PDA

Tüm Versiyonu Göster : Türkiye - Slovakya

scapula
20-05-08, 13:22
Ayrı başlık açalım. :)

Euro 2008 öncesi ilk hazırlık maçımız.

Yer Bielefeld, saat 21:30, kanal Trt 1...

Slovakya yetkilileri birkaç gün önce Beşiktaşlı yöneticileri arayıp Holosko'yu oynatma için izin istemişler. Çok centilmence, sevdim.

osmanhy
20-05-08, 17:58
bu tarz maclarda en onemli sey sakat vermemek, zaten gokhan zan ve gokhan gonulun turnuvaya yetismeleri zor gozukuyor. Bence Terimin sectigi kadrola milli takim icin en ideal kadro soyle:
Volkan
Hamit-Emre G.-Servet-Hakan Balta
Sabri-Aurielo-Topal-Emre-Arda
Nihat
Yedeklerde: Rustu, Emre Asik, Ayhan, Yildiray, Tuncay, Halil/Mevlut, Semih
Bence bu 11 ve yedek kadrosu sahane olur. Fakat sag kanatimiz cok zayif. Bu durumda herhalde kazim kadroda kalir. Bence Gokhan Gonulun varligi hisedilecek Ayrica baska sol kanat icinde buyuk olasikla ugur boralda kalir.
Kadroda buyuk olasikla Gokhan Zan, Gokhan Gonul, ve Tolga Zengin cikartilacak. Acaba son kisi kim olacak?

seyko
20-05-08, 18:34
maç bugünmü?

scapula
20-05-08, 18:52
Evet.

Başlığı açtım ama izlemeyeceğim şahsen. :)

Yasin Abi şimdi o kadar işin gücün arasında düşünülecek şey değil de, bir ara şu Euro 2008 kadrosu başlığını da buraya alsak fena olmaz sanki?

M.Yasin Cakmak
20-05-08, 19:04
Iki konuyu da buraya tasiyip ilk konu altinda birlestirdim.

tyisik
20-05-08, 19:46
bakalim FT neler yumurtlayacak belki Emre Asigi forvet oynatir, Mevlutu defansa koyar, Volkani sol kanata ceker cok iyi adam kovalar(bkz. Galatasaray maci son dakika)

Sheva
20-05-08, 22:20
slovak yöneticiler holosko için niye izin istemiş ben de ona takıldım..

4-3-3 oynayacakmışız turnuvada, bakalım terim'in bu konudaki tercihleri nasıl olacak..

M.Yasin Cakmak
20-05-08, 22:25
RÜŞTÜ, İBRAHİM KAŞ, EMRE GÜNGÖR, GÖKHAN ZAN, HAKAN BALTA, KAZIM, AURELİO, MEHMET TOPAL, TUNCAY, SEMİH, MEVLÜT

Garip bir kadroyla cikiyoruz. Emre, Balta ve Mehmet'in oynayacak olmasi guzel.

sigara69
20-05-08, 22:33
irkcilik falan anlamayin ama Turk milli takiminda siyahi oyuncu gormek daha dogrusu devsirme oyuncu gormek cok garibime gidiyor bir turlu alisamadim; hosumada pek gitmiyor acikcasi

Sheva
20-05-08, 23:14
türkiye'de herkes bitti, adam kalmadı da sıra mevlüt'e geldi, bu adamın bu takıntıları bitmez hakikaten.. mehmet yıldız falan kafasını duvarlara vursa yeridir, aramayız umarım..

seyko
20-05-08, 23:30
saçma sapan oyuncular, saçma sapan bir futbol...

re-nominate olayı mümkün değilmi?

Sheva
20-05-08, 23:32
geri adım atacak adam mı terim :)

Sheva
20-05-08, 23:33
aha bir de yığınla oyuncu değişikliği yapıyor, bu adamın bu takımın nasıl 'takım' olacağı ile ilgili bizden fazla 'fikri' varsa ben de ne olayım..

Nerval
20-05-08, 23:42
Oyuncu deneme odaklı maç, temsil olmaz.

Mevlüt'den çok daha fazlasını bekliyordum, biraz buruk bir hayal kırıklığı var içimde.

O'nun dışında klasik gol atmayı bilmeyen türk takımı profilindeyiz.

M.Yasin Cakmak
Hala oyuncu ariyor. Adam 2. GS donemine basladigindan beri hala oyuncu ariyor.

seyko
geri adım atacak adam mı terim

öküzlük yapmasın alsın en azından ümit karanı şu kadroya... forvet yok takımda anasını satayım... ya işe yaramaz herifler yada orta/kanat oyuncudan devşirme forvet (gökdeniz, nihat)...

seyko
20-05-08, 23:45
arda nerede bu arada?

Aslan Suat
20-05-08, 23:50
vallah Mevlüt ün kumasi iyide, bana alerji yapan adam Semih, ezdigi toplarin sayamadim bile.

Aslan Suat
20-05-08, 23:52
adamin manyak sutu var ya (Hakan Balta).

gian
20-05-08, 23:52
Hakan'ın Balta'm :)

seyko
20-05-08, 23:55
yapıştırdı yine :) neymişmiş, semih adamı bozmuşmuşda topa kafa atamamışmış... peh...

bu arada şu ömer üründüle hepten daha gıcık oluyorum... yok emre top kullanamıyormuş... herhalde beckham gibi adrese teslim uzun toplarını görmedi yada görmek istemedi...

iyiki çıktı genç semih... halili zaten daha çok severim :p

M.Yasin Cakmak
20-05-08, 23:58
Gene Baltaladi aslanim :)

seyko
21-05-08, 00:01
arda giriyor... yuppie... hindici çıktı...

Serkan1905
21-05-08, 00:17
Rüstü harbi iyi kaleci. Genel manada konusuyorum. Takima kaleci ariyorsak, cok soft bir sekilde Rüstüyü alirim. Volkan, Aykut, Orkun, cerez gibi kaliyor.

Ayrica, sigaranin yabanci oyuncu meselesine deginecektim. Kazima laf demem. Cocugun tek sucu fenerbahcede oynamasi. Anasi Türk sonucta, dolayisiyle Milli Takimda oynama hakki var. Türkiye ile uzaktan yakinda her hangi bir baglantisi olan, Türkiyenin insanlarinla olsun, topraginla olsun, Türk Milli Takimda oynama hakki vardir. Bir Azerinin, Kazakin, Arnavutun, Bosnagin ve hatta Yunanin Milli Takimda oynama hakki var (kürt demeye gerek yok, onlarin her türlü oynama hakki var). Hepsi iyi kötübir sekilde bu ülkeyle bagdasiyor. Ama Allahin Brezilyalisinla tüm kapilar kapali olmalidir. Cünkü Türkiye ile, türklük ile, Anadolu ile, hic mi hic alakalari yok.

Ve mevcut durum oldugu müddetce benim Milli Takimi desteklemem mümkün degil. Basarili olmalarini da desteklemem mümkün degil. Cünkü basarili olundugu müddetce mevcut durumda bir düzelme olmayacaktir. Ne zaman ki milletce popomuzun üstüne düseriz, o zaman fundemantal degisiklilere gideriz.

tyisik
21-05-08, 00:45
simdi kazandik ya FT iste benim takimim der, su kadro yapisi ile bir halt yemeyiz, neyse Hakanim atmis bir tane umarim onumuzdeki seneler daha cok katki yapar bize, en fazla iki sene yine Galatasarayin bunyesinden gelen oyuncular ile buyuk basarilar yakalariz, ama Terim gidecek insallah bir Italyan takimi bir salaklik yapip alir bu adami, maclara 2 hafta kalmis hala kimi oynatacagini bilmiyor , forvetsiz bir milli takim izleyecegiz, umarim rezil olmadan doneriz

frodo555
21-05-08, 01:31
Ayrica, sigaranin yabanci oyuncu meselesine deginecektim. Kazima laf demem. Cocugun tek sucu fenerbahcede oynamasi. Anasi Türk sonucta, dolayisiyle Milli Takimda oynama hakki var. .

Yok be abi anası da kıbrıslı, Colin richards.. Ben milli olmasında değilim, bu adam ötükende de doğsa milli takımda oynayacak adam değil; bir de maçın süperi filan seçti ntv deki dallamalar...

Patriot
21-05-08, 12:03
Avrelyo Milli takimda oynadigi surece bakmayacam diyorum ama kendimi alamiyorum. Evet dun yine Marco cok iyi oynadi ama isterse 5 gol 8 asist 10 tanede topu cizgiden cikarsin bu adamin bu kadroda isi yok. Su futbolla portekiz bizi cok kotu harcar. Mevlut nedir birader adam ayaginda top tutmayi beceremiyor... bilmiyorum belkide heyecandan ama bize caylak adam lazim degil ki.
Keza ayni sekilde Emre gungor top kullanmadi inanilmaz kotuydu eger Servet duzelmezse vay defansin haline. Ibrahim Kasta cok hafif bir eleman.

Acikcasi defans ve ozellikle forvet hatti cok kotuydu. Su milli takimda Karan-M. Yildiz-Tekke-H.Sukur 4lusunden en az birinin olmamasi inanilmaz bir olay.

alisamiyen
21-05-08, 12:59
Mevlüt, Semih, Halil'in Hakan Şükür'den daha üstün özelliklerini ben açıkçası göremedim...Tam tersine ''hücum oyuncusuz'' oynadık... Türkiye Mili Takımının forveti bu turnuvada Hakan - Tuncay olmalıydı... Mevlüt, Semih ve Halil'in psikolojik hiçbir etkisi yok... Kötü olduklarında anormal kötüler... Arda'yı solda oynatıp, Tuncay - Hakan forvetiyle bu turnuvaya girseydik çok iyi işler çıkarabilirdik... Bu hücum oyuncularıyla ilgili tercih yüzünden çok şey kaybedebiliriz... Gökdeniz, Emre, Arda'nın oyuna girmesiyle birlikte sadece daha fazla çaba göstermeye başladık bunun en büyük etkisi de hücumdaki sıkıntı...Hakan alınmıyorsa Mehmet Yıldız alınabilirdi...Hatta Fatih Tekke... Fatih Terim umarım grup maçlarında Tuncay mı Arda mı ? ikilemi yaşayıp ikisinden birini kesmez...Tuncay forvet olarak düşünülemezse ikisinden biri kesik yiyebilir...Ve yazık olur...

Kazım, Mevlüt, Semih, Halil... Bu oyuncular kötü oynadıklarında anormal kötü oynayan oyuncular ve saha içinde hiçbir etkinlikleri yok...Slovakya savunması rahat bir maç çıkardı... Sonuçta oynadığımız takım da Slovakya...

Armik
21-05-08, 16:24
Bu iŞ 11 KiŞİ iLe OyNaNıR 7 KiŞi iLe De KeNaRDa BeKLeNiR. Bu oLaY KiMe NaSıL aNLaTıLDıGı DeGıL KiŞiNiN NaSıL aNLaDıGıDıR.
ÖyLe YaDa BöYLe eLeŞTiRiDe oLaCaK HeRŞeY oLaCaK aMa oRaDaKi ToPÇuLaR Da GaYeT iYiLeR BeNiM GöRüŞüMCe.
HaYıRLıSı oLSuN...

Namelessonegs
22-05-08, 00:56
Ben takımı hazır buldum..Güzelde top oynadılar..Daha oynamayan banko oynayacak Hamit gibi, Yıldıray gibi adamlar da yoktu. İddialı olmalıyız..Bunun yanı sıra Hakan Balta formda olunca neler de yapıyormus...Cok daha iyi olacak.