PDA

Tüm Versiyonu Göster : Saldır Saldır... Saldır Arjantinim

Lioney
10-06-06, 18:16
''Yurt Dışında Tuttuğunuz Takım'' adlı kova Everton lu bir arkadaşımızın açtığı başlığa;

''Bir de Arjantin sevgim vardır ki, Liverpool sevgim kadar büyüktür Arjantin sevgim. Brezilya dan da nefret ederim, oyuncularını hazetmem.''

bunları yazarken, kaypak ülke basının etkisi ile kımıl zararlısı Brezilya etkisindeki halkımızın varlığından haberdar olmamın da etkisi ile muhtemelen forumda numune bir Arjantinli olduğumu düşünüyordum. Lakin Tolga nın gayretleri ile bize hazırladığı nefis ''Dünya Kupası 2006'' bölümünde ''Galatasarayi.com Gozuyle Dunya Kupasi 2006'' adlı başlığı okurken gördüğüm kadarı ile pek numune de sayılmazmışım. Ordan da aldığım gaz ile, hem de gereksiz-lüzumsuz-fuzuli takım Brezilya adına Ali tarafından açılmış bir başlık da olduğu için, hem de topic kirliliği yaratmak için, muhtemelen -kendin pişir, kendin ye- tarzından öteye geçmeyecek bu başlığı açmış bulunmaktayım :) Vatana, millete hayırlı olsun.

Oleyy Oleyy Argentina Argentina

Diyerek tezahuratımı da yaptıktan sonra, öncelikle bu kupadan takımımız Arjantin adına hiç umudum olmadığını kafadan belirteyim. Muhtemelen grupdan çıkamayız, çıksak çeyrek finale uzanamayız, onu geçsek yarı finalde kalırız hadi onuda geçsek kupayı alamazı, hadi onu da aldık diyelim (öghh yani) :) diyerek umutsuzluğumu ayrıntıları ile belirteyim. Zaten herzaman ki gibi gereksiz-lüzumsuz-kımıl zararlısı takım Brezilya nın önü nasıl olduğunu bir türlü anlamadığım şekilde kuralar ile açılmış durumda. Olsun biz ekmeğimizi taştan çıkartalım zaten :)

Kafam Girsin Brezilya Sana
Kafam Girsin Brezilya Sana

Diyerek tezahuratımı yaptıktan sonra, neden umutsuz olduğumun ayrıntılarına geçelim hem de kadroyu inceleyelim, hocası ile beraber. Kafandan söylemek gerekirse Pekerman hoca (isminde hayır yok zaten pek - erman) kendi görüşüm olarak, gözümle gördüğüm, gelmiş geçmiş en iyi sağ bek olan yaşayan efsanemiz Zanetti yi kadroya almayarak beni büyük bir hayal kırıklığına uğratmakla kalmayıp, turnuva başlamadan nefretimi de kazanmış oldu. İkinci hayal kırıklığım ise, gelseydi turnuvanın yıldızlarından biri olabileceğini düşündüğüm İnsua yı kadroya almaması oldu.

Kalaye gelirsek kadayıf Abbondan ki pek çok arkadaşım biliyordur zaten, tam bir saatli bomabadır. Gününde oldumu eyvallah ama, konsantre olmadığı zaman top yumurlama da dünyanın bir numarasıdır. Yan topları Allah a emanettir ki zaten takım olarak havadan ve yan toplarda büyük zaafımız var. Leo ise çok özel bir kaleci olmamakla birlikte standart ve istikrarlı bir kalecidir. Ustari, 21 yaş altında çok iyi maçlar çıkartmakla birlikte çok tecrübesiz. Yani kale bende büyük korku yaratıyor. Ben olsam hiç değilse belli bir standartı olan Leo yu kullanırdım deyip bu faslı kapayalım.

Defans ise normal şarlarda yeterli olabilecek iken türlü sebeplerden bir başka soru işareti. Bir kere Zanetti yok hey Allah ım Ya Rabbim. Sağ bek oynayabilecek adamlardan Cufre, Roma da bütün sezon sol bek oynadı.Heinze zaten sezonun nerdeyse tamamı sakat idi. Geriye Scaloni kalıyorki o da Westam da son haftalarda kesik yedi, uyum sorunun aşamadı. Durum böyle iken bu Pekerman-Çokerman, Zanetti yi kadroya almadı. Takımı gençleştiriyor desem Ayala var kadro da. Sağ taraf büyük sorun, umarım oynayacağını düşündüğüm Scaloni veya Heinze iyi bir performans gösterir. Sol da ise Sorin i bek mi oynatacak yoksa açıkmı bilemiyorum, bu akşam göreceğiz. Ona göre sağ için saydığımız adamlardan biri ki muhtemelen Cufre sol bek oynayabilir. Göbek bence yeterli Ayala, Colloccini ve Milito dan ikisini ben olsam koyarım. Burdisso da var kadroda ama bu sene hep yedek kaldı İnter de. Herhalde hava hakimiyeti iyi diye aldı kadroya diye düşünüyorum. Zaten anlaşıldığı üzere benim dörtlüm Scaloni, Ayala, Colloccini, Cufre ( Cufre ve Scaloni nin hücum aksiyonları savunma aksiyonlarından daha iyidir bence bu arada :) )olurdu lakin kafam da tam bir muamma bu dörtlü belirttiğim gibi, Allah bize kolaylık versin.

Orta daha nispeten diğer bölgelere göre daha sağlıklı gözükmekle birlikte burda da formsuz kritik oyuncular var. Zaten o yüzden Sorin sol açık oynarsa iyi olur diye düşünüyorum. Bir kere gerçek gücünde olsa Mascherano büyük kazanç ve takımın defans bloğuna büyük rahatlık verir ama son haftalarda izlediğim maçlarda dökülüyordu. Zaten ne bok yemeye Brezilya gibi gerkesiz ve anlamsız bir lige gitti anlamakta hala zorluk çekiyorum. İki sene önce bana sorulsa, geleceğin en iyi önliberosu derdim, salak bir transfer ile yazık etti kendine, kısa sürede Avrupa ya kapağı atar umarım. Cambiasso ise nispeten iyi bir sezon geçirdi İnter de ama İnter in temposuz ve uyutan futbol stilini de hesaba katmak lazım. Herhalde önlibero olarak onu tercih edecek. Aslında Real den zırt pırt kiralık gittiği River de, sol açık oynardı ama şimdilerde önlibero oynuyor. Sezonu iyi geçirmeyen bir başka oyuncu Aimar ki zaten çıt kırıldım hali ile sezonun yarısını devamlı sakat geçiren bir adam olduğu için herhangi bir sezonu iyi geçirdiğinden bahsetmek futbol hayatı boyunca imkaansız bir adam. Lakin kısa bir turnuva ve olağan üstü yeteneğini hesaba katarsak ben çok şey bekliyorum, yoksa zaten işimiz yaş. Riquelme ise maalesef benim kadroya almayacağım bir adam olurdu. Sezonu iyi geçirdi diyebiliriz lakin, Barça ya transfer olmadan Boca daki futbolunu hatırlayanlar vardır muhakkak. İşte o zaman Riqe, Riqe idi. O transferden sonra futbolu iki gömlek geriye gitti. Temposunu kaybetti, çevikliği kalmadı, eskiden köpek gibi koşan adam, şimdi artık sadece klasik bir 10 numara gibi, hiçbir şekilde savunma yapmamaya başladı falan diye uzar gider. Şimdi ki futbolnu beğenen arkadaşlara söyleyeceğim, sadece ve sadece sahip olduğu müthiş yetenekleri sebebi ile oynadığı ve sırıtmadığı, eski halini hatırlayanlar bana hak verecektir zaten. Yine de kısa bir turnuvadır, Arjantin ruhu başgösterir diye beklemiyor değilim :) Orta saha için benim en umutlu olduğum adamlar ise, hem yetenekleri hem de bu seneyi iyi geçirmeleri sebepleri ile, Maxi (ki kanımca nefis bir sezon çıkardı), Messi ve oynadığı zamanlarda kanatlardan çok yararlı olabileceğini düşündüğüm Gonzalez. Aslında Tevez de zaman zaman forvet arkası oynadığı için orta saha da sayılabilir ama (Aimar gibi oynadığı maçları düşünerek) lakin bu sene Brezilya da hep forvet oynadığı için onu diğer paragrafa bırakalım. Benim orta saha dörtlüm Maxi, Cambiasso, Mascherano ve Sorin olurdu (görüldüğü gibi yaratıcılığı az lakin defans zaaflarını en aza inderecek boğuşan bir ortasaha oluyor ve riske girileceği zaman Aimar, Messi ve Gonzalez gibi yaratıcı adamları sahaya sürerdim) lakin Pekerman bununla alakası olmayan bir orta saha çıkaracaktır kuşkusuz. İnşallah yaratıcı ayaklarımız, verimlilikk yüzdesi yüksek bir futbol oynar deyip forvete geçelim. İşte bizim Pekerman şayet İnsua yı almış olsa idi, iki önliberodan birini kesip hemen yaratıcı bir adam koyardık hem de defansif anlamda hiçbir eksilme olmazdı takım içinde ya neyse artık.

Son olarak forvet hattına gelirsek.Tevez aslında fena bir sezon geçirmedi geçtiğimiz sene, ama o da tıpkı Mascherano gibi bu sezona kötü başladı Brezilya da. Aslında belki de Dünya Kupası da bu adamları etkilemiş ve fazla üstelememişlerdir diye düşünmekte istiyorum yani :) belki kasmamışlardır fazla zorlamamışlardır diye. Yeteneğinden bahsetmeye gerek yok, boğa gibi de bir adamdır zaten, defanla iyi boğuşur, tekniği yüksektir. Lakin son haftalarda ki düşüşü bence hala problem. Saviola ve Crespo standart bir sezon geçirdiler bu sene. İkisini de herkes tanıyordur zaten. Hızlı, çevik, karambolleri seven fırsatçı oyuncular. Her nekadar gol yüzdeleri düşükse de, pozisyona girme yüzdeleri çok yüksek oyuncular. Tahminen bu ikili ile oynayacaktır, bende bu ikili ile oynardım zaten. İkiside hücum pres yapan oyuncular ayrıca. Lakin tıpkı Tevez gibi bu iki arkadaşta (hatta takım geri kalanı gibi) hava hakimiyeti zayıf oyuncular. Herhalde oyunun sıkışacağı ve hava toplarına ihtiyacımız olacağı zamanları düşünerek Cruz u da almış kadroya. O da İnter de idare etti bu sezon işte. Muhtemel olarak göreceği son Dünya Kupası da, pek de beğenmediğim bir adam olarak katkısı olurmu çok tartışlır. Palacio yo ise Boca da çok iyi bir sezon geçirdi bu sene ve ben Cruz dan iki gömlek iyi futbolcu olduğunu düşünüyorum ama oynarmı derseniz pek ihtimal vermiyorum.

Çok da uzadı yazı :) Velhasıl kelam bem olsam, Leo-Scaloni-Ayala-Colloccini-Cufre-Maxi-Cambiasso-Mascherano-Sorin-Saviola-Crespo onbirini sahaya sürüp, takımı 11 kişi defansa kapayıp, Ayala ve Colloccini nin bütün hava toplarını toplamasını dileyip, kontra atağa salardım takımı :) (Pekerman ise ne yaparsa yapsın, Arjantinim hepsini koysun :) ) aksi bir kadro da ise, Aimar, Messi, Riquelme gibi yaratıcı oyuncuların çok iyi performans gösterip yeteneklerini sonuna kadar göstermeleri gerekiyor başarı için. Olur mu, olur yahu ne bu karamsarlık Serkan :)

Ar Gen Ti Na
Ar Gen Ti Na
Ar Gen Ti Na

Diyerek son olarak olmaması gereken tek şeyi belirteyim. Ne olursa olsun, hatta finalde isterlese Brezilya ya kupayı versinler ama, şu İngilizlerle olur da karşılaşırsak, onlara yenilip gelmesinler. En büyük hayalim ise, İngilizlere şöyle katmerli bir şekilde çakıp, Almanya yı yalandan bir penaltı ile eleyip (ne kapak olur ömür billah unutamazlar) Brezilya dan kupayı almak. Tabii ki imkaansız :)

Daha önceden de belirttiğim gibi muhtemelen kendi kendime takılacağım bu başlık altında, elenene kadar tüm desteğimi sürdüreceğim Arjantine :) Rekabet olsun, kanımız fanatik, şu rakipleri kızdıralım, heyacanı tezahuratlarımız ile karşılayalım diyen olursa beklerim ve sevinirim.

Saldır Saldır.... Saldır Arjantinim
Saldır Saldır.... Saldır Arjantinim
Saldır Saldır.... Saldır Arjantinim.

( Ulan Paraguay sen de saldır arada yahu :) )

gian
10-06-06, 21:07
Guzel yazı olmus Serkan :)

Lakin Pakerman'i oyuncular cok seviyorlar sanırım; Bielsa'dan sonra Arjantin'e Arjantin'in alışık oldugu futbol duzenini yani hucuma yonelik oynamayı getirdi diyor futbbolcular..Ayrıca zaten Arjantin'de bayagı bir genc oyuncunun yetişmesinde rolü olan bir hoca. Benim de cok sevdigim Zanetti'yi almamasıyla asmamak lazım adamı :)

Arjantin benim de oldum olası Dunya Kupalarında tuttugum takımlardandır. (Digerleri: İtalya, renginden ötürü İspanya ve de futboluna sempati duydugum Hollanda..) Bir tek 1990'da hakikaten, cok kötü top oynuyorlardı ve Brezilya karsıısnda haketmeden Maradona'nın pasında Caniggia'nın golüyle tur atlamalarında tutmamıstım. Brezilya gecsin istemistim. Ama onun dısında cok severim Arjantin'i..

Hele İngilizlere çakarlarsa, keyfime diyecek olmaz.

Gerci kupanın favorilerinden gösteriliyorlar ancak benim gorusum kadronun o kadar kuvvetli olmadıgı yonunde. Bundan cok cok guclu Arjantin kadrolarına alıstıgımızdandır belki de..

Insallah o kadroların basaramadıklarını basarırlar bu kupada..

sigara69
10-06-06, 21:24
Cok guzel yazi olmus lakin yine de ayriliyoruz..

Tanrinin elini ve Kodumun hakemi Nielsen'in Beckham'i atmasini unutmadik..

İntikamimiz cok aci olcak.

Come On England

Sovereign
10-06-06, 21:34
Abicim ilk gol hadi tanrının eliydi de...

İkincisinden neden bahsedilmez hiç?

:)

Lioney
10-06-06, 22:26
Yok Egemen in ondan bahsedilir mi hiç. Yüzyılın golü falan nemelazım :)

Bu arada Tanrı nın eline laf edeni Allah çarpar yahu, yapmayın etmeyin. Hem kırmızı kart çok doğru bir karardı. Allah ım herhangi bir İngiliz futbolcuya kırmızı kart gösterene Cennet inde en güzel yerleri ayırır. Bugüne kadar herhangi bir İngiliz futbolcuya çıkan kartın haksız olduğunu görmedi bu bünye. O zaman penceresi cam cama muallim;

David Becham nerdesin oooooo
David Becham nerdesin oooooo

Nielsen eline versin oooooo
Nielsen eline versin oooooo.

Tanrı nın eliymiş pehh. Siz ancak kendi evinizde bir organizasyon olursa kupa alırsınız, o da 2 kerede 1 kere. Futbol komik hom :) O zaman giren Ali Şen e, çıkan Ali Şen e deyip;

Doping de yaparız
Elle de oynarız
Cümle alem bilir
Herkese koyarız
Herkese koyarız
oooo ooooo.

Bu arada, Arjantin i ve futbolcularını pek tanımayan herkesin favorisi iken, futbolu izleme emekçileri (ben, Çağdaş ve diğer burdaki arkadaşlar) ve Arjantin sempatizanlarının umutsuz olması Çağdaş ın yazısı ile de doğrulanmış oluyor, lakin yazısının son cümlesini de kopyalayarak;

''Insallah o kadroların basaramadıklarını basarırlar bu kupada..'' demek istiyorum bir kez daha :)

Yarım saat kaldı;

Alemin kralı geliyorrr geliyorrr geliyoooorrrrrr
Alemin kralı geliyorrr geliyorrr geliyoooorrrrrr

( Ulan ilk maçtan şapa oturmayalım bari iyi mi :) )

Genco
10-06-06, 22:31
Bana da Arjantin sempatik gelir, desteklerim.. Yalniz oyuncularina teker teker baktigimizda dunyanin en iyi takimlarindan biri olarak sayabilecegimiz bu takim, malasef turnuva takimi olmamasindan dolayi istenilen basarilara son yillarda ulasamiyor ve bence de bu dunya kupasinda da hayal kirikligi olacak.. Brezilya'nin sampiyon olmasini istemiyorum cunku kendilerini resmen diger herkesten ustun goruyorlar, gotleri fazlaca kalkiyor (aslinda normal ama :) ).. Ama Arjantin'in de yari finale cikacagini bile sanmiyorum..

sigara69
10-06-06, 22:46
Yok sapa oturmayin soyle Final'de gelin karsimiza intikam aci olsun

Yuzyilin golu dediginiz gol; o elle atilan golden sonra geldigini takimin ne kadar moralmen ve kafaca mactan dustugunu gosteriyor.

Yakisir size yakisir size
Doping yapmak yakisir size
Arjantinliye tanrinin eli
İngilizlere cikar kırmızıyı

78'de kendi evinde Cunta ile kupayi alan babamdi sanirim :)

Almanya-Avusturya macindan daha buyuk bir sike olayina tanik olan 78 nerde duzenlendi acaba.Arjantin Brezilya ayni grupta.

Arjantin-Brezilya maci berabere bitiyor

Brezilya ayni saatte oynamak ister son grup macini sanirim Polonya ile. Arjantin'de Peru ile oynayacak.

Ancak maclar ayni saatte oynanmiyor.Brezilya 3-1 kazanirken Arjantin'in 4 fark atmasi gerekiyor.

Mac basliyor bitiyor.Skor mu? 6-0 Arjantin.

Markus Merk,Morten Nielsen
Serefsizsin Arjantinnnn

Lioney
10-06-06, 22:59
Durantopbahçe, Fenerbahçe, İngiltere
Sizmi geleceksiniz bre finale :)

Tolga cım geçelim o cunta ayaklarını
Kempes in selamı olsun sana 78 kupası :)

Zalad mı varmış Peru nun kalede
Çakar Arjantinim gerekirse 6 tane :)

90 daki penaltıyı unutma
Verdiğimiz diyeti hatırla :)

Kafiye de eksiğin var
Arjantinin selamı var :)

Ne Almanyaya
Ne İngilize
Bizim aşkımız Arjantineee.

Haydi hayda nihayda.

Saldır saldır... Saldır Arjantinim
Saldır saldır... Saldır Arjantinim.

Bekle İngiltere geliyoruz.

Lioney
10-06-06, 23:16
Ulan hakem ulan hakem, yedin buz gibi golümüzü.

Topitoş hakemler
Bilmemne çocuğu fedarasyon demek istiyorum :)

Tolga, bunları da izle :) Ah ulan Maradona çakarsan öyle Belçika ya yerler işte böyle golünü.

Lioney
10-06-06, 23:24
Gooooooooooooolllllllllllllllllllllll.

Crespoooooooooooooooo.

Saldır saldır saldır Arjantinimmmmmm.

Goooolllllllllllllllll.

Lioney
10-06-06, 23:31
Bu arada takım 3 lü defans oynuyor. Heinze, Ayala ve Burdisso şeklinde. Bir tarafta Sorin diğer tarafta Maxi var. Orta da Mascherano, Cambiasso önlerinde Riqe ve ileride Saviola ve Crespo.

Maç da hakikatten güzel oluyor. Tabii yusuf yusuf izliyoruz orası ayrı :) :)

Lioney
10-06-06, 23:39
Ahhhhaaaaaaaa yavrum benim, Saviolam.

Bir ki üç olsun çıkarması güç olsun
Bir ki üç olsun çıkarması güç olsun :)

Ulan kıramplar girdi mideme be, yok bitmez bu maç böyle.

Alooooo önliberolar size söylüyorum. Aloooo adam gibi oynayın ulenn :)

zidane38
10-06-06, 23:55
Bu arada takım 3 lü defans oynuyor. Heinze, Ayala ve Burdisso şeklinde. Bir tarafta Sorin diğer tarafta Maxi var. Orta da Mascherano, Cambiasso önlerinde Riqe ve ileride Saviola ve Crespo.

Maç da hakikatten güzel oluyor. Tabii yusuf yusuf izliyoruz orası ayrı :) :)
Serkan abicim bende bunu soracaktım sana. Ben mi yanlış görüyorum yoksa 3'lü mü oynuyorlar diye. Tv'ı ilk gol olduğunda açtığımdan kadroları öğrenemedim ve Mascherano'nun oynadığını sen söyleyince farkettim. Spiker hiç söylemedi onun adını ya da ben duymadım.

Ama Fildişi çok daha iyi oynuyor :) . Riqulme faktörü ile şimdilik 2-0 önde takım. Bir gol olursa herşey değişebilir.

Lioney
11-06-06, 00:00
Yok Alim haklısın zaten bakma ben eylence olsun, renk gelsin diye abartıyorum biraz. Tabii öne geçmemizin de etkisi var bu oyun da hatırlatırım :) İkinci yarı bence de yusuf yusuf geçecek.

Tabii Mascherano konusunda da haklısın, o kadar kötü oynadı ki, haliyle varlığı ile yokluğu bir oldu, kimse farketmedi.

Lioney
11-06-06, 00:11
Nasıl oyunu soğutuyoruz, nasıl oyunu soğutuyoruz belli değil :)

Spree
11-06-06, 00:44
ya o değil de bergkamp vardı 88de çakmıştı 2 kişiyi süründürüp :lol:
bu sefer de ruud yapıcak aynısını.ruud ruud ruud ruud ruud ...
ONLY ORANJE

Lioney
11-06-06, 00:47
Hehe :) Tabii Hollanda nın kocamız olma gibi bir durumu var :)

Gözümüz diğer iki maçta zaten, hayırlısı ile şunu bir alalım da :)

Spree
11-06-06, 00:49
ahahaha nasıl da biliyor :lol:
messi sayesinde kurtarıyor arjantin biraz ama o oynamayınca hiç çekilmiyor :)

Lioney
11-06-06, 00:56
Hele sen bir Fildişin i, Sırbistan ı yen de ondan sonra bakarız :)

Hollanda yı severim, kocalık mevzuunda mühim olan İngiltere ve Brezilya nın kocası olma durumumuzdur ki daha ne olsun :) Bu bize yetiyor.

Bu arada ikinci yarı uyutarak maçı aldık. Saçma sapan değişiklikleri için Pekerman ı ayrıca tebrik ederim. Almazsan Zanetti yi, böyle batar işte sağ kanadın. Neyse. Bu arada Fildişi nin ciddi bir kondüsyon sorunu olduğu açık, ikinci yarı tempoyu hiç arttıramadır. Velhasıl;

Heyya heyya heyya heyya Argentina Argentina
Heyya heyya heyya heyya Argentina Argentina
Heyya heyya heyya heyya Argentina Argentina :)

zidane38
11-06-06, 01:02
İkinci yarıda Mashcerano'nun adını hiç söylemedi spiker bence oynamadı :)

Kesinlikle katılıyorum Javier Zanetti'nin ölüsü bu takımda oynar. Hele bu sistemde oynuyacaksa sağ taraf için en ideal adam.
Saviola'yı beğendim bu arada iyi oynadı. Riqulme'de 2 gol pası ve son dakikada vurduğu top dışında saha da yoktu.
Açıkcası Arjantin kazandı ama ilerisi için şampiyon olacak bir takım görüntüsü çizmedi benim gözümde. Arjantin finalde görmek istediğim takımlardan bir tanesi umarım çıkarlar.

Spree
11-06-06, 01:11
şaka bir tarafa normalde ben de severim arjantin'i.ama grupta hollanda ve ilic olunca işler değişti :)
zanetti gerçekten çağırılmalıydı.bir de forvetler crespo hariç yetersiz bence.

Lioney
11-06-06, 01:36
Batigol diyorsun yani Bülentim :) Ama o da Roma lı kızarsın şimdi sen :) İyidir Saviola, ben severim, iş ki kontralarda bu ikiliyi iyi kullanalım.

Biz çıkarız artık gruptan, iki beraberlik yeter :) Hele senin bu maç için temennin olan beraberlik Hollanda - Sırbistan maçın da olursa, tadından yenmez vallahi :) Siz düşünün artık kara kara :)

Ha çıkarız da ne yaparız?? İşte İngiltere ye elenmesinler de ne halleri varsa görsün bizim hırbolar :)

Spree
11-06-06, 01:47
eheh kızarım evet :)
tevez'i tercih ederim ben aslında crespo'nun (lazio menşeilidir aslan parçası :) ) yanında.

yarınki maç da çok kritik valla.sırbistan çok fazla asılcak,ilk maç sürprizi gelmesin başımıza gerisi kolay.

soprano79
16-06-06, 22:57
Arjantin'imin bu kupanın en büyük favorisi olduğunu görmeyen kalmadı artık. Maç 6-0 bitti. Hakem daha fazla Sırplar gol yemesin diye maçı fazla uzatmadı, hemen bitirdi. :) İnanılmaz güzellikte futbol oynuyorlar, mükemmel paslaşmalar, mükemmel goller.

Lioney
17-06-06, 19:52
Biz de rüyacı çoktur ama gene bizimkiler mantıklı skora yönelik rüyalar olur genelde, Arjantin taraftarları arasında ise Messi sizlik (sakatlık falan hak getire), Maradona aşkı ve ağaçkakanlar ile dolu rüyalar gören arkadaşlarda var :)

Şöyle bir karikatür canlandırın gözünüzün önüne :)

---
I had a vision last night. Maradona is god and messi his messiah. Maradona sent his son so he can bring hope back to the game since all the teams are playing bad. On the last asado as an italian dude painted, Messi said, "one of you will betray me and try to prevent me from saving mankind " and pekerman said "will it be me?" and Messi responded "it is not for I to say but as a kid they used to call him woody wood pecker".

I propose that from now on any time anybody says the word god, you must say Maradona. Examples

"God save the queen" = "maradona save the queen"
"our father that is in heaven"= "our maradona that is in a stadium"
"Godspeed"= "maradona speed"
"oh oh oh my gooddd"= "oh ohh maradonaaaa"
---

Allah akıl fikir versin :)

gian
17-06-06, 19:57
Rüyacı diyip gönderme yapmayalım lütfen, size 2 gün onceki rüyamı anlatsam kafayı yersiniz :)

Sporla alakası yok gerci..

sigara69
18-06-06, 13:07
Kiskaniyorum!!

Lioney yakaladiginiz havayi o kadar cok kiskaniyorum ki ; valla bi nazar bocugu falan birseyler yap nazarim degecek.

Cunku baktigim gozler mavi sevecen gozler degil Kahverengi bom b.k kara İngiliz gozleri.

Fcuk You Argentina!!

Lioney
19-06-06, 06:46
Ne öyle fcuk mcuk öpücükmü gönderiyorsun :)

Yürüyoruz biz bu yolda
Göğüs gerdik zorluklara
İnat olsun tüm dünyaya
ant içtik şampiyonluğa

Yemişim kahveringi gözlerden gelecek nazarı
Sallarız Allah ın izniyle Dünyayı
Açık mavisi ve beyazı
Geliyor alemlerin kralı

Kıskananlar çatlasın
Kıskananlar çatlasın
Kıskananlar çatlasın

Ama en çok aramızda bulunmayan Korcan çatlasın :) yok yok sende çatla :)

Gönül sarayım
19-06-06, 11:15
Arjantin bencede mükemmel oynuyor. Yolları finale kadar açık. Ben hala Arjantin-İngiltere finali bekliyorum. Her ikiside çok iyi takım ama galiba forvet hattında Arjantin ağır basıyor. Savunma hattında da İngiltere, çok güzel heyecanlı bir maç olacak. Ben daha önce Rooney oynarsa İngiltere kupayı alır demiştim ama sanırım bu Arjantine Rooney de yetmeyecek. 90 lardan beri Arjantine İtalya ile birlikte benimde hayranlığım vardır. Ama dünya kupalarında adı büyük olmayan ama kendisi büyük oyun oynayan takımlarada hayran olmuşumdur. Mesela İtalya karşısında ABD nin oyununu beğendim ve puan almalarına sevindim. İngilizleri herkes gibi bende kendini beğenmiş ve ukala bulurum ama bu seneki takımları çok iyi izlerken özellikle Jo cole lampard Gerard çok büyük bir zevk veriyor. Kupayı alırlarsa üzülmem. Arjantin alırsa da tabiki sevinirim. Bu arada Brezilya da bana öyle geliyorki Fenerbahçe gibi babaeskiyi alacak. :lol: