gian
22-06-06, 10:44
Dün aksam maalesef 4 macı da izleyemedim ve gec geldim; şöyle kanaldan kanala geçerken özetleri bulurum umuduyla, Sırbistan macına denk geldim..
Neyse, 1-0 oldu, sonra salak spiker dogru dürüst soylemiyor isimleri, top İlic'e geldi, calımını basti, golünü attı, İliç demedi hala, ben icimden ulan tipik İliç golü diyorum; acaba oynatmıs mı sonunda? Ve spiker beyefendi sonunda Galaatsaraylı futbolcu İliç diyor..Tabii bunlar saniyeler icinde oluyor, ama yasadıgım sevinç inanılmazdı..
İliç'i ne kadar sevdiğimi biliyorsunuz; işte tek maç oynadı aslanım ve yine yazdı golünü..
İliç'i satmaya kalkanın alnını karışlamak lazım..
Hep birlikte tebrik edelim aslanımızı burdan..
Saşa İliçççççççç oleyyyyyyyyyyy!
:alkis:
Neyse, 1-0 oldu, sonra salak spiker dogru dürüst soylemiyor isimleri, top İlic'e geldi, calımını basti, golünü attı, İliç demedi hala, ben icimden ulan tipik İliç golü diyorum; acaba oynatmıs mı sonunda? Ve spiker beyefendi sonunda Galaatsaraylı futbolcu İliç diyor..Tabii bunlar saniyeler icinde oluyor, ama yasadıgım sevinç inanılmazdı..
İliç'i ne kadar sevdiğimi biliyorsunuz; işte tek maç oynadı aslanım ve yine yazdı golünü..
İliç'i satmaya kalkanın alnını karışlamak lazım..
Hep birlikte tebrik edelim aslanımızı burdan..
Saşa İliçççççççç oleyyyyyyyyyyy!
:alkis: