Tüm Versiyonu Göster : Euro 2008'i Sizce Kim Kazanır ?
Evet turnuvaya da az kaldı, forum da renklendi.
Herşey güzel azıcık şu kısmı canlandırsak.
Ben bir anket yapayım dedim.
Siz kimi favori görüyorsunuz? Sizce kim kazanır?
Son Yunanistan faciasından sonra herşey olabilir bana göre :)
Ben şahsen Almanya'yı favori görüyorum.
Niye görüyorum , onu da tam olarak bilmiyorum ama sanki kazanacaklarmış gibi hissediyorum :) Zaten iyi de takımları var.
Bir de Eduardo da Silva'nın sakatlanmasına rağmen Hırvatistan'ın iyi sonuçlar alabileceğini düşünüyorum. Grupları da çok zor değil zaten.
Bir de grubu en zor grup olmasına rağmen Romanya'dan da güzel futbol bekliyorum.
ispanya diycem be, sanki bu sefer bir sürpriz yapacaklar gibi..
Italya dedim byuk bir htimal Portekiz ile cekisirler, bizdede FT belki ilk 11 ini otutur turnuva bitinceye kadar
şimdi bir daha baktım da fransa ve ispanya arasında kararsız kaldım, ikisi final oynarlar diyorum :)
ben de Almanya dedim ama zor gibi görünüyor. hani o içteki ses var ya o diyor zaten :)
çek c. , almanya,fransa,ispanya yarı filan oynar diyorum.
M.Yasin Cakmak
24-05-08, 00:47
Italya dedim. Ingiltere olsa Ingiltere derdim. Bu forvetlerle Portekiz cok zor final oynar.
ispanya diycem be, sanki bu sefer bir sürpriz yapacaklar gibi..
Her sene herkes ayni seyi diyo yine de birsey yapamiyor adamlar.
Fenerbahce'nin Turkiye Kupasi olayina dondu buda.Yok kardesim major bir turnuvada basari yakalayamayacaklar bosuna kasmasinlar :)
Ingiltere olsa Ingiltere derdim. Bu forvetlerle Portekiz cok zor final oynar.
Aynen katiliyorum Portekiz o forvetlerle cok zor alir kupayi
Turkiye dedim ve Fatih Terim sevdam yuzunden midir nedir cok umutluyum ben.
Ray52Lewis
24-05-08, 02:04
Turnuvanin yildizi belli
Franck Ribery
Belki onun sayesinde de Fransa alabilir kupayi...
Serkan1905
24-05-08, 03:14
Italya, Pirlo, Gattuso.
Lineker'in de buyurduğu gibi "Futbol iki takımdan 11'er kişi ve bir topla oynanan, sonunda da Almanların kazandığı bir oyundur".. Ha ben portekiz işaretledim, o tahminden çok temenniydi.
iddaa'da 'finalist takım' oranları;
KOD MBS TAKIM ORAN
121 1 AVUSTURYA 30
122 1 HIRVATİSTAN 5
123 1 ÇEK CUMHURİYETİ 6
124 1 FRANSA 3,75
125 1 ALMANYA 2,25
126 1 YUNANİSTAN 12,5
127 1 HOLLANDA 5
128 1 İTALYA 3,75
129 1 POLONYA 20
130 1 PORTEKİZ 4,5
131 1 ROMANYA 17,5
132 1 RUSYA 12,5
133 1 İSPANYA 3,75
134 1 İSVEÇ 12,5
135 1 İSVİÇRE 10
136 1 TÜRKİYE 10
almanya'yı epey abartmışlar, seyirci avantajı olacak falan diye herhalde..
Almanya diyorum ama Ispanya bir surpiz yapabilir (her turnuvada bir ispanya surprizi bekliyorum zaten :) )
Ray52Lewis
25-05-08, 19:19
Allah Allah, Almanlar 1 No´lu favori her yerde görüslere bakilirsa, hic katilmyorum...
Gruplari cok kolay orasi gercek, sonrasinda bizim gruptan 2.yi de gecerler büyük ihtimalle, ancak yari finalde son durak diyorum en fazla...
Almanya favorim. İspanya,İtalya zorlar Almanya'yı. Fransa ve Portekiz'in yarıfinali ble göremeyeceğini düşünüyorum.
rybczynski
26-05-08, 00:37
En az golü yiyerek, İtalya alır bu kupayı.
Aslan Suat
26-05-08, 00:42
Her sene herkes ayni seyi diyo yine de birsey yapamiyor adamlar.
Fenerbahce'nin Turkiye Kupasi olayina dondu buda.Yok kardesim major bir turnuvada basari yakalayamayacaklar bosuna kasmasinlar :)
Aynen katiliyorum Portekiz o forvetlerle cok zor alir kupayi
Turkiye dedim ve Fatih Terim sevdam yuzunden midir nedir cok umutluyum ben.
Senden cesaret alarak bende Türkiye dedim :)
Ama bu defansi gördükten sonra birazda pisman oldum :)
Bengü Cakmak
26-05-08, 22:59
Hollanda diyorum.
Iste benim uzun arastirmalardan sonra hazirlamis oldugum euro 2008 analizi:
Italya epey bir genclestirdi kadroyu. Cok hizli oynuyorlar... defanslari malum. Favorim Italya.
Almanya en azindan bir stadarti yakalayabildigi icin epey bir yol kat eder.
Ispanya'nin orta sahasi cok seksi gozukse de bence onlardan bir cacik olmaz. Zaten birde onlarin Raul tartismasi var ki ilk beraberlik veya yenilgide bir bomba patlayabilir.
Hollanda ve Fransa'da secilen secilmeyen oyunculardan dolayi takim icinde bir huzursuzluk var anladigim kadariyla.
Hirvatistan/Romanya finale kalmalarini istedigim takimlar ama kalamazlar.
Turkiye... Fatih Terim faktorunden dolayi 2. tur buyuk bir basari olur ama imkansiz.
Portekiz... overrated. Tamam C. Ronaldo var ama takim olarak cok kirilgan bir yapiya sahipler.
Final: Italya - Almanya
Fransa kupayi alir, Ribery de turnuvanin en iyi oyuncusu secilir.
Final icin ise dortlu tahmin olarak
Fransa-Italya, Fransa-Ispanya, Fransa-Portekiz ve Fransa-Hirvatistan diyorum
arda yıldızlaşacak, bizi finale götürecek :) devamını bilemem :D
88 ruhuyla geliyoruz, hollanda alcak kupayı.
duncanferguson
27-05-08, 20:45
İsveç yada İspanya
Aynen katiliyorum
İngiltere olsaydıya mı katılıyorsun yoksa eheueheuhe :)
Biri de ruh falan diye girmiş :) Ey Ruh ey ruhhhh :)
Türkiyem alır, Ribery formda olursa finale çıkacak Fransa'ya çakarız Allah'ın izni ile :)
Ben Almanya dedim...2006 dünya kupasının da en iyi kadrosuydu bana göre ama en iyi takımı olamadılar...
Klinsman'la başlayan bu süreçte bence Löw ilk meyveleri toplayacak...Gönlümde yatan ise gizliden gizliye Hollanda...Artık geri dönsünler istiyorum...Yetti bu hasret:)
İngiltere olsaydıya mı katılıyorsun yoksa eheueheuhe
Hirvatlarin damali bayragi ile ilgili fantezilerim var uzerime gelme fazla :)
duncanferguson
06-06-08, 21:49
İsveç yada İspanya dedim ama parayı Polonya ya yatırdım alırsa kupayı eşşek yüküyle para alacam :))
alisamiyen
06-06-08, 22:36
Almanlar golün şokunu atlattı, ve beraberlik golünü buldu...
Almanlar beraberlik golünden bir kaç dakika sonra galibiyet golünü de buluyor...
Almanlar sağlı sollu geliyor...
Almanlar nefes aldırmıyor...
Almanlar hakemin bitiş düdüğü çalmadan maçın bitmediğini yine gösterdiler, maçı uzatmaya götürmeyi başardılar...
Almanlar 10 kişi ama rakipten fazla görünüyor...
Almanlar tam bir turnuva takımı olduğunu bir kez daha ispatlıyor...
---------------------
Dünya Kupalarında, Avrupa Şampiyonlarında bu sözleri daima duyarız... Hatta eski maç kayıtlarında Halit Kıvanç'dan bile defalarca duymuşuzdur...
Bir turnuva varsa finali Almanya - ?'dır... Hele hele bu finallere adını yazdırmaktan bir müddet uzak kalmışsa (2004-2006) artık zamanı gelmiştir... Kalli bir Türk muhabire ne demişti_?
''Sizin ''En iyi zamanımızdı'' dediğiniz 2002 Dünya Kupasında bile Almanlar yine final oynuyordu.''
----
Bu arada 2006'da Raymond Domenech'in İtalyan oyuncuların ve taraftarların kutlamalarını izleyişi, yüzündeki ifade beni çok etkilemişti... Lucescu'ya benzetirim onu...Bu turnuvayı kazanmayı en çok isteyen hocalardan birisi olduğuna eminim...
vBulletin® v3.8.2, Copyright ©2000-2012, galatasaray.to