PDA

Tüm Versiyonu Göster : Terim'in maaşı / Milletvekilleri vs. Terim kapışması/Medyanın şerefsizlikleri

osvaldo
21-05-08, 10:55
Şurada turnuvaya 10 gün kalmışken Terim'in maaşını gündeme taşıyan ciğeri beş para etmez Sırrı Sakık ve ona alet olan diğer milletvekillerine, Hergün kadroya alınmayan bir oyuncunun demecini manşete çıkaran medyaya yazıklar olsun...

Hangi millet turnuvaya 10 gün kala milli takımını böyle baltalıyor? Terim kişilik olarak pek hazzetiğim adam değildir. KAdroda hatalı tercihleri de bariz şekilde ortada. Ama şu şaklabanlara öyle bir kapak yapsın ki kapağın haşırt sesi Çin'den duyulsun istiyorum.

Terim'in bu denli eleştirilmesinin altında yatan şeyin onu GS'lı kimliği olduğunu düşünmekteyim. 2000 de öyle bir kol soktu ki o kolun Fener medyasında açtığı yara hala kapanmadı. Terim üzerinden açık GS düşmanlığı sergileniyor. Finallere kalamayacağımızı düşünerek Terim'i bitirmeye kalktılar. Bir kapak daha aldılar. İnşallah tarihi kapağı futbolcular ve Terim takacak.

Terim'in maaşı arka cebinize girsin emi...

NOT: Terim'in bu aptal ve niyeti bozuk adamlarla polemiğe girmesini de doğru bulmuyorum.

Sheva
21-05-08, 23:19
habertürk basın kulübü programında 'bu konulara fazla girmek istemiyorum ama onlardan 550 tane var, benden 1 tane' lafını etti ki, bu parlamentoya bunu diyebilmek epey cesaret isteyen bir durum.. yine de bizim extra-sensitive milletvekillerimiz bu lafın altında kalmaz ve euro 2008 sonrası biletini keserler diye tahmin ediyorum, zaten terim de biliyordur belki bu durumu..

öte yandan maaş tartışması tamamen bir komedi, futbolun piyasası bu, ne kadar aldığını tam bilmiyorum ama çok aşırı birşey olmadığı sürece gündeme getirilmesi son derece saçma..

M.Yasin Cakmak
21-05-08, 23:48
Terim'in yurt disinda bir takima gidecegi kesin gibi turnuvadan sonra o nedenle rahatlikla konusuyor.

tyisik
23-05-08, 01:33
bencede Terim zaten anlasmis biryerlerle yaptigi konusmalardan bunlar cikiyor, sanki yabanci bir hoca getirseler daha az alacak, tum bunlar Terimin antipatikliginden kaynaklaniyor yoksa kimse bir sey demezdi

Saunders
24-05-08, 15:42
öte yandan maaş tartışması tamamen bir komedi, futbolun piyasası bu, ne kadar aldığını tam bilmiyorum ama çok aşırı birşey olmadığı sürece gündeme getirilmesi son derece saçma..

Ayda 110 mılyar gibi bir rakamdı yanılmıyorsam...

Bu para yılda 10-15 maç yöneten,yılda maxımum 2 ay calısan,yonettiği maçlarda bir fark yaratamayan bir adam için bana kalırsada çok...

Dunya futbol pıyasıyla falan karşılaştırılamaz...

Gayrisafimillihasıla'nın ingilizcesi nedir bilirmisiniz ? :)

Helekı onlardan 550 tane var benden 1 tane falan gibi sözler...Hey gidi baba ya bak be...Küçük dağları ben yarattım...Ne yaptın hocam sen elemelerde tarıhımızın en .ikindirik grubundan bala döte çıkarttın...O gruptan yarı paraya calısacak şenol güneş lede cıkardık zaten...

Bu nasıl bir ego dur yahu...

Ah hagi ahhh,sen olmasan değil ayda 110 yılda 100 mılyara iş bulabılırmıydı acaba sınyor terim ?

osvaldo
25-05-08, 14:10
Abicim ak ile bok birbirine karışmasın. TErim'in maaşı azdır fazladır u tartışılır. Ancak bunu tartışacak zaman şu an değildir. Tartışacaksan turnuvadan aylar önce tartışırsın ya da turnuva biminde alınan sonuca göre tartışırsın. Hakediyor mu etmiyor mu bunun kararını kamuoyu verir. Kaldı ki bundan önceki zibidi de 70 milyar gibi bir rakam alıyordu yanlış hatırlamyorsam. Milli takım oyuncularının aldıı primler de ortada. Biz böyle aptal bir 3. dünya ülkesiyiz. Bunun TErim ile falan alakası yok. İşte ak ile bok bu noktada karışıyor. Çünkü niyet Terim'in maaşını falan sorgulamak değil. Kin ve nefret ksmak. Bunun altında da GS ile kazandığı başarıların yarattığı karın ağrısı var.

Öte yandan Terim'e saydıran adama bakıyorsun...Sırrı Sakık. Tam bir vatan haini. TAm bir şerefsiz. Bu adama mı kaldı bu işler? Evet 1 tane Terim'i 550 bin tane Sırrı Sakık'a değişmem. Ve evet Sırrı sakık denen PPK'lı herif bu devletten ayda 10 milyar maaş alıyor ise Terim'in aldığı 110 milyar azdır... Bilmem alatabildim mi?

Yoksa Terim'in aldığı maaşı ben 10 yılda kazanamam orası ayrı hikaye.

frodo555
25-05-08, 15:20
Sinirden ne yazdığınıza bakmıyonuz :lol:
PPK ne lem? :D :) :D

osvaldo
25-05-08, 16:00
Ehehe harbiden PPK yazmışız. Soysuzların adı batsın. :) PPK=Partiya Pezevenga kurdistan

rybczynski
26-05-08, 00:43
Ehehe harbiden PPK yazmışız. Soysuzların adı batsın. :) PPK=Partiya Pezevenga kurdistan

:D