Tüm Versiyonu Göster : Euro 2008 Fantasy Football
Şimdilik buraya açıyorum. Kuralım mı bir lig?
"Kuralım mı"dan ziyade, kurdum hatta...
8710-2035
Iste 11im:
Buffon
Carvalho-Sergio Ramos-Lahm
Ronaldo-Fabregas-Pirlo-Arda
Nihat-David Villa (C)-Elemander
Yedegimde Hakan Balta :)
rybczynski
31-05-08, 01:17
Kayıt olup oyunu bulana kadar fıtık oldum Maynard olmasa bulamicaktim vallaha oyunu.
Neyse benim kadrom:
----Toni(C)--Nistelrooy--Klose
Robben----Emre----Kallstrom-----Ronaldo
------Evra---Servet--Cannavaro
-------------Buffon
yedek:Emre Güngör
Fıstık gibi kadro kurmuştum, sıfırlanmış. İşin kötüsü tekrar aynı kadroyu oluşturamıyorum, zira fiyatlar artmış. Mecburen takımda revizyona gittim ve yola bütçemize uygun isimlerle devam etme kararı aldım.
Yalnız bir problem var. Ligler sıfırlanmış mı, bana mı öyle geliyor? Puanlama grup maçlarından başlamak üzere yenilemişler sanırım. Ben her ihtimale karşı yeni lig kuruyorum, problem bendeyse boşa gitsin...
Kodu da şu: 8710-2035
Edit: Takımımı sileyim de kimse etinden sütünden faydalanmasın. :)
benimde kadrom sifirlanmis :( cok iyidi ya
yeni kadrom
Buffon
Lahm-Sergio Ramos-Abidal
Ribery-Pirlo-Arda-Robben
Mutu-Villa(C)-Elemander
yedek: Hakan Balta
Ronaldo ve Fabregas pahali geldi
Yeni kodu ilk kod yerine başlığın ikinci mesajına ekliyorum.
Tekrar uğraşanlara kolay gelsin..
M.Yasin Cakmak
31-05-08, 03:48
Bende kurdum takimi...
Hadi bakalm.
duncanferguson
31-05-08, 14:40
abiler,bunu nasıl kurdunuz nasıl yaptınız,siteye felanmı tıklıyonuz bir gösterinde bizde kurak takım
http://www.uefa.com/competitions/euro/fantasy_redirect.html
Ben de katıldım. Başarılar
rybczynski
01-06-08, 11:14
Ya arkadaş bir tek benmi beceremiyorum bunu? Create league bölümünde Join league kutusuna bu numarayı yazıyorum olmuyor, olmuyor, olmuyor. 'invalid code' yazıp duruyor. Bir vurucam şimdi klavyeye katlıcam bilgisayarı kağıt gibi. Hayret bişi ya!!
M.Yasin Cakmak
01-06-08, 20:20
Copt paste yaptin mi kodu.
bende katildim bakalim kim kazanacak :)
M.Yasin Cakmak
01-06-08, 21:53
Bu isi ilginc bir hale mi getisek acaba :)>?
Ne gibi abi?
Forum yöneticileri kazanana 1000$ verebilir mesela... :)
kazananin ismi dunya kupasina kadar Euro 2008 topigine verilsin:)
hahaha o zaman simdiden bana odulleri gonderin cunku hic sansiniz yok :)
Ray52Lewis
02-06-08, 01:47
kazananin ismi dunya kupasina kadar Euro 2008 topigine verilsin:)
Güzel bir fikir, ama topic degil de forum basligindan bahsediyorsan...:)
Bir de J. Addai banneri öyle mi? :)
D. Rhodes da döndü, bu sene one-two punch yine cok etkili olacak, biz olamiyacagiz umarim Patriots´i bu sefer durduran Colts olur...
topik yazmisim forum demek istedim sagol duzelttigin icin,
Colts umarim bu sene yeni stadinda dedigin gibi Patriots u gecerek superbowl a gider
Abicim Şükrü kazanır, hiç boşuna yormayın ne kendinizi ne O'nu. Şimdiden değiştiriverin ismi değiştirecekseniz :)
Gelecem ben de yakında uyduruk bir takım ile...
ricardo
fritz
emre güngör
puyol
evra
kuyt
pirlo
malouda
ronaldo
allback
torres
cech
clerc hakan balta contra
ronaldo iniesta rakitic kallstrom
klose villa toni
(forvetlerde abarttım olayı biraz)
Casillas
Corluka S.Ramos Lahm
Modric Smolarek Ballack Linderoth
Ruud Nihat Ibrahimovic
Yedekte Hakan Balta
bol sans efenim
M.Yasin Cakmak
04-06-08, 05:52
Isim verme isi hosuma gitti benim :), ne diyorsunuz?
Evet bence de güzel fikir. İi olur :)
Patriot forumu.. bence guzel fikir neden olmasin hehehee.. huyum kurusun 3. mac gununden itibaren koparim ama yine de bir takim yaptim... Totti46 benim.
The winning team is:
Casillas
Mellberg
Servet
Kovac
Ujfalusi
Ballack
Ljungberg
Arda
Schweinsteiger
Torres
Van Nistelhorse
Yanliz formation'i nasil degistiriyoruz onu bir turlu cozemedim..
Yanliz formation'i nasil degistiriyoruz onu bir turlu cozemedim..
Patriot cozdun mu bilmiyorum;
Soyle oluyor; Yedege savunmadan bir kisi atarsan 3-4-3, hucumdan atarsan 4-4-2 falan oluyo iste
Yettim :) Tamamen duygusal bir kadro yaptım ki çok sevdim yaptıktan sonra. Başarı falan da zerre umrumda değil. Zaten Şükrü ile yarışmak mümkün değil eheueh :)
Casillas (RM)
Ramos (RM)
Pepe (RM)
Metzelder (RM)
Hakan (GS)
Linderoth (GS)
Robben (RM)
Ribery(ex-GS) :)
ARDA (GS)
Ruuuud (RM)
Klose
yedek de Olic.. Maalesef bir takımdan 2 kişi alıyor muşuz. Yoksa Klose ve Olic'de yalan olurdu. Babel sakatlanmasa ne güzel forvete Liverpool'umdan adam alacaktım, bir de kısıtlama olmasa Torres tabii :) Olsun bu takımı da sevdim Klose hariç. Hem sistem takımı oldu. Beki bek, ön liberosu ön libero, kanadı kanat :) Baklavayı kurduk yani eheuehu :)
Ha nal toplayacağız ayrı ama olsun bu futbolculara canımız feda :)
Ray52Lewis
06-06-08, 01:51
Zaten Şükrü ile yarışmak mümkün değil eheueh
Abicim, zorla yendireceksin bizi...:)
Premier League Fantasy´ler gazozuna idi, simdi koskoca forum ismi var ortada...:)
Muazzam bir kadro kurmussun bu arada, ben de takimimi düzenliyorum su anda, son rutuslar bitti bitecek...
Edit:
Son degisikliklere kadar kadrom bu sekilde
Cech
Corluka
Hansson
Seitaridis
Bosingwa
Ronaldo
Bilyaletdinov
Ballack
Ribery
Benzema
Petric
Mevlüt (Yedek)
Adı üstünde fantazi oldu biraz ama sevdim yine de ben takımımı:)
Cech
Miguel
Grygera
Servet
Lahm
Ribery
Pirlo (C)
Van Der Vaart
Arda
Torres
Benzema
Basinas(yedek)
Sigara (abi boyle de bir garip oldu ismini bilmedigim icin :) ) saolasin bir deneyecem hemen. Arda herhalde yedek kalacak takimdan cikarsakmi acep?
On Friday the team selected for savatager was:
Lehmann, Sabri Sarıoğlu, Nilsson, Lahm, Grosso, Robben, Kuyt, Krzynówek, Xabi Alonso, Villa(Captain), Di Natale
With the following substitutes:
Żurawski
-------------------------------------------------------------------------------------
Aynı takımdan ikiden fazla kişi olmaması kötü oldu.
8 milyon Euro civarında para arttı.
rybczynski
06-06-08, 18:11
------Torres(SPA)---Petric(CRO)---Klose(GER)
Zhirkov(RUS)--Modric(CRO)--Linderoth(SWE)--C.Ronaldo(POR)
------Grosso(ITA)--Bosingwa(POR)--Mellberg(SWE)
-------------------Cech(CZE)
Substitute: E.Güngör(TUR)
Burada da skor tahmin yarışması mevcut:
http://euro2008.fitbol.org/
1: Casillas
2: Grosso
3: Mathijsen
4: Carvalho
5: Puyol
6: Ribéry
7: Ballack
8: Deco
9: Linderoth
10: Toni
11: Kuranyi
Mevlut yedek
Hadi aslanlarim:)
Aha bu da benim aslanlar...
1: Casillas ESP
2: Servet Çetin
3: Lahm GER
4: Gallas FRA
5: Kyrgiakos GRE
6: Quaresma POR
7: Robben NED
8: Källström SWE
9: van der Vaart NED
10: Klose (C) GER
11: Torres ESP
12: Kazım Kazım TUR
Cech
Bosingwa Ramos Evra
Ronaldo Schweinsteiger Kallström Rakitic
Torres (C) Gomez Gomis
Yedek: Emre G.
Ligde Republicoffenerbahce diye adam var, atıyorum?
bizim ligimiz nerde yaw?
adı ne?
Marikinas2
09-06-08, 15:25
bizim ligimiz nerde yaw?
adı ne?
Lig kodu: 8710-2035
Adı: Galatasaray.To
yaa bizim lige nasıl dahil oluyoruz? Ligi buluyorum ama nasıl dahil olacağıma ait bişey yok...
''Önce alt ligde şampiyon olmanız lazım, öyle herkes oynamayamaz bizim ligde'' şeklinde rezalet bir espiri yapayım :)
O numaraları çıkan kutucuklardan(yani Join lig veya create lig tadında bir şey var onu diyorum) en altına yapıştırıp konfirm ediyorduk galiba Necip?! Ama sen gene bana güvenme :)
''Önce alt ligde şampiyon olmanız lazım, öyle herkes oynamayamaz bizim ligde'' şeklinde rezalet bir espiri yapayım :)
O numaraları çıkan kutucuklardan(yani Join lig veya create lig tadında bir şey var onu diyorum) en altına yapıştırıp konfirm ediyorduk galiba Necip?! Ama sen gene bana güvenme :)
Ya aynen dediğini yapıyorum ve ligi görüntülüyorum ama lige dahil olabileceğim herhangi bir buton, kutucuk falan yok...
Turnuva başladığı için sonradan dahil olamıyosun herhalde...Zaten 2 gün sonunda daha 21 puanım oldu...
Ancak Fransa ve ispanya ağırlıklı bir kadrom var...Bundan sonra olacak ne olacaksa:)
Kutucuk yok mu? Yapıştırdıktan sonra enter'e bas direkt belki bir şey olur diyeceğim ama. Nerde bu ligi kuranlar kardeşim yardımcı olsanıza :)
Vayy hatırlıyorum da bir zamanlar ligde kadro kurmak için, katılmak için yardım alan Serkan abi, artık millete yardım eder olmuş :)
Önce "create league with your friends" kısmına tıklayacan.
oradan alt taraftaki kutuya yukarıda verilen bizim ligin kodunu yapıştırıp "join league" tıklayacaksın.
Edemedim ki zaten :)
Şimdi ederim ama. Ali'nin dediklerini yaparsan olacak herhal Necip eheueh :)
Ettim işte :)
Vayy hatırlıyorum da bir zamanlar ligde kadro kurmak için, katılmak için yardım alan Serkan abi, artık millete yardım eder olmuş :)
Önce "create league with your friends" kısmına tıklayacan.
oradan alt taraftaki kutuya yukarıda verilen bizim ligin kodunu yapıştırıp "join league" tıklayacaksın.
Ali aynen söylediklerini yaptım...Girip giremediğimden hala emin değilim...Çünkü sıralamada adımı göremiyorum hala...Neyse yine de yardımlarınız için teşekkürler...
Serkan, sana ayrıca teşekkürler bu kişisel mücadeleme verdiğin manevi destek için:D
Players to be added after the next points update.
Olmuştur olmuştur merak etme.
Necip Abi. Mail adresini gönder bana, davet edeyim. O zaman olacak.
edit: Olmazsa böyle deneriz yani...
Ali aynen söylediklerini yaptım...Girip giremediğimden hala emin değilim...Çünkü sıralamada adımı göremiyorum hala...Neyse yine de yardımlarınız için teşekkürler...
Serkan, sana ayrıca teşekkürler bu kişisel mücadeleme verdiğin manevi destek için:D
girmişsin girmişsin, next update de ikimiz girecez sıralamaya altta yazıyo..
Tamamdır beyler...Listelere 8. sıradan giriş yaptım bugün itibariyle :D
Torres'e başarılar diliyorum:D
Hemen hepimiz pirlo ve torres i almışız kadroya, millet genelde kaleyi cech'e vermiş ben takım içi dengeleri gözeterek ricardoyu almıştım. ikisi de gol yemedi ama cech'in takımı bizimle oynamadığı için kurtarış da yapmış oldu 2 puan avantası oldu...
Benim adıma bugün mellberg allback ve torres sahaya çıkıyorlar. Mellberg ile puyolu wildcard ile değiştirdim dün akşam çok duygusaldım o ara umarım sıçmam.. :D Aslında arshawin de beklenen puan/kalite açısından iyi adamdı ama ilk maçta cezalıymış (nasıl oluyorsa)... Kuyt istediğimden fazla puan getirdi ama önümüzdeki matchday için zryanov ile değiştirdim kendisini bir maç dinlensin hem böylece buradan gelen parayı mellberg/puyol takasından artana ilave edip 2nd matchdayi allback yerine nistelrooy la oynayacam.
Arshavin iki maç cezalı olabilir hocam. Tam emin değilim ama aklında olsun.
Arshavin iki maç cezalı olabilir hocam
Doğrudur, 2 maç cezalı Arshavin
Lan lan lan... Stage 2'nin transferlerini önceden yapayım dedim yarın belki vaktim olmayacak diye, Stage 1'de puanları almış gözüküyorum ama eklenmedi puanlarım genel klasmana. Zaten sürünüyoruz, 10 puan da gidince 10 sıra düşüp sonuncu olduk anasını satayım.
Düzeltsinler hatayı, deliririm.
ek: İşe bak ya;
Latest Points
30pts
Overall
20pts
Group stage
20pts
villa bugun 17 puan topladi, yani benim icin +34 oldu...yani birden bire sicrama yaptim :) villa benim butun takimdan da fazla puan topladi :)
Lan lan lan... Stage 2'nin transferlerini önceden yapayım dedim yarın belki vaktim olmayacak diye, Stage 1'de puanları almış gözüküyorum ama eklenmedi puanlarım genel klasmana. Zaten sürünüyoruz, 10 puan da gidince 10 sıra düşüp sonuncu olduk anasını satayım.
Düzeltsinler hatayı, deliririm.
ek: İşe bak ya;
Latest Points
30pts
Overall
20pts
Group stage
20pts
Ahanda; aynı şey bende de oldu kuyt yerine zryanovu alayım dedim ikinci maçlar için, gitti herifin 9 puanı, 1.stage 34 overall 26 gözüküyo..
3 transfer yaptim: robbenin yerine kuyti aldim, elemanderin yerine Larssonu aldim ve abidal yerine pepeyi aldim. boylece 11im soyle oldu:
Buffon
Lahm-Ramos-Pepe
Ribery-Arda-Pirlo-Kuyt
Villa(C)-Mutu-Larsson
yedeginmde Hakan Balta
1 transfer hakkim kaldi ve suan icin pek birsey yapmicam. Ispanyanin savunmasini zayif gordum o yuzden larssonu tercih ettim, Italya icinde ayni sey gecerli o yuzden Mutu israrim suruyor. Gerci bir degisiklik daha yapsam ya Mutu, ya Buffon, yada Pirlo olur ama henuz karar vermedim.
Bu arada Taganka (Tac Net) herkese baya bir fark atti....takiminda hem sneijder, hem podolski, hemde villa vardi....alkisliyoruz :)
Yuhhh 11 sıra birden gerilemişim 4. gün sonunda...Bugün fırlama yapanlar demekki İspanya-İsveçle doldurmuş kadroyu:D
bende bugun 19 sira ciktim :) ve bunun nedeni villa
Bugün Torres hat-trick yapıp, gol yemeyen İspanya savunmasının kadim üyesi Ramos asistleriyle izleyenleri coşturmazsa, yarıştan koptum demektir. İlk maçlar başlamadan önce son anda Klose'yi çıkarıp Gomez'i alan, bu hafta da transferlere onay verme aşamasında rakibi güçlü diye Kuyt'tan vazgeçip Smolarek'i alan aklıma sokayım.
simdi transfer icin baya bir dusunmek lazim cunku 4 takim tur atladi bile ve sadece 4 transfer hakkimiz var. Mesala bende 1 rumen, 1 fransiz, 2 italyan, ve 2 Turk var. Eger yarin Turkler elense, hafta ici transferde sikinti yasiyabilirim cunku sadece 4 transfer hakkim var. Ayrica 4 takimin tur atlamasida ben zora soktu cunku simdi onemli oyunculari yedek soyunur. Mesala bende Villa, Ramos, Kuyt, Pepe sikintilari var. Herhalde Turkler icin dua edecem :) ve biraz riske girecem, zaten onun disinda fazla alterntifim yok.
Ok cok dusundum ama Isvec-Almanya-Rumen kumari oynamaya karar verdim....cikan pepe giren contra, cikan ramos giren melberg, cikan villa giren klose, cikan larsson giren ibrahimovic. Boylece takim soyle oldu:
Buffon
Lahm-Melberg-Balta-Contra
Ribery-Arda-Pirlo
Klose (C)-Mutu-Ibrahimovic
Yedegimde Kuyt
boylece buyuk bir risk aldim ama ya tutarsa, forumun adini simdiden degistirebilirsiniz :)
İlk hafta o kadar iğrenç bir kadro kurdum ki, düzelt düzelt bitmiyor anasını satayım. Bu matchday'de de sürünelim, sonra hepsini telafi edeceğim.. :)
Bende suan 3deyim...bu besiktasmaniayi cok gecmek istiyorum ya, fark 5e indi ama cok riske girdim...sonucta sampiyon olabilmek icin oyunuyorum, 3unculuk icin degil :)
Bu arada Beşiktaşmania kim? Bizim forumdan mı? Değilse çıkarayım mı? Var mı bu konuda bir şey söyleyebilecek olan, tanıyan eden? Veya rahatsızlık duyan? :)
Fenerliyi atmıştık ama Beşiktaşlının zararı yok sanki, iyidir Beşiktaş... :)
at gitsin bence, buradan bir isim değilse :)
kazanacaksa bizden biri kazansın, sonra çamura yatarız yoksa :)
2.olan kazanmış sayılamaz diye.
:) :)
Abi bir sıra yükselmek için yapmayacağın şey yok, istersen Serkan Abileri, Muratı, Marikinası, Taganka'yı falan hepsini atayım sen birinci ol.. :D Bir Beşiktaşlı gelip hepimizi dize getirecek demek... Şanımıza yakışır mı? Sonra gider anlatır birilerine, korktular benden diye, adımız kötüye çıkar, pankart bile açarlar tribünde "Birimiz, hepinize bedeliz." diye. :) Şu koca forumda, Beşiktaşmania'yı alt edecek bir tane adam çıkmıyorsa yazık bize..
Diğer yandan tut ki kazandı, Beşiktaşmania mı yapıcaz forumun adını? :) Yarına kadar içimizden biri referans olmazsa atıyorum. Adamın tek ligi de burası ha, Beşiktaşmania ismiyle Galatasaray ligine katılmak ilginç bir davranış olsa gerek...
Abi bir sıra yükselmek için yapmayacağın şey yok, istersen Serkan Abileri, Muratı, Marikinası, Taganka'yı falan hepsini atayım sen birinci ol
Ehehe o zaman 1. olursam keyifli olmaz, bu isimleri geçmek gerek :D
Yok be iddialı değilim, 14. yüm anca :)
O zaman forumca birbirimize oynamayalım da bu bjkmania'yı geçelim yav, ayıp hakkatten :)
ben dibe demir atmisim kac mactir halbuki o kadarda umutlu idim neyse ikinci tur maclarina bakmak lazim
M.Yasin Cakmak
15-06-08, 11:58
Ilk maclardaki rezilligimden sonra biraz toparladim. Ama zor :).
Bu arada her firsatta bize bir araba laf eden Luis Figo Metin kardesimiz de hemen damlamis, uye olmus.
Hatta bir de forum sayfasında sana taş atmış. :)
Bu sefer eskiye nazaran güzel kadro kurdum gibi. Tek istediğim, Gomez hayvanoğlusunun artık patlama yapıp Avusturya'ya 5 tane sallaması. :) Ben çıkaracağım herif coşacak diye korkup çıkaramıyorum..
yeni 11im:
Buffon
Lahm-Zambrotta-Van Bronckhorst
Ronaldo-Arda-Sneijder-Kuyt
Villa-Van Nistelrooy(C)-Toni
yedek: hakan balta
Biraz Hollandaya fazla guveniyorum sanki :)
Son kadrom;
Van Der Sar
Van Bronckhorst - Sergio Ramos - Grosso
Arda - Sneijder - Ballack - Robben
Villa - Podolski - Ruud
Yedek:Zambrotta
Van Der Sar
Corluka Lahm Grosso
Ronaldo Robben Sneijder SCHWEINSTEIGER (:))
Torres Van Nistelrooy (C) Olic
Yedek: Sabri
Ulan son dakikada tv den öğrendim schweinsteiger in oynayacağını hemen girip transfer ettim (daha doğrusu ettiğimi sandım) devre arasında ohh ohh yapa yapa gittim pc nin başına puanlarımı göreyim diye bir de ne göreyim. Alamamışım elemanı, herhalde 4 aynı takıma izin vermiyodu alet ben farketmedim. Neyse Kuyt'a kıymıştık eleman için ondan gelecek puan kuyttan gelsin...
Bu arada Metzelder, Lahm, Podolski, Ronaldo, Pepe dörtlüsünden ala ala 13 puan alabildim ya kafama zıçayım. 1,5 gol olur dediğim maçta 5 gol oldu kartlar da gelince 3 defans adamından totalde 1 puan alabildim. 10 from podolski 2 de ronaldodan. :(
Ok cok dusundum ama Isvec-Almanya-Rumen kumari oynamaya karar verdim....cikan pepe giren contra, cikan ramos giren melberg, cikan villa giren klose, cikan larsson giren ibrahimovic.
Zuhahahaha! Abi bize de bu durumda Giren çıkan Osmanhy'a demek kalıyor. :D:D:D
hahahaha...ama bi turlu tagankaya yetisemiyorum...neyse ki bjk maniayi gectik...yarin villa, toni, buffon, ve zambrotta iyi yaparsa sansim artar...yari finalden once farki 5e indirmek istiyorum...ama suan 20+ :)
hahahaha...ama bi turlu tagankaya yetisemiyorum...neyse ki bjk maniayi gectik...yarin villa, toni, buffon, ve zambrotta iyi yaparsa sansim artar...yari finalden once farki 5e indirmek istiyorum...ama suan 20+ :)
Sizin klasmanınız farklı abicim, bu turnuva ekime kadar oynansa ben 175 puanı filan zor görürüm herhalde :D
Gerçi italyan kalecim ve defansım, buna karşın iki ispanyol fotvetim var. Yani bu akşam garanti 15 puan kafadan gelir bana... Ali'yi geçer 16. lığa yerleşirim 145 puanla... En iyi ihtimal ise torres ve villa organizasyonuyla bir gol atalım, 8 puan oradan... Bu arada Buffon 90' oynasın 8 saves yapıp 3+2 puan getirsin, panucci de 89' da kornerden gelen topa çaksın; 12 de buradan... Bir de bu 4 lüden biri man of the match seçilirse 3 de oradan olur 23 puan... 154 puanla ilk ona girerim walla :D Haydi Haydi Haydi manituaşkınaaa!!
Ali'yi geçer 16. lığa yerleşirim 145 puanla
Ayıp oluyor ama :)
Ben grup maçlarından sonra bir gün ara olur diye kadromu hiç değiştirmemiştim.
Çuvalladık haliyle. Değiştirmek istediğimde de çoktan süre dolmuştu.
Kadromda hala Contra filan var.
Yani bu akşam garanti 15 puan kafadan gelir bana... Ali'yi geçer 16. lığa yerleşirim 145 puanla... En iyi ihtimal ise torres ve villa organizasyonuyla bir gol atalım, 8 puan oradan... Bu arada Buffon 90' oynasın 8 saves yapıp 3+2 puan getirsin, panucci de 89' da kornerden gelen topa çaksın; 12 de buradan... Bir de bu 4 lüden biri man of the match seçilirse 3 de oradan olur 23 puan... 154 puanla ilk ona girerim walla :D Haydi Haydi Haydi manituaşkınaaa!!
Walla suan iyi gorunmuyor..bende villa, toni, zambrotta ve buffon var ve buffon disinda puan almam zor gibi....ikimize gecmis olsun :)
Evet Taganka online gözüküyor şu an.
Buraya da yazsa bari :)
Bencede 1 post sarti olmasi lazim :)
Son bir atak yapmak icin tam bir fantezi takimi kurdum cunku baska sansim yok...tanimadigimiz oyuncular iyi yaparsa, anca boyle zirveye cikabilirim
Merhaba Arkadaslar,
Israrli davetleri kiramadim. Hemen yaziyorum. :) Yaklasik 7 yildir forumu ne guzel sessizce takip ediyordum. Ama simdi sorumluluktan kacmak olmaz. Sonunda foruma uye oldum.
Liderlik demek ki boyle birseymis; ligin basinda aklimin ucundan bile gecmezken, simdi hergun 2.lige ducecegim diye aklim gidiyor.
Dun Hollanda beni yakti. Hollanda'nin gol yiyecegini tahmin etmistim. Ceyrek finallerde Van der Sarr'i Buffon'la o yuzden degistirdim Ama yediginden fazlasini da atacagini ummustum. Olmadi. Hollanda'li spiker birkac defa "Turkleri ornek alin" dedi canli yayinda. Aslinda Turklerin mentalitesiyle Hollandalilarin teknik ve organizasyon kalitesinin birlestigi bir takim olsa yeryuzunde, ... (Cumlenin gerisini getiremedim. Siz doldurun lutfen.)
Bugun de Toni beni yakti. Adam patlar dedik 2 turdur, elimizde patladi.
Neyse yarin sakin kafayla dusunup taktik calismasi yapmak lazim.
Osmanhy'ye ve zidane38'e tekrar tesekkur ederim davetleri icin.
Hosgeldin Taganka, tebrik ederim cunku herkese fark attin. Zirvede basladin ve zirvede bitireceksin. Forumada hosgeldin, senin yorumlarin cok degerli olur cunku bu isten anliyorsun galiba.
Biraz riskli bir kadro oldu ama yarı finals için sadece Almanya ve Türkiye'den kadro yaptım. 6 alman 6 da rus oyuncuyla oynayacam; bu da demektir ki ispanyaya ve bize şans tanımıyorum. tutarsa 100 puanlık kadro oldu; çünkü akınfeev çok sayıda kurtarış yapacak, maçın adamı bile olabilir hatta ;) ..
Biraz riskli bir kadro oldu ama yarı finals için sadece Almanya ve Türkiye'den kadro yaptım. 6 alman 6 da rus oyuncuyla oynayacam; bu da demektir ki ispanyaya ve bize şans tanımıyorum. tutarsa 100 puanlık kadro oldu; çünkü akınfeev çok sayıda kurtarış yapacak, maçın adamı bile olabilir hatta ;) ..
Tutumazsada demek ki Turkiye finalde...o yuzden pek uzulmezsin galiba :)
Türkiye bir takım ile maç yapacak, karşı takımdan adam alacağım! Tey, tey, tey
Soğukkanlı, objektif, akıllı vs. taraftar profilinin hastasıyız :) Hep böyle, hep böyle :)
Sokayım fantaziye, çakalım Almanlara...
Almanya'dan adam alan vatan hainidir desem, Alman oyuncuları iade edip Türklerle yola devam eden çıkar mı?
Hayır, sizin yüzünüzden Podolski'den, Klose'den alacağım puanlar bir işe yaramayacak da...
Hem totem yani bu. Almanlar'dan oyuncu alayım da ne de olsa ben kazanamıyorum, o zaman yeneriz diye oynuyorum. Böyle olunca bir anlamı kalmaz, direk yeniliriz. Herkesi sağduyulu davranmak adına Alman oyuncularını bırakmaya davet ediyorum, benim böyle bir totemim var. Hatta Almanlara 50 kağıt da basacağım şimdi... Haydi, Türkiye için bırakın Almanları!
fantasy'de akıllı olup almanya rusyaya, iddiada da bombacı olup türkiye rusyaya basıyoruz işte... :D
Gerçekte ne olur? çıkamayız herhalde finale... ama bir çıkarsak oskayım fantasy'e de iddiaya da ne olursa olsun... :):):)
Hepinize sicak karsilamaniz icin tesekkur ederim.
Takima gelince, bu sefer isin icinden cikamayacagiz galiba. Kalbim baska takim kuruyor, aklim baska. Ne Turkiye'nin yenilgisini , ne de Lioney'in gozunden dusmeyi istiyorum.
Mesela "hepimiz 8 Turk oyuncu secsek olmaz mi?" gibi bir sark kurnazi teklif yapsam?
"Ne guzel yenilirsek hep beraber uzulur, ama bi yenersek, alllaaah hep beraber cildiririz!" desem?
Her halukarda ben lider kalsam?
Ne dersiniz? :)
Ne iş abicim bu... benim bildigim bir tek senior memberlar yarışmaya katılabiliyor.. ki bu durumda ben 1. olurdum herhalde :D .. turk aslanlarıda kim ?? birde sıralamada 2. yok sanki
1. taganka 2. turk aslanlar 3. ben ... neyse bakalım hayırlısı
ne de Lioney'in gozunden dusmeyi istiyorum.
Estafurullah, olur mu öyle şey. Siz bakmayın bana, frodo da bakmasın. Ben o konularda hasta bir adamımdır :) Gönlünüzden nasıl geçiyorsa, öyle yapın. Lakin kaybedince, sizin içinde yalan olur hem fantazi, hem puan, bunu siz de biliyorsunuz zaten :)
Hem ne me lazım sonra, kaybedince bana kabahat çıkarırsınız falan :)
Mesela "hepimiz 8 Turk oyuncu secsek olmaz mi?" gibi bir sark kurnazi teklif yapsam?
"Ne guzel yenilirsek hep beraber uzulur, ama bi yenersek, alllaaah hep beraber cildiririz!" desem?
Her halukarda ben lider kalsam?
Ne dersiniz? :)
Öte yandan bir de bu var. Hiçkimse Almanlardan oyuncu almaz ise, hepiniz eşit şartta yarışmış olursunuz, böylece kimsenin bir kaybı olmaz :)
Bir de şunu fark ettim takım kurarken; 14 kişi kalmış ki biri yedek kaleci, hala bizim takımdan kimi alacağıma karar veremiyorum, zira Terim'in kimi oynatacağını tahmin edemiyorum :) Bu kadar az adam varken üstelik.
Ne hale getirdin bizi Hocam, gör gör :)
Turk Aslanlari benim :) bu arada Alman oyuncu aliyormuyuz, yoksa almiyormuyuz?
Hakikaten yahu. Hadi Alman oyuncuları bırakalım, cidden daha zevkli olur...
:) Bende yok ki, nasıl bırakacağım. Olanlar düşünsün kardeşim :)
Cok yeni bir uyeyim. Alman oyuncu alinmamasi da bana avantaj getiriyor. O yuzden bu kararda benim de soz hakkim olmasi pek adil degil.
Ama ne karar verilirse uymaya hazirim.
Karari da mesela siralamada 1. haric ilk 5, ya da 1.lik sansi olan her takim sahibi verebilir.
:) Bende yok ki, nasıl bırakacağım. Olanlar düşünsün kardeşim :)
Bende herkes Alman da, herkes bırakmadan bırakmam ahah..
Muhalefet eden yoksa, Almanları çıkarıyoruz!
Buradan çakallara sesleniyorum! Bak tek tek kontrol edeceğim ha, sayılmaz sonra puanlarınız ona göre.. :)
Diğer yandan, biri çıkıp derse ki kardeşim, biz başka liglerde de mücadele ediyoruz, kahyası mısın keyfimin, istediğimi alırım istediğimi almam sana nölüyor; boynumuz kıldan ince, haklıdır...
kardeşim, biz başka liglerde de mücadele ediyoruz, kahyası mısın keyfimin, istediğimi alırım istediğimi almam sana nölüyor
böyle diyorum ben :D
şaka bir yana ben de Alman olacak galiba ama çıkarabilirim.
Çok da iddiam yok, no problemo...
Yaw tam "deget!" denecek hale geldiniz, bari Hakanbaltayı da yasaklayın tam olsun:D Hamiti de! Yiyor mu? yimeyor doğal olaraq...
Schweinsteiger domuz binicisi demekmiş bu arada duyunca koptum gülmekten :):):) bu adamı bırakmam kardeşim böyle isim bırakılır mı? :D
Alaman alaman (bu ikincisi fiildir) derseniz doldururum 10 rusla bi villa perişan ederim hepinizi ona göre...
veya her tür almana sınırlama koyalım, formasına bakmadan alman tandanslı 3 oyuncu limit ok?
lehmann - metzelder - mertesacker - ballack - domuzbinicisi - podolski... Hangini çıkarıp da kimi alacan yerine; hem tolga zengini aldın diyelim :) gitdi oyuna solaçık olarak bi de gol attı; kalecinin golüne puan vermiyolarkine :D
Alman sayısını azaltma amaçlı bir soykırım anafikriyle girdim siteye... 5 dakikalık bir al-ver operasyonu sonunda 6 almanım 7 oldu :) lahm oynuyomuş onu da aldım yedek olarak ...
Zuhahaha...
İyi peki, çıkarmayalım Alamanları o zaman ne yapalım. Demokratik bir forum bizimkisi. :)
Ilk maclardan beri takimin iki degismezi Lahm ve Podolski'yi kestim icime sinmediginden. Ama kardesim 8 tane almanla yari finale cikacaginizi nerden bileyim? :)
Bugun 8 oyuncum maca cikiyor :D
Akinfeev
Ignashevich - Anyukov - Capdevilla
Zyranov- Zhirkov - Hamit Altintop - Mehmet Topal
Semih Senturk - Arshavin - Pavlychenko
Ruslardan, 1988'de Hollanda'nin SSCB'ye yaptigini bekliyorum.
Hup Hiddink!
İddaalı arkadaşlar takımlarını hazırlamayı unutmamışlardır umarım. Biz loserler olarak beklemedeyiz. Bu arada bizim maçta bir dolu Alman seçip yükselenler de olmuş, içimizdeki Almanlar diyorum onlara ( Tolgacım ne iş :) ). Taganka riske girerek Almanya'dan adam almamış galiba. Kendisini hem tebrik ediyorum (Gerçi Rusya'dan çok alınca terso gelmiş sanırım, İspanya'da çok adam alsa hiç kaybı olmazmış, o tahminde yanılmış) hem destekliyorum loser tayfasından biri olarak :)
6. olmuşum.. sahsen bu benim için bir başarıdır.
Onur Şimşek?
Gomez'de bu kadar ısrar etmeseydim daha yukarılarda da bitirirdim, son haftadaki rezalet performansımla birlikte 15.liğe kadar da geriledim.
Gomez iyi futbolcu ama. Gelsin Galatasaray'a, affederim onu. :)
3uncu oldum...onura tebrikler
M.Yasin Cakmak
30-06-08, 21:29
Olmaz mi canim...
Foruma adini verecegiz iste :)
Zaten benden -Ümitin deyimiyle- "cacık" olmazdı ama finale de 6 tane rus oyuncuyla çıkılır mı be kardeşim. Resmen Ali Dürürstün Bizde transfer bitmez hikayesine benzemiş.. :):):D
Ray52Lewis
01-07-08, 02:01
Frodo senin takim hangisiydi ya, baktim baktim bulamadim yukarilarda, sadece Bess McNeil süpheli geldi...:)
Bu arada tebrikler Onur, Almanlara cok güvenenler son macta önemli kayiplar yasadi, liderlik de gitti kupa da...
Ilk once Lioney'e destegi icin tesekkurler.
Son hafta'da az risk almanin cezasini odedim. En azindan Almanlarin 1 gol atacagini tahmin etmistim, tutmadi.
Ispanyol'larin Italya macindan beri patlayacagini ongormustum. Hollanda'ya sahayi dar eden Ruslar'dan da cok umutluydum. Olmadi.Futbol topunun neden tavla zarina benzedigini simdi anladim.
Onur'u kutlarim. Ya hep ya hic diyerek tamamen Ispanyol bir takim kurmus. Cok guzel sonuclandirdi ligi. Tebrikler.
M.Yasin Cakmak
01-07-08, 23:48
Onur1905 EURO 2008 Forumu
Tebrikler Onur :).
Adaşım adam :) Olsun tabiki forumun adı :)
Onur rules ! :)
valla fikir bizden cikti onura nasib oldu, helal olsun
Hehehe...
Sağolun varolun arkadaşlar. Gerçekten hiç gerek yoktu. :)
ŞL Fantazi'de de kazananın adını direkt foruma verelim.
hahahahaha iyi olmus ya...tebrikler tekrar...2 yil sonra osmanhy dunya kupasi forumu geliyor haberiniz olsun :)
İddaalı arkadaşlar takımlarını hazırlamayı unutmamışlardır umarım. Biz loserler olarak beklemedeyiz. Bu arada bizim maçta bir dolu Alman seçip yükselenler de olmuş, içimizdeki Almanlar diyorum onlara ( Tolgacım ne iş ). Taganka riske girerek Almanya'dan adam almamış galiba. Kendisini hem tebrik ediyorum (Gerçi Rusya'dan çok alınca terso gelmiş sanırım, İspanya'da çok adam alsa hiç kaybı olmazmış, o tahminde yanılmış) hem destekliyorum loser tayfasından biri olarak
Totem yaptim ben orda :)
Tutmadi gerci :)
Bu arada Onur tebrikler kardesim
Telekom sanada kafam girsin
Totem yaptim ben orda :)
Tabii tabii :)
Tebrikler Onur :)
Terim'den daha iyi 11'ler seçmişsin abi eheueuhue :)
22. olmuşum.
Hedefim ilk 20 idi zaten :)
Tebrikler Onur.
vBulletin® v3.8.2, Copyright ©2000-2012, galatasaray.to