Tüm Versiyonu Göster : A Grubu / Türkiye - Portekiz - Çek C. - İsviçre
TÜRKİYE
Kaleciler : Volkan Demirel (Fenerbahçe), Rüştü Reçber (Beşiktaş), Tolga Zengin (Trabzonspor)
Defans : Sabri Sarıoğlu (Galatasaray), Gökhan Zan (Beşiktaş), İbrahim Kaş (Beşiktaş), Servet Çetin (Galatasaray), Emre Aşık (Ankaraspor), Hakan Balta (Galatasaray), Uğur Boral (Fenerbahçe), Emre Güngör (Galatasaray)
Orta Saha : Mehmet Aurelio (Fenerbahçe), Mehmet Topal (Galatasaray), Emre Belözoğlu (New. United), Tümer Metin (Larissa), Yıldıray Baştürk (Stutgart), Hamit Altıntop (Bayern Münih), Ayhan Akman (Galatasaray), Arda Turan (Galatasaray)
Forvet : Tuncay Şanlı (Middlesbrough), Colin Kazım (Fenerbahçe), Gökdeniz Karadeniz (Rubin Kazan), Nihat Kahveci (Villarreal), Halil Altıntop (Schalke), Semih Şentürk (Fenerbahçe), Mevlüt Erdinç (Sochaux)
İSVİÇRE
Kaleciler : Diego Benaglio (VfL Wolfsburg), Fabio Coltorti (Racing Santander), Pascal Zuberbuehler (Neuchatel Xamax)
Defans : Valon Behrami (SS Lazio), Philipp Degen (Borussia Dortmund), Johan Djourou (Arsenal), Mario Eggimann (Karlsruher SC) Stephane Grichting (AJ Auxerre), Stephan Lichtsteiner (Lille OSC), Ludovic Magnin (VfB Stuttgart), Patrick Mueller (Olympique Lyon), Philippe Senderos (Arsenal), Christoph Spycher (Eintracht Frankfurt), Steve von Bergen (Hertha Berlin)
Orta Saha : Tranquillo Barnetta (Bayer Leverkusen), Ricardo Cabanas (Grasshoppers), Gelson Fernandes (Manchester City), Daniel Gygax (FC Metz), Benjamin Huggel (FC Basel), Gokhan Inler (Udinese Calcio), Hakan Yakin (BSC Young Boys), Johan Vonlanthen (Red Bull Salzburg)
Forvet : Eren Derdiyok (FC Basel), Alexander Frei (Borussia Dortmund), Blaise Nkufo (FC Twente), Marco Streller (FC Basel)
ÇEK CUMHURİYETİ
Kaleciler : Petr Cech (Chelsea), Jaromir Blazek (Nuremberg), Daniel Zitka (Anderlecht)
Defans : Zdenek Grygera (Juventus), Marek Jankulovski (AC Milan), Michal Kadlec (Sparta Prague), Radoslav Kovac (Spartak Moscow), Zdenek Pospech (FC Copenhagen), David Rozehnal (Lazio), Tomas Sivok (Sparta Prague), Tomas Ujfalusi (Fiorentina)
Orta Saha : Tomas Galasek (Nuremberg), David Jarolim (Hamburg), Marek Matejovsky (Reading), Jaroslav Plasil (Osasuna), Jan Polak (Anderlecht), Daniel Pudil (Slavia Prague), Libor Sionko (FC Copenhagen), Stanislav Vlcek (Anderlecht)
Forvet : Milan Baros (Portsmouth), Jan Koller (Nuremberg), Martin Fenin (Frankfurt), Vaclav Sverkos (Banik Ostrava)
PORTEKİZ
Kaleciler : Ricardo (Real Betis), Quim (Benfica), Rui Patricio (Sporting Lizbon)
Defans : Bosinga (FC Porto), Paulo Ferreira (FC Chelsea), Miguel (Valencia), Ricardo Carvalho (FC Chelsea), Pepe (Real Madrid), Bruno Alves (FC Porto), Fernando Meira (VFB Stuttgart), Jorge Ribeiro (Boavista)
Orta Saha : Miguel Veloso (Sporting Lizbon), Petit (Benfica), Raul Meireles (FC Porto), Deco (FC Barcelona), Joao Moutinho (Sporting Lizbon), Cristiano Ronaldo (Manchester United), Nani (Manchester United), Quaresma (FC Porto), Simao (Atletico Madrid)
Forvet : Nuno Gomes (Benfica), Helder Postiga (Panathinaikos), Hugo Almeida (SV Werder Bremen
Forvetsiz Portekiz ile eski gücünde olmasa da Çek Cumhuriyeti arasında 2.liği zorlamamız İsviçre maçına bağlı bence, tahminim 1.Portekiz olur, ikincilik için biz veya Çekler, İsviçre sonuncu olur...
gelmişti böyle birşeyin vakti, yalnız dur ben bunları A, B, C, D grubu diye ayırayım karışmasın..
C.ronaldo'nun "turk mıllı takımını,turk futbolunu tanımıyorum" diye bir açıklaması olmuş...
Benım bıldıgım terim bu lafı alır soyunma odasına asar,gazı verır :)
sonrasında da 'biz mükemmel bir takımız, gerisi bizi ilgilendirmez' demiş, ben de buradan takacaktım herife, turnuvanın en dandik forveti sizde diyecektim ama adamların orta sahası da insanlardan oluşmuyor, eh defans da baya baya iyi, yani çok da haksız sayılmaz açıkçası.. ama ben yine de turnuva favorileri arasında görmüyorum, onu da söyliyim..
Figo abisine sorsun o tanır.
Elinden Süper Kupa'yı almışlığımız vardır.
Ronaldonun saygisizlik yaptigini sanmiyorum, sadece gercekten aptal oldugunu tahmin ediyorum. Insan bu cagda nasil tanimaz Turk milli takimini. Bu manadan kotuluk olsun diye soyledigini tahmin etmiyorum, gercekten aptal.
Group tahminlere gelince, sansimiz var. Kisisel tahminim soyle:
1. Portekiz
2. Turkiye
3. Isvirce
4. Cek Cumhurriyeti
Kader macimiz Isvirce olur, ve ben kendimizi o macta biraz da avantajli goruyorum, yeter ki Alpay oynamasin :)
Osmanhy'nin sıralamasına aynen katılıyorum. Yalnı İsviçre veya Türkiye sürpz yapıp Protekiz'i dıŞARIDA BIRAKIRLARSA DA ŞAŞIRMAM. Kadrosu sıkıntılı Çekler sonunculuğa aday.
Aslan Suat
25-05-08, 22:45
tahminim:
Portekiz 7-9
Türkiye 4-5-7
Isvicre 1-2
Cek 1
Hemşom tahmin filan demişsin de bu sezon bir tahmin yarışması yapmak gerekir sanki dimi :)
Aslan Suat
25-05-08, 22:58
Hemşom tahmin filan demişsin de bu sezon bir tahmin yarışması yapmak gerekir sanki dimi :)
Tahmin Yarismasi yapmayacagim birdaha, Tahmin Yarismasi yaptigimiz sezonlar ne yazikki hep sampiyonluktan uzaklasiyoruz, bende yapmayacam birdaha diye karar verdim :)
Çok iyi bir kadomuz var gibi gözükse de ben Terimin sayı 23 e düşerken saçma sapan kararlar alıp, Gökhan zan, Tümer, Mevlüt colin richards gibi adamları içeride tutup, Emre güngör, Yıldıray, uğur boral gibileri ise eleyeceğini dolayısıyla bir boq yiyemeyeceğimizi düşünüyorum.
Aksi olur kadro doğru kurulursa portekize yenilmeyip 1. bile çıkabiliriz. Veya sonuncu da olabiliriz. bence bizim sıramız konusunda %25'ten fazla şansı olan bir pozisyon yok.
1-Turkiye
2-Portekiz
3-Isvicre
4-Cek.Cumhuriyeti
Bu gurptan lider cikarizda sonrasinda; Polonya olursa cok guzel olur.Hirvatistan gelmesin ordan.
Parma Maniac
27-05-08, 02:54
1-Turkiye
2-Portekiz
3-Isvicre
4-Cek.Cumhuriyeti
Bu gurptan lider cikarizda sonrasinda; Polonya olursa cok guzel olur.Hirvatistan gelmesin ordan.Ne içtiysen ben de istiyorum aynısından..
69 69 69 69 69 69 69 69 69 69 69 69 69 69 69 69 69 69 69
Parma Maniac
27-05-08, 03:13
Ha geldi forumun Hincal Uluc'u.
Her b.ku ben bilirim edasinda ama aslinda hic bisey bilmeyen adami.
Hosgeldin lan Efsane Parmam benimYok istemiyom içtiğinden, beyin hücresi falan bırakmamış ne alıyosan artık bünyeye.. Zehirlemem kendimi.. :D
69 69 69 69 69 69 69 69 69 69 69 69
1. Portekiz
2. Isvicre
3. Turkiye
4. Cek Cumhuriyeti
biz grupta 3. olur Uefa ya katiliriz:)
1 - Portekiz
2 - Çek Cumhuriyeti
3 - Türkiye
4 - İsviçre
Portekiz
İsviçre
Türkiye
Çek Cumhuriyeti
portekiz hariç aha bu gider diyecek takım yok. çekler, nedved ve rosicky olmayınca sıradan bir takıma dönüştü. forvette baros-koller üstün performans göstermezse biz çekleri geçeriz de böyle turnuvaların grup maçlarında ev sahibi torpilinden korkarım hep.
% 85 portekiz
% 40 türkiye
% 40 isviçre
% 35 çek cum.
Evet çekler bayağa kötü uzun süredir.
Son 2 yıldır 1 kez Almanya'ya kendi sahalarında 2-1 yenildiler; sonra da gidip deplasman 3-0 intikamını aldılar.
Çekler niye bu kadar küçümseniyor anlamış değilim.
Almanya maçında Nedved ve Rosicky zaten oynamıyordu.
Yalnız şöyle bir şey de var; Slovenya maçınca Cech oynamadı. Cech de son 1 yıldır uluslarası karşılaşmalarda hiç bir gol yemedi.
Kadrosu hiç de fena değil Çeklerin.
1 - Portekiz
2- Isvicre (averajla)
3- Cek
4- Turkiye
Aslan Suat
29-05-08, 20:09
Evet çekler bayağa kötü uzun süredir.
Son 2 yıldır 1 kez Almanya'ya kendi sahalarında 2-1 yenildiler; sonra da gidip deplasman 3-0 intikamını aldılar.
Çekler niye bu kadar küçümseniyor anlamış değilim.
Almanya maçında Nedved ve Rosicky zaten oynamıyordu.
Yalnız şöyle bir şey de var; Slovenya maçınca Cech oynamadı. Cech de son 1 yıldır uluslarası karşılaşmalarda hiç bir gol yemedi.
Kadrosu hiç de fena değil Çeklerin.
Almanya gruptan cikmayi garantilemisti bile bu mactan önce (daha 3 mac olmasina ragmen) onun icin zaten yedek agirlikli ciktilar. Bide ilk torbadan girmemek icin (Yunanistan, Isvicre ve Avusturya oldugu torba) bu maca ve son maca önem vermediler. Buda cok konusuldu Almanyada, özelikle Galler maci.
Tabi bu Ceklerin kolay oldugu anlamina gelmez, ama eskisi kadarda kesinlikle güclü degiller.
Orta Saha : Tomas Galasek (Nuremberg), David Jarolim (Hamburg), Marek Matejovsky (Reading), Jaroslav Plasil (Osasuna), Jan Polak (Anderlecht), Daniel Pudil (Slavia Prague), Libor Sionko (FC Copenhagen), Stanislav Vlcek (Anderlecht)
şu orta sahaya sahip takıma sıradan demek bile lütuf?
defans ve kaleci faktörü tamam ama baros hariç gerisi için sıradan ifadesini bile kullanmam
İsviçre Çek'lere göre daha iştahlı başladı maça..
Bu arada bir sorum var; bilirsiniz bende millilik atılan gol sayısı vs. istatistiklerine yönelik bir hastalık vardır. Hiç bir yerde bu turnuvaya yonelik o istatistikleri takım bazında goremedim. Bulan varsa haber verebilir mi?
Şu an bariz izleyemiyorum maçı ve çok sinirliyim.
Aha ben yaptım :D
maçı izleyebiliyorum.
Bravo atv, maçın dakikası ve skoru verilmez mi ekrana yav....
Bravo atv, maçın dakikası ve skoru verilmez mi ekrana yav....
verdiler şu an.
Bülent Tulun yorumcu bu arada.
-------------Benaglio
Lichtsteiner-Müller-Sendero-Magnin
Behrami-Gökhan-Fernandes-Barnetta
--------Frei-------Streller
İle klasik 4-4-2 ile başladı İsviçre. Buna karşı Çeklerin 4-2-3-1;
--------------Cech
Grygera-Ujfalusi-Rozehnal-Jankulovski
----------Polak-Galasek
Sionko------Jarolim--------Plasil
--------------Koller
Maç hayli tempolu ve umut var başladı ama şu aralar biraz duruldu. Ben Çeklerin Baros ile beraber çift forvet oynayacağını düşünüyordum, yanılmışım. Bir beklentim de sol bek olarak Kadlec'in oynaması, Jankulovski'nin sol açık olması ve Plasil'in diğer kanatta oynaması idi. Lakin Sionko'nun hazırlık maçlarındaki formu, bu şekilde bir dizilişi doğurmuş olabilir.
Sanki sabaha kadar oynansa berabere bitecek bir maç gibi ama bekleyelim bakalım. Tabii gollü beraberlik olursa zevk açısından daha iyi olur :)
İsviçre Çek'lere göre daha iştahlı başladı maça..
Bu arada bir sorum var; bilirsiniz bende millilik atılan gol sayısı vs. istatistiklerine yönelik bir hastalık vardır. Hiç bir yerde bu turnuvaya yonelik o istatistikleri takım bazında goremedim. Bulan varsa haber verebilir mi?
http://soccerlens.com/euro-2008-squads/7588/
okla assagi inince hepsi var bi gazla ulkelerin uzerini tiklama :)
isviçrede gökhan boş adam değil kesinlikle
isviçre iyi başladı ama çekler yavaş yavaş kontrolu alıyorlar. baros gibi adamı yedek tutan zihniyetin tiniyetine takayım bu arada
tahmin ettiğim gibi isviçre hakem ilişkileri ilginç olacak bu turnuvada. bütün takdir hakları tek taraflı çalışıyor
frei öküz gibi vuruyor topa valla. yarım metre ile kaleciden dönen top ofsayt oldu büyük fırsat kaçtı isviçre için
koller bu yaşına rağmen müthiş faydalı. pivot santraforun sözlük anlamı bu adam yemin ederim.
İsviçre'de de Degen yok ilginç bir şekilde. Ama çok iyi orta sahaları var hakikatten belirtildiği gibi.
Frei'nin sakatlanması, çok vahim bir durum oluşturur İsviçre için yalnız. Şu maç berabere biter, Frei de bizim maçta oynamaz ise güzel olur diyeceğim ama. Terim var tabii :)
Eren giriyor. Çok övüldü bakalım bahsedildiği kadar iyi mi!
Biz bu ikisini de yenebiliriz, yorumum bundan ibaret...
evet gözümle bir adamı daha yedim, frei gitti. ama valla iyi vuruyor şerefsiz :)
eren de gökhan kadar faydalı olursa bu 2 adamı uzatmadan alıp koymak lazım bir kenara. ben gökhanı beğendim ilk yarı.
bence de terim engeli olmasa biz bu 2 takımı da götürebiliriz.
Kötü maç oluyor, beğenmedim.
Bu da nasıl kaçar diyeceğimiz pozisyon yok, pozisyon yok daha doğrusu.
Frei sakatlandı, çıktı ağlayarak.
Sanki Baros da girerse Çek'ler daha ağır basacak gibi.
İlk yarı itibariyle iyi başlayan ama kötü biten bir maç oldu...İsviçre biraz daha derli toplu oynuyor...Çekler geçmiş yıllara nazaran gerçekten çok zayıflamış takım olarak...
İsviçrenin sol beki Magnin'i beğendim...Adeta Sionko'ya top göstermedi...Ancak çok çakılı oynuyor...Hücuma katkısı sıfır ama defansif yönü, müdahaleleri falan çok yerinde...
O bu kadar çakılı oynayınca ve Barnetta'da sık sık içeri kat edince Grygera sık sık ileri çıkıyor...
İsviçre elindeki imkanlarla bence iyi hazırlanmış turnuvaya...Çok iyi bir takım değil ama çok disiplinli oynuyorlar...
Frei'nin sakatlanması etkileyecektir İsviçre'yi...Çünkü ben Gökhan'ın oyununu çok fazla beğenmedim açıkçası...Eren neler yapabilir, hiçbir fikrim yok...
Muhtemelen berabere biter bu maç...İsviçre'nin savunması gerçekten çok başarılı...Çeklerde de malum Cech faktörü var...
Bu Gökhan Fener idmanında denenmişti uzun süre; Daum nasıl pas geçmiş bu adamı hayret..
Gökhan'ı alamayız artık bence. Eren'de bizim maçtan sonra yapsın yapacağı birşey varsa :)
İkisini yenebilir miyiz? Terim bir taraftan, tabii biz kapalı bir Çek savunmasına gol atabilirmiyiz heke böyle kalabalık orta saha oynarlarken? İsviçre'nin kontralarını kesebilir miyiz? Çok soru işareti var kafamda. Yahu çok umutlu ve keyifliydim ben, hiç kafamda böyle sorular yoktu, şimdi kafa 1500 oldu.
Neyse yahu, Arda girer ikinci yarı iki çalım, iki orta çevirir maçları. Haydi Türkiyem...
hakan yakın'a bak isviçre milli takımı'nda oynuyor, bize geldi toplam 20 dk falan oynadı herhalde.. bir alerjimiz var yabancı oyunculara ama hadi bakalım, hakan, barusso falan tesadüf olması zor bence..
Eski bir Galatasaraylı girdi sahaya. Hakan Yakın neler yapacak bakalım..
İsviçre takımından nefret ediyorum bu arada.. Eskiden Kubilay yüzünden severdim; ama hele şu hocaları filan, resmen kör testerelik..
M.Yasin Cakmak
07-06-08, 21:04
Cok dandik bir mac oluyor, acaip baydi beni.
Neyse en azindan Eren'i izleyecez gibi gozukuyor. Maclari ESPN'den izlemekte acaipmis :).
Bu Gökhan zamanında Fenebahçe'de antrenman maçlarında denenip gönderilen çocuk değil miydi?Bir tane de ekürisi vardı yine gurbetçi...
şu hakan yakından faydalanamayışımız hala içimde uktedir. senelerce 10 numara, duran top diye kıvrandık elimize gelen adama şans bile vermeden gönderdik anasını satayım
Bu Gökhan zamanında Fenebahçe'de antrenman maçlarında denenip gönderilen çocuk değil miydi?Bir tane de ekürisi vardı yine gurbetçi...
aaa evet ya, bunlar geldi denediler de denediler baya kalmışlardı yanlış hatırlamıyorsam, oradan buraya iyi aşama kaydetmişler.. barış özbek, serkan çalık gibi böyle oyuncuları bizim yakalamamız lazım..
Abicim yapmayın,Hakan Yakın İsviçre'de,Belçika'da falan oynar;Türk Ligi'ne hafif gelir..
Aha bu adamların piri Delgado'nun durumu meydanda..
Şu frikiği Frei kesin yazardı :) Çok talihsizlik oldu adamlar açısından. Ha zerre üzülmedik tabii ama beraberlik bekliyoruz hala :)
Bu arada Hakan'da girince iki takım da aynı diziliş ile oynamaya başladı.
hakan iyi pas attı ama biraz halı saha tarzı bir hareketti, alenen belli ofsayt yani..
Önder miydi neydi onun adı da.
Çekler kazanacak maçı :)
Önder miydi neydi onun adı da.
Çekler kazanacak maçı :)
Kesin beraber Ali :) Hele artık bu formasyonlar ile gol falan da çıkmaz bu maçtan. Gerçi biraz kıpırdanma oldu gene maçta ama birazdan gene durulurlar :)
isviçre çeklerin ağzına ediyor. çekler tahminimden de kötü çıktı
baros kadar taş düşsün kafana. koller çıktı sverkos girdi
Çok ilginç bir değişiklik geldi Çeklerden. Koller çıktı Sverkos girdi. Baros öyle böyle silmemiş adam kafadan yani :)
Hakkatten nerede o eski Çek Cumhuriyeti.
Nedvedler,Poborskyler,Bergerler,Rosickyler.
Taş gibi takımdı.
Baroş Mart 2007'den beri gol atamamış Çek'ler adına sanırım. O'nun da etkisi vardır..
Nerde,Çek'lerin yıldızı Heinz yok mu kadroda?
:)
Nerde,Çek'lerin yıldızı Heinz yok mu kadroda?
:)
Aaa harbi nerede yav.
Geçen Euro 2004'de baya yıldızıydı o adam bu takımın yav.
Frikikten filan çakardı golleri :)
Heinz girer maçı çözerdi.
Frei olsa yüzde 90 yazardı az önceki pozisyonu.
Kesin yazardı kesin. Hakikatten adamlar açısından büyük talihsizlik oldu.
Ahaha attı çekler.
Sverkos.
2.milli maçıymış, ilk golü oldu bu da.
adam da kafasıyla asist yaptı :)
haa vay anasına öndeki olan o değilmiş, ilginç pozisyon, çok iyi görmüş hakem..
Ulan bu dakikada gol mü olur :) Şimdi bekle artık İsviçre atsın diye :)
Bravo yardımcı hakeme Şansal hocamın tabiriyle :)
Çekler atacak diyecektim diyecegim, ama sevimsiz gelir boyle seyler.. Deseydin derim genelde boyle diyenlere :) O yüzden demiyorum :)
Neyse patlasın İsviçre'ye..
hadi isviçre de bi tane atsın, berabere bitsin
Serkan abi iddia filan mı oynadın İsviçre'ye :)
Çağdaş ben Çekler kazanacak dedim, kabul olur mu benimkisi :D
kapak olsun isviçreye. beraberlik işimize gelse de hiç sevmiyorum şu herifleri
Çeklerin Karol Bruckner çok sevimli bir adam , bir de diğer tarafa bak ismi bile antipatik adamın.
bu maçın berabere bitmesi lazım... hadi ulan isviçre hadi ulan...
hakem kere ağzına edeyim ben senin
Yok be ya, herhalde buradaki en azılı İsviçre düşmanlarından biri de benimdir. O zaman olan olaylardaki yazılarımızı hatırlayanlar bilir eheueh :) Hatta biraz aşağıdaki Dünya Kupası başlıklarındaki yazılarım daha fenadır :)
Tamamen beraberlik bize yaradığı için isiyorum Ali. Yoksa beter olsunlar ama işte yapacak bir şey yok. Önce ülkem.
bu arada aman 2 olmasın diyeyim. averaja kalır 2.lik
Tamamen beraberlik bize yaradığı için isiyorum Ali. Yoksa beter olsunlar ama işte yapacak bir şey yok. Önce ülkem.
Aaa hakkatten yahu.
Ben bu grupta olduğumuzu aklımdan çıkarmışım :)
Halbuki daha ilk devre biz bu iki takımı yeneriz filan deniyordu, maça dalmışım iyice.
Ohaaa neler kaçtı be.
Cech da farkını gösterdi işte.
Penaltı mıydı yahu? Şimdi bu da gelir ikinci maç bize patlar!
Kesin bize patlar bu pozisyon, herifin eli kabak gibi havada :) Offf
Yahu heriflerin takımları mağlup, mal mal gülüyorlar kenardan yedekler. Garip adamlar bunlar :)
Salak salak değişiklikler yaptı Kuhn, gitti sağ beke Fernandes'i çekti, hasta etti beni. Kanat iyice işlemez oldu.
Haydin lan İsviçre...
Şu da geçsin bir yemek molası verelim...
Haydi... Yok herifler deli kapanıyor. Salak İsviçre...
tüh be kazandı çekler kötü oldu
M.Yasin Cakmak
07-06-08, 21:57
Kotu oldu harbiden...hem bize asilacaklar hem de Cekler 3 puanla basladi. Bugun gram top oynamasalar da gene de ekolu olan bir ulke ve daha tehlikeliler Isvicre'den genele bakinca. Bugun kaybetmememiz lazim, kaybedersek cok zor isimiz.
Golü atan Sverkos değil bence Bruckner'dı... Ben de Koller çıkınca yerine Sverkos'un girmesine şaşırmıştım ama adamın bir bildiği varmış meğerse...
Son dakikalardaki Sionko değişikliğide yerindeydi...Şöyle oyuna somut müdahalesi olan TD'lerin hastasıyım...Resmen adam okudu maçı...
Bu arada maç genelinde bence maçın yıldızı Sionko'ydu...Yaklaşık 80 dakika oyunda kaldı ve sahanın her tarafında vardı adam...
Gökhan'ın ilk yarıdaki oyununu çok beğenmediğimi yazmıştım...bana sanki tekniği iyi ama savunma yönü olmayan, 60. dakikada kesilip gidecekmiş gibi bir hava vermişti...Ancak 2. yarı gördüm ki, Gökhan gerçekten de İsviçre takımının en önemli parçalarından biri...Ayrıca savunma yönü de var ve çok iyi servis ediyor topları...
İsviçre ilk yarı çok disiplinli oynamıştı ama 2. yarının başından itibaren ailece hücuma kalkmalarına bir anlam veremedim...Sanırım hakan oyuna girdikten sonra bu durum biraz kendiliğinden oluştu...
Berabere bitseydi bizim için daha iyi olurdu ama eğer bir süpriz olmazsa biz bunların ikisini de yenebilecek güçte bir takımız...İş şu Portekiz'den en az 1 puan koparmak...
ekolu mekolu kalmamış abicim çeklerin. böyle kısmete maç mı kazanılır allahaşkına.
gol hariç bir tane pozisyon mu yarattılar ki golde de pozisyon yaratmaya falan uğraşmadılar sarhoş bir top adamın önüne düştü kendi bile inanamadı.
alisamiyen
07-06-08, 22:12
Koller ile turnuvaya geliyorlar, Nedved'e yalvarıyorlar, evsahibini yenip iyi başlıyorlar... Biz ise Hakan Şükür'ü almıyoruz... Haa bir de en iyi oyuncuları oynatmamak için ısrar ediyoruz... İsviçrenin baskılı olduğu anlar yaşandıysa da Çekler ''Ben varım, ben burdayım, ben bu turnuvaya alışığım, disiplinim bile sana yeter.'' dedi...
Fatih Hoca Hakan'ı almamasıyla ilgili olarak ''Futbol çok değişti'' yorumunu yapıyor... Evet bence de değişti! Hem de ne değişme! 2004'den bu yana hafızalarda yer eden bir Milli Maç hatırlamıyorum ne 2004'de ne de 2006'da... Zidane final oynuyor, Koller'li Çekler yıkılmıyor, gol atmayı tesadüflere bağlamış Yunanistan Avrupa Şampiyonu oluyor... Durum bu kadar bariz bir şekilde ortada... Disiplinli oyundan taviz vermeyen ve yıldızlarını maksimum verim alacak şekilde kullananan takımlar hedefine ulaşıyor...Çünkü pek fazla yıldız da çıkmamaya başladı...
Biz ne yapıyoruz Arda yok, Ümit Karan Yok, Hakan yok, Mehmet Yıldız yok, o yok bu yok, KAZIM VAR...Adı bilinen bir yıldız daha var büyük ihtimalle köreltilecek(Hamit)...
Bugün kazansak bile biz çok şey kaybettik... Tamamen savruk bambaşka hesaplar içinde bu turnuvaya giriyoruz...
sonuç bence iyi oldu. beraberlikte iyi olurdu ama 2. iyi sonuç çeklerin galibiyetiydi...
isviçre bitmiştir artık...
Sevgili Mustafa, Hakan Şükür ki çok seviyoruz veya Ümit ki 8 haftadır gol atamamış bir futbolcudan önce bir dolu isim var. Mehmet Yıldız hepsinden önce hakediyor orada olmayı. Çağırmadıklarından çok çağırdığı adamlar problem bence (ha birbirine bağlı şeyler kısmen ama demek istediğimi analadığını düşünüyorum).
Ha dersen ki Hakan yok Tümer niye var; O'nun sol ayağı iyiymiş!
Ha dersen ki Ümit gol atamıyor ama o haftaları sallayan Arda niye yok, buna en ufak bir yanıtım bile yok!
Ha 'inandığım oyuncular' kavramının yaratıcısı birine bunları anlatmak ne kadar mantıklı; Bence hiç gerek yok!
-------------
Bu arada LigTV denen cibiliyetsiz kanalda Melih, Rıdvan, Hoojdonk yan yana. Ali Şen'de var diyorlardı ya bir ara o köpek de gelsin tam olsun. Haysiyetsiz köpekler. Hagi sizin topunuzun bilmemnesine: Hoojdonk kim oluyor yahu. Bu kadar tarafınızı belli etmeyin be şerefsizler. Pehh, yayın yapıyorlarmış. Herfiler her yeri sarmış yahu...
Frei Türkiye maçında yok!
07.06.2008 21:50
FLAŞ! İsviçre'nin Çek Cumhuriyeti ile oynadığı ve 1-0 kaybettiği maçta ilk yarının bitimine iki dakika kala sakatlanan golcü isim Alexandre Frei'nin Türkiye ile 11 Haziran'da oynanacak maçta forma giyemeyeceği açıklandı.
Kaynak : Reuters
Bu iyi oldu...Bugün İsviçre'nin elle tutulur 1-2 futbolcusundan biriydi...
alisamiyen
08-06-08, 14:07
Sevgili Mustafa, Hakan Şükür ki çok seviyoruz veya Ümit ki 8 haftadır gol atamamış bir futbolcudan önce bir dolu isim var. Mehmet Yıldız hepsinden önce hakediyor orada olmayı. Çağırmadıklarından çok çağırdığı adamlar problem bence (ha birbirine bağlı şeyler kısmen ama demek istediğimi analadığını düşünüyorum).
Ha dersen ki Hakan yok Tümer niye var; O'nun sol ayağı iyiymiş!
Ha dersen ki Ümit gol atamıyor ama o haftaları sallayan Arda niye yok, buna en ufak bir yanıtım bile yok!
Ha 'inandığım oyuncular' kavramının yaratıcısı birine bunları anlatmak ne kadar mantıklı; Bence hiç gerek yok!
-------------
Bu arada LigTV denen cibiliyetsiz kanalda Melih, Rıdvan, Hoojdonk yan yana. Ali Şen'de var diyorlardı ya bir ara o köpek de gelsin tam olsun. Haysiyetsiz köpekler. Hagi sizin topunuzun bilmemnesine: Hoojdonk kim oluyor yahu. Bu kadar tarafınızı belli etmeyin be şerefsizler. Pehh, yayın yapıyorlarmış. Herfiler her yeri sarmış yahu...
-----
-----
Burası olayı bitirmiş zaten... Anlıyorum Serkan Abi...Eline sağlık...
Koller yokmuş sakatlığından dolayı. Baros ile başlıyor Çekler. Orta sahada da Jarolim yerine Matejovsky ile başlıyorlar.
Portekiz ilk maçtaki 11 ile başlıyor maça.
Haydi Portekiz diyoruz haliyle :)
Brezilya'lı Scolari'de Portekiz marşına eşlik ediyordu.. Dil aynı olunca kolay ezberlemiştir herhalde..
Çek'lerin defansı çok sağlam.. Maçı kaybetmezler gibime geliyor.. Tahminim beraberlik yönünde..
----------------Cech
Grygera-Ujfalusi-Rozehnal-Jankulovski
---------------Galasek
Sionko---Polak---Matejovsky----Plasil
----------------Baros
--------------Ricardo
Bosingwa - Pepe - Carvalho - Ferreira
---------------Petit
--Ronaldo---Deco---Mautinho---Simao
-------------Nuno Gomes
Yine de gayet nazik bir davranış söylemesi. Daum'da söylüyordu bizim marşı sanıyorsam :)
Biraz düşük tempolu gidiyor maç sanki şimdilik. Her iki takımda aynı format ile sahada. Portekiz oyuncu kalitesi ile biraz daha şanslı bu yüzden bana göre.
Yeni hocamız Skibbe olmuş :) Melih Şendil söyledi şimdi, hayırlı olsun O da :)
Netekim gol oldu :) Deco.
vallahi Cekler kazansin,onlar kazanirsa,bizim maca muhtemelen as oyuncularca cikmazlar
bu yüzden cekler kazansin ve turu garantilesinler
Cech çok direndi ama bir yere kadar tabii :)
Yok böyle bir gol...Yok böyle bir bireysel hata...Neyse Portekiz attı sonuçta...:)
Bikaç tane daha atarlar umarım...
portekiz tüm hatlarıyla çeklerin üzerine geliyor.gerçekten insan değil bunlar!
Aslan Suat
11-06-08, 20:16
Adamdan birseyler yazalim dedik, golü atti, Sionko :)
Sionko.....Asisti yapamadı bir pozisyon sonra golü yaptı...Bizim için kötü oldu...
Sionko yine icraatta :) 1-1 oldu :) Kornerden kafa ile attı. Gerçi korneri de kendi yetenekleri ile yaratmıştı zaten.
Sionko.....Asisti yapamadı bir pozisyon sonra golü yaptı...Bizim için kötü oldu...
bizim icin ceklerin kazanmasi daha iyi olmaz mi ?
yani ona göre tutacam takimi :-) hangi sonuc bizim lehimize olursa
bence ceklerin kazanmasa daha fazla lehimize olur
Yalnıç Çekler kazanırsa, bizim kesin iki maçtan 6 puan almamız gerekecek :) (hala hesap yapıyorum evet :) çıkmadık candan ümit kesilmez). O bakımdan Portekiz bir salaklık yapmasa iyi olur :)
bizim icin ceklerin kazanmasi daha iyi olmaz mi ?
yani ona göre tutacam takimi :-) hangi sonuc bizim lehimize olursa
bence ceklerin kazanmasa daha fazla lehimize olur
çekler kazanırsa 6 puanları olur,portekiz 3 puanda kalır.son maçta isviçreyi yenip puanlarını 6ya çıkartırlar büyük ihtimal.
bizde isviçreyi bugün yendik diyelim,ondan sonra da çeklere geçirdik.
sonuç olarak 3 takım 6 puanla tamamlar grubu,bizim de averajımız iyi olmayaçağına göre eleniriz.
onun için bugün portekizliyiz :)
bu ciftli averaj isleri hic isim degil
o zaman hadi be ronlado cak bir tane oglum ^^
Bu arada Sionko devamlı ilk 11 oyuncusu değil biliyorsunuz. Lakin daha önce de not düştüğüm üzere hazırlık maçlarında çok iyi oynadı turnuva öncesi. Ve bunu gören hocası adamı direk ilk 11'e yazdı. Adam da iki maçtır hakkını veriyor görüldüğü üzere.
Bize bakıyoruz :) hazırlık maçları falan yapıyoruz işte, o maçlarda iyi olan, asist yapan ne bileyim göz dolduran oyuncular hatta ve hatta taktikler var. Lakin ilk maça çıkıyoruz -hönk- o da ne heşey değişmiş. Oyuncular değişmiş, taktik değişmiş. Yahu biz bu hazırlık maçlarını ne diye yapıyoruz o zaman :)
bu ciftli averaj isleri hic isim degil
o zaman hadi be ronlado cak bir tane oglum ^^
ikili averaj yok bu turnuvada.normal gol averajı uygulanıyor.
Ya Çeklerin her korneri tehlike :) Çok enterasan yahu. bunlar bize de kesin gol atar kornerden. Yanmışız yanmış :)
Ya Çeklerin her korneri tehlike :) Çok enterasan yahu. bunlar bize de kesin gol atar kornerden. Yanmışız yanmış :)
bize gol atamayanı dövüyorlarmış zaten :)
Bugün önce şu Senderos itini bir atlatalım da hele kazasız belasız :) Dayak meselesini sonra düşünürüz :)
Forumumuzun bir başka gedikli oyuncusu Baros bizde oynamaz mı? :) Gerçi her turnuvada taş gibi oynar, oynadığı takımlarda o kadar verimli gözükmez yıllardır ama Baros Baros'tur :) Gider Galatasaray'a diye düşünüyorum herşeye rağmen :)
baros az önce 3-4 tane portekizliyi oyundan düşürdü.baya hızlı bi oyuncu.galatasaray´da görmek güzel olurdu
M.Yasin Cakmak
11-06-08, 20:45
Ya su Sionko Copenhagen'de mi ne oynuyor. Verelim 2-3 milyon alalim, acaip isimize yarar.
Ray52Lewis
11-06-08, 20:46
Biz bu Cek´leri yenemeyiz...:)
O yüzden ince heaplara, Portekiz taraftarligina fln hic gerek yok bence...
Karsisina tas gibi bir takim cikinca da Portekiz´in halini görüyoruz...
bize gol atamayanı dövüyorlarmış zaten
ehehe güzel espri, tuttum valla :)
sionko iyi eleman gerçekten.
bu maçı da çekler kazanır, aha yazdım buraya :)
Aslan Suat
11-06-08, 20:47
Ya su Sionko Copenhagen'de mi ne oynuyor. Verelim 2-3 milyon alalim, acaip isimize yarar.
Bundesligadan düsen Nürnbergde oynuyor.
edit: yanilmisim Saenko karistirmisim, kopenhag dogru.
Ray52Lewis
11-06-08, 20:48
Cok gec artik, simdi hangi takimlarin listesine girer kimbilir, bu tür oyunculari turnuva öncesi bitirmek lazim ki takip edecek Scoutlar yok bizde...
bizim scoutlar anca pinto ve marek heinzlar getirir
yabanci transferi icin bir sampiona sonunu beklemek,bizim icin iyi olmayan seylerden,nasil olsa adami tonlarla para verip alamiyacamiza göre en iyii transferleri önceden kapatmak
ama galatasarayda transfer bitmez,31 Ağustosa kadar daima devam eder
Bundesligadan düsen Nürnbergde oynuyor.
ATV'deki spiker Kopenhag'ta oynadığını söylüyor...Kopenhag'ın oyuncusu olup da Nürnberg'demi oynuyor yoksa Nürnberg'in oyuncusu da Kopenhag'da mı oynuyor Suat?
Her neyse sonuçta çok beğendim ben iki maçtır...Ancak bu turnuvadan sonra Onu ne Kopenhag'a bırakırlar ne de Nürnberge:)
Ray52Lewis
11-06-08, 20:54
Suat karistirmis olmali, Nürnberg´de oynamiyor...:)
Aslan Suat
11-06-08, 20:54
ATV'deki spiker Kopenhag'ta oynadığını söylüyor...Kopenhag'ın oyuncusu olup da Nürnberg'demi oynuyor yoksa Nürnberg'in oyuncusu da Kopenhag'da mı oynuyor Suat?
Her neyse sonuçta çok beğendim ben iki maçtır...Ancak bu turnuvadan sonra Onu ne Kopenhag'a bırakırlar ne de Nürnberge:)
yanilmisim :D aklimda kalan isim degisikti, zaten editledim sonrasinda.
Bu arada maçın ilk yarısı ilginç geçti...Bosingwa şu maç sonrası tutulan km istatistiklerinde yeni bir rekora imza atacak bu gidişle:) Adam daha ilk yarıda 10-15 km koşmuştur:)
Ronaldo'nun oyuna katkısı beklediğimden daha az...Manu'daki kanat bindirmelerinin, adam eksiltmelerinin hiçbirini yapmadı...Bikaç tane içerden girip kaleyi yokladı...Onlarda genelde Cech için kolay toplardı...
Gerçi Çeklerin bekleri de iyi çalışıyor bugün...Çekler takım olarak da iyiler...Maç resmen kafa kafaya gidiyor...Öyle bir taraf savunma yapıyor diğer taraf baskı kuruyor gibi bir durum yok...
Ancak bizim açımızdan bakacak olursak Portekizin bu maçı kazanıp devre dışı kalması daha iyi olur...Kalan 3 takımda kozlarını paylaşır bir şekilde...
Bence Portekiz'in devre dışı kalması iyi olmaz..
Portekiz'in son maçı İsviçre ile..
İsviçre bizden en az 1 puan alırsa,son maçta Portekiz kasmadan oynayacağı için çok avantajlı olur.
Bize bir beraberlik iyi gider..
Criastano Ronaldoooooooooooo
2-1 oldu.
Çeklere üzülüyorum ama.
Çaktı Ronaldo. Az önce kornerden gol yiyorlardı gene :) Döndü gol oldu (çok Terim vari konuştum :) )
İki tane daha sallasa Portekiz söyle çok tatlı olur :)
Bosingwa şu maç sonrası tutulan km istatistiklerinde yeni bir rekora imza atacak bu gidişle Adam daha ilk yarıda 10-15 km koşmuştur
Şu ana kadar 7.37 km koşmuş.
Bence sen abartmışsın :)
10'u maç sonu bile bulamayacak gibi.
M.Yasin Cakmak
11-06-08, 21:23
Criastano Ronaldoooooooooooo
2-1 oldu.
Çeklere üzülüyorum ama.
Uzulme Ali nasil olsa bizi yenip cikarlar :).
Yok ben Portekiz'e kaybetmelerine üzülüyorum zaten :)
Abi siz Çeklere beraberliğin yettiği bir maçta Çekleri yenebileceğimizi mi düşünüyorsunuz? Ben en çok bu ihtimalden korkuyorum açıkçası. Portekiz ne kadar atsa iyi olur. Bizim zaten bir atımlık barutumuz varsa onu bugün sallarız. Tutarsa son maç beraberlik bize yeter :)
Ha nasıl alırız o berberliği, bugün o barutu atabilir miyiz, orası meçhul şimdilik :)
Portekiz 1 tane daha atsin.. Cok iyi oldu bu..
Bugun ne yapip edip kazanmaliyiz..
Birsey sorcam bileniniz varmidir acaba;
Simdi bu mac 2-1 biterse
Ceklerin yedigi attigi 2-2 olup puanlari 3 olcak
Bizde aksam isvicre'yi 2-0 yenersek;
Attigimiz yedigimiz 2-2 olup puanimiz 3 olcak;
Son mac Ceklerle 0-0 berabere kalirsak gruptan kim cikacak?
Hadi bakalim
Drogba-Ballack hadisesinin bir benzeri Simao ve Deco arasında yaşandı şimdi :)
Simdi bu mac 2-1 biterse
Hadi bakalim
Kartlara bakacaklardır herhalde o durumda.. bizim lig statüsü gibi paly-off oynatacak halleri yok ya!
Simdi bu mac 2-1 biterse
Hadi bakalim
Abi o yüzden, şimdi Portekiz 2 tane daha sallayacak ki hiç o hesaplara girmeyeceğiz :)
Bakmak lazım yönetmeliğe hakikatten, herşey eşit oluyor o vakit. Acaba grup birincisine gol attılar diye Çekler çıkabilir mi? Bakmak lazım yönetmeliğe :)
Peki Serkan,sen gruptan çıkmayı garantilemiş portekiz'in son maçta İsviçre'den puan alabileceğini düşünüyor musun?
Kantara koyuyorum,bizim Çek'leri yenme ihtimalimiz bile bundan daha fazla inan..
Peki Serkan,sen gruptan çıkmayı garantilemiş portekiz'in son maçta İsviçre'den puan alabileceğini düşünüyor musun?
Kantara koyuyorum,bizim Çek'leri yenme ihtimalimiz bile bundan daha fazla inan..
Hehe :) Benim tek düşüncem bugün bir atımlık barutumuz üzerine kurulu o yüzden bu düşüncedeyim Egemen. Aslında konu biz olunca bunları konuşmak ne kadar gerekli o bile tartışılırda. Ülkemiz işte, ne yapalım bir umut bekliyoruz son ana kadar. Zaten Çekleri yenebiliyorsak, çakalım İsviçre'ye bugün bitsin iş :)
Kartlara bakacaklardır herhalde o durumda.. bizim lig statüsü gibi paly-off oynatacak halleri yok ya!
Bakmak lazım yönetmeliğe hakikatten, herşey eşit oluyor o vakit. Acaba grup birincisine gol attılar diye Çekler çıkabilir mi? Bakmak lazım yönetmeliğe
Bende kura cekilecek diye salliyim :)
Simdi bu mac 2-1 biterse
Hadi bakalim
Servet ile Ujfalusi güreşir, biz çıkarız gruptan.
Servet ile Ujfalusi güreşir, biz çıkarız gruptan. ehueheue o zaman biz çıkarız kesin yahu :)
Amanın gol :) Olan şu golü 10 dakika önce atacaktınız :) Neyse bu da iyidir :)
3-1 Portekiz cok iyi oldu.
M.Yasin Cakmak
11-06-08, 21:49
Obaaa Quaresma cakti! :)
Karizma cakti bizim soruda yalan oldu Servet ile Ujfalusi'yi guresmektende kurtardik
Ben bir yemek molası vereyim, bu hesaplar falan yordu beni :)
Karizma cakti bizim soruda yalan oldu Servet ile Ujfalusi'yi guresmektende kurtardik
Bence Ujfalusi bu riske giremedi :)
Neyse iyi oldu iyi, bugün kazanırsak yanlışlıkla son maça heyacan had safhada olur.
Çeklerin averajı 0 oldu şuan...Biz -2 deyiz, İsviçre -1 de..Portekiz zaten garantiledi...
Çok fazla matematiğe girmemek lazım...Tek bir gerçek var, o da bu akşam kazanmak zorunda olmamız...
Bu arada tüm gruplarda son maçlar aynı saatte başlayacak...
Yayın programı hakkında bir bilgisi olan var mı?
Bu arada tüm gruplarda son maçlar aynı saatte başlayacak...
Yayın programı hakkında bir bilgisi olan var mı?
Sunday 15 June 2008
17 Grp A Switzerland 20:45 Portugal Basel - St. Jakob-Park
18 Grp A Turkey 20:45 Czech Republic Geneva - Stade de Genève
Monday 16 June 2008
19 Grp B Poland 20:45 Croatia Klagenfurt - Wörthersee
20 Grp B Austria 20:45 Germany Vienna - Ernst Happel
Tuesday 17 June 2008
21 Grp C Netherlands 20:45 Romania Berne - Stade de Suisse
22 Grp C France 20:45 Italy Zurich - Letzigrund
Wednesday 18 June 2008
23 Grp D Greece 20:45 Spain Salzburg - EM Stadion Wals-Siezenheim
24 Grp D Russia 20:45 Sweden Innsbruck - Tivoli Neu
Tum hepsi icin;
http://www.euro2008.uefa.com/tournament/matches/index.html
Ray52Lewis
11-06-08, 22:04
Simdi bu mac 2-1 biterse
Hadi bakalim
Mac sonu penaltilara gecilecek..
Cok ilginc ama gercek, böyle birsey okumustum turnuva baslamadan bir yerlerde...:)
Simdi bu mac 2-1 biterse
Hadi bakalim
Bu durumda kura cekiliyor saniyorsam.
http://uefa-2008.blogspot.com/2007/08/format-uefa-2008.html
Equality of points after the group matches
If two or more teams are equal on points on completion of the group matches, the following criteria are applied to determine the rankings.
a) Higher number of points obtained in the group matches played among the teams in question.
b) Superior goal difference from the group matches played among the teams in question.
c) Higher number of goals scored in the group matches played among the teams in question.
d) Higher number of goals scored away from home in the group matches played among the teams in question.
e) If, after applying criteria a) to d) to several teams, two or more teams still have an equal ranking, the criteria a) to d) will be reapplied to determine the ranking of these teams. If this procedure does not lead to a decision, criteria f) and g) will apply.
f) Results of all group matches: 1. Superior goal difference 2. Higher number of goals scored 3. Higher number of goals scored away from home 4. Fair play conduct.
g) Drawing of lots.
4. Fair play conduct.
Sanirim ilk basta cok sacmada gelse Frodo'nun dedigi dogru oluyor
Kuradan once kartlara bakiliyor anladigim kadari ile.
Cok sacma bi kural yahu daha az kart yedi diye tur mu gecilir??
Mac sonu penaltilara gecilecek..
Cok ilginc ama gercek, böyle birsey okumustum turnuva baslamadan bir yerlerde...
En mantiklisi bu olur sanirim ancak Selo'nun yolladigi yonetmelikte bahsetmiyor bundan.
Gerci soru Karizma yuzunden uzaya gitti ama olsun merak ettim ben :)
Bu arada soru yalan olmadi
Simdi tekrar kafamda cozdum :D
isvicre'yi 2-1 yenersek yine ayni seyler oluyor :)
Cekler 2-3 puan 3
Biz 2-3 puan 3
oluyor :)
Ray52Lewis
11-06-08, 22:20
Sonra bir ara bakiyim, bir yerde görmüstüm ama nerde...:)
isviçreyi 2-1 yenersek, çek cumhuriyeti maçı berabere bittiğinde penaltı atışlarına geçilecek.
3 takımın her şeyi aynı olduğunda da zannedersem uefa sıralamasındaki yerine göre üstteki 2 li çıkacak
Bogazicili
12-06-08, 00:47
Kurala göre fair play var sanıyorum ve bizim Kazım,Tuncay ve Balta'nın gördüğü anlamsız kartlar sayesinde kartlarda öndeyiz ne yazık ki. Çekler ilk maçta hiç kart görmediler bugün de sadece 1 kart gördüler :(
ulan ne soru sorarmisim be :D
icime dogmus anasini satiyim :)
Bogazicili
12-06-08, 01:00
http://www.uefa.com/newsfiles/19079.pdf
Bu linteki bilgiye göre her şeyi aynı olan 2 takım birbiriyle oynuyorsa son maçta penaltı atışı oluyormuş gerçekten de
İsviçre'de 2-0 kazanmış.
Goller yine bir Galatasaray'lıdan :)
Hakan Yakın atmış.
İsviçre'de 2-0 kazanmış.
Goller yine bir Galatasaray'lıdan :)
Hakan Yakın atmış.
Ev sahibi kontenjanından aldı sonunda 3 puanı...Bu maça basacaktım parayı son anda vazgeçtim...
İlk golü gerçekten çok güzeldi, Eren'in asisti gerçekten çok akıllıcaydı...
vBulletin® v3.8.2, Copyright ©2000-2012, galatasaray.to