Tüm Versiyonu Göster : Brezilya
Turnuvanın mutlak favorisi. Son senelerdeki en iyi Brezilya kadrosu benim hatırladıgım. Alamazlarsa ayıp olur valla. :) Ama futbol sahada oynanıyor, top yuvarlak vs vs o yüzden hiç bir şey belli olmaz. Defans yapmayı unuturlarsa işleri zorlaşır. Ama gol atamayacakları takım da olmaz gibi.
Ronaldinho
Ronaldo
Adriano
Robinho
Baptista
Juninho Perm.
Kaka
Emerson
Ze Roberto
Gilberto Silva
Lucio
Roberto Carlos
Edmilson
Cafu
Belletti
vs vs.....
Kadroya bakar mısın?Yok yok. Daha benim yazmayı unuttuğum bir çok kişi vardır. Brezilya maçlarını izlemeyi sabırsızlıkla bekliyorum.
rochembak
cichinho
juninho paulista
lincoln
marcelinho....da akla gelmeyen bisuru kisi var
Takıma zaten denilebilecek birşey yok hakikaten diğer takımlara göre abartmış durumdalar ama seyir zevki açısından keşke Adriano tek forvet ve hemen arkasında da Kaka, Ronaldinho, Lincoln, Juninho, Robinho veya başka hangi amc varsa 3'ünü, onların arkasında da 2 ön libero izleyebilsek.. Onlar da büyük ihtimal Emerson ve Silva olur ki o açıdan da gayet iyi olur, temennim forvette artık geçik Ronaldo'yu izlememek..
Brezilya futbolda amerikanın basketbolda dream teamı gibi birşey favori gösterilme etkileyebilir dieceğim ama adamların hepsi tecrübeli ve böyle küçük şeylerden etkilenmeyen kişiler brezilya ya da arjantin kupayı alır
Bu macla birlikte Brezilya'nın bana neden sempatik gelmedigini (yanlıs anlasılmasın antipatik de gelmiyor..) bir kez daha anlamış oldum..
Ben tutku istiyorum, kan istiyorum, nefret istiyorum, sevgi istiyorum, coşku istiyorum..
Ne bilim Arjantin gibi, İtalya gibi, bugunku Hırvatlar gibi ve ya aklımıza gelecek baska ulkeler gibi..
Brezilya'da bu yok..Tribünlerine bakıyorum; ne bir tezahurat olur doru duzgun, yok çıkıçıkıçık samba yapılr, işte Brezilyalı olmayan Brezilyalı sempatizanlar olur, vs.
Oyuncularına bakıyorum; tamam Ronaldinho cok mukemmelsin, ama hep gülücük, hep iyilik..vs. vs.. beni boguyor..
Ben futbolcunun Hagi gibi olanını seviyorum, Arjantin'in Hagi'si Maradona gibi olanını seviyorum..iyi olsun, ama sert de olsun..
Bana ekran basından, tribünden tutku aşılasın..
Neyse, demem Odur ki, yani tabii İngilizler kazanacaksa, Brezilya kazansın isterim; ama aksi halde bir İtalya, Çekler vs. karsısında direk rakiplerini tutacagım..
Serkan1905
14-06-06, 01:17
Sevmiyorum su takimi.
Dediklerin çok doğru katılıyorum. Özellikle taraftar konusunda daha fazla katılıyorum.
Başlığı benim açtığıma bakıp kendimle çeliştiğim sanılmasın :) Ama biz Brezilya'dan güzel futbol bekliyoruz. Böyle 35-40 pas yapan,rakibine baskı kuran, yer yer çok estetik hareketler yapan kısacası şiir gibi bir top oynamasını istiyoruz :) Güzel futbol istiyoruz biz. Bunu buradan yetkililerine bildirin lütfen :) Ama böyle oynayıp kazanmayı düşüneceklerse 2.turda elenip gitsinler.
Zaten ben olası bir Çek-Brezilya eşleşmesinde Çek Cumhuriyeti taraftarıyım sonuna kadar.(Her halukarda Çek Cumhuriyeti taraftarıyım)
Ben tutku istiyorum, kan istiyorum, nefret istiyorum, sevgi istiyorum, coşku istiyorum..
Bu cümleye de bittim açıkcası. :okey:
Doymuşluğamı bağlamalı yoksa aşırı şişirilmişliğemi bağlamalı bilmiyorum ama Brezilya Brezilya değil malesef...Onlar da bizden habersiz Avrupalı olmuşlar...Oyuncular Avrupa takımlarında oynaya oynaya Avrupalı olmuşlar iyice ve bu bariz şekilde futbollarına da yansımış...Her hafta 1-2 maç izliyorum Brezilya liginden ve milli takıma baktığımda arada uçurumlar kadar fark var...
Eğer Brezilyanın karşısında iyi savunma yapabiliyorsan ve hızlı hücumu kaldırabilecek becerikli ve süratli oyuncuların varsa bu takımı yenmek çokta zor değil...Bugün Hırvatistanın mağlubiyetini sadece şanssızlığa bağlıyorum...Brezilya karşısında ezilmeyi bırakın 2. yarı resmen ezdiler onları...Amam malesef o şutları atan oyuncular Kaka kadar şanslı değillerdi...
Aslan Suat
14-06-06, 02:32
hep brezilya sihirbazlari, top cambazlari falan filan derler, her turnavadada birazcik bile görmem o sihirbazdan.
nefret ediyorum bu takimdan.
Takıma zaten denilebilecek birşey yok hakikaten diğer takımlara göre abartmış durumdalar ama seyir zevki açısından keşke Adriano tek forvet ve hemen arkasında da Kaka, Ronaldinho, Lincoln, Juninho, Robinho veya başka hangi amc varsa 3'ünü, onların arkasında da 2 ön libero izleyebilsek.. Onlar da büyük ihtimal Emerson ve Silva olur ki o açıdan da gayet iyi olur, temennim forvette artık geçik Ronaldo'yu izlememek..
bu dediğimi tekrarlıyorum ve o saydığım isimler içinde özellikle Juninho'ya dikkat çekiyorum.. Çünkü hem ronaldinho, hem kaka kendi takımlarında inanılmaz serbest oynamaya alışmışlar, oyunu yönlendirmek gibi ne bir düşünceleri ne de alışkanlıkları var.. O yüzden bütün bu yıldızları oynatabilecek bir oyuncu lazım, onun da hası Juninho zaten.. Çıkarsınlar forvetten Ronaldo'yu, yerine orta sahaya Juninho, zaten onun organizatörlüğünde Kaka ve Ronaldinho forvete bol bol katkı yaparlar..
:) Şu Juninho nun oynaması en azından duran top sorununu çözer kesin de :) (Dünya üzerindeki en yetenekli bir kaç oyuncudan biri olan Ronaldinho nun bu kadar kötü duran top kullanmasıda ayrı bir hadise zaten) yakın düşünsekte, ben yine de bu derece üst düzey mücadeleler de, forvet arkası üç hücumcu orta saha ile, üstelik kanat savunması çok yeterli olmayan adamlar ise bunlar, iki önlibero dertlerine derman olmayabilir gibi geliyor. Üstelik Roberto ve Cafu nun şu an ki durumları hesaba katılırsa. Emerson da, hayli hantal bir önlibero, çok geniş alanda oynayabildiği söylenemez (zaten pek beğenmem kendisini).
Yakın düşünsek de üstat, bence üç önlibero ile oynamaları daha akla yatkın olurdu. Üç önlibero önü iki hücuma dönük orta saha, tek forvet :)
Oyuncularına bakıyorum; tamam Ronaldinho cok mukemmelsin, ama hep gülücük, hep iyilik..vs. vs.. beni boguyor..
94 dünya kupasındaki Brezilya'yı hatırlarsak M.Santos, hayvan lakaplı Edmundo (yedekti gerci), Dunga, Branco, Romario, Bebeto hatta Leonardo vardı.. Sanırım o takımı sevmişssindir :).. Çünkü yukarda bahsettigin kıstaslara uyan bir takımdı.. Hem samba yaparlardı, yeri geldiginde kavga ederlerdi, ve bence de cok daha sempatik bir takımdı.. Ruh vardı o takımda..
Yazdıklarının tamamına katılıyorum.. Bu Brezilya nedense bana da pek sempatik gelmiyor.. Oldum olası nefret ettigim İngiltere veya onlar kadar olmasada sevmedigim İtalya yerine Brezilya'nın kazanmasını yeglerim ama diger takımlara karsı Brezilya'yı tutmam..
Çok güzel bir forum olmuş burası. Başta Sigara, emeği geçen, yorumlarıyla zenginlik getiren herkese teşekkür ederim. Bir haftadır izlemeye çalışmaktan tek kelam edemiyorum. (Ne eksiklik!)
Brezilya başlığı vesilesiyle, hislerimi belirteyim. Bu turnuvada da Brezilya ve Hollanda takımlarına sempatim devam etmektedir. Özellikle bu forum dahilinde - haricinde yakın arkadaşlarımın neredeyse tamamının anti-Brezilya'cı olup, üstüne Arjantin hayranı kesilmelerine bir anlam verememekteyim. (Serkan hariç! Nerede en olmayacak takım varsa, onun bir numaralı sapık destekçisidir.) Sanki herkes orijinallik dürtüsüyle yola çıkıp sonuçta kendilerini kalabalığın banallığı arasında bulmuşlar, gibi oluyor.
Satırlarıma son verirken Arjantin'ci arkadaşlara acil şifalar diliyor, geçmiş olsun dileklerimi iletiyor ve Brezilya ile Hollanda'nın her daim gönüllerimizin (-de) şampiyonu olacaklarını haykırıyorum.
Ben de Korcan nerede diyordum ciddi cidii :) Yorumlarını bekliyoruz hocam.
Ben de Korcan abi nerede diyordum, ama yazısında tekaütü gereği Brezilya degil de, Berezilya demesini beklerdim :lol:
Yaz abi mac topiklerine de :)
. Bu turnuvada da Brezilya ve Hollanda takımlarına sempatim devam etmektedir.
Birde yanlarında İngiltere ve İtalya'yı da saysaydın en fazla antipati duydugum 4'lüyü sıralamıs olacaktın :).
Eger İspanya olmazsa kupayı almasını istedigim diger takımlar Arjantin, Hırvatistan, Meksika ve videoyu kazanabilmek icin Cek Cumhuriyeti :).
Video degil o kıro, DVD dvd.. :lol:
Konuyla alakası yok ama eklemek istedim bir an. İnsanın Brezilya taraftarı olup gol diye sevinesi geliyor yahu :D
http://img147.imageshack.us/img147/8475/112dt.jpg
Bu taraftarla aynı tribünde olmak için brezilya forması giyip yüzümü siyaha boyayabilirim yani o kadar... :D
vBulletin® v3.8.2, Copyright ©2000-2012, galatasaray.to