PDA

Tüm Versiyonu Göster : D Grubu / İsveç - İspanya - Rusya - Yunanistan

Giga
25-05-08, 17:42
YUNANİSTAN

Kaleciler : Konstantinos Chalkias (Aris Thessaloniki FC), Alexandros Tzorvas (OFI Crete FC)

Defans : Nikolaos Spyropoulos (Panathinaikos FC), Loukas Vintra (Panathinaikos FC), Traianos Dellas (AEK Athens FC), Ioannis Goumas (Panathinaikos FC), Christos Melissis (PAOK FC), Socratis Papastathopoulos (AEK Athens FC)

Orta Saha : Georgios Karagounis (Panathinaikos FC), Stylianos Giannakopoulos (Bolton Wanderers FC), Alexandros Tziolis (Panathinaikos FC), Konstantinos Katsouranis (SL Benfica), Sotiris Ninis (Panathinaikos FC), Grigorios Makos (Panionios GSS)

Forvet : Dimitrios Salpingidis (Panathinaikos FC), Nikolaos Lyberopoulos (AEK Athens FC), Lazaros Christodoulopoulos (PAOK FC)

İSVEÇ

Kaleciler : Andreas Isaksson (Manchester City FC), Rami Shaaban (Hammarby), Johan Wiland (IF Elfsborg)

Defans : Mikael Dorsin (CFR 1907 Cluj), Petter Hansson (Stade Rennais FC), Daniel Majstorovic (FC Basel 1893), Olof Mellberg (Aston Villa FC), Mikael Nilsson (Panathinaikos FC), Andreas Granqvist (Wigan Athletic FC), Fredrik Stoor (Rosenborg BK)

Orta Saha : Niclas Alexandersson (IFK Göteborg), Daniel Andersson (Malmö FF), Kim Källström (Olympique Lyonnais), Sebastian Larsson (Birmingham City FC), Fredrik Ljungberg (West Ham United FC), Tobias Linderoth (Galatasaray), Christian Wilhelmsson (RC Deportivo La Coruña), Anders Svensson (IF Elfsborg)

Forvet : Marcus Allbäck (FC København), Henrik Larsson (Helsingborgs IF), Johan Elmander (Toulouse FC), Zlatan Ibrahimović (FC Internazionale Milano), Markus Rosenberg (Werder Bremen)

İSPANYA

Kaleciler : İker Casillas (Real Madrid), Reina (Liverpool), Palop (Sevilla)

Defans : Juanito (Betis), Marchena (Valencia), Puyol (Barcelona), Albiol (Valenica), Arbeloa (Liverpool), Sergio Ramos (Real Madrid), Fernando Navarro (Mallorca), Capdevilla (Villarreal)

Orta Saha : Cesc Fabregas (Arsenal), Xavi (Barcelona), İniesta (Barcelona), Dela Red (Getafe), Xabi Alonso (Liverpool), Silva (Valencia), Senna (Villarreal), Cazorla (Villarreal)

Forvet : Güiza (Mallorca), Villa (Valencia), Torres (Liverpool), Sergio Garcia (Real Zaragoza)

RUSYA

Kaleciler : Igor Akinfeyev (CSKA Moskova), Vyacheslav Malafeyev (Zenit St Petersburg), Vladimir Gabulov (Amkar Perm)

Defans : Sergei Ignashevich (CSKA Moskova), Alexei Berezutsky (CSKA Moskova), Vasily Berezutsky (CSKA Moskova), Alexander Anyukov (Zenit St Petersburg), Denis Kolodin (Dynamo Moskova), Renat Yanbayev (Lokomotiv Moskova)

Orta Saha : Diniyar Bilyaletdinov (Lokomotiv Moskova), Yuri Zhirkov (CSKA Moskova), Igor Semshov (Dynamo Moskova), Dmitry Torbinsky (Lokomotiv Moskova), Vladimir Bystrov (Spartak Moskova), Konstantin Zyryanov (Zenit St Petersburg), Roman Shirokov (Zenit St Petersburg), Sergei Semak (Rubin Kazan), Alexander Pavlenko (Spartak Moskova), Oleg Ivanov (Krylya Sovietov Samara)

Forvet : Andrei Arshavin (Zenit St Petersburg), Pavel Pogrebnyak (Zenit St Petersburg), Roman Pavlyuchenko (Spartak Moskova), Dmitry Sychev (Lokomotiv Moskova), Roman Adamov (FK Moskova), Ivan Saenko (Nuremberg)

Zor bir grup gibi dursa da İsveç ve İspanya çıkar gruptan bence...

osmanhy
25-05-08, 19:42
Cok guzel bir grup aslinda. Fiksturu bilsem da iyi tahmin yapabilirm ama galiba son gunde ispanya-yunanistan maci var. Bundan dolayi, ispanyayi bu tarz olum macinda da avantajli goruyourm. Tahminim soyle:
1. Isvec
2. Ispanya
3. Rusya
4. Yunanistan

Aslan Suat
25-05-08, 22:42
Rusya 7
Ispanya 7
Yunanistan 3
Isvec 0

scapula
29-05-08, 10:43
Rusya 7
İspanya 5
İsveç 2
Yunanistan 1

ÖNDER RB
29-05-08, 12:56
ispanya-isveç favorilerim ama diğer ikisi de çıkarsa hiç şaşırmayacağım bir grup.

%70 ispanya
%55 isveç
%45 rusya
%30 yunanistan

scapula
10-06-08, 19:34
İki tane tutmayacak skor tahmini yapıp maça kaçayım, hiç olmazsa başlık ikinci sayfadan çıksın.

İspanya 4-1 Rusya
Yunanistan 0-0 İsveç

İki satır yukarıdaki tahmini puan durumuyla da kendi kendimi veto ediyorum gerçi...

Lioney
10-06-08, 19:50
İspanya'nın o kadro ile nasıl oynayacağını çok merak etmekteyim. Fabregas yedek bu arada. Özellikle kanatlarda kimi oynatacak? Albiol yerine Marchena'yı tercih etmiş defansda.

Bu arada Zaragoza'dan kadroya çağrılan Segio Garcia bu sene Galatasaray'a en çok istediğim adam :) Bilenler veya izleyenler vardır zaten yıllar içinde. Şimdi gelse direkt bu yaşına rağmen Ribery etkisi yapar. Bu sene takımda iki iyi forvet olduğu için hep sağ açık oynadı. Aslında forvet ve forvet arkası oyuncusudur. Pek savunması olduğunu söyleyemeyeceğim ama hayatımda gördüğüm en yetenekli hücum oyuncularındandır. İki ön libero ile oynayacak bir Galatasaray'da çok rahat sağ tarafı uçurur. İkinci forvette çok rahat oynar. Şu turnuvada hiç oynamasa da, bizim yönetim gidp alsa hazır Zaragoza düşmüşken, ligi erkenden kapasak :) Tabii nerde bizim yönetim, nerde Segio Garcia.

cozker
10-06-08, 19:59
Futbolu bir yana, turnuvanın en güzel milli marşına sahip Ruslar :).

Fanatik bir İspanya taraftarı olarak bir turnuvaya daha umut dolu başlıyoruz ama yaşanacak hüsranlara da geçmiş turnuvalardan dolayı bünye dayanıklı..
Kağıt üzerinde İspanya maçın favorisi.. Bu maç için bir sürpriz olacagını sanmıyorum..

Lioney
10-06-08, 20:02
Hehe takımın gelmiş hemen düşmüşsün başlığa :) En güzel milli marş Romenlerin bana göre :)

Tribünler her iki takım açısından da rengarenk ve hoş gözüküyor ayrıca. Umarım maç da zevkli olur.

Sheva
10-06-08, 20:22
milli marş ve atmosfer sarstı ortalığı gerçekten..

bu torres çok akıllı oyuncu çok, akılla yeteneği bu kadar güzel birleştiren oyuncu azdır, hele forvet..

Lioney
10-06-08, 20:25
------------Casillas
Ramos-Puyol-Marchena-Capdevilla
------------Senna
İniesta--------Xavi-------Silva
------Torres---------Villa

-------------Akinfeev
Anyukov-Shirakov-Kolodin-Zhirkov
---------------Semak
Sychev-Zyryanov-Semshow-Bilyaletdinov
-----------Pavlyuchenko

Salak bir kadro sürmesine rağmen, El Nino ile 1-0 önde İspanya ama böyle İniesta sağ açık iken ne kadar ilerlerler turnuvada soru işareti. Böyle salak kadrolar hep bu Aragones salağının aklından çıkar zaten :)

Ahanda 1-1 oluyordu, direkten döndü :) İspanya böyle kesin gol yer bizim puanlar da yalan olur :)

Maç gayet güzel oluyor yalnız, onu da belirtmeden geçmemek lazım :)

Sovereign
10-06-08, 20:25
En güzel milli marş İtalyanlara ait abicim..

Kıyas kabul etmez..

:)

Lioney
10-06-08, 20:31
Valla orasını bilemem de, en güzel 'idmanı basan taraftarlar' İtalya'da orası kesin eheueh :)

cozker
10-06-08, 20:36
Valla orasını bilemem de, en güzel 'idmanı basan taraftarlar' İtalya'da orası kesin eheueh :)

Hala futbolcuları kendilerine gelememişler.. Baskının etkisi olsa gerek :).

Bu arada İspanya rahatlıkla pozisyona girebiliyor. Bunda orta saha ve hücum elemanlarının etkisi kadar Rus savunmasınında payı var gibi.. Ama yine de seyir zevki yüksek bir karşılaşma oluyor..

Lioney
10-06-08, 20:45
Of of ne pas attı yahu :)

cozker
10-06-08, 20:46
İniesta'dan 'Guardiolavari' bir arapası ve D.Villa'dan güzel bir tek vuruşla 2-0 oldu skor.. Gerçekten gol pası harikaydı..

Lioney
10-06-08, 20:49
Maç dönmez artık. Zaten Can'ın dediği gibi çok rahat pozisyon buluyorlar Rusya'nın ziyan defansı içinde. Aslında çok pozisyon da veriyordu İspanya ama Allah'tan Arshavin ve Pogrebnyak yok. Gerçi ben hala gol yiyeceğinden tırsıyorum İspanya'nın ama maçı artık burdan vermezler.

Çok pozisyonlu, iki takımın da açık oynadığı güzel bir maç oldu ilk yarı itibari ile. Kalitesi yüksek olan taraf bu farkının konuşturarak 2 gol buldu, diğer tarafta direklere takıldı :)

M.Yasin Cakmak
10-06-08, 20:53
Pas acaipti hakikaten. Torres yerine Villa'yi alsaymisim keske.

frodo555
10-06-08, 20:57
Rusya gibi oyna, Polonya gibi oyna Avusturya gibi oyna; yenil gel ciğerimi ye :D

frodo555
10-06-08, 20:57
Pas acaipti hakikaten. Torres yerine Villa'yi alsaymisim keske.

+1

ÖNDER RB
10-06-08, 21:04
seyrediyorum seyrediyorum bunlar futbol oynuyorsa bizimkilerin oynadığı oyunun adı nedir çözemiyorum.

uzak ara turnuvanın en kötü takımıyız diyeceğim millet futbol takımı olduğumuzu düşünür diye diyemiyorum

zidane38
10-06-08, 21:10
Torres yerine Villa'yi alsaymisim keske.
İşte işi bileceksin işe gitmeyeceksin :D

Koçum Villa. Keşke Toni yerine seni kaptan yapsaydım :)
Asist de İniesta'dan mı ne? Yuhh onu da kadroya almışım.
(bu ikisi de olmasa rezilleri oynuyordum :) )

osmanhy
10-06-08, 21:15
sagolsun, villayi kaptan yaptim ve nihayet puanim duzeldi :) Bu arada macin ilk yarisi cok guzeldi ve baya heyecan dolu oldu. Sadece uzuldugum nokta acaik farkla turnuvanin en kotu takimiyiz

Lioney
10-06-08, 21:18
Villa maçın adamı da olur oradan da +3 puan alırsınız hele kaptansa 6 puan olarak yansır bu :)

Yalnız bu Aragones ziyan bir herif. Anadolu takımı gibi kapadı takımı yahu :) Bırak oynasın takım kardeşim :)

Neyse, riski arttırmış Ruslar yorulunca, kontraların ve gollerin sayısı artabilir :)

LibertA
10-06-08, 21:20
Ulusal marş konusunda tabi ki Ruslar'ın yeri ayrı. ;)

1986'nın efsanevi kadrosu. Litovchenko, Evtushenko, Blokhin... O zamanlar yaşımız ufaktı, minicik çocuklardık ama, hikayelerini senelerce dinlemiştik. Kaleci Dasiev, Mikhailichenkov. Çocukluğumuzun takımı bu be. Sovyetler'den Rusya'ya... Özlüyor insan. :)

Benim bu gruptan iki favorim var. Biri İspanya ve iyi gidiyor. Diğeri de Rusya tabi ki.

ÖNDER RB'nin söylediklerine de katılmamak elde değil. Futbola bak, gollere bak, Bi de bizimkilere... :( (bakmasakta olur)

David Villa'nın 2 golü de harikaydı. Skor değişir belki de, sonuç değişmez gibi geliyor bana da.

Lioney
10-06-08, 21:21
Hah güzel değişiklik oldu. Şimdi bir tarafta Silva, bir tarafta Cazorla. İlerde Villa ve arkasından Xavi ile Fabregas. Sevdim :) Gerçi Xavi çıksa da olurdu. İniesta ortaya geçerdi. Farketmez gerçi ama Ali için daha iyi olurdu diye şeyettim :)

osmanhy
10-06-08, 21:25
bu silvanin kumasida iyimis ya...yakinda barca/madride transfer olur

Lioney
10-06-08, 21:27
Akinfeev'de ziyan defansın açıklarını kapamak için yırtıyor kendisini mecburen. 10 numara kaleci tabii en tuzlusundan :)

Lioney
10-06-08, 21:31
Çoştu çocuk çoştu :)

zidane38
10-06-08, 21:31
Gerçi Xavi çıksa da olurdu. İniesta ortaya geçerdi. Farketmez gerçi ama Ali için daha iyi olurdu diye şeyettim
abi alacağımızı aldık, artık çok önemli değil :)

Ahaha derken DAvid VİLLAAAAAAAAAAAAA

osmanhy
10-06-08, 21:39
bir hollanda-ispanya finali nasil olur acaba :)

Lioney
10-06-08, 21:43
Ulan iki dakika gol yemeyin eşşek herifler :)

zidane38
10-06-08, 21:45
Ramoscular, Puyolcular patladı :)

Bu arada dikkat ettiniz mi bilmiyorum ama bu 7.maç ve ilk bir maçta iki takım da gol atmıştı.
Ya kazananlar gol yemeden bitirdi ya da 0-0 bitti.

Lioney
10-06-08, 21:47
Neyse herif o golü haketmişti :) Zaten 3 kişilik takımlar Akinfeev, Zhirkov ve Pavlyuchenko :)

Lioney
10-06-08, 21:48
Hayır ne oldu yani 4-1 oldu da. 3-0 neyinize yetmedi. Hayret bir şey :)

osmanhy
10-06-08, 21:48
fabregas atti..4 oldu...aaa keske villa atsaydi :)

zidane38
10-06-08, 21:49
İspanya 4-1 Rusya
Yunanistan 0-0 İsveç
aferin be :)

villa ne pas attı, xavi ne güzel vurdu, fabregas nasıl güzel boş kaleye kafayı vurdu.
fabregasscılar da yırttı ehehe

M.Yasin Cakmak
10-06-08, 21:50
Akinfeev gene iyi cikardi ama naapsin adam artik.

Bu arada Rusya laubalilikten 3-2 yapamadi donen top gol oldu.

zidane38
10-06-08, 21:53
Hadi bakalım güzel bir maç daha bitti.

Şimdi Lindi'nin maçını bekleyelim. Sıkıcı bir maç olmaya aday ama hemen karamsar olmayalım.
Linderoth oynarsa daha heyacanlı olur bizim açımızdan.

osmanhy
10-06-08, 21:55
son iki mac harikadi...umarim diger takimlarada yansir...vamos ispanya

Sheva
10-06-08, 21:56
son gol kabak gibi ofsayttı bu arada, ayıp etti hakem..

scapula
10-06-08, 22:23
Linderoth yedek maalesef.

Ömrümüzden yemeye aday bir 90 dakika.

Sheva
10-06-08, 22:26
iyi olacaktı linderoth oynasa, adam 1 senedir bizde daha doğrudüzgün fikir edinemedim, fırsat bu fırsat diyordum ama olmadı..

zidane38
10-06-08, 22:40
Şimdi İspanya'nın ilk 2 golünü izledim de , İniesta insan pası atmamış gerçekten.
Çok seviyorum ben çocuğu.
Zidane'lı Real formama İniesta'lı Barca forması ekleyebilirim :)

zidane38
10-06-08, 22:48
Kallström niye yok ya?

Sheva
10-06-08, 22:49
isveçliler forma işini abartmış :)

Lioney
10-06-08, 22:57
iyi olacaktı linderoth oynasa, adam 1 senedir bizde daha doğrudüzgün fikir edinemedim, fırsat bu fırsat diyordum ama olmadı..

Ne bakımdan fikir edinemedin?

zidane38
10-06-08, 23:02
Oha ya 5 savunma oyuncusu ile çıkmış resmen Yunanistan.
5-3-2 gibi oynuyorlar.

İsveç'te Birmingham'da oynayan bir oyuncu olacaktı.
Sebastian Larson du dimi o oyuncu?
Ben kendisini pek tutuyordum, o da oynasaydı keşke.
Bir de Kalström bir de Linderoth (oha bizden iyi orta sahaları var yedek klubesinde : ) )

M.Yasin Cakmak
10-06-08, 23:02
Abi Klastrom nerede hakikaten?

Yedek mi?

osmanhy
10-06-08, 23:05
kotu mac oluyor ya...off herhalde son iki macta simardik

Sheva
10-06-08, 23:08
Alıntı:
Sheva demiş ki: Mesajı Görüntüle
Ne bakımdan fikir edinemedin?

bizde 90 dk oynadığı sayılı maçta pek bir halt yemediği, örneğin Mehmet Topal kadar katkı yapmadığı için, bu sene de ancak bu kadar mı oynar yoksa farklı bir numarası var mıdır onu görecektim..

http://www.toffeeweb.com/players/past/Linderoth.asp

Serkan1905
10-06-08, 23:12
Yalniz Yunanlarinkisi cok pis bir taktik. Bu Isvec en gec ikinci yariya yilmis olur.

Lioney
10-06-08, 23:15
bizde 90 dk oynadığı sayılı maçta pek bir halt yemediği, örneğin Mehmet Topal kadar katkı yapmadığı için, bu sene de ancak bu kadar mı oynar yoksa farklı bir numarası var mıdır onu görecektim..
Peki.

---------------İsaksson
Alexandersson-Mellberg-Hansson-Nilsson
---------------Svensson
Wilhelmsson----Andersson-----Ljungberg
------Larsson---------İbrahimovic

---------------Nikopolidis
----------Kyrgiakos-Dellas-Antzas
Seitaridis--Basinas-Katsouranis-Torosidis
-----Charisteas-----------Karagounis
------------------Gekas

Hakikatten defans yapmanın boku nasıl çıkartılır ona uğraşıyorlar resmen :) 7 tane adam da geriye konur mu yahu :)

Beklediğimden güzel maç oluyor ama beklediğimden. Ama Kallström ve Linderoth'u farklı sebeplerden de olsa sahada görmek istiyoruz tabii hep beraber :)

frodo555
10-06-08, 23:20
ben bu futbolu biraz biliyorsam, isveç böyle bütün maç dünyaları kaçırır; sonunda da kendi kalesine filan bir gol atar Hellas kazanır...

M.Yasin Cakmak
10-06-08, 23:25
Tiksiniyorum su Yunanistan gibi top oynayan takimlardan.

Isvec son haraketi yapamiyor.

Lioney
10-06-08, 23:25
Al gülüm ver gülüm :) Tribünlerden yuhlamalar :) Tam rezalet :)

Ha Yunanistan'ın umrunda mıdır? Hiç sanmıyorum :)

Lioney
10-06-08, 23:26
Puahahahha bu ne be :)

M.Yasin Cakmak
10-06-08, 23:27
Rezalet...
Su Lucesculu Strum Graz macinin son anlari aklima geldi.

Ama yuhlaniyorlar.

Serkan1905
10-06-08, 23:28
Igrencsin Yunanistan. Hollanda top oynuyordu bari. Bunlarin atak yapacagi yok. Defansta üc kisi topu birbirilerine atiyorlar.

osmanhy
yunanlilar kadar balli takim gormedim...maltalari bile son dakikalarda anca yenebildiler

zidane38
Resmen uyudum.
Kalk da yerine yat sesi ile irkildim.

Aslan Suat
10-06-08, 23:29
üüüüüüüüüüüüf bee! Bu ne ya. Adami katil eder bu futbol.

M.Yasin Cakmak
10-06-08, 23:29
Oha...hayvana bak. Hadim ediyordu adami.

zidane38
10-06-08, 23:30
Al işte şu kornerde de golü atarlar , maçı da 1-0 bitirirler.

Aslan Suat
10-06-08, 23:31
Esim bile terketti odayi, ne igrenc mac diye.

osmanhy
10-06-08, 23:32
bu isakksonda kotu bir kalecimis

M.Yasin Cakmak
10-06-08, 23:34
Bir devre sonunda "Yunanistan senden tiksiniyorum!"

Izlemem ben 2. yariyi.

Lioney
10-06-08, 23:36
İbo'nun kafa gol olacaktı, çok güzel olacaktı o vakit. Şimdi böyle ise son dakikaları düşünemiyorum gol gelmez ise :)

zidane38
Izlemem ben 2. yariyi.
Kutu açmaca yarışmasını izlerim :)

osmanhy
biz nasil bunlara ve isvirceye 4 gol attik aklim almiyor. Hani normalde bizim takim pozisyon bile bulamiyor ama dunyanin en iyi savunmalarini dagittik, cok ilginc gercekten.

scapula
10-06-08, 23:50
http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=kus+kafesi

Lioney
10-06-08, 23:53
Ah be abicim atacaksın o golü, üzmeyeceksin bizi akşam akşam. Offf offf

frodo555
10-06-08, 23:57
Lan alsana allbackı artık gidiyo puanlar, zaten transfer hıyarlığına kaybettik 8 puanı...:D

frodo555
11-06-08, 00:06
Yunanistan isveçi iyice tava getirdi, arka taraf kabak çiçeği gibi; çakarlar 5-10 dk. sonra..

frodo555
11-06-08, 00:07
biz nasil bunlara ve isvirceye 4 gol attik aklim almiyor. Hani normalde bizim takim pozisyon bile bulamiyor ama dunyanin en iyi savunmalarini dagittik, cok ilginc gercekten.

Abi goleri hatırlasana, Nikoforidiste Yaşar ruhu vardı o gece. :):)

Lioney
11-06-08, 00:09
Formumuzun gedikli futbolcularından Wilhelmsson'da bugün çok çekiyor katı defanstan. Şut mut vursalar bari, Nikopolidis yumurtlar belki.

Ne bileyim Kallström'üm al oyuna, çıkar ön liberonu. Herifler gömülmüş zaten ne yapacan ön liberoyu

gggggggoooooooooooooooolllllllllllllllllllllllllll llllllllllllll :)

Oh be İbooooooooooooooooooooo

osmanhy
11-06-08, 00:09
Goooooooooooooooooooooooooool

frodo555
11-06-08, 00:10
Oyoyoyoyoyyyy! Zlataaaann!

Ulan ezikler de ciddi ciddi alacaklarına inandılar ya bu herifi :):):)

osmanhy
super bir goooooooooooooooooooooool yuru be ibrahimovic

zidane38
Ohhh be.

Nasıl sevindim bu gole anlatamam.
İbrahimoviç'den hiç hazetmem, çok antipatik bulurum kendisine ama bu golüne çok sevindim valla.

tyisik
kapaaakkkkkkkkkk nasil takti ibo pis yunanlilara

osmanhy
11-06-08, 00:11
yunanlilar o bir golle turnuva disi kalir artik...hahahhahahaha

osvaldo
11-06-08, 00:11
GOOOOOOOOL

Yunana girsin...

Bu arada "İsaksson Orkun'dan kötü, refleksleri zayıf, uçamıyor" falan diye zırvalayanlar vardı. Şu maçı bir izlesinler. Golden önceki pozisyonda direk dibine giden geri pasını nasıl çıkardığını görsünler. Aykut ile Orkun'u üst üste koysan o topu çıkaramazdı.

Lioney
11-06-08, 00:14
Yalnız bir forum bir gole ancak bu kadar sevinebilir yani euheuehu :)

Alıntı yapmaya üşendim mesajlardan ama :)

Gooooooooooooolllllllllllllllllllllllllllllllll :) ahahahhaha

osmanhy
11-06-08, 00:14
Gooooooooooooooooooooooooooool

frodo555
11-06-08, 00:15
Ulan resmen pis burun vurdu herif gooooaaaaaaaaaaaLLL!!!!!

zidane38
Ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

Ne güzel gol oldu be.
Oh be oh be.

osmanhy
2-0 oldu...hanson atti ve cok siradan bir gol yedi yunanlilar...hadi 3 olsun

tyisik
cok guzell oldu

osvaldo
GOOOOAAAAAAL 2 old 2. Giren çıkan Yunan'a...

Lioney
11-06-08, 00:17
Yunan stoperlerin kendi aralarında paslaşmalarını bekliyoruz şimdi hep birlikte :)

Hadi göreyim sizi stoper arkadaşlar :)

osmanhy
11-06-08, 00:18
wilhelmson kotu dustu ya...umarim ciddi birseyi yoktur cunku macin en iyisiydi

zidane38
11-06-08, 00:19
Yunan stoperlerin kendi aralarında paslaşmalarını bekliyoruz şimdi hep birlikte

Hadi göreyim sizi stoper arkadaşlar
Hah aynen bunu yazmak için girmiştim.

Hadi bakalım deluganlular top çevirsenize aranızda ?????

frodo555
11-06-08, 00:22
Liverpool taraftar kodlarıyla:

-Buy Isaksson
-Buy Ljungberg
-Keep Tobias..

osvaldo
11-06-08, 00:24
Bu turnuvada iyi oynarsa (ki şu ana kadar oldukç iyi oynadı) Isaksson'u alabilme ihtimalimiz sıfırdır.

Lioney
11-06-08, 00:24
Yalnız nihayet bizden kötü bir takım çıktı turnuva da :)

Artık ağlanacak halimize gülelim, ne yapalım :)

Şu İsviçre'ye bir çaksak çok güzel olacak çok. Ama nasıl çakacağız hiçbir fikrim yok...

frodo555
11-06-08, 00:25
Larsson o freekickte yapmak istediğini yapabilseydi onu da ekleyecektim yaşına başına bakmadan..

Ali
11-06-08, 00:30
Larsson o freekickte yapmak istediğini yapabilseydi onu da ekleyecektim yaşına başına bakmadan..

adamlar 36 yasinda Larssonu götüriyorlar,biz ise Hakan Sükürü Fatih Terimin kompleksleri yüzünden evde birakiyoz..onu gectim "gercek" forvetimiz bile yok...

avrupanin en kötü futbol oynayan takimlarindan olan Yunanlarda bile gercek Forvet var :-)

osmanhy
11-06-08, 00:36
evet bende ayni seyi dusundum...larson bugun gol atmadi, fazla pozisyona girmedi ama takimini illeriye itti ve 90 dakika kostu....Terim bizi maf etti ya cunku Hakan bize cok katki saglardi....
ayrica turnuvanin en kotu takimi degiliz artik, bu lafada katiliyorum :)

osvaldo
11-06-08, 00:43
Turnuvanın en kötü 2 takımı aynı grupan çıkarak buraya geldiler. Hakikaten şu Yunanistan'ın bile gerisinde kaldık grupta. Başarısızlığımız daha gruplardayken ortaya çıkmıştı.

Bogazicili
11-06-08, 00:43
Yunanistan hakikaten çok sıkıcı oynadı ama en azından bir sistemleri var, bunun dışında da net 2-3 pozisyon buldular bizim kaleyi bulan tek şutumuz olduğunu ve orta sahayı bile zor geçtiğimizi unutmayalım.

Namelessonegs
11-06-08, 01:05
İsvec cok guzel top oynamasada,istedigini aldı..Kapalı kutuyu actılar..pek guzel oldu ezik yunanlılara..igrenc futbollarıyla artık mumkunse, yenilsinler...Bunun yanı sıra, Yunanistan'da diger maclarına jest olarak kırmızı beyaz formayla cıksın..pek bir aynı olmusuz..Türk(!) turkuazı rengimizle..

M.Yasin Cakmak
11-06-08, 01:22
Ulan izlemedik olana bak :)

Saunders
11-06-08, 01:33
Pardon ama benım izlediğim yunan takımı bızden daha ustun bır takım...Turnuvanın ilk maçları sonunda en kotu takımı kesınlıkle bızdık...

Umarım yarın her şey değişir :)

cesur_korkmaz
11-06-08, 01:49
Yunanistan-Isvec macinin cok zevkli olmasini beklemiyordum ama Yunanistan'in Isvec gibi bir takima bu kadar defansif oynamasini hayretle izledim gercekten.

Tamam bu kupayi nasil aldiginizi biliyoruz eyvallah ama "son Avrupa sampiyonu" olarak gelmissin ayiptir, gunahtir. Insan utanir o uc stoperin kendi aralarindaki paslasmalarini yapmaya. Golleri yiyince Otto oyuncu degistirmeye baslayinca ve Yunanlilar atak yapmaya debelendikce bir tarafimla guldum... :) Izlemesi cok keyifliydi. Ikinci gol icin Otto'nun kafasina Allah'in sopasiyla durtmesi denilebilir.

Bu arada bizim Euro 2000'deki unutulmaz mactan midir bilmiyorum. Isvec diyince akillara hep inanilmaz sikici bir takim geliyor Turkiye'de. Pozitif oynamaya calisan, oyunu cirkinlestirmeyen, ileri oynamaya calisan, kendi isine bakan, disiplinli ama sempatik bir takim Isvec. Tamam cok renkli bir takim oldugunu iddia etmiyorum ama bir Norvec duzeyinde de degil bu takim. Hele Yunanistanla karsilastirinca zemzemle yikanmis, romantik bir Afrika takimi kadar atak bile denilebilir.

Ancak Wilhemsson turnuvayi kapatti sanirim. Hucum gucu epey azalacaktir Isvecin bu durumda.

Ali
11-06-08, 18:23
yunanlar su sampionayi 0 puan ve 0 gole kapatsin ! bu kadar igrenc top oynayan takim yokdur baska,adamlarin elindeki malzeme bu,daha iyisi yok,kimse bizimle kiyaslamasin...bizde var malzeme,malzemeyi kullanabilen hoca yok o kadar! 0 puan 0 gol derken biz yapmayalim sakin :(

tripotter
11-06-08, 19:11
Yine de Yunanları çok hafife almamak gerekir...Özellikle eleme maçlarında bizimle yaptıkları 2. maçtaki Yunanistan'a bayılmıştım ben...Kalelerinde tek bir pozisyon vermeyim bizim kalede tonlarca pozisyon üretmişlerdi...

Aslında ellerinde hücum yapabilecek bir potansiyel de var ama akıllarınca kendilerini şöhrete ve başarıya kavuşturan oyunu oynayıp bir ekol yaratmaya çalışıyorlar...

Ali
11-06-08, 19:34
Rehhageli bize ver Terimi onlara ver

biz Gruplardan cikariz hatta final oynariz,Onlar Terimle anca averaj takimi olurlar....

onlar hocaya cok sey borclu,adam resmen futbol oynatmasini ögreti yunanlara,rehhagel gelmeden önce yunanlar neydi?ortalikda yoklardi...

bizim ikinci macta fene degilerdi,ama yinede Terim sayesinde kazandilar...

iyi hatirliyorum,Yunanlarin bir maci sonrasi,Alman Televziyonu Rehagele Yunanli Futbolcularla ilgili ve Yaslarindan dolayi bir kac soru sormusdu,Rehagel de buna benzer birsey demisdi "bu ülkede bundan daha iyisi yok,elimdeki adamlara göre oynatiyorum,maximum kalite bu " gibi birseyler demisdi,hata baya bir dalga gecme konusu olmusdu ileride

scapula
14-06-08, 20:00
Ben başlığı yukarı çıkarayım da değerli forum üyelerimizin elleri boşuna yorulmasın :)

Hadi Ramos, hadi Torres diyorum..

Lioney
14-06-08, 20:11
-----------İsaksson
Stoor-Mellberg-Hansson-Nilsson
-----------Svensson
Elmander--Andersson--Ljungberg
-----Larsson--İbrahimovic

------------Casillas
Ramos-Puyol-Marchena-Capdevilla
-------------Senna
İniesta-------Xavi--------Silva
------Torres---------Villa

İspanya ilk maçtaki kadrosunu aynen korurken, İsveç Wilhelmsson'un sakatlığından sonra sağ tarafı önlü arkalı değiştirmiş. O tarafta öne Elmander'i koymuş.

İki takımın da risk aldığı söylenmez şu ana kadar, normal de tabii. İspanya yetenekli oyuncuları ile daha baskın gözüküyor tabii.

Torres çok iyi başladı yalnız maça. Şık çalımları ile zevk verdi şu ana kadar :)

Lioney
14-06-08, 20:15
Gözümle gördüğüm en güzel korner organizasyonlarından birini gerçekleştirren İspanya, maça iyi başladığını belirttiğim Torres ile öne geçti.

Maç daha da güzelleşecek şimdi :)

Lioney
14-06-08, 20:25
İspanya'da Puyol sakatlandı sanıyorum, yerini Albiol'a bırakıyor. Valencia tandemi izleyeceğiz bu dakikadan sonra :)

Lioney
14-06-08, 20:35
İbo çaktı ve durum 1-1 oldu :)

cozker
14-06-08, 20:48
Hakem devrenin sonlarını tam bir İspanyol düşmanı gibi yönetti.. Net bir penaltıyı vermedigi gibi son saniyelerde bir orta hazırlıgı sırasında düdügünü çalıp devreyi bitirdi.. Genelde hakemler böyle anlarda ortanın yapılmasını bekler öyle bitirirlerdi maçı..

tripotter
14-06-08, 20:49
Vermedi hakem ispanyanın %100 penaltısını...Verseydi ispanya devreye önde girebilirdi...

Onun dışında fena maç olmuyor...İki takımda başa baş şuana kadar ki mücadeleyle...Ancak Larsson'un 2. yarının tamamını kaldırabileceğinden emin değilim...

scapula
14-06-08, 20:52
Penaltıyı Torres kulanacak idiyse çok sinirlendim hakeme.. :)

Çok fazla zorlanmadan alır diyorum İspanyollar.

osmanhy
14-06-08, 20:53
guzel bir mac oluyor, isvec ilk basta fazla kapandi ama ilk golden sonra mac acildi. Guzel bir ikinci yari bizi bekliyor. Bide ciddiden yuzde yuz bir penalti verilmedi.

Lioney
14-06-08, 20:57
Yalnız diskoların çocuğu Ramos'un da gol de hatası var :)

Her ne kadar yetiştiyse de, hücuma çıktıktan sonra geri dönmekte ağırdan aldığı için tam pozisyon alamadı. Gerçi önünde İniesta gibi geriye çok az gelen ve kanat savunmasından zerre nasibini almamış biri ile de oynamasından dolayı hayli zorlanıyor da.

Torres hayli iyi bir yarı çıkardı. Maç önü tartışmalar biraz gaza getirmiş sanki :)

tripotter
14-06-08, 20:59
Fantezide dün Torres-Villa değişikliği yapmıştım...Bugün de Villa durdu Torres attı...Şanssızlığa bak yaa...

tripotter
14-06-08, 21:02
İbrahimovic yok 2. yarı...İsveç nasıl gol atacak merak konusu...

Lioney
14-06-08, 21:06
İbo çıktı sanıyorum sakat sakat çıkmıştı maça. Rosenberg girdi yerine.

Bu arada tribünler harika gözüküyor yahu :) İsveçliler tamamen sarı ağırlıklı, İspanyollar tamamen kırmızı ağırlıklı giyinmiş, şahane şahane :)

Lioney
14-06-08, 21:17
Aragones çıldırdı :) 3 oyuncu değişiklik hakkını da 58. dakika itibari ile kullanmış oldu.

Xavi yerine Fabregas, İniesta yerine Cazorla girdi.

Lioney
14-06-08, 21:20
İspanya akıl almaz bir gol kaçırdı. İsakson bile gol olacak diye yerden kalkmadı yani o kadar diyeyim :)

Şaka şaka, sakatlandı galiba :)

Lioney
14-06-08, 21:23
İkinci yarı İsveç tamamen kapandı bu dakikaya kadar. İspanyollar'ın topla oynama yüzdesi % 62'ye kadar çıktı zaten. Tam tek kale maç oluyor. Gerçi biraz önceki pozisyon hariç bu baskının İspanyollar'a pozisyon zenginliği getirdiği söylenemez şimdiye kadar.

Bogazicili
14-06-08, 21:25
İspanya attı atacak, bu arada Isaakson da iyi kaleciymiş.

zidane38
14-06-08, 21:29
İsveçliler tamamen sarı ağırlıklı, İspanyollar tamamen kırmızı ağırlıklı giyinmiş, şahane şahane
bunu yazacaktım da, dünyanın en berbat işi perde takma olayına yönlendirildim maalesef :)
tribünler çok güzel duruyor gerçekten, çok hoşuma gitti benim de.

Lioney
14-06-08, 21:32
bunu yazacaktım da, dünyanın en berbat işi perde takma olayına yönlendirildim maalesef :)
tribünler çok güzel duruyor gerçekten, çok hoşuma gitti benim de.

Hehe daha üç gün önce evin bütün perdelerini, çıkartıp, yıkayıp geri taktım ki kiç sorma, gayet iyi anlıyorum seni :)

Sırf bu yüzden sigarayı bırakasım var :)

Ben de evde ''sen sarıyla kırmızı'' diye bir türkü tutturdum izliyorum maçı :)

Lioney
14-06-08, 21:36
Şu İsveç'i çok severim lakin saçma sapan bir oyun oynuyorlar ikinci yarı. Şimdi gidecek 90. dakikada zaman geçirmek için Linderoth'u oyuna alacak, bizim fantazinin de içine edecek :)

Hazır yedek Olic gol atmış, zaten sürünüyoruz :)

Lioney
14-06-08, 21:41
Hakemin de bugün İspanyollar'a bir kıllığı var hafiften :) Gerçi İspanyollar hakemden çekmeye alışık bir millet ama :)

Bogazicili
14-06-08, 21:47
İsveç'te de Mellberg mükemmel oynadı.

Bogazicili
14-06-08, 21:49
Vay be Villa resmen gol çıkardı şu pozisyondan.

cozker
Gooooooolllll... 90+2 D.Villa..

Böylece İspanya çeyrek finalde.

Lioney
Netekim Villa, İspanya'nın hakettiği golü attı. Çok da klas attı :)

Bogazicili
14-06-08, 21:50
Kallström'ün belini kırmış resmen :)

zidane38
14-06-08, 21:51
Adam golcü ya.
Böyle net vuruşları olan golcülere bayılıyorum.

Lioney
14-06-08, 21:51
:) Felaket felaket.

Bu arada hem Villacılar, hem Torresciler sevinmiş oldu :)

tripotter
14-06-08, 21:54
Futbolun adaleti yok işte...:)

Sen maçı bitirdim derken saniyede gol yiyosun...

Yine de ikisi beraber çıkar diye düşünüyorum...

osmanhy
14-06-08, 21:56
villa atti be...iyi oldu bence cunku isvec cok pasif oynadi ve ona ragmen puani cikariyordu. Bu oyun tarzila oynayan butun takimlar ellensin. Bu arada villanin maci kurtarmasi iyi oldu fantasy takim icin :) herhalde +3 villaya gelir simdi

cozker
14-06-08, 22:11
Bu arada henüz 2. maçlar sonunda tüm gruplarda lider takımlar kesinleşti.. Portekiz, Hırvatistan, Hollanda ve İspanya.. Bu turnuva adına ilginc bir dipnot..

Lioney
14-06-08, 23:01
---------------Nikopolidis
Seitaridis--Kyrgiakos---Dellas---Torosidis
---------------Katsouranis
Charisteas-Patsatzoglou-Basinas-Amanatidis
---------------Liberopoulos

-------------Akinfeev
Anyukov-İgnashevich-Kolodin-Zhirkov
---------------Semak
Torbinski-Zyryanov-Semshow-Bilyaletdinov
-----------Pavlyuchenko

Yunanistan bir kaç değşiklik yapmış ama ne kadar bizi tatmin eder bilmiyorum. Nihayetinde ön libero Katsouranis önünde oynayan Patsatzoglou ve Basinas'ta defansif özellikli oyuncular. Bari birinin yerine Karagounis oynasa idi :)

Maç beklenenden daha hızlı geçiyor, gerçi öyle bir pozisyon zenginliğinde bahsetmek zor ama daha 15 dakika oldu. Bu arada ilk maç kendi oyuncularının pas yapmasının ıslaklanmasını hayli içerlemiş Yunanlılar, Ruslar pas yapınca defansta hemen ıslıklıyorlar :)

osmanhy
14-06-08, 23:11
yunanlar biraz da iyi oynuyor, ve iki takim adina 1-2 pozisyon oldu ama genede tarafsiz seyrici icin zevksiz bir mac oluyor.

Lioney
14-06-08, 23:16
31. dakikada Yunanlılar'ın ilk şutu geldi :)

Lioney
14-06-08, 23:18
Puahahhahaha böyle kaleci yok hakikatten :)

Rusya 1-0 önde :)

Sheva
14-06-08, 23:19
adam ne güzel çevirdi topu be :)

yalnız şampiyonluktan sonra 0 çekerlerse ayrı bir ilginçlik olarak tarihe geçerler herhalde..

Ed20Reed
Rusya attı bir tane.

Kaleciye bak.. :lol:

osmanhy
gol rusya...boylece yunan kabusundan kurtulmus olduk...turnuva iyi gidiyor :)

Saunders
Bu kalecıyı ulkeye sokmucaksın...

zidane38
14-06-08, 23:21
Güzel güzel.

Rusya yensin.
Son maç Rusya-İsveç maçı ölüm maçı olsun :)

Lioney
14-06-08, 23:22
Yunanistan'ın açık oynaması da cidden ziyan bir durum. Bazen Rehhagel'e hak veriyorum zaten. Bir takım gol yiyince bu kadar mı dağılır yahu :) Bir biz, bir bunlar işte :)

Ahhah neredeyse her kontra pozisyon olacak Ruslar'ın yaptığı :)

Olsun maça acip zevk geldi, Yunanistan hep mağlup oynasın bu yüzden :)

zidane38
14-06-08, 23:24
Bir takım gol yiyince bu kadar mı dağılır yahu Bir biz, bir bunlar işte
abi biz yine çok kritik Norveç ve İsviçre maçlarında geriye düşünce maçı kazanmayı başarabildik :)

Lioney
14-06-08, 23:26
Ahanda Karagounis giriyor, Seitaridis çıktı. 3 lü defansa mı dönecek acaba?

Velhasıl Karagounis her şartta bu takım da oynar. Baştan böyle başlaması lazımdı ama sakatlığı falan da varmış galiba. Fazla yüklenmeyelim Rehhagel'e :)

Lioney
14-06-08, 23:28
abi biz yine çok kritik Norveç ve İsviçre maçlarında geriye düşünce maçı kazanmayı başarabildik :)

Haklısın tabii, son zamanlarda kurtulduk biraz biraz bu illetten. Ben tarihe bakara genel söylemiştim zaten :)

Bir de Fatih Hoca'nın ya herro ya merro durumları oluyor ya bazen ondan :)

Yarın Allah korusun böyle bir şey görmeyim, çakıverelin şu Çeklere :)

osmanhy
14-06-08, 23:34
ilk devre bitti ve inanin ki bu yunanlarin nasil sampiyon olduklarina inanamiyorum....tam bir mucize. Bu arada Rusyada fena bir takim degilmis. Belki ispanya ilk macta 4-1 yendi, ama ruslarda dunyalari kacirdi. Bu Hiddink gercekten turnuvalarin teknik adami. Ben Isvec karsisinda bir surpriz yapmalarini bekliyorum cunku biren bire pozisyona girebiliyorlar.

Ed20Reed
14-06-08, 23:55
Karşılıklı önemli pozisyonlar oluyor.Maça tempo geldi.Yunanistan bastırıyor..

Lioney
14-06-08, 23:58
Nikopolidis'le kafa bulduk ama buradan O'na teşekkürlerimi yolluyorum :)

İyi ki o hatayı yapmış, sayesinde gayet güzel maç izliyoruz :)

Ed20Reed
14-06-08, 23:59
Rusya 2 yapıyordu az kalsın..

Lioney
15-06-08, 00:29
Yunanistan bir gol bulursa, Ruslar çok ağlayacak. Bu kadar uygun pozisyonları heba edip duruyorlar çok ilginç.

Bu arada Nikopolidis'e tekrar teşekkürler :) Kim inanırdı ki şu maçta toplam 28 şut atılacağına :)

Uzatmalar ile birlikte tahminen 5 dakikalık bir süre kaldı.

Lioney
15-06-08, 00:35
Pavlyuchenko'yu övsem mi, yersem mi bir türlü karar veremiyorum. Çok çalıştı, çok kuştu, çok pozisyona girdi ama bu kadar da gol kaçırılmaz ki be kardeşim.

Maç bitti.

Güle güle komşu, selam söyle evdekilere :)

Volkanus
15-06-08, 00:40
Yunanlılar her zaman olduğu gibi babalarına maçı verdiler.Rumlar Yunanlılarla maç yapsa Yunanlılar kazanır.Yunanistan,Rumlar veya Sırplar Ruslarla maç yapsa Ruslar kazanır.Döngü hep böyle işliyor.

osmanhy
15-06-08, 00:47
off be kotu futboldan kurtulduk artik...cok sukur ki elendiler

cozker
15-06-08, 00:49
Bugünkü sonuclardan sonra grup 2.cisini Rusya-İsveç maçı belirleyecek..
Arshavin'in de cezası bitiyor.. Rusya için büyük avantaj olacak Arshavin'in oynayacak olması.. İsveç favori gibi gözükse de Hiddink'in yönettigi takımlardan da her türlü sürpriz beklenir..

tripotter
15-06-08, 00:53
iyi oldu yunanlı inbelere...Adamlar futbol teröristi resmen...Tüm dünya sevinmiştir Yunanlıların elenmesine heralde...Dünyada bir takımın böyle iğrenç bir imajının olması ne kötü...:)

scapula
18-06-08, 22:12
Arshavin'in dönmesi, kadro kalitesi, Guus Hiddink faktörü, oynadıkları futbol, birçok etken Rusya'yı daha şanslı kılıyor. Ama İsveç'in çıkacağına inanıyorum. İbo da çok güzel bir gol atacak. :)

Sheva
18-06-08, 23:02
ne güzeldi tam kadrolu, 2 maçlı günler ya..

Sheva
18-06-08, 23:06
rusya ezdi be abi, ne zaman kafayı kaldırıp baksam isveç kalesi önünde birşeyler oluyor..

Lioney
18-06-08, 23:24
rusya ezdi be abi, ne zaman kafayı kaldırıp baksam isveç kalesi önünde birşeyler oluyor..

Zannediyorum Hollanda bile bu kadar üstünlük kuramadı rakipleri üstünde. Cidden inanılmaz dominant oynuyorlar. Yalnız bunun sonucunu skor olarak alamadıkları bir gerçek.

İsveç ikinci yarı yumuşak orta saha ve hücum hattını muhakkak sertleştirmek zorunda bu ezici üstünlüğü kırmak için ve kenarda bunu yapacak oyuncuları var. Gerçi ben çoktan yapmıştım o değişiklikleri ama, bunlar devre arası yapacak gibi. Tabii skor atar ise geç kalmışta olabilirler :)

Lioney
18-06-08, 23:28
41. dakika itibari ile Rusya'nın topa sahip olma oranı %63, attığı korner sayısı 6 (ki İsveç ilk kornerinin biraz önce kullandı) ve rakip kaleye 5'i kaleyi tutan 13 şut (İsveç, toplam 3 şut).

Şu an 1-1 olmak üzere idi :) Akinfeev :)

M.Yasin Cakmak
18-06-08, 23:31
Isvec 2 tane net gol pozisyonu harcadi arka arkaya...

Beraberlikte kim cikiyor?

Lioney
18-06-08, 23:34
Isvec 2 tane net gol pozisyonu harcadi arka arkaya...

Beraberlikte kim cikiyor?

İsveç.

Bogazicili
18-06-08, 23:41
Rusya hakikaten harika bir ilk yarı oynadı ama bu kadar pozisyonu harcamaları pek iyi değil ikinci yarı geriye çekilirlerse İsveç tecrübesiyle 1 tane sıkıştırır diye tahmin ediyorum. Arshavin ve Pavluchenko'yu çok beğendim.

scapula
18-06-08, 23:44
Ben hâlâ İsveç çıkar diyorum. Yenip öyle bile çıkabilir.

Şu Pavlyuchenko'nun sakatlıklar olmasa oynayamayacak olması enteresan, Rusya hakikaten güçlü takım...

GSoldier1905
18-06-08, 23:44
Yunanistan ile Rusya'nın elenmesini yürekten diliyorum.

Ray52Lewis
18-06-08, 23:50
Ne top oynadi Ruslar ilk yari, resmen ezdiler 40 dakika boyunca inanilmaz bir tempo ile, kombine ataklari ile Avrupa´nin Brezilya´si biziz dediler adeta...

Ama simdi fizik olarak düsüs baslayacak büyük ihtimalle, umarim 2.yi de atip hak ettikleri turu elde ederler...
Isvec´i turnuva boyunca begenmedim pek, devamli geriye kapanip rakibin oyununu kabulleniyorlar, su ana kadar da haketmediler acikcasi turu...

Lioney
18-06-08, 23:53
Taktir ettim İsveç Hocasını, belli ki memnun olup bitenden.

İlk yarı turnavanın en tek taraflı oyunu oynanmış. Takımın çaresizlik içinde ezilmiş. Lakin kendisi memnun ki, herhangi bir değişikliğe gerek görmemiş.

Çakıverirler adama böyle, yamulup kalırsın saha kenarında...

M.Yasin Cakmak
19-06-08, 00:01
Cocugu verdiler Isvec'in eline.

Lioney
19-06-08, 00:28
Hiddink'in önünde saygıyla eğiliyoruz :)

Şu cümleyi sanıyorum her turnuvadan sonra bir kere yazıyorum foruma :)

Büyüksün Hoca....

Maçın adamını nasıl seçeceler acaba. Arshavin ve Pavlyuchenko arasında seçim yapmak çok güç. Gerçi geçen maç Pavlyuchenko olmuştu bu sefer de Arshavin olsun :)

GSoldier1905
19-06-08, 00:41
Ha hay,İspanya 2-1 yendi,palikaryaları...İçimin yağlarının eridiğini belirtmek için:OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH

tyisik
19-06-08, 00:42
Rusya inanilmaz oynadi isvec ozellikle son dakikalarda inanilmaz sansli idi, su Arshavini bir iyilik yapip alsak ne guzel olur , Lincolnla takas yapsak bu sene bir uefa daha aliriz, Hiddink ise milli takimlarla turnuvalarda iyi isler yapiyor terim den sonra dusunulebilir bizim milli takim icin ama galiba 2010 a kadar sozlesmesi var

Aslan Suat
19-06-08, 00:49
Rusya inanilmaz oynadi isvec ozellikle son dakikalarda inanilmaz sansli idi, su Arshavini bir iyilik yapip alsak ne guzel olur , Lincolnla takas yapsak bu sene bir uefa daha aliriz, Hiddink ise milli takimlarla turnuvalarda iyi isler yapiyor terim den sonra dusunulebilir bizim milli takim icin ama galiba 2010 a kadar sozlesmesi var

Arshavin konusunda zanedersem "ah su Ronaldo bizde olsa" gibi söylem yaptigini saniyorum ;) Ciddi ise, adam 4,5 milyon € aliyor zor gelir bize, biz Ardaya hakkini vermeye bakalim bence daha mühüm.

Hiddink konusuna gelirsek, Terimin kazandiginin hesabini yapanlar Hiddinkin parasini nasil verecek?

osmanhy
19-06-08, 01:58
ruslar ciddiden iyi bir takim kurmus ve hollanda macini dort gozle bekliyorum...herhalde turnuvanin en acik/bol posiyonlu maci olacak...ceyrek final icin uygun bir karsilasma.

tyisik
19-06-08, 02:58
bu arada biz Volkana kazma derken su Yunanistanin kalecisi bizde olsa herhalde averaj takimi olurduk bu kadar kotu bir kaleci nasil bu takimin kalesini koruyor

Aslan Suat
19-06-08, 21:07
Ilk maclarini görmedim, ama bence Rusyada en iyi futbolcu simdilik sol bekteki Yuri Zhirkov. Sol bek nasil olur tamamen ders verdi diye düsünüyorum.