Tüm Versiyonu Göster : Kadroya alınmayan yıldızlar
Dün NTV'de dünya kupası programını izlerken dikkatimi çekti, bugüne kadar milli takımlarda oynamalarına ve büyük turnuvalarda görmeye çok alışık olduğumuz bazı isimler dünya kupası kadrolarına alınmamış.. Gerçekten çok ilgimi çekti bazıları, tabi hepsini söylemediler veya benim aklımda kalmadı ama sizin de aklınıza yıldız kontenjanından olupta dünya kupası kadrolarına alınmayan isimler gelirse lütfen ekleyin..
Almanya; Kevin Kuranyi,
Arjantin; Veron, Zanetti,
Hollanda; Seedorf, Van der Vaart, Davids,
İspanya; Morientes, Baraja,
duncanferguson
23-05-06, 19:37
güzel bir başlık sheva teşekkerler gerçekten çok ilgin özelliklede hollanda
Aklıma Alex ve Anelka qeldi nedense birden...Yıldız falan da deqiller ama... :D
dün yok dediler ama şimdi baktım sakatlığı varmış, yetişme ihtimali de varmış.. Yani pek benim kasdettiğim anlamda kadroya alınmamış değil..
Bu arada Hollanda'dan Roy Makaay kasdettiğim şekilde kadroya alınmayan bir diğer ünlü oyuncu :)
Vicenete de sakat bildiğim kadarıyla.
amerika freddy aduyu almamış.ben almalarını beklerdim.dünya kupasında göstereceği iyi performansla avrupa klüplerinin iyice gözdesi haline gelirdi.2010a kaldı artık.tabi diğer ''geleceğin maradonası'' tabiri alan oyuncular gibi kova çıkmassa...
Dün NTV'de dünya kupası programını izlerken dikkatimi çekti, bugüne kadar milli takımlarda oynamalarına ve büyük turnuvalarda görmeye çok alışık olduğumuz bazı isimler dünya kupası kadrolarına alınmamış.. Gerçekten çok ilgimi çekti bazıları, tabi hepsini söylemediler veya benim aklımda kalmadı ama sizin de aklınıza yıldız kontenjanından olupta dünya kupası kadrolarına alınmayan isimler gelirse lütfen ekleyin..
Almanya; Kevin Kuranyi,
Arjantin; Veron, Zanetti,
Hollanda; Seedorf, Van der Vaart, Davids,
İspanya; Morientes, Baraja,
10 tane milli takım kursam birine bile kurayniyi almazdım...Çok isabetli bir karar olmuş Almanya adına...
Vicenete de sakat bildiğim kadarıyla.
sezonun son iki macinda oynadi galiba..bilmemiyorum, belki gene sakatlandi fakat mac eksigi nedeniyle alinmadiysa cok yanlis bence cunku sol kanatda vazgecilmez bir isim...
vBulletin® v3.8.2, Copyright ©2000-2012, galatasaray.to