PDA

Tüm Versiyonu Göster : Hollanda'da Camii yakmaya basladilar...

seyko
08-11-04, 18:32
http://shortnews.stern.de/shownews.cfm?id=545374&u_id=320908

haberin türkcesini bulamadim, sorry...

hollandada camiilere saldiri oluyormus durmadan, bombali saldirilar ve molotov cocktailler falan filan...

yapanlarin allah belasini verecek elbet...

bakalim, türkce kaynak bulabilecekmiyim...

must1
08-11-04, 18:35
allah belalarini versin...

Bengü Cakmak
08-11-04, 18:35
hiristian Talibanlar da var...

sonumuz hic iyi degil!

ceyKo
08-11-04, 18:38
edit

M.Yasin Cakmak
08-11-04, 18:40
Militan dinciligin Müslümanı Hristiyanı yok...

Hepsi aynı..

Allah ihsan etsin ne diyelim.

Kral Hollanda'da polis yok mu?

Bengü Cakmak
08-11-04, 18:40
edit

öncelikle hosgeldiniz :) merhaba :)

ama bence bu dilgeiniz hic de güzel degil. Her kim olursa olsun "gebermeyi"hak etmiyor hiristiyanda hak etmiyor... müslümanda digerleride. Insan insandir irk farkli hic önemli degildir.

Bengü Cakmak
08-11-04, 18:43
bal gibide var yasincim

Genco
08-11-04, 18:49
Sanirim bir kac gun once Hollanda'nin iyi gazeteci/televizyoncu birini oldurmus Musluman teroristler.. Misilleme yapiliyor olabilir..

seyko
08-11-04, 18:54
Islami elestiren bi filmmi ne yapmis herifin teki, filmin ciktigi bir kac gün sonra filmin yapimcisi öldürülüyor, herhalde müslümanlarin yaptigini saniyorlar....

Parma Maniac
08-11-04, 18:55
evet Theo Van Gogh isimli yönetmenlerine bi saldırı oldu ve öldürüldü geçenlerde.. bence de ona karşı yapılan bir misilleme.. tabi haklı çıkarmaz fakat bu yapılanları.. şimdi hristiyanlar gelip bizim ülkemizde herhangi bir insanı öldürse bir şeye tepki olarak(ki Theo Van Gogh'a tepki filmi üzerineydi.. Müslümanlığı aşağılayıcı sahneler varmış sanıyorum filminde) gidip kiliselerini basmayız heralde.. yapılan davranış her ne olursa olsun şerefsizce.. Allahlarından bulsunlar başka bir şey demiyorum..

barisnef
09-11-04, 00:20
Arkadaşlar Türkiye de zaten durum sakat bide şimdi hollanda mı çıktı ?
Umarım yarın bir problem olmaz ...
İmsanımız gazdır bizim hemen tepki koyar ..

painy_boy
09-11-04, 02:29
Allahlarindan bulsunlar... :twisted:

ÖNDER RB
09-11-04, 12:15
evet Theo Van Gogh isimli yönetmenlerine bi saldırı oldu ve öldürüldü geçenlerde.. bence de ona karşı yapılan bir misilleme.. tabi haklı çıkarmaz fakat bu yapılanları.. şimdi hristiyanlar gelip bizim ülkemizde herhangi bir insanı öldürse bir şeye tepki olarak(ki Theo Van Gogh'a tepki filmi üzerineydi.. Müslümanlığı aşağılayıcı sahneler varmış sanıyorum filminde) gidip kiliselerini basmayız heralde.. yapılan davranış her ne olursa olsun şerefsizce.. Allahlarından bulsunlar başka bir şey demiyorum..

emre eminmisin türkiye 'de benzer saldırılar olmayacağına. bence kesin olacaktır.

o televizyoncuyu öldüren zihniyetle aynı gerizekalı kafa yapısına sahip insanların yaptığı eylemler. ilginçlik hollanda gibi tepkisiz bir toplumun tepki vermesi.