 01:03
Hakikaten kimdir o adam yahu? Menajer filan mı? Degilse kimdir? Bu kadar para verip yayın haklarını alıp, Ferdi Leflefle bu dallamaya mı yorum yaptırılır?

hedehodo
11-06-06, 01:05
Hakikaten kimdir o adam yahu? Menajer filan mı? Degilse kimdir? Bu kadar para verip yayın haklarını alıp, Ferdi Leflefle bu dallamaya mı yorum yaptırılır?

tv8de cumartesi günleri saat 11de çıkıodu idda programına..ancelotti hoca değil falan diodu :lol: bugunde essieni fildişili yaptı...

Spree
11-06-06, 01:13
fildişinde drogba hariç adam yok demiş galiba.yazık günah be bu adamı orta oturtanlara.

hedehodo
11-06-06, 01:15
bi de ahmet çakar eboue ve toure nin çok iyi oyuncu olduğunu söylediğinde onlar oyuncu falan değil demişti :lol:

Sheva
11-06-06, 01:15
tolga alpaslan diye dallamaların şahı bir adamı yorumcu diye koymuşlar oraya.söylediği 3 lafın 5i saçmasapan.yazık günah o adamın bu işten kazandığı paraya.

o lavuğun adı bu demek öyle mi, vallahi yazık billahi günah böyle bir adama yorum yaptırmak.. fildişi'nin drogba'dan başka oyuncusu mu varmış, olsa olsa iddaacı olur bu adam, çok belli eskiden futbolla alakasının falan olmadığı..

Bir de ersin düzen'in bu maç için almanya'ya gitmemesi ne demektir yahu, böyle maç televizyon başından anlattırılır mı?! Kanal 1 dünya kupası'yla çıkış arıyordu ama direkt eksi puanları topluyorlar..

Giga
11-06-06, 01:23
dünya kupasının adrenalin yüklü atmosferini dört büyüklerin sezon öncesi hazırlık maçlarının gizemsiz, önemsiz atmosferine dönüştüren kanal. trt enayi miydi de spikerlerini dünya kupasının yayınlanacağı ülkeye yolluyordu bre sivri zekalar. oradan buradan spiker kiralayıp istanbul'dan maç sunduruyorsunuz, spikerleriniz "evet saviola'nın sevinmesinden gol olduğunu anlıyoruz" gibi abuk subuk cümleler kuruyor. trt gibi üç ayrı kanalda maç yayınlama gibi bir imkanınız olmadığı için futbolu hepimizden iyi bildiğinden şüphe duymadığım gökhan telkenar'ın değerli insiyatifiyle "önemli" olarak nitelendirdiğiniz maçları canlı yayınlayıp çakışan diğer maçları banttan yayınlayacağınızı söylüyorsunuz çekinmeden. afferin size
maç stüdyodan anlatıldı ersin düzen'in tartışmalı gol pozisyonunda arjantinli futbolcular bir ara koloni halinde koştukları için "evet golü verdi sanırım" demesinden ya da "saviola'nın sevincine bakarsak hakem golü verdi" sunumundan ya da "orda biri elini kaldırdı ofsayt var sanırım" sunumundan tahmin ediyorum.

Giga
11-06-06, 01:26
4 yılda bir gerçekleşen dünyanın en önemli (evet en önemli, şampiyonlar liginden bile önemli) organizasyonundaki (üstelik çok ta uzak olmayan bir yerde gerçekleşen bir organizasyon) maçları istanbul stüdyosundaki tv önünde duran spikerlere (ersin düzen) anlattırarak belki de futbol adına en büyük utancı yaşattıran televizyonumsu.

ayrıca abidik gubidik çin dizileri yayınlayıp, gerizekalı yerli dizilere binlerce dolan ayıran, arta kalan zamanda da kanal 7 eskilerine peşkeş çekilen trt'nin bu dünya kupasını yayınlamamasını da ayrı bir utanç olarak tarihe geçilmesini arz ediyorum.

neden almanyada olamadığımız sorusunun cevabını sadece ülkede oynanan futbola, futbolcuya bağlamanın yanlış olduğunu, gerek toplum gerek medya olarak futbolun güzelliğine bu kadar kayıtsız kalışımızı da göz önünde bulundurmamazı bize hatırlatan kanalımsı.
(vietnamli, 10.06

duygularıma tercüman olmuş arkadaş

gian
11-06-06, 01:37
Arkadaslar bence en güzeli Burcu Esmersoy..

Kafanızı bozmayın, bakın bakın ic gecirin derim.. :lol:

tripotter
11-06-06, 03:49
o değil, yaklaşık 1 yıl önce kanal 1'in spor servisine başlayacaktım son anda torpili yapan eleman kanaldan ayrılınca iş yatmıştı...o dönem 4 kişiydi bütün spor servisi...atv artıklarıyla idare etmeye çalışıyodu...Şimdi adam oldularda DK yayınlıyolar...hey gidi hey...:)

Türk televizyonları bu tarz organizasyonları eğlenceye dönüştürmeyi beceremiyor bir türlü...Spor spikerliği ile haber spikerliğini aynı sanıyorlar.dolayısıyla haber okur gibi maç anlatıyorlar...spor, özellikle futbol bir eğlencedir...Alacaksın yanına bu işi gerçekten bilen, dünya futbolunu takip eden bir yorumcu ve maça heyecan katan bir ses tonuyla anlatacaksın ve yorumlayacaksın maçı...bunlar hiç mi yabancı kanalda nba maçı falan izlemiyorlar...adamlar resmen maç anlatırken kendinden geçiyor...

Bu işi best fm. deki eleman çok iyi beceriyor...hatta Galatasaray maçlarını seyrederken kulaklığı takıyorum o herifin anlatımıyla seyrediyorum maçları...Tv8 in spikerleri de fena değil bu konuda...Keşke DK maçlarını tv 8 alabilseydi.Neyse, buna da şükür diyelim...Düşünsenize yayın haklarını kanal d'nin aldığını...oturur ilker yasin anlatımlarıyla kanser olurduk hep beraber:)

Spree
12-06-06, 01:03
tolga alpaslan dallaması yine saçmalıyor.ben bu herifi gördüğüm yerde döverim o kadar net söylüyorum.kuş güruhunu bir kenara bırakarsak (kuş olma ihtimali yüksek bu adamın) en nefret ettiğim adam durumuna geldi.

ronaldo'ya ufak çocuk dedi sen kimsin be kuş beyinli :lol:

JackDaniels
12-06-06, 11:22
Bu Gökhan denilen adamın maç anlatımından bir gram zevk almıyorum...

Herif birde spor müdürü olmuş Kanal 1 'de...

İlk maçın sonunda, "Kanal' D 'den ayrılmayın" gafı, daha sonra dün Hollanda maçında kaleci Van Der Saar'a 15 defa Van Basten demesi...

İğrenç ötesi anlatımıyla pot üstüne pot kırmaya devam ediyor...

gian
12-06-06, 11:30
Gökhan Telkenar torpilli bir adam; eşi sanırım zengin bir ailenin kızı..

Yani tam baglantıyı hatırlamıyorum ama bir yerden torpilli oldugunu cok net hatırlıyorum :)

Bu adam tam bir işe yaramazdır.

gian
12-06-06, 15:31
Bu Tolga Alpaslanı samimi soyluyorum, esek sudan gelinceye dek dovmek lazım.. Essogluessek..

antuda bir arkadası varmıs bunun; soyle yazmıs onla ilgili..

bu bahsettiğiniz kişi tolga alpaslan benim yakından tanıdığım biridir. . yaklaşık 15 yıl erol kösenin asistanlığını yaptı. müzik camiasında yıllarca beraber iş yaptık. erol köse ile arası bozulunca bu iddaa işlerine daldı kendidi gs lidir. ama futboldan anlamaz ne sporcu nede futbolcu geçmişi vardır. 15 yıl boyunca fb ve gs maçlarından sadece 1 gün sonra birbirimizi kızdırmak amacı ile şakalaşırdık(genelde ben kızdırırdım ya) hiç bir zaman futbol muhabbeti yapmazdı. hayattaki en büyük 2 tutkusu kumar ve alkol olan bu arkadaşı tv lerde boy gösterirken görünce çok şaşırdım. futbolun f sinden bahsetmeyen ve anlamayan birisi nasıl oluyorda tv lerde dünya kupası maçları yorumluyor.bu kadar ciddiyetsizlik olurmu çok enterasan. aslen of'lu olan bu arkadaş mangalda kül bırakmaz. yaptığı kuponlarda tamamen yatAR

gian
13-06-06, 12:24
Bu arada, skorbordların vs.'nin gölgesinden gündüz maclarının tv'den izlenememesi uzerine, FIFA kapanabilir stadyumların ustunu kapattırmayı dusunuyormus..

zidane38
13-06-06, 22:40
Bu Tolga Alpaslanı samimi soyluyorum, esek sudan gelinceye dek dovmek lazım.. Essogluessek..

Aynen katılıyorum. Ama suç onda değil aslında onu bulup oraya oturtanda. Onu da bulup dövmek lazım.

yakup bayrak
14-06-06, 00:35

Aynen katılıyorum. Ama suç onda değil aslında onu bulup oraya oturtanda. Onu da bulup dövmek lazım.

Valla doğru söze ne hacet.Aynen katılıyorum... :kizgin:

gian
14-06-06, 01:04
Gokhan Telkenar macın basında, Ronaldinho ile Ronaldo'yu karıstırarak Ronaldinho'nun Dnya Kupalarında 12 golü oldugunu ve 3 gol daha atarsa rekor kıracagını soyledi.. (!)

zidane38
14-06-06, 01:12
O spiker hataları öldürüyor zaten.
Hollanda maçında da spiker kimdi hatırlamıyorum bir ara kaleci Van der Sar'a ısrarla Van Basten demişti :)
Yine bu maçta Robinho'ya Adriano dendi. Göz var nizam var bu iki oyuncuyu nasıl karıştırır bir spiker anlamam.

gian
14-06-06, 01:13
O spiker hataları öldürüyor zaten.
Hollanda maçında da spiker kimdi hatırlamıyorum bir ara kaleci Van der Sar'a ısrarla Van Basten demişti :)
Yine bu maçta Robinho'ya Adriano dendi. Göz var nizam var bu iki oyuncuyu nasıl karıştırır bir spiker anlamam.

Bunların hepsi aynı; Gokhan Telkenar :lol:

Giga
14-06-06, 13:11
tolga alpaslan fransadakiler sizin yaşınızda bitmişler dedi ahmet çakarla ümit aktana tam dayaklık bu adam bi ara çakar çakacak dedim ama sabırlı adammış vesselam

Sheva
16-06-06, 02:10
Yukarıda bir yerde bu adamın olsa olsa iddaa'dan sonra türemiş olabileceğini yazmıştım, eksisozluk'te bir yazar tam tahlilini çıkarmış;

yaptığı yorumlar ve tahminlerle son dönemlerde, iddaa sayesinde türemiş, sağda solda duyduğu isimlerle, puan tablolarına, oyuncuların adına ya da takımların isimlerine bakarak tahmin ve yorum yapan kişi..

Patriot
16-06-06, 14:54
Cok ayiplamamak lazim zamaninda Ilker yasin, Tugaya Mapeza demisti :lol:

Giga
17-06-06, 01:46
bugün de golsüz biten tek maç isveç maçı buyurdu spiker arkadaş peki fransa-isviçre maçı ne oldu insan bu kadar mı hazırlıksız maç anlatır yav :kizgin:

hedehodo
17-06-06, 22:00
Ermenistanlı futbolseverler Kanal 1'e şifre koydurttu

A.A.

18'nci Dünya Kupası Finalleri'nin Türkiye'deki yayın haklarını elinde bulunduran Kanal 1 televizyonu, çanak anten ve uydudan izlenen yayınlarında, Ermenistan'ın şikayeti üzerine "şifre" uygulaması başlattı.

Ermenistanlı futbolseverler Dünya Kupası maçlarını çanak anten ve uydu aracılığıyla Kanal 1 televizyonundan yoğun bir şekilde izlemesi nedeniyle, Ermenistan'da Dünya Kupası maçlarını yayın hakkını alan televizyonun, reklam almakta zorlandığı öğrenildi.

Konuyu FIFA'ya şikayet dilekçesiyle bildiren Ermeni Televizyonu yetkilileri, FIFA'nın konuyu incelemesinden sonra haklı görüldü.

FIFA yetkilleri Kanal 1 televizyon yöneticilerini uyararak, maç saatlerinde çanak anten ve uydu yayınlarında şifre getirilmesini zorunlu kıldılar.

Kanal 1 televizyonu yetkilileri, 1 rakamı ve 11 adet sıfırdan oluşan şifrenin girilmesi durumunda yayınların izlenebildiğini ifade ettiler.

savatage
18-06-06, 00:58
Şöyle bir yazı gördüm,
noktasından virgülüne katıldığımı belirteyim;
link versem üşenip okumazsınız diyerekten buraya kopyalayım:

Kanal 1
--------------------------------------------------------------------------------

Özelleştirme hususlarında takındığımız tavrın gelip gümlediği yer bu olsa gerek. Medyamızın küresel-kapitalist etiketli simaları ne de çok sevinmişlerdi Dünya Kupası yayın hakları ihalesinden ATV, Sabah, Havaş gibi kuruluşları bünyesinde barındıran Ciner Grubunun galip çıkmasına… Dünya Kupası gibi kozmopolit, milyarlarca izleyiciyi(tüketiciyi) kendisine bağlayan, tartışmasız gelmiş geçmiş en büyük spor organizasyonunun köhne, kar etmeyen, memur-bürokrat zihniyetli devlet televizyonu tarafından yayınlanması canlarına tak etmişti. Kalite istiyorlardı, müteşebbis zihniyetinin bağlı bulunduğu prangalardan kurtarılmasını, dünya kupası yayınlama anlayışına kazandıracağı yepyeni soluğun, özel sektörün “o kafalarca” bozulan imajını yeniden şişirmesini istiyorlardı.

Olmadı… İhaleyi alan Ciner Grup maçların, Kanal 1 isimli magazin-popüler kültür orijinli, yayından kaldırılmış veya sona ermiş dizilerin eski bölümlerinin süslediği Atv’den hallice bir yayın anlayışını benimsemiş mütevazı bir kanaldan yayınlanacağını duyurdu. Kutlamaların coşkusundan bir şey kaybetmemiştik ama aklımıza takılan bazı sorular vardı.

Örneğin: “Maçları kimler sunacak?” Öyle ya, Kanal1’de futbol maçı anlatacak spiker yoktu. Atv’de de mevcut sadece bir adet spor programı vardı ve onun sunucusu Ersin Düzen 64 maçın anlatımında yetersiz kalabilirdi! Telefonlar açıldı, anlaşmalar yapıldı, Kanal D spor servisinden Gökhan Telkenar kanalın başına spor müdürü sıfatıyla atandı, NTV ve Türkiye’nin en başarılı futbol spikeri Okay Karacan, Güntekin Onay, Emre Tilev, Ümit Aktan gibi dallarında isim yapmış kişiler transfer edildi ve en büyük şüphemiz giderildi.

Diğer bir soru da aynı saate tekabül eden maçların nasıl yayınlanacağı idi. Zira dünya kupası maçları arşivlik değeri olan, karaborsa sektörüne milyonlarca dolar akıtılmasını sağlayan hadiseler olduğundan geçmişte TRT’nin sahip olduğu 3 kanaldan maç yayınlama imkanının Kanal1’de bulunmadığını bilen futbol aşıkları dört yılda bir yaşadıkları bu ritüelin en ufak karesinin bile kırpılmasına razı olmayacaklardı.

Maçlar başladı ve uygulamaya geçildi. Sonuç şu ana kadar tam bir fiyasko. O beğenmediğimiz TRT spikerlerini en iddiasız maçlara bile dünya kupası kavramının büyüsünü bozmamak, yaşanan adrenalin patlamasını yansıtmak için dünyanın öbür ucuna yollarken Kanal 1, spikerlerinin büyük çoğunluğunun maçları İstanbul’daki stüdyodan sunmasına karar verdi. Yani spikerle sizin aranızda hiçbir fark yok. Onlar da televizyon başında siz de. Siz ne görüyorsanız onlar da onu görüyor ve size sizin gördüğünüz şeyleri anlatıyorlar. Hoş onu da anlatamıyorlar o da ayrı konu. Hollanda’nın kalecisinin isminin Van Basten olduğu konusunda ısrarcı olanlar mı istersiniz, sunduğu maçtaki takım kadrolarına bakmaya üşenip kimin kim olduğunu anlayamadığından bazı futbolcuların ayağına her top gelişinde derin bir sessizliğe bürünenler mi istersiniz, neresinden bakarsanız bakın laubali bir anlayış hakim dünyanın en büyük spor organizasyonunun yayınında.

Futbolseverleri hayal kırıklığına uğratan bir diğer uygulama da “çakışan maçlar” sorununu Kanal 1 spor müdürü Gökhan Telkenar’ın dahiyane bir yöntemle çözüme kavuşturması oldu. Çakışan maçlardan “önemsiz” bulunanlar tespit edilecek ve gece yarısı banttan yayınlanacakmış. Gökhan Telkenar iyi niyetli bir insan, tecrübeli bir spor spikeri olabilir. Lakin hangi maçın daha önemsiz veyahut daha zevksiz geçeceğini belirleyebilecek üst düzey bir futbol otoritesi veyahut daha da ötesi bir falcı mıdır? Canlı yayınlanmayan maçta üst düzey bir mücadele ve bol gol olursa Kanal 1 izleyicisi cinnet geçirmeyecek mi? Çakışan maç diğer bir Ciner Grup kanalı olan Atv’den yayınlanamaz mı hazır M. Ali Erbil etkisiz hale getirilmişken?

Tüm bu sorular yanıtsız duradursun kamu oyumuzun medar ı iftar sözcüsü medyamızdan da bu konuda pek ses yok. TRT, içerisinde “domuz” karakter barındıran çizgi filmleri ayıklamakla, diğer özel televizyon kanalları ve gazeteler ise “adamlar dünyanın parasını ödeyip 64 maçı ayağınıza getiriyorlar yatıp kalkıp dua edin be” mealindeki tavırları empoze etmekle o kadar meşguller ki olan yine biz futbolseverlere oluyor.

Futbolsever olarak ne mi isterdik? Yayın ihalesini alan kanalın hepimizi dünyevi dertlerden bir ay süresince de olsa uzak tutacak bu organizasyonu oda sıcaklığımızın elverdiği ölçüde evlerimize doldurmasını isterdik. Sabah kalkar kalkmaz Kanal 1’i açıp maç özetlerini, maç sonrası yorumlarını görmek isterdik, tüm sene beynimizi karıncalatan magazin programlarını, Ece Erken’i değil. Spikerlerin maçların oynandığı stadyumdan yayın yapmasını isterdik. TRT spikeri Abidin Aydoğdu “eşli kuul”, “deyvid treşkeee” dediğinde gülüyorduk, sesin görüntüden daha önce iletilmesi yüzünden bazı topların daha kaleye girmeden gol olduğunu anlıyorduk belki ama maçların tüm heyecanını da biraz olsun hissedebiliyorduk. Maçların bitiminde lise piyesinden hallice bir dekor eşliğinde "şu şunu yendi, yarında şu şunu parçalayacak hepinize iyi akşamlar" diye ahkam kesen bir spor programı değil, kupanın diplomatik hiçbir örgütün başaramayacağı düzeydeki birleştirici unsurlarından, maçların detaylı analizlerine kadar inebilecek programlar ve yorumcular istiyorduk. Futbol istiyorduk. Başka bir şey değil…

--------------------------------------------------------------------------------
11:59
17 Haziran 2006
Avi Albohayre
avi.albohayre@gmail.com
http://www.siyahkahve.com/index.php?cmd=7&textID=821

Spree
18-06-06, 01:30
yarın gece inleyen nağmeler klibi yapıcaklarmış :lol:
arkada da kabze'nin görüntüleri olsun ki anlam katsın klibe :lol:

Giga
18-06-06, 01:33
bu arada son maçların biri atvde olacakmıs aynı anda

hedehodo
18-06-06, 01:36
bu arada son maçların biri atvde olacakmıs aynı anda

olsun abi ya hiçbi maçı izleyemeceğim bundan sonra her maç şifreli oalcağından.burda ve eksisozlukde yazılanlarla maçı takip ediyorum :(

Giga
18-06-06, 01:57
ya 100000000000000000000000000 mıs sifre denesene

savatage
20-06-06, 01:23
puhahahaha....Ahmet Çakar kopardı.
Sıcak(!) görüntüler yayınlandı absürd bir anlatımla.Gerçi saçma sapan birşeydi ama Ahmet Çakar iğrenç olarak nitelendirdi ve "birazdan zenci bir adam gelecek ve başlayacak pornografik şeyler diye bekledim" şeklinde yorumladı :lol:

Giga
20-06-06, 01:24
Ben de koptum adam kendi kanalını rezil etti yerin dibine soktu bu ne rezillik kim hazırladı bunu diye azar çekti Ümit Aktana

vicente
20-06-06, 14:22
puhahahaha....Ahmet Çakar kopardı.
Sıcak(!) görüntüler yayınlandı absürd bir anlatımla.Gerçi saçma sapan birşeydi ama Ahmet Çakar iğrenç olarak nitelendirdi ve "birazdan zenci bir adam gelecek ve başlayacak pornografik şeyler diye bekledim" şeklinde yorumladı :lol:

her aksam macı kacırsamda ahmet cakarı kacırmamaya calısıyorum:) resmen alıskanlık yaptı. her an bir bomba patlatabiliyor..

dun aksamki goruntulere yorumuysa turnuva basından beriki bombalarının zirvesiydi heralde :lol:

Lioney
20-06-06, 14:41
Çok güzel görüntülerdi onlar yahu :)

Söz gelimi klipte oynayıp, Alman rakibe sert girip (hönnk) ve akabinde Japon hakemden! kart alasım geldi izleyince :)

20-06-06, 16:48
Ya hep eleştirmişiz ama tüm maçları sıfır reklamla ve yüksek görüntü kalitesiyle vermesi bence takdire şayan bir olay :)

savatage
22-06-06, 00:59
Ya hep eleştirmişiz ama tüm maçları sıfır reklamla ve yüksek görüntü kalitesiyle vermesi bence takdire şayan bir olay :)
Tüm maçları canlı yayınlamamaları dışında Almanya'ya spiker göndermeyip yaptıkları programlarla da Dünya Kupası zevkimin içine ettiler afedersin.
Buraya da taşıdığım yazıyı okusaydın,
demek istediklerimi benden daha güzel ifade etmiş yazan kişi.

Ayrıyeten reklamsız demişsin de,
Akbank'tan gına gelmesi hadi sponsorluktur da maç biter bitmez spikerin aceleyle yayını sonlandırması ve uzun süre reklam yayınlanması sonrası biten maçtan kopmamız da ayrı bir olay.Başka ne zaman ve ne kadar reklam yayınlayabilirlerdi ki?

zidane38
22-06-06, 01:24
Lanet olsun diyorum bu Kanal 1'e. Gitti güzelim maçlar izleyemeyeceğiz. Gece banttan izlermişiz tabi izleriz. Gana-Abd, Hırvatistan-Avusturulya maçları güme gitti. Valla özel filan istemiyoruz artık TRT alsın maçları.

Hadi bu grup maçlarını geçtim de 2.tur maçları aynı gün ve aynı saatte oynanacakmış galiba. O zaman yine 1 maç yayınlanmayacak mı?

Giga
22-06-06, 01:26
Ya artık söyleyecek bir şey yok nasıl yayınlamazlar Gana-ABD VE Avustralya-Hırvatistan maçlarını Brezilya maçını ben ne yapayım adamlar garantilemişler gruptan çıkmayı Ahmet Çakar da söyledi ama neymiş Brezilyanın ratingi fazlaymış...Bir de abicim Dünya Kupası yayınlıyorsun gir sabahtan canlı yayınlara maçtan 15-20 dk önce değil ayrıca o yayın kalitesi Alman rejisi ve reklam olmaması UEFA TV yayın kuralları ile ilgili Şampiyonlar ligi maçlarında da olmaz reklam dikkat ederseniz. Yani Kanal 1 in yaptığı birşey yok hazır gelen yayını veriyorlar

Spree
22-06-06, 01:27
yok eleme maçlarının hiçbiri aynı saatte değil.

http://fifaworldcup.yahoo.com/06/en/w/bracket.html (burdan bakabilirsiniz fikstüre)

zidane38
22-06-06, 01:31
yok eleme maçlarının hiçbiri aynı saatte değil.

http://fifaworldcup.yahoo.com/06/en/w/bracket.html (burdan bakabilirsiniz fikstüre)
Hah iyi bari. Bugün bir kanalda aynı gün ve aynı saat(hatta 22de) gösterdiler bu maçları. Dedim eyvah izleyemeyeceğiz diye telaş yaptım bir an :)
Forumu açar açmaz da Kanal 1'e yazdım hiç fikstüre bakmadan. :)

cozker
23-06-06, 00:58
Trt'ye kızardık ederdik ama bu rezilleri gördükten sonra mumla arıyorum trt'yi.. 4 yılda bir gerceklesen dünya kupası keyfimizin içine ettiler.. Kupa bitsin bu kanalı televizyonumdan bile silmeyi düşünüyorum.. Rezil herifler..

cozker
23-06-06, 10:20
Bugünde grubun kader macı olan Tunus-Ukrayna'yı degilde sahaya paf takımlarıyla cıkacak olan İspanya-Suudi macını yayınlayacaklarmıs..
Tiksinti duyuyorum şu igrenc zihniyetten.. Alacagınız reklam gelirleri haram zıkkım olsun topunuza.. Allah belanızı versin Kanal 1..

allah belanızı versin.. 4 yılda bir şu zevkimiz vardı içine sıctınız..

Sheva
23-06-06, 11:13
dün sponsporlukla ilgili birşey diyerek açıklamaya çalıştılar bu yayın seçimlerini.. yani brezilya için öyle dediler, ispanya için de aynıdır heralde..

gian
23-06-06, 11:15
Can ne bicim İspanyaseversin sen bakim? :)

Vallahi ben hangisini yayınlasalar da izleyemeyecegim icin problem degil :)

cozker
23-06-06, 11:36
Valla Cihan, ne kadar sevsekte İspanya'yı, sonucta grubun kilit macı diger karsılasma.. Aslında yapmaları gereken diger kanaldan öteki macı yayınlamak olmalıydı.. İnsanlarda tercihlerine göre veya dönüsümlü olarak seyrederlerdi karsılasmaları.. Yıllardır hep bu şekilde alıstıgımız icin cok koydu macları onların tercihine göre izlemek.. Ve üstelik günün en önemsiz maclarını!!

ScHenKaL
23-06-06, 12:53
ya 100000000000000000000000000 mıs sifre denesene

Arkadaşlar Kanal 1 dünya kupası rezaletinden sonra yaptığı açıklamada biss şifreleme sistemine 10 00 00 00 00 00 şifresinin girilerek dijital yayınların izlenebileceğini açıkladı. Ancak hangi cihaza bu şifreyi nasıl gireceğini bilmeyen dijital uydu alıcısı kullanıcıları isyan etti. Biz de elimizden geldiği kadar size yardımcı olmaya çalışacağız. Siz de bilenlere bilmeyenlere sitemizi duyuyursanız seviniriz.
İşte bilgimiz dahilinde bazı receiver modellerine Kanal 1 Key girişi :

Vestel Aphro Menü Serisi
Key menüsünden BİSS bölümünü seçin. Sonra ”ekle”ye tuşlayarak , sağlayıcı kısmına 001FFF , İndex kısmına 01 şifre kısmına 1000000000000000 tuşlayın ve kaydederek çıkış yapın.

Next 2000 FMB Serisi
Kanal 1 üzerindeyken sarı tuşa basınız çıkan ekrana 10 00 00 00 00 00 şifresini girniz.

Next 2000 Plus Serisi
Menü OK , CI sistemi OK , Biss ok Yeşil düğmeye basın , ekle tuşuna basın. 0×1fff girin , frekans yazan yere 12008 yazın sembol rate yazan yere 04400 H yapıp Kırmızı tuşla kayıt edin.Tekrar Kırmızı tuşa basın.Key kod yerine 0×00 giriniz .Key yazan yere 10 00 00 00 00 00 giriniz.

Next 5000 7500 Serisi
BİSS key bölümüne şu şekilde girin :
01 20 08 00 10 00 00 00 00 00 00 00
01 20 08 0A 10 00 00 00 00 00 00 00
01 20 08 0F 10 00 00 00 00 00 00 00

Next 8000 X-Cam Plus Serisi
BİSS menüsüne girin.Sonra Kırmızı tuşa basıp İdent: 0×01FFF :10 00 00 00 00 00 00 00 giriniz.

NextWave 10000 Serisi
BİSS key’in ilk satırına güncel keyleri giriniz :
001FFF 00 10000000000

Next 7600 SKY-2005-25000 Serisi Next 9000 Serisi
Next Süper Plus modeller için güncel softcam atın.

GoldMaster 4000-9000 Serisi
Biss Key Edıt Bölümüne güncel keyi giriniz.

GoldMaster 7000-8000 Serisi
Güncel softcamı yükleyiniz.

GoldMaster 11000 - 20000 - 30000 Serisi
Key menüsünde iken, Tv/Radio/Fav yazan tuşa basarak BİSS bölümüne girin.Burdan yeni keyleri bu şekilde 000000 00 10000000000000000 giriniz.

Kaon, Sunny, Digiçağ, Digiline, ORA Tabanlı Serilerde
BİSS menüsü olanlar buraya 001FFF 00 10000000000000000 şeklinde giriniz.
Key menüsünde Bu bölüm olmayanlar güncel softcamı atınız.

Yumatu MX FTA-Cİ VE READER-COMBO Serisi
Biss Key bölümünde 7. sırada bulunan NBA TV satırına 001FFF-00-10 00 00 00 00 00 00 00 giriniz.

Yumatu 8000 Serisi;
Biss Key bölümünde 7. sırada bulunan NBA TV satırına 001FFF-00-10 00 00 00 00 00 00 00 giriniz.

Starsat 190FTA & 220CI Serisi
Kanal üzerinde Menü Kırmızı tuşa basın.Güncel şifreyi yazıp Done’ ye basınız.

Termal 1900CI Serisi
Menü 19370 yazın. Çıkan yere 2486 yazarsanız key bölümü aktif olur.Burdan oyun kod düzenle sonra BİSS bölümünde 01 olan yere 10000000000000000 giriniz.

Amstrad Serisi
Kumandadan Menü tuşuna basın.Buradan kurulumu seçin, daha sonra Key değiştirme bölümünü seçin. Çıkan harflerden B-Code seçiyoruz.Buraya keyleri 001FFF 00 10000000000000000 giriniz.

Termal Olimpia Serisi
Biss bölümüne 00001FFA : 10 00 00 00 00 00 00 00 bu satırı girin.Diğer NBA TV 00001FFA ????????? yani bu satırı silin.O zaman KANAL 1 açılaçaktır. Bu satırı silmezseniz kanal-1'i seyredemezsiniz.

Eğer hiçbir şekilde cihazlarınıza Kanal 1 keyini girip kanalı açamazsanız lütfen yazılım yükleyen herhangi bir receiver satıcısına başvurunuz. Sorununuzu en kısa zamanda hallederler.

Giga
23-06-06, 17:06
Bir de utanmadan Ümit Aktan maçınn tekrarını izleyin neler kaçırdığınızı görün dedi utanmadan sanki biz istedik o maçı banttan vermenizi heyy Allahım sabır ver biz kullarına

Giga
23-06-06, 22:43
Yanlış grafik üzerine konuşuyorlar gittiler İtalya-İspanya eşleşir dediler halbuki Brezilya-İspanya çeyrek finalde oynayacak 2.turu geçerlerse nasıl yayıncılık bu ya insan bir kontrol eder grafiği

cozker
23-06-06, 22:49
Ahmet Cakar ilk defa bu aksam bana sempatik geldi.. Finali İspanya-Hollanda final oynar ve banko İspanya şampiyon olur dedi :). Pek inanmasamda yine de kulaga cok hoş geliyor..

Bu arada Kanal 1 sıcmaya devam ediyor.. Bu seferde fikstürü yanlıs verdiler.. İspanya ceyrek finalde Brezilya'yla kesişiyor ama Kanal 1'in yayınladıgı fikstürde İspanya-İtalya göründü.. İlerki eşlesmelerle ilgili feci yanlıs bir fikstür yayınladılar..

cozker
23-06-06, 22:51
Benden önce Giga yazmıs zaten :). Aferin Kanal 1, nerden bulduysanız bu fikstürü :) :)

gian
24-06-06, 00:40
Ersin Düzen stadyumdan anlatmıyor yine sanırım; iki saat anlayamadı hakem golü verdi mi vermedi mi, Kore macında..

Yok stadyumda anlatıyorsa da, bu kadar mal spiker olamaz..

tripotter
24-06-06, 00:49
Ersin Düzen stadyumdan anlatmıyor yine sanırım; iki saat anlayamadı hakem golü verdi mi vermedi mi, Kore macında..

Yok stadyumda anlatıyorsa da, bu kadar mal spiker olamaz..

aslında seslere bakılırsa stadyumdan anlatıyo gibi geliyo ama bence de bu kadar mal olmaması lazım bu ezik ersinin...maçı neresiyle seyredip anlatıyo acaba...

Giga
24-06-06, 00:57
Stüdyodan arkadaşlar, ordan anlatan Okay Karacan ve Emre Tilev sadece, diğerleri Güntekin Onay da dahil stüdyodan

Giga
24-06-06, 13:13
Final maçında ne yapacaklar ayrıca çok merak ediyorum.

gian
24-06-06, 15:13
Final maçında ne yapacaklar ayrıca çok merak ediyorum.

Kanal Spor Müdürü ya; Gokhan Telkenar iti anlatır; Omer Urundul de yorumlar..

Fiks..

gian
24-06-06, 20:02
Salak salak yeni icraat cıkardılar bugun de; yok Podolskinin bilmem kacıncı golü diye altyazı geciyor..Gol olmus, tekrarını izlememize engel oluyorlar..

savatage
25-06-06, 01:51
Çokça eleştirdim,
daha da eleştirilecek çok şey var,
Tolga Alparslan'ın varlığına herkes çok laf etti;
ama ben onu hayatımıza kattığı için teşekkür ederim bu kanala.

Adnan Aybaba da olsa tadından yenmez valla Kupa Da Kupa.

Spree
25-06-06, 01:56
vakitleri kısıtlı diye konuşturmuyorlar kimseyi.beyinsiz adamlar sabaha kadar vaktiniz var kimsenin izlemeyeceği dandik programlar için niye kısaltıyorsunuz yayını?hay allahım nerden çattık bunlara.

Giga
25-06-06, 02:03
Ehe Tolga Alpaslan Meksikalıların koca şapkasını taktı arkada da Dont Cry for me Argentina çalıyordu :lol:

Spree
25-06-06, 02:05
o şarkıyı ilk biz çaldırmıştık 0-0'dan sonra :)
almanya maçından sonra da çalar büyük ihtimalle :)

Giga
25-06-06, 02:14
http://img68.imageshack.us/my.php?image=kolpaslan7id.jpg

gian
25-06-06, 02:18
İste negatif de olsa adam meshur oldu..Baska yerlerden de ekmek yemeye devam eder..İste bundan nefret ediyorum..Çapsız çapsız adamlar bu sekilde bir yerlere geliyorlar..

Giga
25-06-06, 02:20
Santraya çıkacakmış bu sene

Giga
25-06-06, 21:45
ben onlara dünya kupası diyorum....onlar antalyadaki götünden ateş çıkartan animatörler diyo....ben "yaa acaba rooney oynayacak mı,ballack ın son durumu ne?" diyorum....onlar "bodrumdaki sarhoş ve kaşar ingilizlerin götleri,bacakları" diyo...ben "a koım hemen yayını kesmeyin bi şu maçın sonrasına gidelim ,hem basın toplantıları falan var yaa lütfen" diyorum...onlar bana "maç sonrası öpüşen insanları" gösteriyo...ben "lan olm kavga çıkmış bari onu gösterin laaaan" diyorum...onlar bana "gurbetçi düğünündeki göbek atma sahnelerini" gösteriyo....

hayır bi gün yayınlardan deliren birisi basacak o kanalı,çıkartıp masanın üzerine vuracak aleti görecekler sora....
(hayhay, 25.06.2006 20:40 ~ 20:42)

:koptum:

cozker
27-06-06, 21:18
KANAL 1'İN YAPTIĞI HATALARI TRT YAPSAYDI
27.06.2006 10:38

Dünya Kupası'nda grup maçlarını izlemediği için Kanal 1'i yayını konusunda fikir sahibi olmadığını belirten Hıncal Uluç'a 'fikir desteği', rakip gazeteden geldi. Cengiz Semercioğlu, Kanal 1'in Dünya Kupası yayınlarını yazdı.

CENGİZ SEMERCİOĞLU / KELEBEK

Bunları Kanal 1 değil de TRT yapsaydı

Hıncal Uluç, Dünya Kupası’nda grup maçlarını izlemediği için Kanal 1’in yayınıyla ilgili çok fazla bilgisi olmadığını yazdı geçenlerde...

Bugüne kadar oynanan 52 maçın 40’ını izlediğim için konu hakkında ciddi fikir sahibiyim ve Hıncal Abi’ye yardımcı olmaya karar verdim.

İşte Kanal 1’in yaptıkları Hıncal Abi;

* * *

Bazı maçlar için Almanya’ya anlatıcı bile göndermediler. İstanbul stüdyodan anlattılar.

NTV’den Okay Karacan ve Güntekin Onay’ı ödünç aldılar. İyi ki de almışlar, onların dışındaki anlatıcıların hepsi döküldüler.

Ahmet Çakar’ın yanına, aklına geleni iddia eden, adını hálá bilemediğim, kimsenin tanımadığı bir yorumcu koydular.

Ellerinde Sabah sporun yazarları ve futbolu bilen isimler var. Reha Muhtar, Ali Kırca, Yılmaz Özdil, Kazım Kanat... Bir tekini kullanmadılar. Hıncal abi, sana bile mikrofon uzatmadılar...

Yorumcuların gerekli gereksiz iddiaları ve çekişmeleriyle zaman doldurdular. Doyurucu bir tek bilgi veremediler.

Aynı anda oynanan diğer maçın skorunu bile ekrana getiremediler...

Ekrana getirdiklerini de sunucunun kulağına söylemediler. Sunucunun 0-0 dediği maçı, ekranda 1-0 olarak yazdılar.

Stüdyo zeminine koydukları pleksiyle südyo ışıklarını olduğu gibi gözümüze yansıttılar ve kötü bir dekora imza attılar.

Çakışan maçları atv’de yayınlayacağız dediler, nedendir bilinmez son anda bundan vazgeçtiler...

Böyle olunca gruptan çıkmış Brezilya’yla bavulunu toplaması kesin denilen Japonya maçını vereceğim diye, Avustralya-Hırvatistan arasındaki kıran kırana son maçı yayınlamadılar.

İtalya-Çek Cumhuriyeti maçını verdikleri için, Gana’nın ikinci tura yükseldiği ABD maçını seyrettirmediler.

Maçların tekrarını gündüz yayınlamak yerine gecenin 03.00’üne attılar.

Ses bağlantılarında hep problem yaşadılar.

Uğur Uludağ ve Ümit Aktan’la eğlenceli yorum yapmaya kalktılar, başaramadılar.

Ermenistan televizyonu şikayet ettiği için uydu yayınına şifre koydular. 6 milyon çanak anten kullanıcısının yarısını teknik servislere koşturup sefil ettiler.

Antalya’da otelde Almanya-İsveç maçını izlemek isteyen Başbakan Erdoğan’a bile şifreden dolayı maçı izlettiremediler.

Grup maçlarından sonra ikinci turdaki eşleşmeleri bile grafik olarak ekrana getiremediler.

Hem kupa hem de kendi programlarıyla ilgili baştan savma tanıtımlar yaptılar.

Ne grafik, ne anlatım, ne yorum, ne de özel programlarla Dünya Kupası’na tat katmayı başaramadılar...

Üstelik Dünya Kupası rüzgarını kendi programlarının tanıtımı için bile kullanamadılar. Seyircinin kafasına Kanal 1’in imajını, Dünya Kupası sonrası devam edecek tek bir programını çakamadılar.

Belli ki hazırlıksız yakalandılar.

* * *

Bugün oynanacak Brezilya-Gana ve İspanya-Fransa maçlarıyla ikinci tur maçları da tamamlanıyor.

Yani 64 maçın, 56’sı oynanmış olacak.

Geriye kaldı 8 maç!

Ama Kanal 1 de sınıfta kaldı.

Fatih Terim’li, Şenol Güneş’li yorumlarıyla bütünlemede belki geçer ama bu bile kafalardaki Dünya Kupası’nı mahveden kanal imajını kıramaz artık!

Şimdi soruyorum Hıncal Abi, bunların 10’da birini TRT yapsaydı ne yazardın?

http://www.medyatava.com/haber.asp?id=29360

Sheva
27-06-06, 22:14
hıncal grup maçlarını izlememiş mi aferin ona, seneye 90 dakika'da kesin 'dünya kupası'nda görüldü ki futbol artık şöyle şöyle oynanıyor' diye yorum yapar ama..

bu arada ben hatalara çok takılmıyorum, tolga alpaslan, ses kesintileri, ümit aktan'ın sürekli yorumcuların lafını kesmesi, maçların yerinden anlatılmaması gibi şeyler sinir bozdu tabi ama ortada ödenmiş milyonlarca dolar var, dolayısıyla yine de mazur görmek lazım yeni bir kanalın bu hatalarını.. yalnız bir tek son grup maçlarında niye 2. maçları atv'den yayınlamadılar onu merak ediyorum ve eleştiriyorum (belki bir açıklama yapmışlardır benim haberim yok)

savatage
28-06-06, 01:24
ama ortada ödenmiş milyonlarca dolar var, dolayısıyla yine de mazur görmek lazım yeni bir kanalın bu hatalarını..
Tam tersine ben de o yüzden mazur görmüyorum.
Hiç para ödemeden yayın hakkını almış olsalar bu kadar baştan savma yayını mazur görebilirdim!

Sheva
28-06-06, 01:55
ne açıdan baktığına bağlı o, yayını iyi yapacak kanalların hiçbiri o parayı vermeye tenezzül etmediğine göre dünya kupası'nı seyrettirdiği için kanal 1'e her halikarda teşekkürü borç bilirim.. özellikle bazı maçları staddan anlatmamaları ve son grup maçlarını 2 kanaldan vermemeleri önemli eleştiri konuları ama maçları hiç izleyememekten iyi olsa gerek bunlar.. ayrıca dünya kupası'ndan sonra spor spikeri kadrosunu büyük ihtimal 2 veya en fazla 3'e düşürecek bir kanala da bu konuda fazla yüklenmek doğru olmaz kanımca..

Marikinas2
29-06-06, 19:59
Dünya Kupası heyecanı sürerken, programlarda kırılan potlar herkesi güldürdü.

İşte güldüren haber, yorum ve demeçler...

Esprik
Tolga Alpaslan: İhtilal var bu akşam. Fransa ihtilali...
Ahmet Çakar: O zaman gol yemezlerse, pandispanya yesinler diyelim.
(Kupa Da Kupa, Kanal 1)

Ümit Aktan’la Espri Rüzgârı seri no: 59
Bakalım Victoria Beckham'ın kocası ve arkadaşları nasıl bir performans sergileyecek...
(Ümit Aktan - Kupa Da Kupa, Kanal 1)

Di mi ama?
Meksika 86'da çeyrek finalde Fransa, Brezilya'yı penaltılarla eledi. 98'de finalde yine Fransa kazanmıştı. Bakalım bu defa ne olacak? Ama ilk önce bu maçın bitmesi lazım (vay be çok zeki bu adam :lol: )
(Emre Tilev, Fransa-Portekiz maçı, Kanal1)

Olsun!
Ümit Aktan: Burada yememek üzere karpuzuna iddiaya girin!
Tolga Alparslan: Karpuz çok sulu olur!
(Kupa Da Kupa Kanal1)

Ze Roberto ne demiş?
Brezilya kampında müthiş sohbet! Roberto Carlos, Ze Roberto'ya itiraf etti: "Ben Fener'e gidiyorum." (pehhhh :lol: )
(Fotospor)

Kızıl mı olacaklardı?
Gana takımı sanki Beşiktaş. Formaları siyah. Onlarda oynayan hiç beyaz oyuncu görmedim ya da kırma. Hepsi simsiyahtı.
(Erman Toroğlu-Hürriyet)

Diyelim diyelim!
İsviçrelilere yazık oldu diyeceğiz; ama maçlar aklımıza geliyor demiyoruz.
Barbaros Çıdal - Kanal Türk)

Daha ne istiyorsun
Almanlar adama su bile vermezler tabiri kesin doğru. Basın mensuplarına iğne dahi vermiyorlar ama Allah’ları var, birer bardak su veriyorlar.
(Erman Toroğlu - Hürriyet)

Fatih Terim gibi mi?
Van Basten oyunculuğundaki beyefendi, centilmen kişiliğini sürdürüyor. Ama biraz da sanki agresif olmaz gerekmez mi?
(Güntekin Onay - Kupa Da Kupa, Kanal 1)

Ne yapmış?
İlk 2 maçta fışlamış bir Fransa'dan bahsediyoruz.
(Tolga Alpaslan - Kupa Da Kupa, Kanal 1)

Allah muhabbetinizi bozmasın!
Peter Crouch, benim evladım gibi sevdiğim bir çocuktur.
(Ahmet Çakar - Kupa Da Kupa, Kanal 1)

Kirli olanlar hangisi?
Dünya Kupası maçlarını Kanal 1 ekranlarında, tertemiz bir ekranda izliyorsunuz.
(Gökhan Telkenar Arjantin-Meksika maçı, Kanal 1)

Pardon o zaman!
Ümit Aktan: Halil, Avustralya- Japonya maçını izledin. Bize yorumlar mısın, nasıl geçti karşılaşma?

Halil Özer: Ümit Abi, vallahi ben trendeyim. Maçı izlemedim. İtalya-Gana maçına gidiyorum.
(Kupa da Kupa - Kanal1)

Coğrafya süper!
Adını dünyayı ortadan böldüğü hayali çizgi ekvatordan alan Ekvador, Almanya 2006'da şova devam ediyor.
(Sabah Spor Servisi)

Özlü Söz 35!
Margarita... En ucuz pizza!
(Ali Sami Alkış - Star)

Sambaya göre mi? :D
Tango daha güzel galiba.
(Ömer Ural Kükner - Akşam)

Abartı-yorum!
Arjantin, Hollanda'yla ortada sıçan oynadı.
(Tolga Alpaslan - Kupa Da Kupa, Kanal 1)

İlk defa mı?
Ümit Aktan: Meksika-Angola maçında çok büyük konuştum.
Angola küçük dilimi yutturdu bana. Ben şiştim.
Tolga Alparslan: Ben de!
(Kupa Da Kupa-Kanal 1)

Giga
29-06-06, 23:44
Di mi ama?
Meksika 86'da çeyrek finalde Fransa, Brezilya'yı penaltılarla eledi. 98'de finalde yine Fransa kazanmıştı. Bakalım bu defa ne olacak? Ama ilk önce bu maçın bitmesi lazım (vay be çok zeki bu adam :lol: )
(Emre Tilev, Fransa-Portekiz maçı, Kanal1)

Fransa-Portekiz maçı değil de İspanya-Fransa maçı olmasın?

Giga
01-07-06, 21:55
Maçlardan sonra canlı bağlantılar,yorumlar yapacaklarına hey canlı diye yaRatıcı isimli popo gögüs programı yayınlıyorlar açın da NTV yi izleyin Kanal 1 yöneticileri

Sovereign
01-07-06, 21:58
Maç boyu Ayrın Lenın diyen Gökhan Telkanar...

Gıcık ettin beni..

pera
02-07-06, 01:37
Ümit Aktan hazretleri, M.Denizli ile sohbetinde Ronaldinho için "Ronaldenyo" benzetmesini yaptı.

Densiz!

zidane38
02-07-06, 01:41
Dengesiz herif. Tamam adam turnuvada kötü oynadı ama bu ona denyo deme hakkını vermiyor.
Ayrıca bu sene çok kulvarda mücadele ettiği için bu kupaya hem fizik hem de kafa olarak hazır olmadığını gözlemledim. Yoksa yine de şu an yaşayanlar arasında hala en iyisi Zidane hariç :)

Namelessonegs
02-07-06, 02:13
Ze Roberto ne demiş?
Brezilya kampında müthiş sohbet! Roberto Carlos, Ze Roberto'ya itiraf etti: "Ben Fener'e gidiyorum." (pehhhh )
(Fotospor)

FotoSHOPspor :lol:

UmBeRtO GS
02-07-06, 03:38
İngiltere maçında kırılan pot en güzeliydi...

Maçın hakemi Arjantinli, Eriksson oyuncu değiştirecek...

Arjantinli değişikliğe gidiyor.

Onur1905
04-07-06, 22:53
Kadir Çöpdemir'le Beyaz'ı çıkarmışlar yorumcu diye.

Hey Allahım...

05-07-06, 01:35
Bugünkü maçtan enstantane Lippi arkadaşlarına taktik veriyor :lol:

Giga
05-07-06, 01:45
Adam İtalya Meksika maçında süperdi dedi durdu halbuki bizim izlediğimiz kupada onlar oynamadı değil mi :)

05-07-06, 01:52
Meksika demedi Brezilya maçında dedi sanıyorum ki onlarla da oynamadılar tabiiki.

zidane38
05-07-06, 01:53
Kadir Çöpdemir'le Beyaz'ı çıkarmışlar yorumcu diye.

Hey Allahım...
Abi Tolga Alpaslan daha iyidiler. En azından 2 gırgır şamata oldu güldük. :)

Lioney
05-07-06, 01:59
Tam olarak, Zambrotta nın Brezilya maçının yıldızı olduğunu söyledi aslında Şenol Güneş :)

Giga
05-07-06, 02:05
Spiker de İtalya Meksikayı ikinci turda son dakikade yendi dedi 3 defa net bir şekilde :)

hedehodo
06-07-06, 01:43
zigo mu fidan mı?? :) ümit aktantan yeni bomba.o değilde fatih altaylının mehmet ali şahinin çinde fbli oyuncuların ismini sormamaları üzerine şimdi kıskancaklar demesi de güzeldi :D

Giga
10-07-06, 02:02
AHa Kanal 1 gazino programı yayınlıyor şu saat itibariyle bravo size