PDA

Tüm Versiyonu Göster : Turkiye-Uruguay Ikinci Hazirlik Maci

tyisik
23-05-08, 01:14
Tarih:25 Mayıs 2008
Saat:20.30
Yer:Ruhrstadion - Bochum
Yayin:TRT 1 Naklen

Daha iyi bir ekiple oynayacagiz, bakalim FT hala kadromu deneyecek, herkesi milli yapmayami calisacak yoksa artik oyun yapisini oturtmaya mi baslayacak

Saunders
23-05-08, 20:48
Turnuvaya 20 küsür gun kala halen ilk 11'i belli olmayan tek takım bizizdir heralde...

Artık bu maçta ideal 11'i bekliyorum...

Ayrıca gruptakı portekız macında sağ kanatta ne olursa olsun defansıf yonu cok cok kuvvetlı bır adamı oynatmamız şart...C.ronaldo'nun karşısında sabri'yi falan düşünemiyorum...Finalde essien'e yaptıgı bir iki hareketi sabri'ye yapsa sabri ücüncüsünde tekmeyı yapıştırır...Pek fazla alternatifde yok ama belki balta ve sabrinin kanatlarını değiştirerek bir çözüme gidebilir...C.ronaldo karşısında sabriyel başlarsak maç başlamadan biter bana kalırsa...

Ray52Lewis
23-05-08, 21:58
2 bilet gecti elime, ordayiz bakalim...

Sanirim Servet´i fln deneyecek bu macta, diger sakatlarla ilgili son durum da belli olur, 3 gün sonra da zaten kadrolar bildirilmek zorunda...

Ali
23-05-08, 23:31
bir aksilik cikmazsa bende ordayim ,biletim hazir :),umarim su igrenc renkli formalarla cikmazlar,kirmizi formayla cikarlar ^^

MarMara
24-05-08, 00:53
bizim maçlardan kalan kadro yazma kaşıntım geldi bi kaşiniyim durun...

rostuh ( ps1 japoncada böyleydi adı :) )

kaş(kanat yok valla koyacak)-servet-emre-hakan

arda-orelyo-emre-ayhan

nihat-tuncay ı br denesin derim ben...

ama aslında benim idealim --->

Rüştü

topuz-servet-emre-hakan

hamit-topal-emre-arda

nihat-karan

Serkan1905
24-05-08, 03:12
Vaktim yok. Yoksa cok soft Bochum turu yapardik yine. Ali kardesim, Ünlü Tandura'ya mutlaka ugra. Bak Mutlaka diyorum. O derece. Sirf onun icin maca gelmek istiyorum (ama vaktim yok ya hu)

osmanhy
24-05-08, 04:05
bence en ideal 11:
Rustu
Sabri-Emre-Servet-Hakan
Hamit-Marco-Mehmet-Arda
Nihat-Tuncay

Deli gibi kosan bir ekip kurdum cunku baskili bir oyun kuramasak, bene sansimiz cok az olur bu turnuvada. Emreyi kadroya koymuyorum cunku bu sene ligde hic etkisi olmadi. Tek suphe ettigim isim Mevlut. Eger hizli ve pivot oynuyorsa, dusunulebilir, ama bu is halil gibi adamlarla olmaz.

Metin Oktay
24-05-08, 12:37
Sabri'nin C.Ronaldo'nun karşısında oynaması durumunda futbol hayatının tehlikeye girebileceğini düşünüyorum.

Gençliğine yazık..

Saunders
25-05-08, 22:38
spiker sesi daha once gelıyor trt de

başka kanal verıyormu maçı haberınız varmı?

ceyKo
25-05-08, 22:44
goool arda :D

Bengü Cakmak
25-05-08, 22:45
Arda atti.... mukemmel bir gol...Milli takim super organize oynuyor.

tyisik
25-05-08, 22:46
aslanim Arda simdi degeri 1 milyon avro daha artmistir:)

Sheva
spiker sesi daha once gelıyor trt de

başka kanal verıyormu maçı haberınız varmı?

her zaman aynı dandiklik ya, devletin televizyonu en fazla imkana sahip kanal ama bir canlı yayını beceremiyorlar yıllardır, içine ettiler bu maçın da..

Aslan Suat
Böyle gol anlatimini ne edeyim, adam gool bagiriyor, bizim burda daha orta gelecek.

Saunders
25-05-08, 22:47
sanırım duzelttıler...

ceyKo
25-05-08, 22:47
sesi degistirdiler, simdide daha gec geliyor :D

Saunders
25-05-08, 22:49
Takımın en kotusu emre...

zidane38
25-05-08, 22:55
Evet şunu da gördük ki Arda gol de atıyor.
Tuncay kadar gol atamayabilir sol kanatta oynayarak ama bu şekilde gol yollarında gözükmesi gerekirdi her zaman.

tyisik
25-05-08, 22:55
bu seferde Ardanin pasinda Yildiray atacakti olmadi

Aslan Suat
25-05-08, 23:02
Volkan koca göbeginlen Uruguayliyi indirdi, penalti ve gol 1:1

tyisik
25-05-08, 23:04
zaten gol geliyorum diyordu birde dengesiz, zihinsel ozurlu, gobekli bir kalecin olursa boyle olmasi kacinilmaz

M.Yasin Cakmak
25-05-08, 23:28
Bu kaleci, bu tandem ve bu forvet sekliyle hicbir sey yapamayiz turnuvada.

tyisik
25-05-08, 23:35
Bu kaleci, bu tandem ve bu forvet sekliyle hicbir sey yapamayiz turnuvada.

Bunu Ft den baska herkes goruyor herhalde, nese az kaldi cekip gitmesine Italyasina

M.Yasin Cakmak
25-05-08, 23:37
Ayhan ve Sabri giriyor oyuna-Kazim ve Hamit cikti. Su Kazim'i acele postayla gondermesi lazim Terim'in.

osvaldo
25-05-08, 23:39
Emre Aşık'ın Milli Takımda ne işi var? Volkan'dan iyi kaleciler varken Volkan ısrarı nedir? İspanya'da 18 gol atan Nihat herzamanki gibi yokları oynuyor Milli Takım'da. Portekiz için "forvetsiz takım" diyouz da asıl en forvetsiz takım biziz. Nihat tipik kontra golcüsü. Şu oyun sisteminde fazla faydalı olabileceğini sanmıyorum.

Aslan Suat
25-05-08, 23:42
Bu Nihati hicbir zaman haz etmedim bir türlü, Ispanyada ne kadar iyi olursa olsun Milli Takimdada o kadar kötü, bana alerji yapiyor onu izlemek (Gerci diger Milli Takim oyuncularinada alerji yapiyordur onunla oynamak).

rybczynski
25-05-08, 23:43
Nihat faktörü ve harika bir gol.

M.Yasin Cakmak
25-05-08, 23:43
Alerjiyi kesti Nihat:)

Sapik bir gol atti.

osvaldo
25-05-08, 23:44
Serbest vuruştan Nihat attı. İyi vurdu gerçekten. Carini de çuvallık etti biraz. Yalnız Nihat'ın serbest vuruştan falan gol bulması bizim forvet sorunumuzn üzerini örtmemeli. Ciddi sıkıntımız var forvette.

zidane38
Saçma bir gol attı şimdi Nihat :)

Nihat'ın ilacı Hakan Şükür'dür. Koyacaksın yanına Hakan'ı ya da bilemedin Mehmet Yıldız'ı.
O zaman çok daha iyi performans sergiler.
Bu şekilde hiçbir halt yiyemez.

Abartma len Mehmet Demirkol. tüm zamanların en iyisine doğru gidiyormuş.

Aslan Suat
Adam gol attida, böyle hep ceza sahasi önünden serbest vurus alamayiz hep, ayrica böyle dandik duvarda kurulmaz kolay kolay bidaha.

rybczynski
25-05-08, 23:46
Bu Nihati hicbir zaman ha etmedim bir türlü, Ispanyada ne kadar iyi olursa olsun Milli Takimdada o kadar kötü, bana alerji yapiyor onu izlemek (Gerci diger Milli Takim oyuncularinada alerji yapiyordur onunla oynamak).

Abi yapma gözünü seveyim. Adamın son zamanlarda milli takıma yaptığı katkılar belli. Bence ilk 11'deki yeri kesin olan tek oyuncu bu takımda.

Aslan Suat
25-05-08, 23:54
Abi yapma gözünü seveyim. Adamın son zamanlarda milli takıma yaptığı katkılar belli. Bence ilk 11'deki yeri kesin olan tek oyuncu bu takımda.
Vallah bunu izlemek bana izdirap veriyor, tamam gol atiyorda, o gol atana kadar dokuz doguruyoruz vallahi. Hani pozisyonlar kacirsa derizki her an gol atariz biz. Ama adam yok, 90 dk. 1 gol pozisyona sadece girip maci bitiriyorsan ben nasil zevk alayim senden. Vallah Halil ve Mevlütden daha cok zevk aldim (Simdi bazi arkadaslar yanlis yere cekmez insallah bu yazdiklarimi :p).
Insallah gollerini devam atar ama ben bu adamin futbolundan hicbir zaman hoslanmayacam.

M.Yasin Cakmak
25-05-08, 23:54
Su Volkan'i oynatmak hakikaten gerizekalilik.

tyisik
25-05-08, 23:56
bizim bu kaleciden cok cekecegimiz var her yan topta bosa cikiyor

zidane38
25-05-08, 23:57
Bu Gökhan Zan - Emre Aşık ikilisi oynadığı müddetçe isterse forvette Eto'o- Drogba oynasın bir halt olmaz.

Servet- Emre Güngör ikilisini oynatmamak ayıptır, yazıktır.
(servet iyi ise)

rybczynski
25-05-08, 23:58
Yuh be Volkan. O nasıl bir boşa çıkıştır öyle. Yok abicim Rüştü hala 10 tane Volkan eder. O belli oldu.

Bu arada defansında fantezileri bitmiyor. Emre Aşık son adam hala çalıma giriyor. Birde Emre Güngör'ü eleştiriyorlar yok efendim iyi top kullanamıyormuş. Adam en azından defans oyuncusu olduğunun farkında.

10 dakikadır defansta verdiğimiz pozisyonların hesabı yok.

Sheva
26-05-08, 00:01
nihat'la ilgili suat'a tamamen katılıyorum ve ayrıca şunu da eklemek istiyorum nihat bu sene 1-2 gol attığı pek çok maçtan sonra sakat olmamasına rağmen yedek başladı veya ilk 11 oynadığı maçların çoğunda oyundan ilk alınan oyuncu oldu.. o yüzden gol attığı sürece yapacak birşey yok ama gerek futbol seyri, gerekse oyuna katkı açısından yetersiz bir oyuncu bana göre..

zidane38
26-05-08, 00:04
Geçen maç Emre Güngör'ün topu çıkaramıyor diye bıt bıt öten sunucu bu Gökhan ve Emre'den heralde Popescu performansı gördü ki hiç sesi çıkmıyor.

tyisik
26-05-08, 00:06
Yuh be Volkan. O nasıl bir boşa çıkıştır öyle. Yok abicim Rüştü hala 10 tane Volkan eder. O belli oldu.

Bu arada defansında fantezileri bitmiyor. Emre Aşık son adam hala çalıma giriyor. Birde Emre Güngör'ü eleştiriyorlar yok efendim iyi top kullanamıyormuş. Adam en azından defans oyuncusu olduğunun farkında.

10 dakikadır defansta verdiğimiz pozisyonların hesabı yok.

rybczynski, konu ile alakasi yok ama imzandaki 97-...Baris-Mehmet-Arda
, 07-... olmasi lazim dikkati mi cekti soyleyeyim dedim

Bengü Cakmak
26-05-08, 00:10
Bu golde neyin nesi simdi?

rybczynski
26-05-08, 00:12
rybczynski, konu ile alakasi yok ama imzandaki 97-...Baris-Mehmet-Arda
, 07-... olmasi lazim dikkati mi cekti soyleyeyim dedim

Eyvallah nasıl gözden kaçmış yaw :)

Hah bu arada Gökhan Zan yumurtladı.

Sheva
26-05-08, 00:15
nihat'la ilgili suat'a tamamen katılıyorum ve ayrıca şunu da eklemek istiyorum nihat bu sene 1-2 gol attığı pek çok maçtan sonra sakat olmamasına rağmen yedek başladı veya ilk 11 oynadığı maçların çoğunda oyundan ilk alınan oyuncu oldu.. o yüzden gol attığı sürece yapacak birşey yok ama gerek futbol seyri, gerekse oyuna katkı açısından yetersiz bir oyuncu bana göre..

http://www.mackolik.com/Player/Detail/default.asp?Id=8271&sezon=2007/2008

biraz uçmuşum gol attıktan sonra oynamadığı maç kısmıyla ilgili ama diğer dediklerim çoğunlukla doğru sayılır (sayısal açıdan), mesela ligde 25 maça ilk 11 başlamış ama sahada 90 dk'yı tamamladığı maç sayısı sadece 8..

Aslan Suat
26-05-08, 00:15
Maca gidecektim, herhalde bu defansla verem olup geri dönerdim, aha bir penalti daha.

osvaldo
26-05-08, 00:16
Kaleci Volkanile Gökhan Zan'ın IQ sunu üst üste koysan 1 koyunun IQ su kadar eder belki. Bu adamların Milli takımda olması akıllara zarar. Emre Aşık desen sezon boyu Ankara'da kötü performans gösterdi. Bu adamların Milli takımda ne işi var? Onu geçtim birarada 11 de oynatılmaları ne ayak?

Aha Emre Aşık bodozlama girip penaltı yaptı.

Sheva
26-05-08, 00:16
bu arada bu 9 numara soarez in midir cin midir ya, kimdir bu adam alsak iyi olmaz mı :)

zidane38
26-05-08, 00:18
Servet- Emre Güngör ikilisini oynatmamak ayıptır, yazıktır.
(servet iyi ise)
Valla ayıp günah ya.
Gökhan Zan - Emre Aşık milli takım kadrosuna bile girmemeli.
O değil de Emre Güngör'ü çıkaracak kadrodan ona yanarım, bu adamlar yine kalacak.

rybczynski
26-05-08, 00:22
Bir hazırlık maçı bu kadar faydalı olabilir. Bu maç kesin ortaya koydu ki defansın ilk 3lüsü Rüştü, Servet ve Emre Güngör'den oluşacak.

tyisik
26-05-08, 00:23
Fatih Terim seni hic sevmez oldum takintilarindan dolayi, esseklerden(gercek anlamda kullanilmamistir) yaris ati yaratma niye calisirsin elinde cok guzel yaris atlari varken, yada altinda ferrari varken ferrari ile yarsimaya murat 124 ile gitmeye ne gerek var, defol git artik , rezil edecen bizi oralarda

Aslan Suat
26-05-08, 00:27
geri dönmesi gerekeklerden kesin 2 adayim var bile: Tümer bide Gökhan Zan (Emre Asik ta olabilir ama bu ikisinden biri yedek kalmalidir o kesin).

M.Yasin Cakmak
26-05-08, 00:28
Eeee

Kazim ile Volkan ile Mevlut ile Emre Asik ile bu kadar.

Yedigimiz 3 golu inceleyelim:

1-Ayi kaleci penalti
2-Top bizdeyken sacma defans hatasi
3-Ayi defans

Sen boyle 3 gol yiyeceksin, sonra mac kazanaksin. Oldu...

Terim'in akli basina gelmezse gercekten potansiyeli olan su takim elek olur turnuvada.

Bengü Cakmak
26-05-08, 00:29
Hersey degisir, Teknoloji gelisir, ama Fatih Terim degismez abi...at misali...

M.Yasin Cakmak
26-05-08, 00:29
bu arada bu 9 numara soarez in midir cin midir ya, kimdir bu adam alsak iyi olmaz mı

Gokhan Emre tandemine karsi ben oynasam haftaya Juventus'a giderim Doganay, ciddiye almamak lazim.

Saunders
26-05-08, 00:31
Kaleci Volkanile Gökhan Zan'ın IQ sunu üst üste koysan 1 koyunun IQ su kadar eder belki. Bu adamların Milli takımda olması akıllara zarar

Volkan konusunda katılmıyorum...Bu sene sevılla maçı ve bızım maç haricinde gayet iyi bir performans gösterdi,hatta belkıde karıyerının en ıyı donemını yaşadı..Türk futbolunun kalburüstü kalecılerınden...Milli takıma alınması,oynaması kadar doğal bir şey olamaz...

tyisik
26-05-08, 00:31
Bir hazırlık maçı bu kadar faydalı olabilir. Bu maç kesin ortaya koydu ki defansın ilk 3lüsü Rüştü, Servet ve Emre Güngör'den oluşacak.

TD nin kim oldugunu unuttuk galiba, takintili herif yine bunlarla basliyacak cunki kendisi getirdi bu adamlari tum Turkiye karsi cikarken, hataliyim dememek icin bunlarla cikacak turnuvada rezil edecek sonra o mehur ceketini alip bir daha insallah Turkiyede milli takim dahil hicbir takimi calistirmamak uzere ulke disina cikacak. Amin

Saunders
26-05-08, 00:32
Bu arada ben ayda 10 mılyar'a bu oynadıgımız futbolu oynatabılırım....Göreve şimdiden talıbım :)

M.Yasin Cakmak
26-05-08, 00:33
Azicik cesareti olan adam:

Kazim Kazim, Emre Asik,Gokhan Zan, Tumer Metin, Mevlut Erdinc'i aninda sutlar.

Toraman,Topuz ve Yildiz/Sukur'u alir.

Ama nerede....

Aslan Suat
26-05-08, 00:37
Volkan konusunda katılmıyorum...Bu sene sevılla maçı ve bızım maç haricinde gayet iyi bir performans gösterdi,hatta belkıde karıyerının en ıyı donemını yaşadı..Türk futbolunun kalburüstü kalecılerınden...Milli takıma alınması,oynaması kadar doğal bir şey olamaz...

Bende sana katiliyorum, Volkan gercekten iyi kaleci ama o penaltiyi yapmamasi gerekirdi, bide yan toplarda cok dengesizdi bu macta. Artik bizim macta adamin dengesini nasil bozmussak, resmen dagilmis daha kendine gelemedi :)

Bunun yani sira, Terim icin birazda üzülüyorum, yinede herseye ragmen basarilir olur insallah (bana göre basari gruptan cikmasindan baslar, tabiki bizim medya dogarken Avrupa Sampiyonuydu onun icin gruptan cikmak yetmez o ayri).

Aslan Suat
26-05-08, 00:39

Ama nerede....

Yasin Kazim Kanatmi oldun ne, nerden cikti Toraman :)

Saunders
26-05-08, 00:42
abi terım varken toraman ruyasında bıle goremez artık o formayı...

Bogazicili
26-05-08, 00:43
Fantastik işlere devam Tümer takımda, Topal stoperde. Son dakikalarda Nihat, Halil, Mevlüt, Tuncay topyekün hücumda kim nerede ne yapıyor belli değil, yazık şu kadro böyle madara edilirdi herhalde.

M.Yasin Cakmak
26-05-08, 00:46
Yasin Kazim Kanatmi oldun ne, nerden cikti Toraman

Suat yedek olarak Zan'a da Asik'a da basar Toraman.

Bu takimin ideal duzeni:

Rustu

Balta Servet Gungor Hamit

Arda Aurelio Topal(Belozoglu) Topuz

Nihat Yildiz(Sukur)

Ama biz daha cok 4-3-3 deneriz. Portekiz macindan ciddi tirsmaya basladim su son yarim saatten sonra.

osmanhy
26-05-08, 00:46
Mehmet Topal hem gokhan hemde emre asiktan da iyi bir stoper. Terim bi suru Galatasarayli oyuncuyu oynatmaktan korkuyor herhalde, kose yazarlar laf sokar diye korkuyor. Kale ve savunmada tek guven veren isim Hakan Balta oldu. Emre Asik ve Gokhan hem cok yavas hemde inanilmaz kademe hatalari yapiyorlar. Sabridende zaten sag bek olmaz. Oraya hemen Hamit gecmeli. Insallah Servetde hemen hazir hale gelir ki en azinla bir guven veren savunmacimiz olur. Bide bugunun performanslarindan sonra insallah Terim Emre Gungoru kurban etmez cunku bu takimda banko oynamasi gerekir.
Orta sahamiz iyi sayilir ama Terim Arda ve Yildirayi oynatmasa, bu bolgede basimiz agir. On libero en cok guven aldigim mevki cunku hem aurielo hemde topal cok saglam. Sag kanatda bir topuz olabilirdi.
Forvetler berbat. Halilmis, Mevlutmus boyle yurumez. Inan ki Semih bile o iki adamdan iyidir. Ama en buyuk eksigimiz bir santrafor yoklugu. Nihat cok iyi bir forvet ve her zaman 11de oynar, fakat onu tamamlayan adam yok. Hava toplarinda ustunluk saglayacak adam yok. Inanin ki bir Hakan Sukur bu takima cok sey katardi. Belki burda Tuncay denilebilir.

Soyle bir 11:
Rustu
Hamit-Emre Gungor-Servet-Hakan
Yildiray-Topal/Aurielo-Emre-Arda
Nihat-Tuncay
su kadro tek sansimiz bence. Insallah dogru yolu bulur.

osmanhy
26-05-08, 00:48

Ama nerede....

+1

M.Yasin Cakmak
26-05-08, 00:53
Hatta ileri gidip Halil'in yerine Tekke bile cagirilabilir.

JackDaniels
26-05-08, 01:42
Bu çocuklar inşallah güzel işler yapacak...

Adı üstünde hazırlık maçı..Fatih Terim'de bu maçlardaki hatalardan yola çıkıp doğru yolu bulacak...

Ray52Lewis
26-05-08, 02:46
Fatih Terim´in takintilari bitmedigi sürece - ki bitmeyecek - bu takim 1 puan almadan döner büyük ihtimalle...

Ata deginmis, kimin nerde oynadigi belli degil, mac icindeki sistem degisikliklerin haddi hesabi yok bunun yaninda inanilmaz bir disiplinsizlik söz konusu...

Tümer sol kanata aliniyor, bakiyorum ortada geziniyor, Kazim´in nerde oynadigi belli degil, Topal stoper(!!) de...

Ikinci yari takim top yapamayinca sisirmeye basladik toplari pivot(!) santrfor Nihat´a dogru, Terim de farkina varip Halil´i aldi zaten sonra, ama örnegin bir Mehmet Yildiz olsaydi cok daha farkli olurdu...
Bu eksikligi de fazlasiyla hissedecegiz turnuva´da...

Hatalari görmek adina faydali bir mac oldu ama ders alinacagindan süphem var, bu takimdan cikarilmasi gerekenler bana göre Tümer, Emre Asik ve Kazim ama Terim yine gelir dünyalari ben yarattim düsüncesi ile Emre Güngör, Ayhan ve Mevlüt´ü cikartir...

Rakibe gelirsek, 2-3 isim haric B kadrolari ile sahadaydilar...
Ileriye üc tane hizli oyuncu ile duman ettiler defansimizi.

Cok begendigim iki isim vardi Uruguay´da; biri 7 numarali forma ile Rodriguez, 2.yari sol kanatdan inanilmaz hizli cikislari ile cok tehlikeli oldu, henüz de cok gencmis, digeri de Luis Suarez.
Ilk yarida sag kanatdan geldi, ikinci yari ortaya gecti, hallac pamugu gibi atti karsisindaki oyunculari, ilk defa canli izledim ve hayran kaldim adeta, fizigi saglam, teknigi iyi, bitiricilik ve hizlilik desen mevcut...
Zaten gecen sene de Ajax´da cok iyi bir performans göstermisti, cok da genc yasta, yakinda büyük liglerden birine transfer olur herhalde, bu ismi yazalim bir kenara...

Sheva
26-05-08, 03:58
ilk maçtan sonra kazım'ı milli takımın yıldızı ilan eden, emre güngör'ün milli takımda ne işi var diyen medyanın gazına gelip saçmalayan Terim'in acilen kendine gelmesi gerekiyor.. Hakemlere eyyamcı denir, bu onların misli eyyamcı, herkesi memnun edicem, aman yanlış bir hareket yapıp camiaların ve medyadaki uzantılarının tepkisini çekmiyim diye saçmasapan işler yapıyor, bu kafayla hiçbir şekilde iyi futbol oynatamaz bu takıma..

Bengü Cakmak
26-05-08, 12:12
Fatih Terim "hatalarimizi gorduk", diye buyurmus. Acaba daha kac hazirlikmaci oynamamiz gerekiyor hatalarimizi duzeltmemiz icin. Nedense hatalari hep goruyor, ama inadina tekrarliyoruz, hic birseyin duzeldigi yok. Kazimin Milli takima alinmasi kadar buyuk bir hata olabilirmi ve onun duzeltilmesi icin bu macimi beklemek gerekiyordu?

Patriot
26-05-08, 12:44
Bu futbolla, bu kafayla en iyi ihtimal sadece grup maclarinda elenip geliriz ama normal sartlarda her mac 3-4 tane yer tsak konusu olup geri doneriz.

Anlayamadigim bir konu topu yeri geldiginde havadan oynamak bizim ulkede cok ayip bir seymis gibi gundeme geliyor. Sanki ligimizde herkes Roma gibi top oynuyor. Guya yerden oynayip paslacaz... vay vay vay vaaaayy 2 mactir gercekten rakipleri pas budalasi yaptik. Defans rezaletininden bahsetmeye zaten gerek yok neresinden baksan elinde kaliyor. Bakmayin biz Emre Gungor soyle boyle diyoruz ama onunda bu tur maclarda sacamalama olasiligi oldukca yuksek ama su kadroda yinede ilk 11'de oynamasi gerek.

Forvet hattinda topu ayaginda tutacak orta sahanin rakip yari alanina yerlesmesini saglayacak yani bir baski olusturmamizi saglayacak 1 tane adam yok.. haa bir tek Semih var ama onunda bunu ne kadar yapip yapamayacagini onemli maclarda gorduk. Ornegin Carvalhonun Semihi nasil ezecegini ongormek o kadarda zor degil.. Su kadroda M. Yildizin, Tekke, Karan veya zor anlar ve macin son bolumleri icin Hakan Sukurun bulunmamasi kocaman br rezalet ve bu bize cok pahaliya patlayacak. Ama isin en kotusu ne oynadigimiz belli degil.. ortada bir corba sistemi mevcut Signor surekli biseyler deniyor.. taaa 2002'den beri biseyler deniyor merak ediyom sonunda ne bulacak.

seyko
26-05-08, 13:25
Rüştü
Sabri - Servet - Emre - Balta
Hamit - Topal/Emre - Ayhan - Arda
Ümit Karan - Forvet

olurmu... tabiiki olmaz, takım neredeyse sırf bizim oyuncularla kurulu... ama bu kadroyu kurarken duygusal falanda takılmıyorum yani... 2002dede neredeyse sırf bizim oyuncular vardı...

rybczynski
26-05-08, 14:10
Rüştü
Sabri - Servet - Emre - Balta
Hamit - Topal/Emre - Ayhan - Arda
Ümit Karan - Forvet

olurmu... tabiiki olmaz, takım neredeyse sırf bizim oyuncularla kurulu... ama bu kadroyu kurarken duygusal falanda takılmıyorum yani... 2002dede neredeyse sırf bizim oyuncular vardı...

Bende tam bunları yazmak için girmiştim. Eğer mevzu oturmuş takım ise işte sana lig şampiyonu, takviye edilmiş, sistemi düzeni belli oturmuş bir takım. Cyba'nın kadrosunda da mutabık olmamla beraber, benim ideal diziliş ve 11'im şu şekilde.

--------------Ü.Karan

-----------Tuncay/Nihat

Arda--Emre/Ayhan-M.Topal--Sabri/Gökdeniz

H.Balta---Servet---Emre G.--Hamit

--------------Rüştü