PDA

Tüm Versiyonu Göster : Okay Karacan

gian
10-06-06, 22:16
Okay Karacan'dan nefret ediyorum, nefret..

Bu kadar Avrupa asıgı, bu kadar ezik, bu kadar her seyi Avrupalılar iyi yapar, biz kötü yaparız kompleksinde olan bir salak daha olamaz.

Studyodan soru soruluyor, Paraguayin 900 taraftarı gelmis, Turkiye olsaydı, sen de orda olan biri olarak, nasıl olurdu dusunebiliyor musun diye soruluyor..

Beyzade, yuzunu eksitiyor, burda cok fanatik Ingılızler ve Almanlar var. Turkler de burda olsaydı, onların birbirlerine gosterdigi toleransı gostermeyebilirlerdi. Kesin olay cıkardı.. Aslında iyi ki Turkler yok diyor...

Hay Allah belanı versin; ezik, Ingilizler, Almanlar gelmesin o zaman..

Sonra cok iyi takip ediyorum geciniyor; bugun Paraguay macı oncesi hala Walcott oynayacak diyor..Ulan biz burdan Crouch'un oynayacagını ogreniyoruz, soyluyoruz, sen ordan artistlik yapacaksın ya, o ezik hayranlıgını, vay efendim iste böyyük İngilizler 17 yasında cocugu oynatıyor diye kusacaksın ya, sen de bildigin halde Walcott'un bugun oynamayacagını, oyle haber yapıyorsun..

Allahın ezigi, komplekslisi Okay Karacan'i..

10-06-06, 22:59
:lol: İyi giydirmişsin Çağdaş

JackDaniels
12-06-06, 11:35
Çağdaş senin yazından önce bu adama dikkat etmemiştim...

Sabah işe giderken arabada Radyo Sporda canlı yayına çıktı.

Gerçekten tam dediğin karakterde bir insan...Bir adam bu kadarmı avrupa yalakası , hayranı olup, Türkiye'yi bu kadarmı aşağılar...

Yaptığı bir kaç yorum şu şekildeydi;

"Burdaki maçları izlerken içimizin bir tarafı acıyor (zannediyorum ki Türkiye yok o yüzden).Maçtan sonra seyirciler hep bir arada stattan çıkıyor ve hiç bir olay olmuyor.Türkiye'nin olmaması bu bağlamda sevindirici.Türkiye olsaydı olaylar olurdu.Buda medeniyetin göstergsi.Avrupa'da futbola farklı gözle bakılıyor.Bizdeki medeniyeti ve futbol mantığını sorgulamak lazım"

Ulan deyyus, sen Milli karşılaşmalarla, klüp karşılaşmalarının farklı olduğunu bilmiyormusun?

Bugüne kadar hangi Türkiye milli maçından sonra, taraftarlar arasında çatışma yaşandı?

Senin o çok övdüğün, medeniyetin temsilcileri olan Milli Takımların, klüpler arası maçında yine taraftarlar beraber kol kolamı sahayı terk ediyor?

Dün Portekiz ve Angola seyircisini öve öve bitiremedin, maçtan sonra kardeş kardeş çıktılar işte Avrupa farkı işte medeniyet dedin.Peki o çok övdüğün Portekizde, Sporting Lisbon-Benfica maçından sonrada seyirciler yine kol kola çıkabiliyormu?

Vallahi sabah sabah cinleri tepeme getirdi bu adam...

Xtirsin gitsin medeniyetin olduğu yerde yaşasın.Avrupa özentisi köpek.

gian
13-06-06, 22:43
Bayagı bir fatura gelecek Okay'a bugunku cep telefonu ile anlatımından sonra :lol:

Bir de Kanal1 cirkefe yatıyormus, odemem O senin hattın banane filan diye :lol:

ScHenKaL
16-06-06, 16:53
Bu adamın anlatımını beğeniyorum...

gian
23-06-06, 11:54
Futbolu cok iyi biliyorum diye gecinen Okay'i dün aksam gordunuz..İki Gilberto'yu ayırt edemiyor daha..

Srna'ya Sarnia dedi gol atanı anons ederken; daha bir sürü sey..

Gıcık adam..

Sovereign
23-06-06, 12:00
Efsane Bum-Kum Cha'yı da Çin'li yaptı...

cozker
23-06-06, 12:01
Valla bana da sempatik gelir Okay Karacan ama bazen ilginc sacmalamalarda bulunabiliyor.. Mesela dün "Perreria g.yarimkureye cok hakim bir antrenör" diyip çalıstırdıgı takımları S.Arabistan, BAE, Kuveyt'i falan saydı.. Sanırım Okay Karacan Türkiye'yi ekvador olarak kabul edip altımızdaki ülkeleri g.yarımküre görüyor.. Futboldan önce gidip biraz cografya haritasına bakmalı bence :).

23-06-06, 12:11
Kujt'a Kayt diyen değil mi bu?

gian
24-06-06, 19:55
Bir insan bu kadar mı ezik olur? İngiltere-Paraguay macında en az 10 kez yan tarafımızda Chilavert oturuyor, onla goz goze geliyorum hep diye yorum yapmıstı..Simdi de belirtmeden gecemedi, yanımda Guy Rouix (boyle mi yazılıyordu?) var diye.. Boyle hani lokantassına gelen insanlarla hemen kol kola resim cektirip arkadasıymıs gibi duvarlara asan tipler olur ya, tam onlardan..

Bir de cok onemli sanki, FİFA tercümanı (!) bana soyle dedi boyle dedi diye anlatırken, sanki müthis onemli biriymis gibi FİFA tercümanının soyledigini Allah kelamı gibi anltıyor..

Hay senin ezikligine..

Bir de aglama golleri anlatırken be..

gian
24-06-06, 21:43
Angela Merkel'i İngilizce okuyup Encila demesine mi yanayım, yoksa Almanya çeyrek filan maçını 30 Haziran'da oynayacak, yani 6 günleri var, rakiplerinden daha çok dinlenecekler diyerek, 2 saat sonra Arjantin maçı oldugunu unutmasına mı yanayım?

ScHenKaL
24-06-06, 21:52
Oy oy oy gian sen fena takmışsın bu adama....Dur bir de ben bir şey söyleyeyim...

Almanya Sağ taraftan Schneider ile atak geliştiriyor...Ancak Okay Karacan onu Klose olarak görüyor...

''Almanya sağ taraftan Klose ile geliyor...İçeri Baktı attı pasını ceza sahasına...(Top Klose'ye gelir ve Ufak bi sessizlik Okay'da :D :D )''

Saunders
26-06-06, 14:15
Futbolcu ismi karıştırma (ilker yasın kadar olmadıgı sürece) normaldir...Kimse 90 dakika bir iki futbolcu ismi karıstırdıgı için eleştirilemez kanımca :)

Ben okay karacanı severım,anlattıgı maçları zevkle dınlıyorum...
Maçlara ayrı bir ruh,heyecan kattıgı kesın...

cozker
27-06-06, 01:32
Cihan'cım Ukrayna-İsvicre macında nasıl buldun Okay Karacan'ı? Nostaljik bir gece yaşattı bizlere :).

gian
27-06-06, 01:56
Can'cım dogru düzgün izlemedim macı; o yüzden yorum yapamayacagım..Nostaljik geceden kastın?

cozker
27-06-06, 02:04
Macın 2. yarısında ses baglantısı kesilince telefonla baglandılar ve akabinde garip sesler cıkmaya basladı.. Hırıltılı nefes alıp vermeler falan.. Serkan "Darth Vader" oldugunu iddia etti :). Bu esnada Okay Karacan'da "baglantıda sorun cıkınca 80'li yıllardaki gibi mecburen telefonla yardımcı olmaya calısıyorum sizlere.. Nostaljik bir anlatım oluyor" dedi.. :). Eksi'de ve mac topicinde baya matrak gecmisler..

gian
09-07-06, 23:00
Hayatımda senin kadar komplekslisini görmedim..

Yok 3600 sıra asagimda Maradona var, yok 12456 masa yanımda bu var..Hay seni ünlü budalası..Bana ne senin yanında macta kim varsa..Sonra git torunlarına anlat, bana ne anlatıyorsun?

Bir de Mustafa Denizli Hırvatistan macında 98'de Thuram'in golünü anlatıyor..Hic alakası olmamasına ragmen, dam ustunde saksagan misali, turnuvanın basında Lahm sag ayagıyla soldan gelip gol attı diyor..Yani bak ben de hatırlıyorum boyle seyleri gbiisinden..Ne alakası var kardesim bu macla, Thuramla, gecmisle?

Gerizekalı Okay..

JackDaniels
09-07-06, 23:05
:lol:

Cidden fena takmışın olm sen bu adama..

Namelessonegs
10-07-06, 01:43
hahaha Cagdas dovecek Okayı :lol:

Ben gıcık kapmıyorum ve bana göre Kanal D'nin uyuz spikerinden, Ersin'den cok daha güzel ve akıcı anlattıgını düsünüyorum ama gene de favorim Güntekindi :)

vicente
10-07-06, 01:55
Bende aynı nedenden acayip sinir oluyorum bu adama. Hele soyle yırtınıp bagırması yokmu deli ediyor.

Bazı pozisyonlarda hayranlık sınır tanımıyor. Mesela Henry ribery nin onune atılması gereken pası atıyor, baslıyor bizim okay Henry den muhtesem bir pas diye bagırmaya. Azcık sakin olmaz lazım ama..

zidane38
10-07-06, 02:02
Valla bu dünya kupasına kadar ben de severdim ta ki bu başlık açılana kadar. Çağdaş'ın söylediklerinden sonra dikkat ettim gerçekten de antipatik bir durum oluyormuş. Ve bağırmaları da abartı geliyor bana. Ha nefret etmiyorum ama artık beğenmiyorum da.