PDA

Tüm Versiyonu Göster : Saşa İliççççççççç Oleyyyyyyyyyyyyyy!!

gian
22-06-06, 10:44
Dün aksam maalesef 4 macı da izleyemedim ve gec geldim; şöyle kanaldan kanala geçerken özetleri bulurum umuduyla, Sırbistan macına denk geldim..

Neyse, 1-0 oldu, sonra salak spiker dogru dürüst soylemiyor isimleri, top İlic'e geldi, calımını basti, golünü attı, İliç demedi hala, ben icimden ulan tipik İliç golü diyorum; acaba oynatmıs mı sonunda? Ve spiker beyefendi sonunda Galaatsaraylı futbolcu İliç diyor..Tabii bunlar saniyeler icinde oluyor, ama yasadıgım sevinç inanılmazdı..

İliç'i ne kadar sevdiğimi biliyorsunuz; işte tek maç oynadı aslanım ve yine yazdı golünü..

İliç'i satmaya kalkanın alnını karışlamak lazım..

Hep birlikte tebrik edelim aslanımızı burdan..

Saşa İliçççççççç oleyyyyyyyyyyy!

:alkis:

gian
22-06-06, 11:18
http://www.sabah.com.tr/2006/06/22/im//E93097E7B8429040809B7E19b.jpg

22-06-06, 12:03
Aslanım benim belliydi golü yazacağı.

Apollon
22-06-06, 12:39
Çok özel bir oyuncu olduğunu bir kez daha gösterdi, bence bu turnuvanın en başarısız teknik adamlarından biri de Sırbistan Karadağ'ın başındaydı. (Grup maçları bazında diyorum.)
Elinizde İliç gibi teknik ve bitirici kurnaz bir oyuncu varsa, bütün ortasahanızda 'kapı gibi' fizik üstünlüklü oyuncularla doluysa araya İliç gibi bir oyuncuyu serpiştirmek gerekirdi. Böyle son maça bırakırsanız işte turnuvada sizi bırakıverir böyle..