Tüm Versiyonu Göster : Euro 2008
Arkadaslar dunya kupasi geceli 2 sene oldu Euro 2008 e surada cok az kaldi bence forumun ismini Euro 2008 diye degistirelim ve takimlari tartismaya baslayalim
Evet evet ben de bu konuya değinecektim.
Euro 2008'e geçiş yapmamız gerek.
Bu bölümü bölüm olarak arşiv'e taşıyamıyor muyuz :)
Onun yerine de Euro 2008 bölümü açardık.
hala bekliyoruz, galiba sampiyonluk stresinden kaynaklaniyor, su milli takim aday kadrosu aciklaninca acilir herhalde yeni bir forum
yok hocam bence buradan devam edelim (forumun adını değiştirmek kaydıyla tabi), dünya kupası 2006 konuları da hem yavaş yavaş geri düşer hem de arşivde kalmış olur.. Allah uzun ömür versin hepimize ve foruma, daha çok turnuva görürüz, isim değiştire değiştire hepsini bir yerde tutsak güzel bir arşiv olur bence..
Herneyse konu o da değil de, şu an forumla ilgili ufak tefek sıkıntılar yaşıyoruz, isim değişikliğini o yüzden yapamadık yoksa konunun fazlasıyla farkındayım (zamanın iyice yaklaştığının da), en kısa zamanda ya bu forum ya da yeni forum yazılımı üzerinden halledicez o işleri de..
M.Yasin Cakmak
07-05-08, 01:16
Gelismeler yasanacak, problemler cok. Biraz sabir efendim. Buyuksehir calisiyor, merak etmeyin.
Aslan Suat
10-05-08, 01:23
Cek Milli Takiminin 10 numarasi Rosicky sakatlanmis, Avrupa Sampiyonasina götürülmeyecekmis. Bizim acimizdan olumlu haber olsada, futbol acisindan kötü haber.
bu çocuk sakatlıklardan bir türlü kurtulamadı ki, kulüp kariyeri de ilerlemedi bu yüzden..
Rakibimiz Portekiz de açıklamış kadroyu;
Portekiz'in 23 kişilik aday kadrosu şöyle:
Kaleciler: Ricardo (Real Betis), Quim (Benfica), Rui Patricio (Sporting Lizbon)
Savunma: Bosinga (FC Porto), Paulo Ferreira (FC Chelsea), Miguel (Valencia), Ricardo Carvalho (FC Chelsea), Pepe (Real Madrid), Bruno Alves (FC Porto), Fernando Meira (VFB Stuttgart), Jorge Ribeiro (Boavista)
Orta Alan: Miguel Veloso (Sporting Lizbon), Petit (Benfica), Raul Meireles (FC Porto), Deco (FC Barcelona), Joao Moutinho (Sporting Lizbon), Cristiano Ronaldo (Manchester United), Nani (Manchester United), Quaresma (FC Porto), Simao (Atletico Madrid)
Forvet: Nuno Gomes (Benfica), Helder Postiga (Panathinaikos), Hugo Almeida (SV Werder Bremen).
Forvet: Nuno Gomes (Benfica), Helder Postiga (Panathinaikos), Hugo Almeida (SV Werder Bremen)
Su forvetler ile Portekiz'i turnuvanin favorilerinden gosteren Ugur Melek'e denilen hiyarin futbol bilgisine tukiriyim ben
Uğur Meleke ilk başlarda severdim. Heralde değişik geldiğinden olsa gerek.
Ama bence çok şey bildiğini sanıp çok az şey bilenlerden.
Bazen öyle saçma yorumlar yapıyor ki Kazım Kanat yapmaz onları.
Fener maçından sonra Star daki programda Arda Turan röportajının ardından Arda için yaptıgı yorumlarla ben de nefret etmeye başladım Ugur Meleke'den.Fenerli herhalde o da :) Neyse keşke Servet oynayabilse de şu C.Ronaldo ile mücadelelerini görmeyi çok istiyorum :)
dunya kupasi ismi degismis, tesekkurler, az bir zaman kaldi umarim guzel maclar cikaririz
devrimi başlatan topic bu oldu :)
evet şimdi yavaş yavaş grup topiclerini açıp şu aşağıdaki allback'ları falan def etmek gerekiyor, yeter iki senedir aynı topic :)
dunya kupasini ben hazirlamistim
avrupa sampiyonsasinida serkan ( lioney ) hazirlasin
burayi okumadigini biliyorum ama bi sekilde diger topiclerden yakalarsak pesini birakmayin buraya yonlendirelim
Bugün hazırlık maçımız var Slovakya ile.
Muhtemel kadrolar :
TÜRKİYE
Rüştü
İbrahim Kaş
Emre Aşık
Gökhan Zan
Hakan Balta
Mehmet Aurelio
Emre
Ayhan
Arda
Tuncay