PDA

Tüm Versiyonu Göster : TV'de Hazırlık Maçları

gian
26-05-06, 00:53
tv8 bayagı bir mac veriyor. Siz de baska yerlerde rastlarsanız buraya yazın..

DÜNYA KUPASI HAZIRLIK MAÇLARI tv8’DE

Dünya Kupası öncesi favori takımların hazırlık maçları da tv8’de.. Almanya’da düzenlenecek ve 9 Haziran’da start alacak dünyanın en önemli organizasyonu öncesi takımlar özel maçlarla hazırlıklarını sürdürüyor.

Kupanın en büyük favorisi Ronaldinho’lu, Ronaldo’lu, Adriano’lu Brezilya, Avrupa’nın kupaya en yakın ekibi olarak göze çarpan yıldızlar toplululuğu İngiltere, elemelerin başarılı ekibi Hollanda, Torres’li Raul’lu İspanya ve Afrika’nın yeni aslanları Fildişi Sahilleri’nin Dünya Kupası öncesi yapacağı birbirinden müthiş hazırlık maçları canlı yayınlarla tv8 ekranlarında olacak..

25.05 İNGİLTERE-BEYAZ RUSYA 23.00

27.05 İSVİÇRE-FİL DİŞİ SAHİLLERİ 19.30

27.05 İSPANYA-RUSYA 23.00

30.05 BREZİLYA-ALLSTAR 21.30

01.06 HOLLANDA-MEKSİKA 23.00

02.06 İTALYA-UKRAYNA 22.00

03.06 İSPANYA-MISIR 23.00

03.06 İNGİLTERE-JAMAİKA 16.00

04.06 HOLLANDA-AVUSTRALYA 16.00

07.06 İSPANYA-HIRVATİSTAN 16.00

zidane38
05-06-06, 14:39
Cumartesi oynanan İspanya-Mısır maçında Tv8 spikeri ilginç bir hata yaptı ve beni çok güldürdü.
Maç kadrosunda Fabregas'a 18-Cesc diye yazmışlar. Bu arkadaş da bunun Fabregas olduğunu anlayamamış. Maçı açtım spiker söyle diyor: " Evet bize verilen kadroda yanlışlık olmuş. 18 numaralı oyuncu Fabregas. Cesc diye vermişler" dedi adam. :D

cozker
07-06-06, 15:13
Bu geceki maclar;

18:00 Saudi Arabia ? - ? Bosnia-Herzegovina
18:00 Tunisia ? - ? Iraq
19:30 Liechtenstein ? - ? Australia
21:00 Croatia ? - ? Spain
21:00 France ? - ? China

Hangileri tv'den yayınlanacak bilmiyorum.. Ama Hırvatistan'ın durumunu cok merak ediyorum. Umarim yayınlanır Hırvatistan-İspanya macı.. Grup maclarında ve diger oynadıkları hazırlık maclarında cok iyi sonuclar aldılar. Kadroları baya saglam, grupta Brezilya'ya sürpriz yapabilecek potansiyelde olduklarını düsünüyorum..

zidane38
07-06-06, 15:22
Yukarıda yazıyor ya Hirvatistan-İspanya maçı Tv 8'den yayınlanıyor diye dikkat etmedin galiba :) Tv 8 akşam 22'de canlı olarak veriyor maçı.

Fransa-Çin maçını da Kanal A yayınlıyor.

cozker
07-06-06, 16:05
Haklısın valla :). Gecmiş maclar zannediyordum onları, bakmadım bile..
Neyse bari keyifli bir mac izleriz aksama.. Kupanın havasına yavas yavas girmekte fayda var..

zidane38
08-06-06, 05:10
Ya bugünde Tv8'deki spiker ilk yarının başlarında İspanya'nın sol beki Pernia'ya Simunic diyip durdu. Sonra düzeltti.Demekki sadece İtalya ligini biliyor arkadaş :)

İlk yarısını yarım yamalak izleyebildim fena maç olmuyordu. Yarın yani bugün sınavım var o yüzden gidiyim dersimi çalışıyım yarın sınavda Reyes,Zidane,Henry sorulmayacak dedim kendi kendime ve ikinci yarıyı izlemedim :) Hep güzel maçlarda sınav öncesi oluyor kardeşim :)
Tomas yoktu ama Hırvatistan'da. Hırvatistan fena takım değil ben beğendim.

savatage
09-06-06, 14:07
Eurosport'da biraz önce hazırlık karşılaşmalarının genel bir özeti vardı.
Gözlerden kaçmış heralde ama,
Polonya-Kolombiya maçında kalecinin degajı gol oluyor.
Kolay kolay sahalarda görülemeyecek bir gol,
ama işin ilginci Polonya kalecisi de ya auta gidecek ya da gol olursa geçerli olmayacak diye topu bırakıyor.
Polonya A grubu için favorimdi ama gerçekten oldukça moral bozucu bir gol olmuş onlar için.

Brezilya'nın Luzern'i 8-0 yendiği maçta ise Juninho her zamanki gibi frikikten gol attı ama bu seferki gerçekten ders niteliğinde.Aşırtma stili,sertlik,topun gittiği yer hepsi muhteşem ötesi.Gerçekten de dünyanın en iyi frikik kullanan ismi ve ilginçtir yedek kalması da muhtemel.O kadar skoru değiştirecek oyunculara sahip Brezilya ki böylesine bir oyuncuya ihtiyaç dahi yok!