Tüm Versiyonu Göster : Milli Takimimiz Ve Son Durum
Aslan Suat
26-05-08, 01:23
Böyle topic actim, cünkü Milli Takimla ilgili düsüncelerimizi ve yorumlarimiz hep mac topiclerinde sadece yazmayalim diye. Bazilari mac topicleri ile bagdastiralamiyacak yorumlar zaten. Onlari burda paylasiriz artik. Ayrica Milli Takimimizla ilgili haberleride buraya ekleyebiliriz.
Simdi gelelim benim Milli Takim ile ilgili düsüncelerime:
Öncelikle gercekci olmamiz gerekirse Türkiye Milli Takimin defansi hicbir zaman üstdüzey olmadi, en iyi dönemlerimizdeki Bülentli ve Alpayli defanslarimiz bile garantili bir defans yapisi degildi. Örnek olarak hatirlayin:
2001 de Makedonya ile yaptigimiz mac 3:3 bitti (gollerde defansdaki adamdan: Alpay :) )
2003 de yine bir Makedonya maci 3:2 aldik
1997 deki Galler maci 6:4
1998 de 3:1 Finlandaya yenilmisiz.
2004 3:0 yenildigimiz Ukrayna maci (hatirlayin defansta kim vardi)
2005 de 5:2 Gürcistan galibiyeti ve 4:2 lik Isvicre galibiyeti.
yada bu elemelerden:
3:2 yenildigimiz Bosna ve 2:2 berabere kaldigimiz Malta ve Norvec maclari.
Yani defansimiz nasil olursa olsun hep cok goller yiyerek aldigimiz maclar olmustur, bizim gücümüz daima ofansdaydi ve ofansa top tasiyan orta sahada.
Ne yazikki bu sene tamamen karambol bir forvet hattimiz var, üstelik topu oralardada tutamiyoruz ve böylece bu toplar hepsi tehlikeli top olarak geri dönüyor kalemize.
Burda iste benim sorguladigim adam tekrar Nihat, Uruguay macindada yarim pozisyona girdi, bir gol atti (yarim pozisyon dedigim ofsayt diye kesilen pozisyonu), iyi hosta bundan haric bu adam ne yapti. Yani defansif takim olsak, bu Nihati alip basimin üstüne koyarim, ama Ardayla, Hamitle, Emreyle, Yildirayla, sonrasinda Tuncayla, Ayhanla, Sabriyle toplari karsi takimin kalesinin önüne kadar tasiyoruz ama kayip Nihat var orada, yani söyle agirligimizi bir türlü hisetiremiyoruz karsi takima, adamlar rahat rahat bizim sagdan sola, soldan saga topu atmamizi izliyor, ondan sonra kapip kalemizde tehlike olusturuyorlar. Artik bol gol atan takim görüntüsü yok, golü gectim bol gol pozisyona giren takim görüntüsü yok.
Benim Terimden isteyim sadece, bir keresine denemek icin, forvete Tuncayi solada Ardayi alsin ve su Nihati bir kez olsun oynatmasin.
En azindan söyle baski yapip karsi takimin defansini terletelim artik.
Aslan Suat
26-05-08, 01:37
Bide sunu ekleyim, defansdaki Gökhan Zan ve Emre Asik isimlerle macerayami girilir Hocam. Herkes Kayseriden neden Topuzu almadi diye elestiriyor Terimi (bende dahil), ama asil madem maceraya gireceksin al Kayseriden Aydini gireceksen asil onlan gir maceraya Hocam, vallah kimse sesini cikarmaz.
Türkiye'yi kritize etmek için önce forvetten başlamak gerek... Tek forvet oyunu bize göre mi değil mi? Bence değil. Aksi kanaatte olan devamını okumasın çünkü yazacaklarım hep çüft forvetli bir milli takımla ilgili. Peki çift forvet oynayacak bir milli takımın olmazsa olmazları olan Ümit Karan / Mehmet Yıldız / Gökhan Ünal / Hakan Şükür kadroda mı? değil.. O zaman ben de yazmayayım çünkü benim milli takımımın bu kadroyla ilgisi alakası yok.. :D Bu yüzden ben bu turnuvada Fransa'yı desteklerim arkadaş.
Tarihin belki en iyi forvet hattının tesadüfen aynı zamanda faal futbol oynadığı bir jenerasyondan sen ala ala Halili ve bizde aslında forvet oynamaması gereken Nihat'ı alıyor, yanında da Mevlüt Semih filan çoluk çocuk dolduruyorsan ben gider Fransa'yı desteklerim. 0 a karşı giden maçlarda da hiç canımı sıkmam, Almanya-polonya maçındaki hadiselere verdiğim tepkiyle izlerim maçları.
evet iyi oldu bu topic milli takım'ı genel değerlendirmek için, kaleden başlayarak kısa kısa ilerliyorum :)
terim, volkan için sağlam oldukça kalede tercihim demiş ancak yol yakınken bu nereden kaynaklandığı anlaşılamayan takıntısından kurtulması ve rüştü'yü kaleye koyması gerekiyor.. gençlik hevesi gelmiş terim'e herhalde, bu oyunculara destek çıkıyım da türk futbolunun gelecek 10 senesinde payım olsun, söz sahibi oluyum diyor herhalde..
defansa gelirsek, kim ne derse desin hakan balta'yı yeterli görmüyorum, dün rıdvan-hakan-sergen'in de dediği gibi ronaldo ve quaresma karşısında da düşünemiyorum.. tabi bu bölgede alternatif olmaması da türk futbolu'nun sorunu, yine de zaman zaman yerine uğur boral denenebilir diye düşünüyorum, en azından hücumda önündeki tuncay veya arda ile birlikte rakibi yıldıracaktır..
tandemde yine inat etti servet-emre'yi oynatmayacak, burada servet ve gökhan'ın iyi olmasını ummaktan fazla yapacak birşey yok.. sağ bekte gökhan'ın sakatlığı çok kötü oldu zira her ne kadar defansı çok iyi olan bir oyuncu olmasa da, sabri ve hamit gibi oyunculara göre en azından bütün sene orada oynama avantajı ve alışkanlığı var, şimdi o bölgeye alışık olmayan birilerini yamamaya çalışıcaz oraya..
orta sahanın ortasında aurelio'nun yeri garanti, yanında büyük ihtimal topal değil emre oynayacak.. yetersiz bir ikili bana göre ama fazla bir alternatif de yok.. sağ kanat için hamit'i uygun görüyorum, kazım'la asla işi olmamalı terim'İn, kahramanlığı gittiği kulüp takımlarında denesin artık.. solda ise tercihim tuncay'dan yana arda'ya göre fizik mücadele açısından ama 60'dan sonra arda rakibi dağıtacaktır o da kesin..
forvet ise tamamen çözümsüz, ümit karan - mehmet yıldız gibi orta sahanın gücünü ikiye katlayacak bir ikili forvet varken, kimlerle yetiniyoruz orası da ayrı bir trajedi.. nihat-semih falan biri oynar herhalde, hiç yazasım bile yok futbollarından hiç haz almadığım iki oyuncu..
tabi 4-4-2'ye göre yazdım ama 4-3-3 oynayacağımıza göre önce kendi kafamdaki 11'i, sonra da eldekilerle ve 4-3-3'le ne yapabileceğimizi yazayım;
rüştü
sabri emre g. servet uğur
hamit emre aurelio tuncay
m. yıldız ü. karan
şimdi de imkanlar dahiline gelelim (4-3-3);
rüştü
sabri emre g. servet uğur
hamit aurelio emre
tuncay arda
halil
şimdi yazınca farkettim, aslında 4-3-3'de kazım'la falan uğraşacağına sağa tuncay'ı sola arda'yı koysa nisbeten daha iyi olur gibi.. arkalarında da hamit-aurelio-emre ile baya sağlam bir 3'lü oluyor..
M.Yasin Cakmak
27-05-08, 21:03
Abi solda Tuncay'i Arda'ya nasil tercih edebildin ben bunu cozemedim, bir anlatsana bana?
Ben o kadar ümitsiz değilim..
Bazı noktalarda eksiklerimiz olsa da bazı noktalarda da çok çok fazlamız mevcut..
Yeter ki Fatih Hoca anlamsız takıntı yapmayıp, elindekiler arasından doğru tercihleri sahaya sürsün.
Misal Nihat'tan tek forvet yaratmak,Uğur Boral'ı solbek oynatmak, Tümer'den medet ummak gibi..
Ha bir de Tuncay'ı ya forvet oynatsın,ya da hiç oynatmasın.
Gökdeniz'den de mutlaka faydalansın..
4-4-2'de ederim Yasin, geri kalan 9 oyuncu sabit kalmak kaydıyla uğur-tuncay'ı da balta-arda'ya tercih ederim, hele ki portekiz'e karşı.. bu maçlarda ataktan ziyade rakibi karşılayacağımız için, hız ve fizik mücadele çok önem kazanıyor, burada arda 90 dakika fizik güç, balta da hız konusunda eksik kalıyor.. ama hiçbir üretkenlikleri olmasa da uğur-tuncay ikilisi koşturarak ve hücuma hızlı çıkarak rakibi biraz daha geri iterler diye düşünüyorum..
ama bu fatih hoca'nın 4-3-3'ünde sağda tuncay, solda arda, önlerinde halil'le 3 forvet en iyisi gibi geldi.. arkalarında aurelio-emre-hamit gibi sağlam bir 3'lü varken, bu adamlar baya iş yapar..
Tuncay'ı arda ya tercıh etmesının nedenı bence arda'nın fızık kondısyonunun kotu olarak adının çıkmış olması dır heralde...
Ama bu sene fızık mucadele acısından arda nın tuncay dan bır eksiği yoktu bana kalırsa...Gokhan gonul'u ofansıf olarak nasıl bıtırdıgını,hucuma bıle cıkartmadıgını son oynanan maçta gorduk...
Bence solda her turlu arda oynar...Tuncay'ın yerı bence ilerı ıkılıdır...Nihat-tuncay en azından bişeyler yapabılır forvet mevkıınde...
amma mesele oldu bu kadrodan çıkacak 3 oyuncu;
http://www.sporx.com/euro2008/haber/112092.php
FT hala uzatma istiyor ne karasiz bir adammis, demezlermi arkadas son iki senedir hala oynatacak oyuncularini bulamadinmi, kadronu sekillendiremedinmi, hala 10 dakika oyuncu oynatma meraklari, arkadasim senin kadron bellidir , sakatlarin arkasina siginmasin, hala ne yapacak kendiside bilmiyor hala yeni oyuncu deniyecek son hazirlik macinda, gec hocam gec, komik duruma dusurme bizi, uzatma isteyen bizden baska kimse yoktur
Zaten kabul etmemiş UEFA. HAkikaten son maçtaneyi görecek Terim? Aylardır bu takıımı seçemedi de son Finlandiya maçına göre mi seçim yapacak? Yazık.
JackDaniels
28-05-08, 14:27
İ.Kaş, Halil Altıntop ve Yıldıray Baştürk kadrodan çıkartıldı...
Fatih Terimi anlamak gercekten zor!
Fenerin Futbolculari azalmasin diye kadrodan cikardigi futbolculara bak,su Colin denen adamdan ne bekliyorsa,bence yanlis karar verdi,Halil Altintop bence Nihatdan daha etkili bir forvet,yani daha komple bir futbolcu bu yüzden kadrodan olmaliydi en azindan Nihatin yedegi olarak,bence cikarmamaliydi,Yildiray konusuda yanlis,Yildiray da olmaliydi bu takimda
gidecek isimler Ugur Boral ve Kazim olmaliydi!Hadi Kas neyse...
Fatih Terim son turlarini atiyor,3 mac sonra sonu hic iyi olmayacak gibi
JackDaniels
28-05-08, 14:42
Altıntop ve İ.Kaş neysede, Yıldıray Baştürk'ün neden kadro dışı kaldığını bende anlamadım...
Aciklamalari canli dinliyorum da Allah'im federasyon baskani olsam bu adami sirf sapir supur konusmasi, hir hir nefes cekmesi sebebiyle yollardim, sabir sahibi insani sinir hastasi eder.
Bu arada evet halil, kas ve yildiray kadrodan cikarildi.. Ozellikle halil tercihine son derece karsi cikiyorum, neticede terim evlatlarini ve kadrodan ayrilmalari 3 buyuk takimin tepkisini cekmeyecek oyunculari secti..
Fatih terim'in 26 kişillik euro 2008 kadrosunun 23'e inip resmiyete kavuşmasının ardından yaptığı açıklamada; yıldıray baştürk'ü emre belözoğlu ve arda turan'ın alternatifi olarak tümer metin'i düşündüğü için, ibrahim kaş'ı; sağ bekte hamit ve sabri'yi tercih ettiği için; halil altıntop'u ise forvette nihat ve semih'ten sonra düşündüğü üçüncü ismin mevlüt erdinç olacağı için kadrodan çıkardığını söyledi.
Yıldıray mıllı takıma zaten bir şey veremeyen bir oyuncu,bir turlu o kan tutmadı...Bundan sonra cagrılsa dahi gelecegını dusunmuyorum yıldıray'ın milli takıma...
İbrahım kaş'ın zaten aday kadroya cagrılması bile bir felaket..Onu direk geçelim...
Halil bence semıh den de nıhatdan da daha komple bir oyuncu...En azından ıkısıne gore daha bır "forvet" gibi duruyor...Yanlış bir karar olmuş...
Tümer de grup maçlarında attıgı gollerin kredısıyle mıllı takımda kalmıs gibi gozukuyor başka acıklaması yok...
halile ne zaman şans verilmiş ki adam gibi milli takımda. kaç maç 1 mi 2 mi?
nasıl anlamış olmayacağını anlamadım.adam demek ki almanyada boşa oynuyor.
görelim semihi ama pek ümidim yok.
tümer yıldıray takasında yıldıray derim her ne şekil olursa olsun.
Son Durum Diyince ? :-)
Son Durum simdi Volkanin birinci Kaleci olmasi degilmi??? Volkan pimi cekilmis Bomba gibi,ne zaman patlayacagi belli degil,Rüstü de eski Rüstü degil ama takimda Rüstü mi Volkan mi diye bir tercih varsa,her zaman Rüstü den yana kullanirim.Yan toplarinda ikisi de iyi degil,ama Rüstünin Refleksleri yasina ragmen Volkandan iki kat daha iyi
Aslan Suat
30-05-08, 00:42
Maca bakarsak sisteme göre aslinda Gökhan ve Nihat disinda iyi takim. Nihatin kalitesi var en azindan her ne kadar Milli Takimda hicbir varligini (gercek anlamda) görmesemde. Ama su Gökhanin takimin yanindan bile gecmemesi lazim. Sifir güven veriyor, her zaman patlamaya hazir bir saatli bomba.
Tabiki bu sistem bize uygunmu bence degil, 4-4-2 yi tercih ederim acikcasi:
Volkan
Sabri Emre G. Servet. Hakan B.
Hamit Aurelio Emre B. Arda
Mevlüt Tuncay
Özelikle sag kanatdaki Hamit Sabri organizyonlara doyum olmaz, öbür kanati Arda kendi basina tasimak zorunda (ofans yönünden), Hakandan o kadar yardim bekleyemez, yerine 60 dk. sonra Tuncay cekilip Nihat ileriye (yada Semih ) alinabilinir. Tabi Ugur Boralde girebilir. Aslinda Takimin imkanleri cok, yani sag kanat sol kanat alternatiflerimiz (ileriye dönük) bol, asil sorun defansda.
Galatasaray defansini kurduk ve gercektende mevcut adamlara bakarakda en ideal bunlar, ama özelikle beklerde alternatiflerimiz hemen hemen yok. Tabiki Hamit yada Ugur beklere cekilebilinir ama o beklerden defansif yönde ne gibi katki bekleyebiliriz?
Göbekte bir de Kayseriden Aydin alinabilinirdi aslinda, bana göre Mehmet Topuzdan sonra Kayserinin asil stari (simde hicmi star görmedik" gibi bir cümle kurmayin ), ve bana göre Emre Asiga ve Gökhan Zana bakarak kat ve kat daha iyi (en azindan görebildigim kadariyla).
Tabiki bu kadar laf ettik bosuna, sistemimiz anladigim kadariyla kesin 4-3-3.
Finlandiya mac topiginden.
Aslan Suat
30-05-08, 01:19
Tümer bırakıyor!
A Milli Takım'ın yıldız futbolcusu Tümer Metin Euro 2008 sonrasında Milli takımı bırakacağını söyledi! Bu turnuvanın yıldızı da olsa Milan'a gidecek hali olmadığını ifade eden Tümer, Arda'ya ise "Avrupa'ya git" mesajı gönderdi!
Milli takımda çok uzun bir kariyerinin olmadığını söyleyen Tümer "Ben yoruldum biraz. Önümüzdeki senelerde daha rahat bir hayat sergilemek istiyorum. Bu turnuvanın yıldızı da olsam Milan'a gidecek halim yok" dedi.
Milli takıma alınmasının tesadüf olmadığını kaydeden yıldız futbolcu "Fatih Hoca beni kara kaşım kara gözüm var diye almadı. Ben Yunanistan'da iyi bir performans sergiledim ve bazı milli maçlarda iyi performans gösterdim" diye konuşurken, Yunanistan'da da endişe ettiğinden daha keyifli günler geçirdiğini söyledi.
Türk futbolculara Avrupa'ya mutlaka gitmeleri konusunda öğüt veren Tümer, "Arda'nın yerinde olsam hemen Avrupa'ya giderdim" ifadesini de kullandı.
Futbolu bıraktıktan sonra hedefinin Federasyon Başkanlığı olduğunu söyleyen tecrübeli futbolcu "Hakan Şükür'ün burada olmasını isterdim. Ama takdir hocanındır" yorumunda bulundu.
kaynak: ajansspor.com
-----------------------
Eh madem birakacaktin Tümer bey bunu önceden yapsaydinya, ayrica sanami kalmis Ardaya Avrupaya git demek, fesuphanallah.
Yıldıray, Kicker dergisine yaptığı açıklamada, ''Türkiye için severek oynuyorum. Ancak Fatih Terim yönetiminde bundan sonra hiçbir zaman oynamam. Bunun anlamı yok'' dedi.
Derginin haberinde, Türkiye Futbol Federasyonu'na, Halil Altıntop ve özellikle Yıldıray'ı kadrodan çıkartması nedeniyle taraftarların protesto amacıyla yaklaşık 18 bin elektronik posta gönderdikleri belirtildi.
Çok sayıda spor otoritesinin daha önce Yıldıray'ı sadece kadroda değil, ilk onbirde olmasını bekledikleri ifade edilen haberde, Terim'in kararın arkasında, sportif nedenler yerine kişisel nedenlerin bulunduğunun tahmin edildiği kaydedildi.
Terim'in, şüphe duyduğu durumda yurt dışında oynayan oyuncular yerine Türk ligindeki futbolcuları tercih ettiği ileri sürülen haberde, Feyenoord Rotterdam takımında iyi bir sezon geçiren Nuri Şahin'in de dikkate alınmadığı belirtildi.
kaynak:internethaber.com
Nolursa olsun turnuva öncesinde böyle bi açıklama yapmak bence yanlış.Kaldı ki Yıldıray'ın da milli takımda pek fazla iş yaptıgını hatırlamıyorum ben gönderilmesi de gayet dogruydu.
Önce Yıldıray'ın açıklamasından başlıyayım.Şenol ve Ersun Hoca dönemlerinde hatırladığım kadarıyla düzenli olarak kadroya giriyordu.Fakat Fatih hoca döneminde ikidebir mazaretler üreterek grup eleme maçlarına katılmamaya başladı.O zamanlar bu medyada pek dillendirilmedi.Aralarında nasıl bir sorun varsa bu grup eleme maçlarında başlıyor yani.Bir tane federasyon yöneticiside buna el atmadı,aranızda ne var diye sormadı sanırım.Yoksa işler şimdiye kadar düzelirdi.Yıldıray'ın son açıklamaları göstermelik.Fatih Hoca'nın bu turnuvadan sonra ayrılacağını cümle alem biliyor çünkü.Buradan milli takıma geçersek esas sorun bir takım havasının yakalanamaması.Ersun-Hakan kavgasından sonra kulüpçülük milli takımın içine ardına kadar girmeye başladı.Fenerliler Ersun'u Galatasaray'lılar gönderdi ayağına ve geçmiş yılların intikamını almak için Fatih Hoca'ya sallamaya başladılar.Buna kendi takımlarından beğendikleri oyuncuları çağrılmayan Beşiktaş,Trabzon ve Galatasaray taraftarlarıda eklenince milli takımda bir takım olgusu yaratılamadı.Ve sonunda herkesin birbirine şüpheyle baktığı bir ortam oluştu.Tabii bunda Fatih Hoca'nında hataları var.Son 7,8 yıldır takım oluşturabilme yeteneğinde düşmeler oluştu.Birde bunlara grupta oynayacağımız rakiplerin bize ters gelen takımlar olduğunuda ekleyince açıkcası gruptan çıkma yönünde pek fazla umudum kalmıyor.
Fatih Terim'in tüm hazırlık süreci boyunca B ve C planlarını hazırladığını ama kesinlikle bir A planının olmadığını düşünüyorum...
Portekiz maçında milli takımın 11'i ne olur diye sorsalar forumdaki üye sayısı kadar farklı 11 çıkar. 4 gün kala bu durum bence çok endişe verici.
Şu aşamada ne kalecimiz, ne defansın orta 2 lisi ne de forvetlerimiz belli... Kesinleşen tek üçlü Hamit - Cuma - Emre üçlüsü... Sol açık için Tuncay, Arda, U.Boral, Ayhan hatta Tümer gibi birçok alternatif varken dün Ahmet çakar'ın söylediği gibi sol bekte Hakan Balta'nın ayağına balta düşse yerine koyacak oyuncumuz yok...
Kaldı ki, H.Balta bile tam anlamıyla oranın adamı değil kesinlikle. Aynı durum sağ bek için de geçerli...Hatta oradaki vaziyet daha da içler acısı bana göre...Bu nedenle beklerin önünde oynayan kanat oyuncularına çok fazla yük binecek.
Bu şekilde bakıldığı zaman ben de Doğanay'a katılıyorum. Solda Tuncay - Arda ikilisinden ben de sanırım en az 60. dakikaya kadar Tuncay'ı tercih ederdim.
Mevlüt'ü hazırlık maçlarında ilk defa seyrettim ve tekniğine, tarzına hayran kaldım açıkçası... Bence adam başlı başına bir yetenek...Tek eskisi tecrübesizliği...Terim'in kadro seçimindeki en hayırlı iş Mevlüt olmuş kesinlikle...Ancak tecrübe sorunu nedeniyle yeterince süre alacağını düşünmüyorum.
Kadro dışı bırakılan üçlüden Yıldıray konusunda kesinlikle Terim'e katılıyorum. Çünkü o mevkiide hücum olarak en az Yıldıray kadar yetenekli oyuncularımız var. Artı bunun ötesinde hücum kadar savunmaya da katkı yapabilecek oyuncularımız var.
Ancak Tümer ve Kazım'ın sadece gereksiz yer işgali olduğunu düşünüyorum. Bu adamlar yerine sağ ve sol beke birer alternatif alınsaydı çok daha iyi olurdu. mesela Sivasspor'dan Hayrettin oynatılmasa bile yedekte bekletilebilecek bir oyuncuydu bence...Sağ tarafta da her ne kadar beğenmesek de İbrahim Kaş'ın klübede oturmasını Kazım'ın oturmasına tercih ederdim ben şahsen.
Halil Altıntop konusunda ise kararsızım. Milli takımdaki oyununun Shalke'deki oyunundan çok uzak olduğu bir gerçek. Bana kalsa Ümit Karan'ı her türlü koyardım bu takıma. Şampiyon takımın forvetinin milli takımda olmaması da başka bir traji-komik durum...
genel olarak bakıldığında bence Euro 2008'de çok gol yiyen bir takım olacağız...Şansımız ise atacağımız gollere bağlı... Eğer gol atmakta sıkıntı çekersek grubu 4. bitirir ilk uçakla evimize döneriz...
Aslan Suat
18-06-08, 02:20
Olası bir yarı finalde yok!
Euro 2008 A Grubu'nda Milli Takımımız'ın Çek Cumhuriyeti ile yaptığı tarihi maçın son bölümlerinde kırmızı kart gören Volkan'a ceza geldi! UEFA Kontrol ve Disiplin Kurulu, başarılı kalecimizi 2 maçla cezalandırırken, Türkiye Futbol Federasyonu karara itiraz etti!
Futbol Federasyonu'ndan verilen bilgiye göre Volkan Demirel, Hırvatistan ile 20 Haziran Cuma günü yapılacak çeyrek final karşılaşmasında ve milli takımın yarı finale yükselmesi durumunda yapacağı maçta forma giyemeyecek.
Futbol Federasyonu'nun, Volkan'a verilen 2 maçlık cezanın UEFA tarafından resmen tebliğ edilmesinin ardından gerekli itirazını yaptığı bildirildi.
kaynak: ajansspor.com
---------------------------------------
yorum yok!!
M.Yasin Cakmak
18-06-08, 02:38
Keske 3 mac verselerdi de tamamen kurtulsaydik. Hasbelkader finale cikariz, bu ayucuk oynar gene.
Ray52Lewis
18-06-08, 02:44
Schweinsteiger ayni hareketi yapti, hatta cikarken birde hakeme ya da 4.hakeme "Bunun kafasinda var" der gibi isaret yapti, cezasi 1 mac...
Löw Avusturya macinda hakem Mejuto Gonzales tarafindan tribüne gönderildi, yönetmeliklere göre otomatikman önümüzdeki macta da saha kenarinda yer alamamasi anlamina geliyor bu, ama gel gör ki yarin bu konu ekstra görüsülüp yeniden karar verilecek...
Belki de bütün iliskilerini araya sokup cezasini kaldirtacaklar...
Bizim kalecimize ise gözünün yasina bakmadan kafadan 2 ceza veriliyor, bu serefsizligin dik alasidir!
M.Yasin Cakmak
18-06-08, 02:45
Bu arada ceyrek final primi olarak kisi basi 300.000 YTL alacakmis futbolcular.
Tolga Zengin denen arkadasimiz Fatih Hoca'nin ayagina yatsin, opsuuun opsun.
Keske 3 mac verselerdi de tamamen kurtulsaydik. Hasbelkader finale cikariz, bu ayucuk oynar gene. +1
Ya bırakın volkanın cezasına mı itiraz edecez? Veya edeceksek Yasin'in dediği gibi az diye itiraz edelim, hem feyirpiley ödülü filan verirler gene... :D
vBulletin® v3.8.2, Copyright ©2000-2012, galatasaray.to