PDA

Tüm Versiyonu Göster : Ömer Güvenç - Bahri Havadır, ne oldu?

gian
08-06-08, 00:49
Normal ülkelerde, degil yorumcu - muhabir, iki lafı bir araya getirememe özellikleri ile stadyum kenarında su bile sattırılmayacak bu iki isim haftalardır, ye iç gez, Terim hocam su hocam bu hocam, Amerikalı kondüsyoner vs. sisirdiler de sisirdiler.. Ne oldu lan ne oldu? Çapsız adamlar sizi..

"Performansının yüzde kaçını sergiliyorsun?"

Levent Kızıl'a, "gönlünüzden ne geciyor maç için?" türevinde soruların adamları, çapsız insanlar aslında bizim bu şampiyonalardaki yerimizi belli ediyorsunuz..

tripotter
08-06-08, 01:30
Sadece onlar da değil...Maç sonrası şuana kadar dinlediğim açıklamalar bizim yerimizi aslında çok net ortaya koyuyor...

Küçük hakan'ın hezimet sonrası ilk yorumu aynen şöyle:

"Hiç kimse bu sonuca üzülmesin...ne Fatih Hoca, ne futbolcular ne de Türk milleti...Zaten Portekiz'in gücü ortadaydı ve bu sonuç hiç süpriz olmadı..."

Aha be Hakan Ünsal...Çapsızlığını defalarca gösterdin bizlere onu anladık da, lakabın gibi beyninin de bu kadar küçük çalıştığını böylesine bariz bir şekilde ilan etmeseydin keşke cümle aleme...

İşte sizin gibilerin bu kafa yapısı yüzünden bu hallere düştük biz...

Neymiş efendim, biz nasıl olsa Portekiz'e yenilirmişiz. Onlar bizden çok kaliteliymiş...O yüzden üzülmeyecekmişiz...

Ulan biz bu gece Portekizli oyuncuların kalitesi yüzünden mi yenildik? Bu kadar ezber yorum yapan adamları şuralara çıkartıp konuşturanlar utansın..ben başka birşey demiyorum...

zidane38
08-06-08, 01:34
Hayır bir de o Hakan Ünsal dünyayı deviren bir kadroda oynadı.
Şimdi çıkıp bunları söylemesi ayıp yahu.