Tüm Versiyonu Göster : C Grubu / Hollanda - Fransa - İtalya - Romanya
HOLLANDA
Kaleciler : Sander Boschker (FC Twente), Edwin van der Sar (Manchester United), Maarten Stekelenburg (Ajax), Henk Timmer (Feyenoord)
Defans : Wilfred Bouma (Aston Villa), Tim de Cler (Feyenoord), John Heitinga (Ajax), Joris Mathijsen (Hamburg), Mario Melchiot (Wigan Athletic), Andre Ooijer (Blackburn Rovers)
Orta Saha : Ibrahim Afellay (PSV Eindhoven), Giovanni van Bronckhorst (Feyenoord), Orlando Engelaar (FC Twente), Nigel de Jong (Hamburg), Denny Landzaat (Feyenoord), Wesley Sneijder (Real Madrid), Rafael van der Vaart (Hamburg), Demy de Zeeuw (AZ Alkmaar)
Forvet : Ryan Babel (Liverpool), Klaas Jan Huntelaar (Ajax), Dirk Kuyt (Liverpool), Ruud van Nistelrooy (Real Madrid), Robin van Persie (Arsenal), Arjen Robben (Real Madrid), Jan Vennegoor of Hesselink (Celtic)
İTALYA
Kaleciler : Gianluigi Buffon (Juventus), Marco Amelia (Livorno), Morgan De Sanctis (Sevilla)
Defans : Fabio Cannavaro (Real Madrid), Marco Materazzi (Inter Milan), Christian Panucci (AS Roma), Andrea Barzagli (Palermo), Gianluca Zambrotta (Barcelona), Giorgio Chiellini (Juventus), Fabio Grosso (Lyon)
Orta Saha : Andrea Pirlo (AC Milan), Gennaro Gattuso (AC Milan), Massimo Ambrosini (AC Milan), Daniele De Rossi (AS Roma), Simone Perrotta (AS Roma), Alberto Aquilani (AS Roma), Mauro Camoranesi (Juventus), Riccardo Montolivo (Fiorentina)
Forvet : Luca Toni (Bayern Munich), Alessandro Del Piero (Juventus), Antonio Di Natale (Udinese), Marco Borriello (Genoa), Fabio Quagliarella (Udinese), Antonio Cassano (Sampdoria, on loan from Real Madrid)
ROMANYA
Kaleciler : Bogdan Lobont (Dinamo Bükreş), Danut Coman (Rapid Bükreş), Marius Popa (Politehnica Timisoara)
Defans : Cristian Sapunaru (Rapid Bükreş), Dorin Goian (Steaua Bükreş), Sorin Ghionea (Steaua Bükreş), Cosmin Moti (Dinamo Bükreş), Cosmin Contra (Getafe), Gabriel Tamas (Auxerre), Stefan Radu (Lazio), Razvan Rat (Shakhtar Donetsk)
Orta Saha : Florentin Petre (TSKA Sofia), Paul Codrea (Siena), Razvan Cocis (Lokomotiv Moscow), Cristian Chivu (Inter Milan), Mirel Radoi (Steaua Bükreş), Ovidiu Petre (Steaua Bükreş), Nicolae Dica (Steaua Bükreş), Banel Nicolita (Steaua Bükreş)
Forvet : Adrian Mutu (Fiorentina), Ciprian Marica (VfB Stuttgart), Daniel Niculae (Auxerre), Marius Niculae (Inverness Caledonian Thistle), Florin Bratu (Dinamo Bükreş)
FRANSA
Kaleciler : Grégory Coupet (Lyon), Mickaël Landreau (Paris-SG), Sébastien Frey (Fiorentina), Steve Mandanda (Marsilya)
Defans : Eric Abidal (FC Barcelone), Jean-Alain Boumsong (Lyon), François Clerc (Lyon), Julien Escudé (FC Séville), Patrice Evra (Manchester United), William Gallas (Arsenal), Philippe Mexès (AS Rome), Willy Sagnol (Bayern Munich), Lilian Thuram (FC Barcelone), Sébastien Squillaci (Lyon)
Orta Saha : Alou Diarra (Bordeaux), Lassana Diarra (Portsmouth), Mathieu Flamini (Arsenal), Claude Makelele (Chelsea), Jérémy Toulalan (Lyon), Patrick Vieira (Inter Milan)
Forvet : Nicolas Anelka (Chelsea), Hatem Ben Arfa (Lyon), Karim Benzema (Lyon), Djibril Cissé (Marsilya), Bafétimbi Gomis (Saint-Etienne), Thierry Henry (FC Barcelone), Florent Malouda (Chelsea), Sidney Govou (Lyon), Franck Ribéry (Bayern Munich), Samir Nasri (Marsilya)
Klasik deyimle ölüm grubu, ne olur bilinmez ama tahminim turnuva takımları İtalya ve Fransa çıkar, Hollanda ve Romanya'ya yazık olacak...
Gercekten inanilmaz bir grup, yani dort takimda baska gruplarda olsaydi, cikma sans oranlari cok da fazla olurdu. Simdi gene fikstura bakmak lazim. Son gunde Italya-Fransa maci oldugu icin, ben hollandayi sansli goruyorum cunku ilk iki macindan 1 galibiyet, veya bir beraberlik cikartigini dusunursek, Romanyayi yenmek cikmak icin yeter bence. Fakat gruptan birinci cikmalari imkansiz bence.
Grup tahminim soyle:
1. Italya
2. Hollanda
3. Fransa
4. Romanya
Aslan Suat
25-05-08, 22:41
burada biraz manyak bir tahmin yapacagim nedense:
Hollanda 6
Fransa 4
Romanya 4
Italya 3
vallah sormayin, cok mantikli cevabim yok :)
Hollanda ile Romanya umarım gruptan çıkar
Romanya Mutu önderliğinde iyi işler yaparak geldiler buraya hatta Hollanda'nın önünde grubu lider tamamladılar ki Bükreş'te oynanan eleme maçında Hollanda'yı yendiler
Hollanda'nın kupayı kazanmasını istiyorum 88-08 güzel bir uyum olur ama o dönemde oyuncu olan ve şimdi takımın hocası olan Marco van Basten ve oyuncu polemiklerinden ötürü umudum yok son olarak Clarence Seedorf aday kadrodan çıktı zaten Marc Van Bommel Van Basten varsa ben yokum demişti böyle iki tane çok yönlü oyuncunun olmaması dezavantajıyla başlayacaklar turnuvaya eh bir de Ruud van Nistelrooij gibi hoca ile problemli oyuncuda kadroda
kalede bir sıkıntı yok , Edwin Van Der Sar mükemmel bir kaleci
Defansın göbeği son iki turnuvada çok aksadı umarım Heitinga iyi bir turnuva çıkartır
Orta Saha ve Forvet bütün turnuva takımlarının arasında sorunsuz tek bölge Nistelrooij , Robben , Kuyt , Babbel , van Persie ve Huntelaar gibi hucüm gücü ile Sneijder ve Vaart gibi çok iyi top yapıp ve kullanabilen oyuncular mevcut
haydi be portakal
İtalyanın bugunku antremanını bikinili kızlar basmış :)
http://galeri.milliyet.com.tr/2008/5/26Bikinili_kizlar_Italya_antremanini_basti!/11.jpg
Cannavarounun durusa bak :D
http://galeri.milliyet.com.tr/2008/5/26Bikinili_kizlar_Italya_antremanini_basti!/9.jpg
yazık olcak italya ya da fransa'dan birine. fransa'ya yazık olsun isterim ben tabi.
Only Oranje!
Parma Maniac
27-05-08, 02:12
yazık olcak italya ya da fransa'dan birine. fransa'ya yazık olsun isterim ben tabi.
Only Oranje!Ahaha şakacı, gelir gelmez başladı.. Hollanda Van Basten'le o gruptan çıksın, bırakırım izlemeyi turnuvayı..
Ray52Lewis
29-05-08, 01:51
Adamlarin kadrodan cikarttiklari isimlere bak, Domenech´in yerinde olmak istemezdim dogrusu...
------------
Fransa Milli Takımı Teknik Direktörü Raymond Domenech'in 23 kişilik kadroda yer vermediği isimler, forvet Djibril Cisse, defans oyuncuları Philippe Mexes ve Julien Escude, kaleci Mickael Landreau, orta saha oyuncuları Alou Diarra ve Mathieu Flamini ile kanat oyuncusu Hatem Ben Arfa oldu.
Milli takım kadrosunda yer alan isimler şöyle:
Kaleciler: Gregory Coupet (Olympique Lyon), Sebastien Frey (Fiorentina), Steve Mandanda (Olympique Marsilya)
Savunma oyuncuları: Eric Abidal (Barcelona), Jean-Alain Boumsong (Olympique Lyon), Francois Clerc (Olympique Lyon), Patrice Evra (Manchester United), William Gallas (Arsenal), Willy Sagnol (Bayern Münih), Sebastien Squillaci (Olympique Lyon), Lilian Thuram (Barcelona)
Orta saha oyuncuları: Lassana Diarra (Portsmouth), Claude Makelele (Chelsea), Jeremy Toulalan (Olympique Lyon), Patrick Vieira (Inter), Samir Nasri (Olympique Marsilya), Franck Ribery (Bayern Münih)
Forvet oyuncuları: Nicolas Anelka (Chelsea), Karim Benzema (Olympique Lyon), Bafetimbi Gomis (Saint-Etienne), Sidney Govou (Olympique Lyon), Thierry Henry (Barcelona), Florent Malouda (Chelsea)
evet ben de haberi okuduğumda aynı tepkiyi verdim, ayrıca ağırlıklı olarak doymuş ve biraz da duygusuz oyunculardan kurulu olmasına rağmen ben yine de final adaylarından biri olduğu konusundaki iddiamı sürdürüyorum..
İzlediğim bütün şampiyonalarda her zaman en keyif aldığım maçlar Hollanda'nınkiler olmuştur, ancak bu sene yalnızca 3 maçını seyredebileceğiz. ;)
fransanın dışarda bıraktığı oyuncuları bize koyun turnuvanın favorisi oluruz. bu ne kadro zenginliği be kardeşim adalet mi bu :)
büyük ihtimal averaj hesaplarıyla çıkanın kalanın belli olacağı 3 beraberlikle bile çıkılabilecek ilginç bir grup. romanya çıkarsa da şaşırmam söyliyeyim.
% 60 fransa
% 55 italya
% 45 romanya
% 40 hollanda
Italya
Romanya
Fransa
Hollanda
Az önce Fransa-Colombia maçı vardı. Fransa herzamanki gibi hazırlık maçlarında iğrenç top oynuyor. Zor bela 1-0 kazandılar ki Colombia çok çok zayıf bir ekip. Yalnız Fransızların taş gibi defansları var. Çok kötü oynasalar bile gol yemedikleri için maç kazanabilirler. Fransa'nın gruptan çıkacağını düşünüyorum. Yarıfinal falan göreceklerini ise düşünmüyorum.
Bu grup tahmin ettiğimizden çok daha zevkli maçlara sahne alabilir. Normalde hemen tüm takımların kapandığı, kısır temposuz ve zevksiz maçlar bekliyordum önceki senelere bakarak. Lakin şu an takımların kadro yapıları ve hocaların yeni tercihleri bize futbol ziyafeti sunabilir. Fransa ile girelim;
Önce Özgür'ün bahsettiği Fransa-Kolombia maçın da Fransa'nın çıkardığı kadro var mesela. Bizim bildiğimiz Fransa 4-2-3-1 ile çift ön libero ve tek forvet oynayan, defansif ve temposuz oynayan bir takımdı. Şimdi ise tek ön libero ve çift forvet ile 4-1-3-2 şeklinde daha ofansif bir dizilişe geçmiş görünüyorlar. Bu Vieira'nın sakatlığında mı kaynaklanıyor diye düşünüyordum ama nihayetinde sanıyorum sadece ilk maçı kaçıracak Vieira. Bir de tabii bu sene önemli bir çıkış yapan Benzema faktörü var. Sanıyorum yaşı itibari ile onu tek forvet oynatmayı göze alamıyor. Yalnız Ribery'yi ortada oynattıkları için klasik manada bir sağ açıkları olmaması problem gibi. Govou en mantıklı seçim gibi görünse de O'nun da savunma zaafı hele hele tek ön libero oynayacaksan problem yaratır gibi duruyor. Kolombiya maçında aslında o bölgenin oyuncusu olmamasına rağmen Toulalan ile orayı doldurdu. Çok yetenekli bir oyuncu olmasına rağmen yine de sorunlar yaratabilir, son hazırlık maçının orta saha ve forvet hattına bakarsak;
----------Makelele
Toulalan-----------Malouda
-----------Ribery
-----Benzema---Henry
Burada Ribery'nin sağ geçmesi bana zor geliyor zaten, zira Zidane ile oynaya alışmış bir Fransa'da böyle bir oyuncudan vazgeçilmiş bir sistem zor görünüyor ki zaten denemediler bile şimdiye kadar. Haliyle Zidane'ye an yakın adam da şu an için Ribery gibi duruyor. Sanırım onu da yedekleyecek adam Nasri olacak, tabii Toulalan veya Benzema da oraya kaydırılabilir ama bunlar ikinci ihtimal. Zaten Ribery sakatlanmasın veya ceza almasın ki O'nu izleme zevkinden mahrum kalmayalım :)
Defans hattı içinde özellikle sol bek seçimi Fransa'nın mantalitesi açısından belirleyici olacak. Son maç Evra'yı tercih etmişti. Evra daha hücumcu bir oyuncu iken Abidal daha savunmacı bir oyuncu, bilemiyorum, bir futbolsever olarak tercihim Evra tabii :) Arka taraf için söyle bir diziliş benim isteğim biraz da :)
-----------Coupet
Sagnol-Thuram-Gallas-Evra
Bu takım hem hücum olarak bize zevk vadediyor, hem de savunması nispeten daha zayıf olacağı için, renk vadediyor :) Ha çok ileri gider mi bilmem? Ribery'nin olduğu bir takım da herşeyi yapabilir gibime geliyor. Dediğim gibi bu şekilde oynar mı, hiçbir fikrim yok hatta mantıken tercih bile etmeyebilrim ama kalben ve bir futbolsever olarak tercihim olur :)
Daha sonra İtalya'yı da konuşmak gerekicek bir kere efsane tandem Cannavaro-Nesta yok bu turnuva da.
Evettt bugün de bitti sayılır artık.
Yarın büyük gün, umarım güzel maçlar olur.
Romanya- Fransa
Hollanda - İtalya.
Ray52Lewis
09-06-08, 01:15
Güzel maclar olacak...
Hollanda´da Robben yokmus sakatliktan dolayi, van Persie de belli degil sanirim...
Romanya nasil bir performans sergileyecek bakalim...
İtalya ve Fransa güle oynaya kazanır, el ele, kol kola sarmaş dolaş çıkarlar gruptan...
Namelessonegs
09-06-08, 02:08
Allah bizi korumusta,su gruba dusmemisiz:)
italya, fransa ve romanya'ya inanmayın diyorum malum pankartı açabilmek için =)
Yahu yıllardır bu akşamı bekliyormuşum gibi hissediyorum. Gerçi gündüz döşemeciler gelip evdeki bütün koltuk, sandalye, kanepe, puf vs ne varsa götürdüler, bomboş salonda yere oturarak izleyeceğim maçları. Olsun, çok güzel iki maç izleyeceğiz be. Mutluluk budur.
Fransa zaten yenecek de, ben Hollanda da yener diyorum. Fransa'da Gomis atar belki bir tane. Hollanda'nın da 2-1'lik galibiyetinde ise bir gol bir asistle oynayan Van Nistelrooy'un payı büyük. :) Yok, çok duygusal etkiler taşıyan bir tahmin oldu bu, Hollanda kim, İtalya'yı yenmek kim, hem de Robben yokken...
Turnuvanın ilk sürprizinin bu maçta olacagını tahmin ediyorum.. Romanya son zamanlarda cok iyi sonuclar alıyor ve istikrarlılar.. Bence Fransa'ya yenilmeyecekler.. En az bir beraberlik kaparlar..
Henry yok (araştırmadım sakatlıktan mı yoksa, tercih sebebi ile mi) yerine Anelka var. Daha önce yazdığım gibi gayet hücumcu bir kadro ile çıkıyor Fransa. Çok sevindim kendi adıma. Bir tek Abidal var ama. Olsun o kadar artık. O da Evra kadar olmasa da bir şeyler yapar artık.
Yalnız Romanya'da Marica yok (yine bilmiyorum sakatlıktan mı yoksa tercih mi) ve Dica'da aynı şekilde kulübede. Chivu'da beklendiği gibi orta sahada oynayacak.
Çok güzel iki maç olsun inşallah :)
Açıkcası HAGİ'siz Romanya ve ZİDANE'siz Fransa çok hüzünlendirdi beni nedense.
Seromonide önce Zidane'i göremeyip sonra da o formada Hagi'yi göremeyince duygulandım.
Ve ne yazık ki bu yıldızlardan artık yok.
Güzel maç olsun hadi bakalım.
Yalnız herif gitmiş Ribery'yi sağ tarafa hapsetmiş, hasta etti beni. Gerçi O hayatta durmaz orda :)
Böyle adamları serbest bırakacaksın, sağa gidecek, sola gidecek, özgür olacak yahu. Neyse artık idare edeceğiz. Zatern dediğim gibi sıkılır orda, başlar dolaşmaya diyorum :)
romanya şurdan 1 puan çıkarsın ki italya'ya karşı 1 puan da yetsin bize.
Aslan Suat
09-06-08, 20:09
Bu bizim Tamasmi oynayan? Badem gözlüm benim :D
romanya şurdan 1 puan çıkarsın ki italya'ya karşı 1 puan da yetsin bize.
eheueh ince hesaplar sezinliyorum :)
----------Lobont
Contra-Tamas-Goian-Rat
-----------Radoi
Nicolita-Cociş-Chivu-Mutu
----------Nicules
------------Coupet
Sagnol--Thuram---Gallas---Abidal
Ribery--Toulalan-Makelele-Malouda
------Benzema-----Anelka
Fatih hoca, Romenlerin nasıl oynadığını takip ediyordur tahminim, eğer bu formasyon ile oynayacaksa :) Etüt açısından yani :)
Ray52Lewis
09-06-08, 20:14
Henry´nin popo bölümünde problemi varmis (ciddiyim :D ), o yüzden Anelka var ancak pek birsey yapacagini sanmiyorum, Gomis´i alir artik Domenech...
Çıban falan mı? eheueh :)
Biraz tempo sorunumuz var sanki, bir takım gol atsa da daha bir hareketlense maç diyorum :)
Makelele hayatının pasını attı. Yılda 1-2 kere yapar zaten toplasan ama Malouda değerlendiremedi. Daha doğrusu kaleci zamanında çıktı.
Abi deli olucam herif gitmiş Rİbery'yi hapsetmiş oraya... Offff off
eheueh ince hesaplar sezinliyorum :)
----------Lobont
Contra-Tamas-Goian-Rat
-----------Radoi
Nicolita-Cociş-Chivu-Mutu
----------Nicules
------------Coupet
Sagnol--Thuram---Gallas---Abidal
Ribery--Toulalan-Makelele-Malouda
------Benzema-----Anelka
Fatih hoca, Romenlerin nasıl oynadığını takip ediyordur tahminim, eğer bu formasyon ile oynayacaksa :) Etüt açısından yani :)
italya da çıksın istiyorum gruptan o yüzden yoksa bizim hesaba ihtiyacımız yok =)
Ray52Lewis
09-06-08, 20:22
Abi deli olucam herif gitmiş Rİbery'yi hapsetmiş oraya... Offff off
Mac öncesi Mehmet Scholl´da kadro eline gecince ayni tepkiyi verdi, Domenech hayatinin hatasini yapiyor dedi, bakalim ne zaman degistirecek dizilisi...
Of Makalele de ne bicim girmis orda, degse bacak gidecek...
italya da çıksın istiyorum gruptan o yüzden yoksa bizim hesaba ihtiyacımız yok =)
Tabii tabii, ben de İtalya açısından söylemiştim zaten :)
Yalnız Robben'in olmaması çok kötü oldu. Zaten Babel yok, Van Persie'de sakat. Kanatta yaratıcılıkları ile etkil olabilcek tüm adamlar yok demek bu. Bir de İtalyanlar 3500 tane ön libero ile kapanırlarsa (neyse ki ben böyle olmayacağını düşünüyorum) işin içinden çıkılmaz. En büyük sorun defansta tabii Hollanda da. Defans zayıf olunca, mecburen daha defansif bir oyun oynatıyor Van Baste, bu da takımı bozuyor. Neyse bunları daha sonra tartışırız. Ama Robben'in olmaması çok kötü oldu çok.
Mac öncesi Mehmet Scholl´da kadro eline gecince ayni tepkiyi verdi, Domenech hayatinin hatasini yapiyor dedi, bakalim ne zaman degistirecek dizilisi...
Of Makalele de ne bicim girmis orda, degse bacak gidecek...
Benim bildiğim Domenech anca yumurta kapıya dayanınca değiştirir :)
Pehhh çok sıkıcı bir maç oluyor, utanmasam uyayacam.
Bir de sahada Zidane'i göremeyince bu Fransa'yı destekleyesim gelmiyor pek.
Genelde bu tarz turnuvalarda Fransa'yı desteklerim de o bakımdan.
Sorma sorma, Domenech zibidisi yüzünden oluyor bunlar hep. Bari serbest vuruştan falan bir gol olsa da, oyuna hareket gelse.
Ziyan ziyan, bu hoca ile Fransa'dan bir halt olmaz...
Ray52Lewis
09-06-08, 20:49
Ilk yarinin özeti: Hayal kirikligi!
Hata yaparsak yanariz düsüncesi ile oynuyor iki takim da, Romanya özellikle gol yersem cikaramiyacagim diye 0-0 ´a oynuyor, bu durumda Fransa´nin da isi bayagi zorlasiyor...
0-0 biter herhalde...
ne güzel bi ilk yarıdır bu böyle ahaha insan domenech'i değil ki bu =)
Offf çok kötü bir ilk yarı oldu.
Avusturya - Hırvatistan maçı buna 5 basardı. Heyacan, tempo , gol pozisyonu herşey vardı.
Bu maçta birşey yok.
Ama çok da şaşırmamak lazım Romanya 4 tane stoper ile çıkmış. Hani maça Chivu-Radoi stoperi ile başlasalar, gayet makul karşılardık. Adamlar orta saha oynuyor, Chivu gol atmaya çalışıyor ileride.
Sonra Fransa'da 2 tane önlibero ile başlamış. Ribery'i sağ tarafta tıkanıp kalmış. Beklerden Abidal hücumcu değil. Halbuki koy Clerc-Evra'yı sağdan, soldan bindirsinler.
Bir de Zidane olmayınca bir halt yok orta sahalarında :)
Ulan adam yok , Fransa ile ilgili her mesajımda hala Zİdane'dan bahsediyorum. Deli miyim neyim :)
romanya akilca oynuyor, hatta bence fransa berbat otesi. Eger mac boyle biterse, rumenlerin gruptan cikma sansi olur
Turnuvanın en sıkıcı maçı olmaya aday ilk yarı itibariyle...Uyumamak için extra çaba harcadım o derece...
Romanya yine kendi kapasitesine göre bişeyler yapmaya çalışıyor ama Fransa'nın ne yapmaya çalıştığını hala anlayabilmiş değilim...
Ribery'den en az nasıl verim alınır diye bir panel düzenlense direk bu maç örnek olarak gösterilebilir:)
Umarım İtalya-Hollanda maçı beklediğimiz gibi geçer de biraz dengeleriz...
Ray52Lewis
09-06-08, 20:59
Simdi ilk devrenin analizi yapiliyor Alman kanalinda, Ribery´yi özel takip etmisler adamin cani sIkIlIyor sol tarafa, sevdigi kanata gidiyor, Malouda´nin umrunda bile degil o da sol da kaliyor inatla...:)
Ancak hemen tehlikeli oluyor orda...
M. Scholl Malouda ve Domenech´e bayagi saydirdi bu arada, koy adami sol kanata dagitsin ortaligi ne isin var Malouda ile tarzinda birseyler söyledi...
Tekmeler havada uçuşmaya başladı :)
Oyuncuları bu kadar kısıtlarsan, onlarda da böyle bir patlama olabilir tabii :)
Thuram da abartmış milli olmanın ve avrupa şampiyonlarında oynamanın.
Gomis'i alıyor Anelka'nın yerine.
Erdoğan Arıca: Sence şuana kadar seyrettiğimiz takımlar içerisinde şampiyonu izlemiş olabilir miyiz?
Uğur Meleke: Şuana kadar 16 takımdan 10 tanesini seyrettik...En azından istatistiki olarak %60...
Koptum resmen yaa:D
Abi adamın beyni full istatistik olarak çalışıyo resmen:D
Drogba'nın veliahtı oyuna girdi Şükrü'nün belirttiği gibi.
Ben bile neredeyse sıkılmak üzereyeim izlediğim bir futbol müsabakasında :)
Domenech gibi senin yedi sülalene :)
Ray52Lewis
09-06-08, 21:37
Domenech yine yapti yapacagini, Benzema yi cikarip Nasri´yi aldi oyuna, iyice tek forvete döndü, adam skoru koruma pesinde...
Valla hayattan soğuttular beni yahu :) Offf offff :)
Umarım diğer maçta bunun acısını çıkartırız. Bu arada Tamas'da taş gibi top oynadı eski Aslan nede olsa :)
En iyisi bir yemek molası vermek :) Gidip karnımız doyuralım...
Ben de gidiyorum arkadaş.
9-10 halı saha maçım var, Zidane formamı(siyah real madrid-serkan abi :) ) da giydim. Gidip azıcık futbol oynayalım yahu :)
Bu kötü,sıkıcı futboldan sonra iyi gelecektir.
Diğer maçta LUCA TONİ'ye başarılar :D
futbol berbat falan ama yine de bizim bundan çıkaracağımız dersler var, şu ana kadar almanya polonya'ya karşı dışında hiç bir takım kolay lokma olmazken, biz portekiz'e karşı hiçbir varlık gösteremedik, direkler olmasa turnuvanın büyük ihtimal en kötü skorunu alacaktık.. demek ki bazı temel eksikler var, çek'in isviçreli'nin adamına 'onlar da futbolcu mu, yıldızları mı var' demekle olmuyor..
şahane bi 0-0 bu teşekkürler domenech teşekkürler romanya :D
Ray52Lewis
09-06-08, 21:53
Hele sükür, 90 dakika anti-futbol geride kaldi, mac bitti...
Resmen bir Çin İşkencesiydi...hakikaten ölüm grubuymuş....Sıkıntıdan öldürdü resmsn...
romanya akilli oynadi, belki kotu bir mac oldu, ama onlar icin 1 puan yeterli. Fransanin durumu zorlasti artik ve bence acik oynamayan takimlari zor yenerler. Bu grubun favorisi suandan itibaren Italyadir.
Serkan1905
09-06-08, 21:58
Beter ol Fransa.
1) Şu gruptan Romanya - Hollanda çıksa ne güzel olur be!
2) Bütün maç tribündeki Hagi'yi görmeyi bekledim, yazık ki göstermediler.
3) Uğur Meleke çok boş konuşuyor ve çok kötü espri yapıyor. Sustuğu anlarda söyleyeceklerini kararlaştırıp en alakasız yerde bunları söylüyor.
4) Türkiye'den sadece Linderoth yok, Sivok da var turnuvada.
5) Hollanda - İtalya maçında bu rezil maçı telafi ederiz herhalde.
6)Bu arada Tamas'da taş gibi top oynadı eski Aslan nede olsa :)
Serkan Abim bırak ya, ne taşı ne aslanı, Bouzid'in bir kademe üstü işte. :)
Bu gruptaki maçların kurgusu genellikle "kaybetmemek" üzerine olacagı için bu tür sıkıcı karşılaşmalar bol bol izleyecegiz gibime geliyor..
Akşamki karşılaşmanın da çok kısır olacagını tahmin ediyorum.. Beraberligi (bi başka deyimle 0-0 'ı) bozarsa İtalya bozar.. Robben'siz Hollanda grubun en zayıf halkası bence..
hollanda maci daha heyacanl gececegi kesin benim 2 tane beyinden ozurlu komsum var sabahtan beri hazirlik yapyor muzik son ses disariyi bayraklarla suslemisler formalari giymisler maci bekliyorlar arada bir hollanda hollanda diye bagirmalari da cabasi hem yok keder yok mac disinda baska eglenceleri yok hollanda yenerse sabaha kadar yatmak yok bize :D
robben ve babelin eksikligi his ediilr bence ve bu gruptan Italya banko cikar diyorum
Serkan Abim bırak ya, ne taşı ne aslanı, Bouzid'in bir kademe üstü işte. :)
Peki abicim öyle olsun :) Bu kadar zor oluyor demek adam iyi oynuyor demek :) Yarın kötü oynayınca yine saydırırsınız yahu :) Neyse...
İtalya gayet uyuz bir kadro çıkarmış kıl oldum. Umarım yenilirler. Ne bu yani Milan'da bütün sezon dökülen ön liberoların hepsini koymuşlar. Pehh. O adamlardan bir tek Pirlo oynar. Koyarsın yanına da De Rossi'yi olur biter. Bunlar and içmişler bizim futbol zevkimizin içine etmeye.
Solda acaba Grosso'mu oynar yoksa bu sene çok iyi maçlar çıkaran Chiellini'mi oynar diye hesap ediyorduk. Zambrotta'yı öte taraftan buraya çakip, ikisini de yedek kulübesine göndermiş. Panucci'yi koymuş. Materazzi rezili de yine sahada.
Öküz gibi de kapanırlar şimdi bunlar.
Hollanda'da inanılmaz ziyan bir defans var ama inşallah kazanırlar. Bu kadar dengesiz kadro ile nasıl olacak bilmiyorum ama, işte kalbimiz onlarla...
serkan abim benim be =)
yalnız van basten'e gıcık oldum heitinga yedek kalır mı şu takımda.
Ray52Lewis
09-06-08, 22:53
Hakikaten ya o defans ne öyle, 23 lük kadroya alinmayan, ama Babel sakatlaninca tekrar eklenen Boulahrouz ilk 11de, Oijer & Mathijsen ikilisi stoperde, Feyenoord da bildigim kadariyla tüm sezonu defansif orta sahada geiren van Bronckhorst dönmüs yine yillar öncesi gibi sol beke...
Kim eksik ya bunlarda?
Iki kez tehlikeli sekilde geldi Italya ilk 5 dakika icinde...
Edit: Dogru Heitinga yedekmis, hayret...
Ray52Lewis
09-06-08, 22:58
"Il Bomber" kafa ile Italya´nin ilk önemli pozisyonunu kacirdi, onu tutamiyacaklar...
Aslan Suat
09-06-08, 23:01
diger maca bakarak daha zevkli olacagi kesin, yalniz su Materazziyi sahalarda görmek geriyor beni. Ne bicim tip ne igrenc herif.
Aslan Suat
09-06-08, 23:04
Ruud kendini yere atsa dogru bir penalti alacakti, Hollanda gaza basti :)
--------------Buffon
Panucci-Barzagli-Materazzi-Zambrotta
-----Gattuso-Pirlo-Ambrosini
Camoranesi-----------------Di Natale
--------------Toni
-----------Van Der Sar
Boulahrouz-Ooijer-Mathijsen-Van Bronck.
---------Engelaar---De Jong
Sneijder----Van Der Vaart------Kuyt
----------------Ruud
Bekle şimdi sağdan Boulahrouz çıkacakta bindirme yapacak Hollanda. Hakikatten ziyan bir durum. Herif bildiğin kütük yahu. Hakikatten nerde Heitinga nerde Bouma. Bizim Drenthe bile çok rahat oynardı bu takımda yahu. Seri, hızlı. Neyse elde olan bu artık :) Şu Robben'de bir iyileşsin hele :)
Ah ah Ruud çakıyordu az daha...
Ulan bizim takımın oynadığı avrupa kupasıysa bu ne? Galaksi kupası mı?
Benim gözümde turnuva bu akşam 21:45'te başlamıştır.
Ruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuddddddddddddddddddddddd
Aslan Suat
09-06-08, 23:11
ofsayt gibi ama iyi iyi :)
Ruud Ruud Ruud Ruud Ruud :)
Ofsayt gerçi ama eheuehue :)
la bu ne, futbol öğreniyorum-1 videosundan alıntı bir görüntü heralde..
Serkan1905
09-06-08, 23:12
Bilmiyordum. Alman spiker söyledi. Kalenin arkasindaki oyuncu da sayiliyormus. O yüzden ofsayt degil. Igrencsin Hollanda.
Aslan Suat
09-06-08, 23:12
Cizginin arkasindaki, futbolcuda sayiliyormus kurala göre dedi alma spiker. Yani gol dogru.
Hah değilmiş yahu, dışarda herif varmış, ne yapıyor o salak orda eheueheueh :)
haaa orada oyuncu mu var, ben görmedim valla :D hücum oyuncuları sayılmaz ama defanslar sayılır, derdine yansın..
Aslan Suat
09-06-08, 23:14
Serkan yapma ya Hollandalilar kadar sempatik Avrupali millet yok baska, niye igrenc olsunlar :)
Adaş bahis falan mı yaptın yoksa :)
Serkan1905
09-06-08, 23:16
Bilmiyom ki, Sevemedim bir türlü bunlari. Gay, lesbo, uyusturucu her sey var bunlarda.
Gooooooooollllllllllllllllllllll :)
Serkan1905
Gole bak lan.
M.Yasin Cakmak
Valla bende cok severim portakallari, o nedenle bizim truncu formalari heyecanla bekliyorum.
Helal Ruud.
OOO bi gol daha :)
Snnnneeeeeeiiiiiiiijjjjjjjjdddddddddeeeeeeeeeerrrr
Aslan Suat
09-06-08, 23:17
Mükkemmmmmmmmmeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeel, böyle kombinasyon yok abi :)
Şiir gibi gol oldu valla. Bu kadar güzel kontraatak yapılır mı be kardeşim yuh :)
Sneijderrrrrrrrrr :) Severiz keratayı zaten eeheuheue :)
of of bu acaipti işte, tabi kaleci biraz saçmaladı ama olsun..
bu arada bu ses-görüntü senkronizasyonunda mı bir sorun var, yoksa spikerde mi anlamadım..
ha bir de, ne panucci'si hala ya, yapmayın etmeyin gözünü sevdiğimin italyanları..
Serkan1905
09-06-08, 23:17
Bir daha yaziyorum.
Gole bak lan.
Nefret ediyorum lan senden Hollanda.
Ama gole bak lab,
Roberto carlos mu var lem italyanın sol bekinde (ters kademe açısından) :D
Çok güzel maç oluyor yahu :)
Bu arada defans yaparak öne geçmedi ki Hollanda. Salak Lig Tv'de Erman ile Melih yok defans bilmemne diyor. Ulan ilk gol gelinceye kadar neredeyse %60 idi topla oynama Hollanda da. Bilemiyorum ki bunlar maçı nerelerinden izliyor :)
Çok güzel maç oluyor yahu :)
Bu arada defans yaparak öne geçmedi ki Hollanda. Salak Lig Tv'de Erman ile Melih yok defans bilmemne diyor. Ulan ilk gol gelinceye kadar neredeyse %60 idi topla oynama Hollanda da. Bilemiyorum ki bunlar maçı nerelerinden izliyor :)
Vaayy! HDTV diyosun yane!
Aslan Suat
09-06-08, 23:22
Abi Cagdas simdi uyarir, ama xtirsin toroglu iti, o anca Galatasaray düsmanligi yaparak prim yapar, yoksa futboldan caktigi yok, yaklasik 1,5 senedir izlemiyorum it herifi.
Ahahah! şınayder çakıyodu yine gitti puanlar..
Vaayy! HDTV diyosun yane!
Yok direk 56 ekran Beko diyorum, manda kasa :)
Aslan Suat
09-06-08, 23:26
Cok estetik vurus ama ha.
Oranje bouwen, Oranje bouwen, oley oley oley...
ilginç bişey söyleyeyim, digitürkteki atv de ses senkro problemi var (ses -1.5 sn) ama arka odada karasal antenden seyrediyorum şimdi bilgisayarın başında; burada öyle bişey yok.
Eşşek herif gitti puanlar eheuehue :)
Aslan Suat
09-06-08, 23:28
Ruuuuuud ne yaptin oglum beeeeeeeeeee.......
Vay danaaaa! neyi kaçırdı herif ya, maç bittiydi şimdi!
Ruud burası Madrid değil, royal yalakası hakemler yok burada alamazsın öyle penaltı..
frodo şu yorumunla mükemmel bi insan olduğunu kanıtladın süpersin =)
10 numara top oynadı Hollanda ilk yarı. Bu kadar özet yeterli sanıyorum :)
ah ruud ah neleri kaçırdın. 3 bitse ilk yarı şahane olcaktı neyse kıllısını aramayalım :D
E tabii ne varsa Realliler de var. Böyle hoplatıp, zıplatırız adamı :)
super oldu ya, hollanda inanilmaz oynadi ve onlari destekledigim icin cok mutluyum...acik farkla turnuvanin en guzel devresi oldu....yuru be
M.Yasin Cakmak
09-06-08, 23:34
Ah Ruud Ah
Ray52Lewis
09-06-08, 23:40
Mükemmel bir ilk yari, Fransa macindan sonra ilac gibi geldi valla...
Hadi Oranje, bitir sunlarin isini...
frodo şu yorumunla mükemmel bi insan olduğunu kanıtladın süpersin =)
Hafif barça kardeşliği mi sezdim ne?
Bu grosso'nun bi ara bize gelme durumu vardı dimi?
Engelaar ve De Jong'a burdan tebriklerimi sunuyorum. Gerçi Kuyt'ta çok çalıştı ama özellikle Engelaar izbandutu ve De Jong zehir etti İtalyanlara orta sahayı.
Van Basten, Ruud yerine niye ilerde boğuşucak bir adam almadı orasını anlamadım yalnız. Gerçi 3 yazacaktı çocuk şu yanlış bayrak olmasa...
Giiiiiiiiiiiioooooooooooooooooo
Aslan Suat
10-06-08, 00:21
3, helal, ama Italyanlarda bir tane hak etti vallah :)
Kuyt diyorum, helal olsun diyorum tabii Van Der Saar da diyorum :)
Aslan Suat
10-06-08, 00:22
Bu arada bu van der Saar insan degil vallah :)
Kuyttan gol puanı alamadık ama bir asist daha yazdı aslanım :D
Yanlış değişiklik yaptı Suat. Ruud ilerde basıyordu, onu çıkarıp orada baskı yapmayacak bir adam alırsan adamlar seni hapseder tabii (bence yani). Neyse bitti maç artık. Tebrikler Hollanda'ya. Defans sorununu aşarlarsa yarı finalin bir adı kesin Hollanda gibi.
Aslan Suat
10-06-08, 00:24
Abi, vallah benden fazla yasayacaksin, Engelaardan bahs edeyim diyorum sen yazmissin, Saari övüyoruz yine sen yazmissin bile :)
Oyyy süper bir maç oldu kesinlikle.
Gözümüz futbol gördü be.
Maç tam kırılacakken Van Der Sar muhteşem kurtarışlar yaptı.
Özellikle Pirlo'nun serbest vuruşu insan gibi kurtarmadı.
Dönen top da gol oldu.
Maçın yıldızı da Kuyt'dur bana göre.
Süper 2 asist yaptı, ayrıca forvet olmasına rağmen bizim orta sahadan çok daha koştu mücadele etti.
İtalya da bence yanlış 11 ve geç kalan değişikliklerin kurbanı oldu.
Grosso ile başlamak lazımdı.
Camorenesi yanlış tercih.
120 tane önliberoya da gerek yoktu sanki
Bir de Luca Toni , allah cezanı versin.
O nasıl bir gol kaçırmadır.
Onu kaçırırsan böyle 3'lerler adamı işte.
Pirlo çok büyük futbolcu.
gerçekten zayıf halkaymış hollanda :D biraz şov yaptık da zayıf halkayı gösterdik :D
van basten boulahrouz'la başlaması dışında süperdi. değişikliklerin zamanı da çıkan-giren oyuncular da şahaneydi. birden güvenim geldi kendisine 2006'daki kepazeliklerden sonra.
kimseyi ayırmak istemiyorum ama van der sar, gio, engelaar ve sneijder insan değilsiniz seviyorum sizi.
ne demiştik: çocuklar inanmayın demiştik
tipo abbiamo detto non credi (bu google translation italyancasıyla çocuklar inanmayın demiştik, geriye fransızcası kaldı)
Aslan Suat
10-06-08, 00:35
bitti, nerde kalmistik, Oranje bouwen, Oranje bouwen, oley oley oley...
bizim milli takimi gordukten sonra bunlar uzayli diyorum.. Yanliz italyada en az 1 golu hak etti
helal olsun, sahane bir mac oldu...herkes hollanda gibi cagdas futbol oynasa, ne guzel bir turnuva olur. umarim bu hollanda sampiyon olur.
Ahaha şakacı, gelir gelmez başladı.. Hollanda Van Basten'le o gruptan çıksın, bırakırım izlemeyi turnuvayı..
uyarı atışını yaptık grubun 2.maçları bittiğinde bırakırsın izlemeyi artık ben sana sonuçları söylerim msn'den :D
Namelessonegs
10-06-08, 00:48
oh yahu ozlemisiz uzun zamandır boylesine guzel futbolu...Gercekten bu grup cok guzel..Romanya'da Fransayı bir hayli zorladı..Tesekkur ederiz, 3 golde az degil,agır travma..Corriella della sportlarında bizle dalga geciceklerine,kendi dangalak takımlarına baksınlar:)
Uzun zamandır ne liglerde ne kupalarda ne turnuvalarda ne de PS''de böyle keyifli maç seyretmemiştim...CL finali falan hikaye...Son zamanların en güzel mücadelesi oldu...
Helal olsun Hollanda'ya...Bu kadar güzel hücuma kalkan bir takım görmedim ben şu turnuvada...Karşısındaki takım da İtalya düşünün yanii...
Aynı grubun 2 maçını ard arda seyrettim ve futbolun nasıl bir oyun olduğunu bir defa daha anladım...Gerçekten inanılmaz bir maçtı...
Sneijder...Sneijder...Sneijder...
kesinlikle bana göre günün adamı...İtalyada ayakta kalan tek adam Pirlo'ydu...Birazda Zambrotta'yı beğendim ama ileri çıkışları abartınca 2. gol onun kanadından geldi...
Bu arada maçın gizli kahramanı Kuyt'dı kesinlikle...Maçta Robben'i 1 dakika olsun aramadı gözlerim...
Tebrikler Hollanda...Sayenizde çok keyifli bir gece geçirdim...
Hollanda, Hollanda:)
fantasy futbolda takimimin icine ettiler ama helal olsun mukemmel oynadilar
Hafif barça kardeşliği mi sezdim ne?
tabi ki =) mes que un club...
bu arada 2000'in rövanşını da aldık şahane oldu.
İtalya ve Fransa güle oynaya kazanır, el ele, kol kola sarmaş dolaş çıkarlar gruptan...
Hollanda ve Romanya güle oynaya kazanır, el ele, kol kola sarmaş dolaş çıkarlar gruptan:D
Ray52Lewis
10-06-08, 01:01
Engelaar´i Schalke almak istiyor(du) haftalardir Rutten´in yeni TD leri olmasindan dolayi, Twente´nin 8M istegine 5M veriyorlardi, bu performanstan sonra herhalde önceden bitirmedikleri icin duvarlara vuruyorlardir kafalarini...
Helal be Oranje, hic beklemiyordum böyle bir sonucu...
hup holland hup laat de leeuw niet in zn hempie staan :D
hup holland hup laat de leeuw niet in zn hempie staan :D
sabahtan beri baska bir sey duydugumuz yok :D
Hollanda turnuvalarda izlemekten en keyif aldığım ülkedir. Gerek futbol ekolü olarak gerekse renkli taraftarlarıyla her turnuvanın sosudur Hollanda. Ancak iyi başlayıp kötü bitirmek hatta hiç bititrememek gibi bir huyları vardır. Yine iyi başladılar. Umarım kötü bitirmezler.Hollanda'nın CV sine bakınca bu 3-0 lık galibiyete rağmen "Hollanda hala bu gruptan çıkamayabilir" tezinin gerçekleşme ihtimali SIFIR değil.
Hollanda turnuvalarda izlemekten en keyif aldığım ülkedir. Gerek futbol ekolü olarak gerekse renkli taraftarlarıyla her turnuvanın sosudur Hollanda. Ancak iyi başlayıp kötü bitirmek hatta hiç bititrememek gibi bir huyları vardır. Yine iyi başladılar. Umarım kötü bitirmezler.Hollanda'nın CV sine bakınca bu 3-0 lık galibiyete rağmen "Hollanda hala bu gruptan çıkamayabilir" tezinin gerçekleşme ihtimali SIFIR değil.
Valla bende bu kadar iyi bir baslangica ragmen Hollanda'nin yine bir Hollanda'lik yapip yari finalde elenicegini dusunmeye basladim
Halbuki adamlar Italya'yi suruklase etmisler suana kadar en iyi futbolu oynamislar ama bunlarin aynilarini Euro 2000'de de gosterdiler.
Evsahibi olduklari turnuvada Sirbistan'a 6 Fransa'ya 3 atip gruptan cikip yari-finale geldiler; orda 9 kisilik Italya'ya 2 penalti kacirip penaltiliarla elendiler.
Yine boyle sansiz talihsiz bir sekilde eleniceklerini dusundum bi an dunku mactan sonra bende.
düşünme lan öyle uğursuz şeyler nası çaktık onu anlat sen :D
düşünme lan öyle uğursuz şeyler nası çaktık onu anlat sen
insan deilsiniz ki :)
Zaten senle daha 3 gun once konusmustuk Hollanda cikar bu gruptan diye
sneijder-engelaar-van de vaart
oha diyorum bir orta saha bu kadar mı iş yapar be abicim.
o defansa rağmen şu futbolu gördükten sonra hollanda-almanya finali olur diyorum
İtalya - Romanya maçıyla başlıyoruz güne..
1 puanlı Romanya, maçı kaybetmemeyi ve son maçta işi önceden garantilemesi beklenen Hollanda'da Van basten'in olası kadro dinlendirme operasyonundan faydalanarak bunlara çakıp yukarı yürümek ister herhalde. Kontrol futbolunu da bunlardan iyi beceren sadece hırvatistan var. İtalya ise ilginç bir şekilde beaberliğin kendi işine gelmediği ama rakibinin işine geldiği bir maça çıkacak ve bu duruma alışkın değiller. Berabere bitsin ama gollü beraberlik olsun. İtalyanın golünü Pirlo, Romanyanınkini niculae atsın böylece bu maçtan 12 puan almış olurum :D
Devamında Hollanda - Fransa maçıyla günü bitiriyoruz. İtalya Romanya maçının 1-1 bitmesiyle :) Fransa saldırmak zorunda kalacak çünkü son maçları gemileri yakan italya.. Hollanda da hiç sevmez böle rakipleri zaten :D. Hollandanın gollerinin ikisini de ruud atarsa, birinin ortasını mutlak boulahrouz yapacaktır. fransanın tek golü de evra'nın pasında malouda dan gelir ve man of the match puanıyla 20 puan kaldırırım buradan :D
İtalya Romanya'yı yer.
Hollanda - Fransa beraberlikten başka sonuç çıkmaz.
hem cuma, hem süper maçlar, oh be daha ne olsun.. oynayın bakıyım şöyle güzel güzel, fransa-hollanda maçından çok ümitliyim özellikle, çok dramatik bir maç olabilir :)
Toni en az 1 tane yazar.
Maçı da İtalya 2-0 ya da 3-1 kazanır.
Grosso'da bir asist yapar bugün.
M.Yasin Cakmak
13-06-08, 20:28
Son 5 dakikadir dalga dalga geliyor Italya.
Toni ve Del Piero ile cok yaklastilar.
M.Yasin Cakmak
13-06-08, 20:41
Ard arda 3 pozisyon icinde 3 mutlak gol kacti. Zor dayanir Romanya.
M.Yasin Cakmak
13-06-08, 20:49
Italya gol atti ama ofsayt...Romanya'nin dayanmasi cok zor. 20'den sonra 1-2 kontra yakaladilar ama cok agirlar, sanki atmak istemiyorlar.
Italya buyuk aptallik yapmazsa alir bu maci.
İtalya'nın golünün ofsaytla alakası yok ama 2 dakika öncesinde Del Piero kırmızı görmeliydi bana göre. Biraz ağır bir karar olurdu belki ama direk art niyetli hareketti, kırmızı verse kimse ağzını açamazdı. Dolayısıyla İtalyanlar fazla konuşmasın (Ahmet Çakar üslubuyla).
Grosso harika oynuyor.
Bir de geçen de söyledim, Uğur Meleke önce söyleyeceklerini düşünüyor, ardından spiker ne sorarsa sorsun aklındakileri söyleyip sonunda en saçma şekilde soruya bağlıyor. Dikkat edince komik oluyor hakikaten.
İlk yarı itibariyle güzel maç oluyor...Baskıyı kuran İtalya ama ilk yarıyı Romanya'da önde kapatabilirdi...İki takım da şanssız gününde...Ancak Mutu çok etkisiz bu akşam da...
Romanyanın 2. yarıda Del Piero-Luca Toni-Camaronessi ve soldan Grosso'nun baskısına dayanması zor görünüyor...
İtalya'da en zayıf halka Perrotta...Acilen değiştirilmesi gerekiyor...
M.Yasin Cakmak
13-06-08, 21:15
E atamazsan boyle takar Mutu...
Ulan adam top oynamadi ama atti iste.
Inanilmaz bir defans hatasi bu arada. Geri pasina araya girdi Mutu.
Ancak Mutu çok etkisiz bu akşam da...
Aha attı.
Zambrotta eski takım arkadaşına güzel bir asist yaptı :)
Ne oluyor :) Habire gol oluyor :)
Ehehe bu kadar da erken gol yenmez ama Romanya.
Belliydi böyle bir yan toptan gol yiyecekleri.
M.Yasin Cakmak
13-06-08, 21:16
Italyanlar da takti...ulan 5 dakka dayanin bare be.
ulen tam 2-1 yener italya diyecektim adamlar attı golü, bir anlamı kalmadı :)
bilemiyorum ama öyle bir enerji oldu romanya'nın golünden sonra, hemen yiyecekleri belliydi :) bizim bazı süperlig maçlarında falan da olur, sami yen'de oynar oynar kabız olur golü yeriz, sonra iyice gazla hemen atarız, öyle birşey :)
---------Lobont
Contra-Tamas-Goian-Rat
---------Chivu(Radoi-off)
Petre-Codrea-Dica(Chivu)-Mutu
--------D.Niculea
Petre çıktı ve Nicolita girdi. Mutu ilerde Niculea rotasyon yapıyorlar kendi arakarında zaman zaman.
-------------Buffon
Zambrotta-Panucci-Chiellini-Grosso
---------Pirlo-De Rossi
Camoranesi--------------Perrotta-off(Cassano)
-----------Del Piero
-------------Toni
İtalya'da ikinci yarı kim nerde oynuyor çözemedim ben? Perrotta çok sol tarafa yakın kaldığı için etkisizdi hakikatten ama öyle oynayan bir oyuncu değil normalde. Bence içerde oynatsa yararlı olurdu.
Yalnız Romenler de alabilir yahu, bende İtalya alır diye düşünyordum ama Romenler de geldi mi geliyor vall :) Neyse maç güzel önemli olan o :)
M.Yasin Cakmak
13-06-08, 21:32
2 dir pis geliyor Romenler, hic belli olmaz artik bu mac.
Lobont'da insan değil bugün yani :)
Gidip neyse parası verip Dinamo Bükreş'ten alalım şu kaleciyi....:D
Atamadı salak :) İtalya alabilir artık her hal bu moralle :)
Yok abi bu Buffon insan değil asıl...:D
Mutu da kaçıracağını her halinden belli etti...
M.Yasin Cakmak
13-06-08, 21:41
Anaaa
Penalti verdi :)
Serefsiz Mutu
Marikinas2
13-06-08, 21:42
Uyduruk bir penaltı.
Buffon' dan ilginç bir kurtarış :)
Buffon alalım o vakit Necip, gidip Juve'ye verelim neyse parası alalım eheuheue :)
Hakikatten İtalya ilerlerse, bu an en önemli an olacak onlar için :)
Gerçi hala Romenler oynamaya devam ediyor ama İtalyanlar'ın en tehlikeli oldukları dakikalar zaten rakibin oynadığı dakikalardır hep :)
M.Yasin Cakmak
13-06-08, 21:43
Ama bu kadar kotu penalti atilmaz. Kalenin hemen hemen ortasina ve bel hizasinda...Buffon bile sasirdi aliyordu iceri az kalsin. Rezil Mutu...lesh oynadi butun mac zaten.
M.Yasin Cakmak
13-06-08, 21:45
Al su Mutu'yu ya
Yani bu kadar yalan penaltı istenir be Toni :)
Yasin'im için yapılan bir değişiklik izliyoruz Mutu çıktı :)
Yalnız koca İtalya her pozisyonda penaltı istiyor, şaka gibi. 3 etti bu hepsi birbirinden komik bence :)
Şimdi Hollanda çakar ise 6 puanla liderliği garantiliyor. İtlaya ve Fransa birbirlerini yerken, Romenler bir galibiyet alırsa seyreyle gümbürtüyü :)
M.Yasin Cakmak
13-06-08, 21:54
Bitti...ulan Mutu, ulan Mutu...Italya'da gidecekti.
Su olum grubundan Romanya cikacakti...ah ulan.
Buffon alalım o vakit Necip, gidip Juve'ye verelim neyse parası alalım eheuheue
Evet Lobont'u ve Buffon'u alalım...yedek olarak da Van der Sar'la Cech'i alalım... :D
Ama Aykut ve Orkun'u da satmayalım...iyi yedek olurlar... :D
JackDaniels
13-06-08, 22:22
İtalya - Romanya maçıyla başlıyoruz güne..
Berabere bitsin ama gollü beraberlik olsun.
Devamında Hollanda - Fransa maçıyla günü bitiriyoruz. İtalya Romanya maçının 1-1 bitmesiyle :) Fransa saldırmak zorunda kalacak çünkü son maçları gemileri yakan italya..
nice shot ;)
rybczynski
13-06-08, 22:42
Şu Thuram'ı bir alıcı gözüyle seyredem bakem nasıl topçu. :D
rybczynski
13-06-08, 22:51
Hollanda ilk düdükle birlikte aynı bizim yaptığımız gibi takım halinde pres yaparak başladı maça.
Aha Kuyt attı.
Adam turnuvanın yıldızı oluyor.
-------------Coupet
Sagnol---Thuram---Gallas----Evra
-------Toulalan-Makelele
Govou--------Ribery------Malouda
--------------Henry
-------------Van Der Sar
Boulahrouz-Ooijer-Mathijsen-Van Bronck.
---------Engelaar---De Jong
Sneijder----Van Der Vaart------Kuyt
----------------Ruud
Neredeyse istediğime yakın bir kadro olmuş Fransa kadrosu :) Bir de çift forvet olsa tadından yenmez :) Çok zevkli Fransa maçları izleriz.
Bir kaç sert hareket oldu lakin gerisi gelmedi. Lakin bir takım öne geçtikten sonra bu sertlik tekrar hortkayıp kartlarada dönebilir belki.
Bu arada Boulahrouz ile din kardeşiymişiz ama haberimiz yok...
Ana gol oldu :)
Yok abicim bu Hollanda tutulmaz....
Aslanlarım benim...Eleyin şu İtalyanlarla Fransızları başka birşey istemiyorum...
rybczynski
13-06-08, 22:56
Bide bize derler yan toplarda zayıfıy diye. Al işte adamlar 6 pasın içinde Kuyt'a mudahele edemediler.
Abicim şu Fransa, Domenech'in prangasından kurtulsa çok güzel top oynar lakin bu herif cidden hasta bir herif :) O bakımdan hakikatten gol iyi oldu :) Şöyle iki takım da açık bir futbol oynasın yahu :)
Bu arada Bülent ile Emre'yi bu maçı beraber izlerken görmek isterdim. Tahmin ediyorum şu an Bülent, Emre'nin tepesinde gezinmektedir :)
M.Yasin Cakmak
13-06-08, 23:00
Su Kuyt'u alacaktim ortasaha ya gittim Klastrom'u aldim, herif oynamiyor bile...
Helal be Hollanda/
Hehe bende Robben vardı baktım ilk maç oynamdı, daha da oynamaz dediler (gerçi iyileşmiş hırbo) ben de ne yapayım, gittim onun yerine Liverpool aslanı Kuyt'u aldım. Yerlerde sürünmekten kurtaracak inşallah aslan parçası beni :)
rybczynski
13-06-08, 23:04
Oha Hollanda.
Adamlar resmen toschak geçiyor, Fransa'yla. :)
M.Yasin Cakmak
13-06-08, 23:07
Aman aman aman, ne kacirdi Hollanda...
M.Yasin Cakmak
13-06-08, 23:09
Hah soyle be Fransa...azicik oynayin da mac izleyelim.
rybczynski
13-06-08, 23:09
Fransa'Da Ribery'den başka top oynayan adam yok şu 20 dakikada.
Derken Govou çaprazdan iyi vurdu Van Der Saar çıkardı.
rybczynski
13-06-08, 23:16
Yarım saatlik dilimde Hollanda 166, Fransa 81 isabetli pas yapmış...
Van Der Sar kesinlikle turnuvanın en iyi kaleci performansını gösteriyor.
M.Yasin Cakmak
13-06-08, 23:21
Ah Canaydin ah...Ah Canaydin ah...ulan su adam kacarmiydi be...Ribery tek basina tasiyor su an Fransa'yi.
Var var biraz hareket var, bir şeyler olacak galiba :)
Fransa'nın yapacağı iş, sol taraftan Evra'yı da ileri çıkartıp yüklenmek. En verimlisi bu gibi gözüküyor. Öteden de Govou içeri katedip forveti ikileyecek.
engelaar aksıyor bu maç hollandanın trafiği o bozuyor
bu arada bugün bir kez daha emin oldum ki büyük takım olacaksan kalecin çok çok iyi olacak. kıyacaksın paraya getireceksin büyük bir isim.
italyayı buffon ipten aldı, van der sarr 2 maçtır duvar ördü ben böyle kaleci istiyorum abicim
bu arada bugün bir kez daha emin oldum ki büyük takım olacaksan kalecin çok çok iyi olacak. kıyacaksın paraya getireceksin büyük bir isim.
italyayı buffon ipten aldı, van der sarr 2 maçtır duvar ördü ben böyle kaleci istiyorum abicim
Romanya'yı da Lobont ipten aldı valla...hakkını verelim...
cesur_korkmaz
13-06-08, 23:38
20. dakikadan sonra fena silkeledi yalniz Fransa Hollanda'yi. Ikinci yarida hersey olabilir.
Ribery, Malouda ve Govou cok iyi hucuma cikiyorlar. Biraz da Henry katilabilirse portakali yer bu kil Fransizlar. :)
Önder abi Mutu penaltıyı atarken, hep senin şu 2000 uefa finalindeki Taffarel örneğin aklıma geldi.
Çok doğru valla.
Biraz şansı yardım etti Buffon'un kurtarırken ama o psikolojik faktör bile çok önemli.
Ne yapıp edip gerçekten iyi bir kaleci alalım bence de.
Bu arada Romanya - İtalya maçı ilgili olarak bu Pirlo'nun sahanın her yeri görmesini sağlayan bir radar filan mı var?
Bu adamın uzun toplarına hastayım arkadaş.
Fransa henüz bir risk de almadığı için, Hollanda da fazla zorlamıyor gibi geliyor bana. Yani rahat bir maç çıkarıyorlar. Hollonda Kuyt'un kaçırdığı bir pozisyon dışında kontra bulmadı lakin dediğim gibi bunda en büyük etken Fransa'nın geride hala kalabalık kalması. Makalele ve Toulalan zaten hiç girmiyor oyuna. Beklerden de sadece biri ileri çıkıyor her atak. Bu sefer 5 kişi devamlı geride kalıyor Fransa. Pozisyon vermiyor ama pozisyon zenginliği de yakalayamıyor haliyle. E 2. topları da toplayamıyorlar geride kalabalık kaldıkları için. Pres zaten yapamıyorlar. Bu da Hollanda'nın işine geldi şimdiye kadar.
Zaten ilerde bir adam ile oynamanın da sıkıntıları var. Madem tek forvet oynayacak bari Henry'yi sol tarafa çeksin Malouda'nın yerine, ileriye Benzema'yı alsın. Ya da ön liberolardan birini çıkartı forveti ikilesin. Lakin bunlar hep umut tabii biz futbolseverler için. Domenech bunları anca 80. dakika da falan yapar bu kafa ile.
Herif kenarda oturmuş bekliyor işte Ribery veya Henry iki üç kişiyi geçecek de gol atacak, yani oyuncuları bireysel yetenekleri ile bir şey yapacak.
Halbuki şu Hollanda sorun yaşarsa, yaşayacağı tek yer olan defansından yaşar. Sen o defansı zorlayacak hiçbir şey yapmıyorsun. Şaka gibi...
aha robben girdi
bu van der vaart denen soysuz da büyük topçu ama abicim.
engelaarı çıkarttı sneijderi ön liberoya çekecek herhalde
Öyle yapacak. Gerideki pas trafiğini tekrar üst düzeyde tutmak istiyor, hem de çıkışlarda daha iyi paslar yapabilir hem oyun zekası hem tekniği ile Sneijder.
Öte yandan defansif açıdan bir zaaf yaratabilir tabii. Olsun biz saha da bol bol hücumcular görmek istiyoruz zaten :)
fransa simdi fena oynamiyor, sanki bir gol atacaklar gibi...portakallar o kadar iyi gorunmuyor bence. Hatta ribery iyi oynuyor, ve boyle devam ederse, fransa eni sonu atar
o ne be abicim adam merminin önüne attı kendini
Oy oy neler oluyor neler :)
Penaltı mı ben bir şey analamdım :) Çok yakın ama...
Henry inanilmaz bir pozisyon kacirdi ama hollandali oyuncunun elline degdi sanki.
Fikir değiştirdim penaltı sanki :)
verse kimse bir şey diyemezdi ama ben de vermezdim
hollanda şimdi takar bir kontradan bitirir işi
Öyle öyle. Bu hakem tam psikopat yalnız :)
Hasan Şaş ile karşı karşıya neler yaparlar birbirlerine görmek isterdim doğrusu eheuehu :)
M.Yasin Cakmak
13-06-08, 23:55
Su Hollanda'nion sari kafali kalecisi cok Sarrdi beni. Uzun boylu falan da oldugu icin biz yoneticiler tutar bunu. Tutup kolundan getirelim kisa zamanda. Genc sanirim, 25 sene kale problemi cekmeyiz. ;)
henry şu golü kaçırıyorsa geçmiş olsun diyeceksin artık
Çüşş Henry çüşş.
Barcelona'ya gittin ayarın bozulmuş :)
Fransa deli bastıyor ama sonları İtalya gibi de olabilir. O yüzden bir an önce gol atmalılar.
kuyt-van persie değişti
tam kontra kıvamına getiriyorlar işi
Yuh Henry yuh, bu da kaçar mı yahu :)
Fransa oyununu kabul ettiriyor gibi. Ön liberoları çiftleyebilir tekrar Hollanda, böyle giderse tabii. Gerçi yeni başaldı ikinci yarı ve böyle bir baskın bekliyorlardı herhalde.
Aha Kuyt çıktı Perise girdi :) Takımı hücuma mı itmeye çalışıyor yapatığı değişikliklerler acep?
M.Yasin Cakmak
13-06-08, 23:58
Abi vur yerden bitsin iste, 25 metrelik kalecinin uzerinden asirmaya kalkiyosun. Henry cok kotuledi Barca'da.
hollanda şu savunmaya heitingayı oturtmazsa bir maçta çok kötü canı yanacak yalnız.
bu savunmayla geri düşecekleri maçlarda fark yiyebilirler.
ben bu futbolu biliyorum be abicim :)
Valla herif kenardan işleye işleye attı golü. Van Basten attı diyorum golü :)
Fransa deli bastıyor ama sonları İtalya gibi de olabilir. O yüzden bir an önce gol atmalılar.
aynı italya maçı gibi oldu gerçekten.
kaçırdılar , kaçırdılar.
sonunda geldiler yazdılar.
ARSENALLİ Van Persie yazar, Barcelona'lı Henry kaçırır. Durum böyle :)
M.Yasin Cakmak
14-06-08, 00:02
Hoca'nin onemi iste...
Helal olsun.
Horoz kebabi :)
Fransa'da 1 ribery varsa Hollanda'da 5 tane var...Fransa böyle kaçırmaya devam ederse hollanda benzer pozisyonları çok bulur...
walla van piersie ve robben harika bir organizele gol atti....fransa cok kacirdi ve bence macin hakki suana kadar hollandanin
ah ah teknik direktör var teknik direktör var işte
adam ne savunmaya adam aldı ne forveti eksiltti 2 akıllı değişiklikle işi bitirdi
golden önce nistelrooyun taç çizgisinde yaptığı ince işçiliğe de şapka çıkartıyorum
M.Yasin Cakmak
14-06-08, 00:04
Off Ribery off...
Sagda Ribery Solda Arda...
Bayern'de goruruz artik belkide...
Bu arada olmayinca olmuyor.
Ruud da deli başlattı kontrayı yalnız. Arda nın yaptığı çalımı yaptı, Zidane de çok yapardı bunu :)
Zidane de çok yapardı bunu
:(
van der vaartı istiyorum
van der sarrı da istiyorum, hatta
van der meydeyi de istiyorum
bana ne abicimim van der istiyorum ben
süper bir gol oldu arkadaş.
sagnol nefis getirdi, nefis vurdu henry.
hadi beeeeee robben attı.
süper maç be
Bu arda De Jong'un yanına Sneijder'i değil Vaart'ı çekmiş. Gerçi manatalite ve şekil açısından aynı oyuncular olduğu için aynı etkiyi yapıyor tabii.
Ahan da Henry attı. Fransa tüm riskleri daha da alacak şimdi. Her iki kalede de güzel pozisyonlar göreceğiz tabii böylece.
Ahahahah Robben :)
Oh oh
ohaaaaaa
robben
pardon
van basten
oy oy oy oy oy.....inanılmaz maç oluyor.....robben coştu bi kere....:D
M.Yasin Cakmak
14-06-08, 00:14
Henry takti...azicik heyecan lutfen :)
M.Yasin Cakmak
14-06-08, 00:14
E ayip artik ama :)
insan henry'si olmayan henry'nin golünde ofsaytı çalmayan yan hakeme girsin robben'in bu golü.
robben ne yaptin oyle ya....sattim seni ve kuyti aldim...keske seni tutsaydim :)
hala Anelka'yı alıyor gerizekalı yaa...Harbiden beterin beteri varmış...Allah şöyle bir TD den tüm takımları korusun...
Ölüm grubu, keyif grubu oldu :)
En karlı biz olduk tabii televizyon başında :)
Bu arada şu turnuvayı renklendiren, herkeze futbol ziyafeti veren tek takım Hollanda...inanılmaz bir jenerasyon, inanılmaz bir kenar yönetim...
M.Yasin Cakmak
14-06-08, 00:19
Hollanda Portekiz Finali nasil olur acaba :)?
7-8 falan biter herhalde.
Henry'nin kafasına yay mı takmışlar yaa? Top kafasına çarptığı anda 10 metre yukarı sıçtıyor...:)
defanslarına bakıp işleri çok zor diyordum ama inanılmaz bir taktik anlayışı ve inanılmaz özveriyle oynuyor adamlar.
şunlarda 2 tane de üst düzey defans adamı olsa kimse duramaz karşılarında gerçekten.
M.Yasin Cakmak
14-06-08, 00:23
Olurda finalde karsilasirsak aman mavi formayla cikmiyalim sunlarin karsisina, 3'ten az atmiyorlar :).
Gio'yu ön liberoya çekti, Bouma'yı sol beke koydu. Devamlı icraatta Van Basten :)
Ruud'a bak be kardeşim, ne ciğer var adam da.
abi bu nasıl vuruşlardır bu ne zekadır
ohaa rudd ya.
golcü böyle olur işte ya.
o ne güzel bir kafa vuruşudur arkadaş.
M.Yasin Cakmak
14-06-08, 00:26
Off ne guzel gol olacakti o:) Ruud'a bak sen hakikaten.
Off ya 5 dk kaldı, bitiyor maç.
Hiç bitmese olmuyor dimi?
Şimdi Hollanda çakar ise 6 puanla liderliği garantiliyor. İtlaya ve Fransa birbirlerini yerken, Romenler bir galibiyet alırsa seyreyle gümbürtüyü :)
Gerçi Hollanda yedekler ile çıkacak misalen ama o yedekler Persie, Robben Huntelaar, Heiringa falan yani :)
Neyse bakacağız artık, iki maçta berabere biterse de Romanya çıkacak zaten.
Marikinas2
14-06-08, 00:34
Gol mü bu şimdi :) Mükemmel gerçekten..
M.Yasin Cakmak
14-06-08, 00:35
Ahhh sokarim bole ise lan ben
Mars'tami oynuyor bunlar, yer cekimi mi yok, nedir yani...
Sacma artik.
Sneijder atmasaydı hatırım kalırdı...mükemmel bir gol mükemmel bir maç mükemmel bir Hollanda...Söylecek söz yok bu takım için...
Önce İtalyayı sonra Fransayı sildi süpürdü adamlar...
vBulletin® v3.8.2, Copyright ©2000-2012, galatasaray.to