Tüm Versiyonu Göster : Euro 2008 - TV Yayını?
Hiç uzatmadan sorayım da bilen varsa netleştirelim şu konuyu.
Euro 2008 maçları hangi kanalda yayınlanacak?
Milli takımın maçlarını A TV yayınlayacak ama diğer maçları yayınlamayacak mı?
Lig Tv tüm maçları yayınlayacağını söylüyor.
A TV'nin öyle bir iddiası yok sanırım.
Dolayısıyla futbolseverler tüm maçları izlemek için ille Lig Tv'ye üye mi olmalı?
Veya yurtdışı kanalı yok mu hepsini yayınlayacak?
Atv nın elınde spıker bıle yok yalnız...Nasıl olcak merak edıyorum...
Ben lig tv den ızlıyecem açıkcası...Ozturk pekın,melih şendıl ıdare eder yıne :)
Atv bütün maçları yayımlayacak, ama yurtdışına vermesi yasak. Zira yurtdışına yapılan yayının şifreli olması gerekmekte ve buna bağlı olarak yurtdışı hakları Lig Tv'de.
Şimdi üç iyi, iki çok kötü haberim var.
Atv'de maçı anlatacak isimler şunlar:
(Önce iyi haberleri verelim)
TRT'den Erdoğan Arıkan,
TRT'den Kerem Öncel,
TRT'den Yalçın Çetin
(ve maalesef kötü haberler)
TV 8'den Fikret Engin
TV 8'den Akın Göksu
Sırf Akın Göksu'dan maç dinlememek için Lig TV üyeliğimi devam ettiriyorum.
Aksine Akın Göksu,benim diyen onca genç adam arasında futbolu bilen, halihazırda oynayan futbolcuları takip eden,izleyen,bilgi sahibi olan bir adamdır.
Maçları biraz heyecansız anlatır ama onca dandik adamın arasında Akın Göksu'yla maç izlemek keyifli olur her zaman benim için...
Misal Kerem Öncel denen çapsız adam yerine Akın Abimi tercih ederim..
Amerikada onlan arkadaslar butun maclari ESPN kanallarindan takip edebilir. Bu onemli bir haber cunku ilk defa bu turnuva yayinlaniyor burda.
Fikret Engin'in her ne kadar kazmanın önde gideni olduğunu düşünsem de ve tv8'de yayınlanan dünyanın en gerizekalı programı Bay Tahmin'i her seyredişimde televizyona uçarak kafa atasım gelse de, bu adamın maç anlatımından keyif almışımdır her zaman...
Gerçi zaman zaman maçları piknikte mangal yapar havasında da anlattığı durumlar oluyor ama ben bu tarz maç anlatımlarını TRT diksiyonuyla konuşan, haberleri sunuyormuş gibi maç anlatan TRT spikerlerine göre daha keyifli buluyorum...
Bence maç yayınlarında asıl sıkıntı yorumcularda...Özellikle maç esnasındaki yorumcularda...Koca Türkiye'de Ömer Üründül dışında bu işi yapacak birinin yetişmemiş olması çok ilginç ya da var ama bize göstermiyorlar...
Basketbolda mütiş bir uyum yakalayan Murat Kosova - Kaan Kural ikilisinin bir benzerini futbolda da bekliyorum artık...
alisamiyen
03-06-08, 15:44
Erdoğan Arıkan ve Kerem Öncel iyi maç anlatır... 2000'de ki meşhur İtalya - Hollanda yarı final maçını da anlatan sanırım Erdoğan Arıkandı... Bu iki isim Romanya, İsveç, Hollanda, Çek Cumhuriyeti gibi takımların kendi aralarındaki maçları bile anlatırken keyifli bir sunum yaparlar...
2.Lig maçlarını bir sezon tamamen Trt vermişti... Erdoğan Arıkan o maçları bile izlenesi bir kıvama sokmuştu... Fikret Engin ve Akın Göksunun anlatımıyla izleyeceğimiz maçlar için de ''Allah hepimize sabır versin.'' diyorum... Uyduda veren başka kanallar vardır oradan izlerim herhalde :) En azından bu iki ismin yerine Kanal 24'de İtalya Ligi maçlarını anlatan Aykut İnce'de olsaydı daha iyi olabilirdi... Çok iyi maç anlatıyor... Maç anlatıken Molinarooo demesi bile güzel... TRT'den Tansu Polatkan'ı da alabilirlerdi...
Bu turnuvaları yayınlamak TRT'ye yakışıyor... Keşke yayın hakkı onların olsaydı... 2010'u onlar yayınlayacakmış...
Bu turnuvaları yayınlamak TRT'ye yakışıyor... Keşke yayın hakkı onların olsaydı... 2010'u onlar yayınlayacakmış...
Dün ATV'deki santrada 2010'u da ATV'nin yayınlayacağını söylediler...Yoksa ben mi yanlış anladım?
alisamiyen
03-06-08, 16:59
Dün ATV'deki santrada 2010'u da ATV'nin yayınlayacağını söylediler...Yoksa ben mi yanlış anladım?
Bir ara TRT reklam bile veriyordu... Hatta güzel hazırlanmış bir reklamdı... 2006 Dünya Kupasından hemen sonraydı...Hafta içi yayınlanan bir spor programında da söylemişlerdi... Sonra nasıl bir süreç işledi bilemiyorum ama ben reklamı bile görmüştüm... Ümit Aktan'da Kanal 1 Dünya Kupasını yayınlarken ''İlk ve son kez bir özel Televizyon Kanalından yayınlanacak Dünya Kupası olacak'' diye bir laf etmişti... Belki ikili yayın yaparlar...
Bir ara TRT reklam bile veriyordu... Hatta güzel hazırlanmış bir reklamdı... 2006 Dünya Kupasından hemen sonraydı...Hafta içi yayınlanan bir spor programında da söylemişlerdi... Sonra nasıl bir süreç işledi bilemiyorum ama ben reklamı bile görmüştüm... Ümit Aktan'da Kanal 1 Dünya Kupasını yayınlarken ''İlk ve son kez bir özel Televizyon Kanalından yayınlanacak Dünya Kupası olacak'' diye bir laf etmişti... Belki ikili yayın yaparlar...
Sanıyorum 2010'un eleme maçları da ATV de olacak ama Dünya Kupası'nı TRT verecek...Anladığım kadarıyla ATV nin sözleşmesi 2010'a kadar ama kupa dahil değil...
4-4-2'nin verdiği TV yayın programında ATV'nin sadece bizim maçları yayınlayacağı gözüküyor. Büyük ihtimalle 3 maçla kapatacaklar turnuvayı.
Lig TV ise bizim maçlar da dahil bütün maçları veriyor.
Hayır Atv bütün maçları verecek.
Mesela ilk gün cumartesi yayın akışı;
http://www.atv.com.tr/yayin_akisi2008-06-07.html
pazar günü yayın akışı;
http://www.atv.com.tr/yayin_akisi2008-06-08.html
Uydu antenle izlediğimiz ATV'den izleyemecek miyiz? Uydudan şifreli verilecek falan diyorlar? Xerim böyle işi. Normal çatı anteni kaldı mı ulan?
Uydu antenle izlediğimiz ATV'den izleyemecek miyiz? Uydudan şifreli verilecek falan diyorlar? Xerim böyle işi. Normal çatı anteni kaldı mı ulan?
Anaa bir de o var dimi?
Olursa yandık demektir.
Ama bir Atv var bir de Atv Avrupa var.
Heralde Atv Avrupa şifrelenir.
4-4-2 eksik yazmış demek ki...
Serkan1905
05-06-08, 00:21
Türkiyenin maclarini TRT vermeyecek mi simdi?
vBulletin® v3.8.2, Copyright ©2000-2012, galatasaray.to