PDA

Tüm Versiyonu Göster : Türkiye 2 (Semih, Arda) - İsviçre 1

Sayfalar : [1] 2

tripotter
08-06-08, 07:13
Grubun final karşılaşması...Saha ve hakem(!) avantajı İsviçre'de olacak...Organizasyonun bir ayağı olan Avusturya zaten her türlü elenecek gruplarda...Bu nedenle diğer ayak İsviçre'yi en azından 2. tura çıkarmak için herkes elinden geleni yapacaktır...

Bunun yolu da Türkiye'yi yenmekten geçiyor...Hatta eminim UEFA yetkilieri Türkiye'nin dünkü oyununu gördükten sonra bu takım bu turnuvayı kaldıramayacak diye yorum yapmışlardır kesin...

Bizim için kötü haber, çok kötü bir takımın en iyi futbolcusu olan Servet'in oynayamayacak olması...İyi haber ise İsviçre'de Frei'nin oynayamayacak olması...

Bazı haberlere göre Gökhan Zan'ın da oynayamayacağı söyleniyor...Bu durumda göbekte iki Emre ile başlarız ki ikisi de Gökhan'dan kat kat üstün oldukları için daha hayırlı olr bizim için...

Her ne hitmekse dün gece herkes Colin Kazma'yı öve öve bitiremedi...Fener medyası Cenevre'de de iş başında olsa gerek...Bu nedenle Terim'in yine Kazım'la başlayacağını düşünüyorum...

Tüm yanlışlarına rağmen bu maçtada mecburi değişiklikler dışında kadroyu bozmayacağına eminim malesef...

Çünkü Mr. Ego Fatih Terim ders almaz, sadece ders verir! Bu koşullar altında şöyle bir 11 bekliyorum...

Volkan
Hamit-Emre A.-Emre G.-Hakan B.
C.Kazma-Emre B.-Cuma-Tungay
Nihat-Semih

(İçimden bir ses Mevlüt'le başlamayacak diyor...)

Herşeye rağmen, çok az umut taşısam da Milli takıma başarılar...

osvaldo
08-06-08, 07:23
İsviçre Çek maçındaki gibi oynarsa, biz de Portekiz maçındaki anlayışla oyuna başlar isek hiç abartmıyorum en az 4 tane yeriz. İsviçre bizim için Portekiz'den cok daha tehlikeli bir ekip. Çek Cumhuriyeti maçında da iyi oyuna rağmen kaybettiler. Sahanın her yerinde rakibe basan, çok hızlı kontraya çıkan bir takım. Bu maçtaki en büyük şansımız Frei'ın sakatlığı olabilir.

Nerval
08-06-08, 09:27
Arda oynamazsa kazanamayız.

gian
08-06-08, 14:00
İsviçre yan toplardan minimum 2 tane atar bize gibi geliyor.

Patriot
08-06-08, 14:40
Cok karamsarsiniz. Portekiz macindaki kadronun oturmasi icin zamana ihtiyacimiz var. Imparator "The Ders Veren" Fatih hoca ayni 11'de israrli olacagini dusunerek tekrar allttaki sistem ve 11'le cikacagini dusunuyorum (Servet herhalde sakatlandi). Bu sistemin en buyuk ozelligi rakibi sasirtmamiz ornegin Portekiz karsisinda herifler ve dunya alem anlayamadi nasil bir sistemdi oynadigimizi bunun adina mondern futbol terminolojisinde " xicktir system" deniyor. Hocanin yaptigi aciklamalarindan anladigim kadariyla en buyuk sorun futbolcularimizda hala bu sistemi kavrayamadigi ancak cuma gunune kadar problem cozulmus olacak.. dedi.

............................Volkan................

................................Gokhan......Emre A......Balta..

..........Hamit.........Avrelyo................... ................

..Kazim................Emre....................... .................

.............Mevlut............................... ..........Tuncay

........Nihat..................................... .........................

yakup bayrak
08-06-08, 17:07
Kristal Gökhan,Tun(gay) ve Kazma Kazım'ı kadroda görmek istemiyorum.Hamit'i gerçek yerinde yani Kazım'ın Portekiz maçında oynadığı yerde oynaması gerektiğini,sağ bek olarak ise Sabri'nin oynaması gerektiğini düşünüyorum.Tungay'ın yerine Arda,Mevlüt'ün yerine de Genç Semih oynayabilir.Defans ise Galatasaraylılara emanet olmalı.
--------------------Volkan------------------------
Sabri----Emre Güngör----Emre Aşık----Hakan Balta
Hamit----Aurelio-----Emre Belözoğlu----Arda Turan
---------------------Nihat-----------------------
------------------Genç Semih--------------------
Bu kadro fena bir kadro olmaz kanaatindeyim.:)

Volkanus
08-06-08, 17:59
Portekiz maçındaki futbolu sergilersek bu turnuvadan 0 çekmekle kalmaz ayriyeten buraya nasıl geldiğimizide sorgulatmış oluruz.Kazım'ın iyi olduğunu öne süren medya mensuplarını bende gördüm.Bunların maçı nereleriyle izlediğini bende merak ediyorum.Tuncay'ın ise ilk maçta çok kötü bir performans sergilemesine karşılık bu maçta iş yapacağına inanıyorum.Fatih Hoca Nihat'tan maksimum verim alabilecek şekilde takımı yapılandırmalıydı.Yani onu pivot santforun( Hakan Şükür gibi)) hafif arkasında,yanında olacak şekilde görevlendirmeliydi.Onu ileride tek bırakarak en önemli silahımızı kendi elimizle yok ediyoruz.Bu maçta belki Tuncay(gerçi kendisi pivot değil ama çaresizlikten)-Nihat çift santfor modeli uygulanabilir.Orta alanda Emre-Marco'nun yanına mutlaka(Arda,Tümer,Gökdeniz gibi) orta alan oyuncuları eklemeliyiz.Çünkü Emre'nin oyunu yönlendirme yeteneği büyük zaafa uğramış.Servet'inde bu maça mutlaka yetiştirilmesi gerekiyor yoksa yukarıda dedikleriminde bir anlamı kalmayabilir.

M.Yasin Cakmak
08-06-08, 22:52
Eldekilerle benim kadrom

Volkan

Balta Emre Emre Sabri

Arda Topal Aurelio Hamit

Nihat

Semih

En azindan dengeli bir kadro olur. Ama Terim'den soyle Mevlutlu Kazimli ortaya karisik birseyler istiyorum.

Nerval
08-06-08, 23:06
Genç Semih'den medet uyan yeryüzünde hiç bir takımdan hiç bir şey olmaz.

Ümit Karan, Fatih Tekke, Ersen Martin, Hasan Kabze, Umut Bulut vs. hepiniz hiç bir şeysiniz ulen genç Semih'in yanında.

Beceriksiz haydutlar!

İmza : Terim

Ray52Lewis
08-06-08, 23:49
Isvicre maci muhtemelen turnuvayi resmen noktaladigimiz mac olacak, diger takimlara bakiyorum da hic biri bizim kadar kötü ve kendine güvensiz oynamadi su ana kadar...

Su onbirle cikmak vardi:

Rüstü
Sabri-Emre G.-Servet-Hakan B.
Hamit-Aurelio-Yildiray-Arda
Mehmet Yildiz-Ümit Karan

Onur1905
09-06-08, 01:16
Bu kadar (haklı olarak) yerden yere vurulmanın gazıyla kazanabiliriz bu maçı diye düşünüyorum. Sonra yine Terim'den basına sallamalar, kıskananlar çatlasın şeklinde şovlar da izleyebiliriz.

osmanhy
09-06-08, 08:38
isvirce ilk macta yenilmesine ragmen bence gayet iyi ve kontrollu oynadi. O macta galip gelmesi gereken takim isvircedi ama futbolda boyle seyler oluyor iste. Bence onlar bu maci banko alir ama bir mucize gerceklesirse, belki berabere bitirebiliriz maci. Bu takimdan hic umudum yok ve bence kimse umitlenmesin.

osvaldo
09-06-08, 16:00
Pek çok kişi gibi bu maçla ilgili beklentilerim çok alt seviyede... Tek umudum Türk Milli takımlarının zaman zaman mucizevi sonuçlara imza atması. Şimdi Nihat veya Hamit 80 metreden vurur, kaleci yumurtlar, rakip te girdiği pozisyonları kaçırır galip geliriz. Daha önce Türk Milli Takımı defalarca bu tip sonuçlar aldı. İsviçre'yi yensek hatta gruptan çıksak bile cacık olmaz şu takımdan. Çünkü başında mantık genlerini aldırmış olan bir hoca var.

scapula
09-06-08, 16:20
Yeneriz.

Eldekilerle benim kadrom (Rüştü'yü saymazsak);

Sabri Emre G. Servet Hakan
... Hamit Aurelio Emre B. ...
Mevlüt ................... Arda
.............. Nihat .............

Fatih Yerim'in bu kadroda sadece Mevlüt - Kazım (belki Tuncay, çok küçük bir ihtimalle Semih) değişikliği yapmasını bekliyorum. Servet düzelse bile, Emre Aşık yerine Emre Güngör oynar gibi sanki...

Bir de Uğur Boral sürprizi yapabileceğini düşünüyorum, zira İsviçre'yle oynadığımız ve mutlak galibiyete ihtiyaç duyduğumuz rövanş maçında yaklaşık bir senenin ardından, üstelik en formsuz döneminde olan Ergün takıma çağrılmış ve çok önemli bir rol üstlenmişti. Çünkü ülkede bindirmesi olan tek sol bek Ergün vardı ve oyunu sağ ve - tahminimce soldaki Magnin'in etkisinden dolayı özellikle- sol kanat bindirmeleri üzerine kurmuştuk ve bu ortalardan gol de bulmuştuk. İsviçre büyük ölçüde aynı İsviçre. Her ne kadar Hakan Şükür olması gerektiği bu kadronun içinde yoksa da, bizim oyun planımız, Portekiz maçında 1-0 yenik duruma düştüğümüzde tekrardan gördüğümüz gibi Hakan Şükürlü halimizden pek farklı değil. Bu nedenle kanat bindirmeleri / ortalarıyla etkili olma arayışına girebilir Fatih Terim, bu durumda da Uğur Boral'a sarılabilir. Bir ihtimal.

Patriot
09-06-08, 17:20
Scapula, Nihat tek forvetle oynarsa yine tek pozisyonla maci bitiririz. Senderos mahveder Nihati gobekte. Bu sistemle oynayacaksak tek secenegin var o da Semih. Daha once bazi arkadaslar dile getirdi, Semihten medet uman bir takimin vay haline gercekten ama su sistemde de baska alternatifin yok. Senin duzende (4-3-3/4-5-1) Nihat sag kanatta da oynayamaz kanimca hem kaleye uzak hemde top tasimasini beceremiyor.. oraya Gokdenizi koymak daha mantikli. Is donup dolasip Signorun kadro secimindeki hataya variyor (M. Yildiz, U. Karan, H. Sukur, F.Tekke hatta G. Unal)

Hep dedim.. evet oyuna baslarken bu kadroyla bir planimiz var o da kontra atak ama maglup durumu dustugumuzde bir B planimiz yok bu oyuncularla olmasi da mumkun degil.

scapula
09-06-08, 17:37
Aynı fikirdeyim ama Semih'i de düşünemiyorum kadroda, Nihat nasıl silinirse Semih de öyle silinir çünkü. Nitekim Fenerbahçe'de ilk 11'de başladığı maçlarda hiçbir şey yapamamasıyla da gösteriyor bunu, üstelik kalite açısından Avrupa Şampiyonası'yla mukayese kabul etmeyecek Türkiye Ligi'nde.

Ben bu eksik kadromuzla, yani oraya götürülen oyuncularla oynanabilecek ideal sistemin Finlandiya maçındaki olduğunu düşünüyorum. Başta Mevlüt, sonra hangisi oynuyorsa Arda, Tuncay, Gökdeniz gibi oyuncuların içeri sokularak Nihat'a yardım etmesi halinde Nihat'ın etkinliği mutlaka artacaktır, bu adam Villareal'de de Guiseppe Rossi ile oynuyor. Zaten Semih de çok fazla hava hakimiyeti olan bir oyuncu değil, tek artısı sırtı dönük oynayabilmesi ancak hiçbir şekilde Milli Takım'ın ilk 11'inde etki sağlayabileceğini sanmıyorum. Haliyle başka bir kadro alternatifi de düşünemiyorum.

Bu durumda yapmamız gereken, yüksek toplardan ziyade bel altı seviyesinde ortalarla hazırlık maçlarında bulduğumuz gollere benzer pozisyonlar kovalamalıyız.

Ya zaten her türlü yeneriz bu İsviçre'yi biz, de Çek maçı soru işareti işte.

Sovereign
10-06-08, 15:57
Halihazırda şu kadroda ilerde tek forvet görevini yapacak bence iki oyuncu var;biri Semih diğeri de Kazım..

Terim Kazım'ı ilerde oynatırsa daha da fazla verim alabilir.Kazım hem topu saklayabilen,fiziği kuvvetli bir adam hem de dikine oynayıp,rakip eksiltebilen bir adam.Bu açıdan tek forvet oynaycaksak mümkünse Kazım oynasın.

Volkan

Sabri-Servet-Emre G.-Balta

---- Hamit-Cuma-Emre

Tuncay-------------- Arda

----------Kazım

Ahanda budur..

frodo555
10-06-08, 16:46
--------------Rüştü------------
Hamit---EmreG.---servet---Balta
-----Colin----Topal----Arda-----
---------Nihat----Yıldıray-------
-----------Ümit Karan----------

Buydu benim Türk takımım... Özellikle de Portekiz maçına... Çek ve isviçre maçları için de Hamit le ortayı 4 leyip arkasına sabri, colin yerine Ayhan veya Satılmış Emre (ki bence Ayhan) Nihat kenara Semih/Colin ve Ümitle..... Şöyle ki:

-------------Rüştü--------------
Sabri----Emre----Servet----Balta
Hamit------Topal(Cuma)----Arda
------------Yıldıray-------------
----Semih(Colin)--Ümit(Nihat)----

Oyun içinde bile duruma skora göre çok opsiyonlu bir kadro olurdu... Yedekte halil beklerdi, mehmet Yıldız beklerdi, hamitin sakatlığı olursa M.Topuz beklerdi... Herif hiç birini almadı ki!

bana öyle geliyor ki Fatih terim eğer sakat olmasaydı da bu kompleksiyle Uğur'u oynatmazdı.. neyse ya!

Onur1905
10-06-08, 17:16
Emre efendi kasığından sakatlanmış, yarınki maçta büyük ihtimalle oynamaycakmış.

Terim'in bel bağladığı adamlar.

Spree
10-06-08, 17:21
ahaha beter olsun kafası kopsun bi de

Marikinas2
10-06-08, 17:26
................Volkan...............
Sabri.. Emre G.. Servet.. Hakan
... Hamit... Aurelio... Emre B. ...
Nihat ........................... Arda
................Mevlüt ..............

Mevlüt ikili mücadeleler de ve hava toplarında güçlü fiziğini ve uzun boyunu iyi kullanıyor ve bilindiği üzere de Sochaux' da tek forvet oynuyor. O bölgede de sorunlu olduğumuza göre neden Terim halen Nihat' ta ısrar eder anlayamıyorum..

JackDaniels
10-06-08, 17:47
Bu maçı çok rahat kazanacağız gibi geliyor bana...

M.Yasin Cakmak
10-06-08, 18:56
Serefsiz bucurde sakatlanmis. MR cekilince belli olacakmis durumu. Belki Topal oynar, iki Mehmet ile alabiliriz o zaman orta sahayi.

Lioney
10-06-08, 19:21
O itin eksikliği hiç problem değil, daha önce de yazdığım gibi, kadroya çağrılan orta oyuncuların içinde en formda olanı zaten Ayhan'dı. Ha şapkadan ne çıkar bilmem.

Öte yandan Terim'in dengesini bilmem ama Servet yoksa defansımızın dengesi kafadan yalan olur. Hoş çocuk sakat sakat ne kadar verim verecek o da ayrı bir tartışma konusu ama.

Şu heriflere yenilmeyelim bari yahu. Hadi be çocuklar...

M.Yasin Cakmak
10-06-08, 21:52
Fenerli bucurcan kesin yok Isvicre macinda Cek macinda ise supheli. Adam 7 ayda 1 mac yapti gene sakatlandi...20 Milyon Euroluk muthis transfer :).

Umarim Ayhan ya da Topal oynar. Terim fenerli oynatacam die Sabri'yi saga cekip kazimi gobekte oynatmasin simdi.

Sheva
10-06-08, 22:05
bu emre ve terim ikilisinin hiçbir hareketi samimi ve gerçek gelmiyor ya bana neyse, ne olmuş da sakatlanmış beyzade..

osmanhy
10-06-08, 22:08
simdi bir sansimiz var...emrenin sakatlanmasi harika olmus...bir emre-ayhan degisikligi bide ardanin katkilarini dusunsek, azda olsa sansimiz var...hele emre gungor zanin yerine baslasa, sansimiz artar

zidane38
10-06-08, 22:18
Evet Emre kesin olmayacakmış.
Fatih hocam da Frei'nin yokluğuna eş değer tutmuş ama bizim lehimize bir eksiklik olmuş.
fenerbahçe'nin yerinde olsam yol yakınken vazgeçerim bu transferden.

Kimse Ayhan ya da Topal diye ümitlenmesin, bu maç TÜMER ilk 11 çıkar Emre'nin yerine.
Bana göre (serkan abiye katılaraktan) Ayhan oynamalı kesinlikle.
Sağda Tuncay solda Arda. Çift forvet Nihat-Semih olmalı.

osmanhy
10-06-08, 22:43
Ayhan oynamalı kesinlikle.
Sağda Tuncay solda Arda. Çift forvet Nihat-Semih olmalı.

bravo...hele bu kadrola cikarsak, sansimiz en az yuzde 50 olur

Patriot
11-06-08, 00:40
ne tuncayi daha ya. Portekiz macini izlemediniz belli ki.

osmanhy
11-06-08, 00:44
bencede tuncay iyi bir oyuncu deil ama kadro cok kisitli ve bana gore kesin oynamali. Ayrica isvirceye karsi 2 gol atmisti son macimizda. Bide diger ofansif oyunculardan da uzun boylu ve hizli o yuzden caliskan olursa bence oynamali

Saunders
11-06-08, 01:27
Gerek fatih terim'in gerek milli takım'ın oyuncu yapısı yogun eleştirildikleri maçlar sonrası ayrı bır motıvasyon sağlayıp zafer kazanmaya müsait...Teknık kadro ve bir cok futbolcu acıların,yoklukların ıcınden cıkmayı sevıyorlar,mazojist bir tarafları var :)

Bu yuzden ben cok umutluyum isviçre maçından...

Fatıh terım her şeyını yitirmiş dahı olsa en buyuk ozellıgı "gaz verme" olayını yitirdiğini sanmıyorum,buyuk bır ıhtımalle futbolcularımız sahada hırslarından çımlerı yıyeceklerdir...

Bu maçlık feneri galatasarayı beşiktaşı alınan,alınmayan oyuncuları bır kenara bırakalım,hepımızın aynı mahallelerden geldıgını dusunelım bu takıma destek verelım...

Şu ınbelerle hesabı bır kessınler,sonra colın kazım dan gırıp mevlutten çıkmaya devam ederiz...

HAYDİ BASTIR TÜRKİYE!

Aslan Suat
11-06-08, 01:37
Bu maçlık feneri galatasarayı beşiktaşı alınan,alınmayan oyuncuları bır kenara bırakalım,hepımızın aynı mahallelerden geldıgını dusunelım bu takıma destek verelım...

Beni en cok rahatsiz edende bu oluyor zaten, eskiden fenerliler yaparken adamlarin Türklügünü sorguluyordum, ama buradada arkadaslarin (hemde sevdigim arkadaslarin) yaptigini görünce samimi diyeyim üzülüyorum.

Kazim haric fenerden neden bunu aldin yada bunu aldin diyemem vallah. Bana göre bu seneki performanslari ile iyi kötü cogu hak etti buraya gelmeyi. Örnegin son 3 haftayi göz önüne almazsak bana görede Ayhanin bu seneki performansi turnavaya katilmaya yeterli degildi, bunu samimi sekilde düsünüyorum, ama Terime neden aldin diyemem.
Ha Terime sadece su Gökhani niye aldin diyebiliyorum.
Bide bunu bunu niye almadin diyebiliyorum (Mehmet Yildiz, Topuz gibi).

alisamiyen
11-06-08, 13:22
Kötü oynarsak puan alma ihtimalimiz yok denecek kadar az... Ancak iyi oynayıp 1 puanla yetinebileceğimiz ya da mağlup olabileceğimiz bir maç da olabilir... Hücum hattında 2 ya da 3 kişi ile bulunmamız bu hücumcularla pek bir şey ifade etmeyebilir...

------- Rüştü-------

Sabri Servet Emre(G) Uğur

Hamit Aurelio Mehmet Ayhan Arda

------- Tuncay-------

----------------------------------

Hamit, Aurelio, Mehmet, Ayhan, Arda'lı bir orta saha...

Sabri, Servet, Emre, Uğur, Mehmet, Arda, Tuncay... Bu isimlerin hepsinin birarada olması inanılmaz bir ritim ve mücadele gücünü ortaya çıkarabilir... (Sabri ismi biraz tedirginlik yaratıyor ama yapacak birşey de yok gibi. Önünde Hamit olması ister istemez bu maç onu savrukluktan alıkoyabilir )

Hamit, Aurelio, ve Ayhan üçlüsü deneyimleri ile saha içinde toparlayıcı olabilirler...Etraflarında yukarıda saydığım 7 kişiyi görmeleri bile başlı başına onları daha dinamik tutacak ve konsantrasyonları üst seviyede olacaktır....

Oyuna girecek ilk oyuncunun da Gökdeniz olması gerekiyor...

Bu iş Kazımla, Semihle olacak bir işe benzemiyor... Kulüpçülük de yapmıyorum, Uğur Boral'ın mutlaka oynaması gerektiğini düşünüyorum... Yanlış kadro seçimi ve yanlış oyun tarzından sonra yapılacak tek şey adı konulabilir bir oyun anlayışı ve oyun kadrosundan daha ziyade ''Adı konulabilir bir takım kimyası'' gibi geliyor bana....

Bu oyuncuların büyük bir bölümü genç, dinamik,yüreğini fazlasıyla ortaya koyacak oyuncular... Bir bölümü de deneyimli ve iyi top yapan adamlar...

10.dakikada aptalca bir gol yiyip maç boyu 2 tane atmak için uğraşacağına , maça kafadan hükmedip bu orta saha ile rakibi psikolojik olarak tedirgin edip, müthiş bir özveri ile maçı da kazanabiliriz...

Bugün içimden geçen budur... Hayırlısı olsun...

crespo
11-06-08, 13:28
ay yıldızlılarımızın bu maçtan 3 puanla ayrılacağına inancım tam. yalnız yıldıray ve halil gibi iki futbolcunun gönderilmesinin ne kadar yanlış bir karar olduğunu şimdi daha iyi görüyoruz.

crespo
11-06-08, 16:12
bu maç sonunda karşılaşabileceğimiz durumlara da bir got atalım ...

IHTİMALLER

Kazanırsak: İsviçre'yi yenersek çeyrek final şansımızı Çek Cumhuriyeti maçına taşıyacağız. Eğer Portekiz de Çek Cumhuriyetini yenerse averaj büyük önem kazanacak. Eğer bugünkü maçlar sonunda Millilerimiz averajla Çekler'in üzerinde 2. sıraya çıkarsa, son maçta beraberlik bize yetecek. Eğer Portekiz-Çek Cumhuriyeti maçı berabere biter ya da Çekler kazanırsa son maçımızı da kazanmamız şart olacak.

Berabere kalırsak: Eğer İsviçre ile berabere kalırsak Portekiz-Çek Cumhuriyeti maçının önemi daha da artacak. Averajımız İsviçre'den daha kötü olduğu için 3. maçlara 4. sırada gireceğiz. ve son maçımızda Çekler'i mümkünse farklı yenmeyi ve İsviçre'nin Portekiz karşısında kötü bir sonuç almasını bekleyeceğiz.

Yenilirsek: Eğer İsviçre'ye yenilirsek ve Portekiz-Çek Cumhuriyeti maçı berabere biterse ya da Çekler kazanırsa matematiksel olarak eleneceğiz. Ama bu maçta her Portekiz galip gelirse son maçlarda Çekler'i çok farklı bir skorla yenmenin ve Portekiz'in de İsviçre'yi farklı yenmesinin hayalini kuracağız, yani tam bir mucize bekleyeceğiz.

osmanhy
11-06-08, 16:15
bencede 11 boyle olmali:
Volkan
Hamit-Emre G.-Servet-Hakan
Kazim-Aurielo-Ayhan-Arda
Semih-Tuncay

Gerci Kazimi pek begenmiyorum, bazen iyi isler yapiyor ama bir Mehmet Topuz degil. Fakat kadro sartlarini incelersek, baska alternatifimiz yok. Forvetde ayni sikinti var ve bence Semih kesin baslamali. Her maca forvetsiz cikmak cok aptal o yuzden bari Semih oynasin. Bide isvircenin hucumu gucu Freisiz iyice azaldi o yuzden bence orta sahadan bir adam eksiltmek oldukca mantikli.

crespo
11-06-08, 16:21
bencede 11 boyle olmali:
Volkan
Hamit-Emre G.-Servet-Hakan
Kazim-Aurielo-Ayhan-Arda
Semih-Tuncay

Gerci Kazimi pek begenmiyorum, bazen iyi isler yapiyor ama bir Mehmet Topuz degil. Fakat kadro sartlarini incelersek, baska alternatifimiz yok. Forvetde ayni sikinti var ve bence Semih kesin baslamali. Her maca forvetsiz cikmak cok aptal o yuzden bari Semih oynasin. Bide isvircenin hucumu gucu Freisiz iyice azaldi o yuzden bence orta sahadan bir adam eksiltmek oldukca mantikli.

nihatı önde tek başına bırakarak nasıl 0 verim elde ediyorsak , hamiti bek´e hapsedince de aynısı oluyor. bence hamitin yeri ortasahadır. göbeğin sağında da ,sağ açıkta da süper oynar.umarım bugün ortasahada başlar maça.

osmanhy
11-06-08, 17:29
11 belli olmus:
Volkan
Hamit-Emre Asik-Servet-Hakan
Gokdeniz-Aurielo-Tumer-Arda
Nihat-Tuncay

osmanhy
11-06-08, 17:31
cok ofansif bir kadro olmus...gerci bir Tumer-Ayhan degisikligi olsaydi, ve tabi ki emre gungor emre asik degisikligi, takim tam olacakti. Ama simdi Aurielo tek basina kaldi defans ve orta saha arasinda ve bence bu riskle ya 3-0 galip geliriz yada 3-0 maglup ayriliz

crespo
11-06-08, 17:41
ya servet baya risk alıyor,inşallah gelecek sezon sakatliğı nüksetmez.

Lioney
11-06-08, 17:56
Hayli hücum ağırlıklı bir kadro olmuş cidden :)

Yalnız şu kadroyu görünce aklıma ilk gelen şey, ''benim sistemlerin, taktiklerim falan yalan oldu, artık oyuncularımın bireysel yeteneklerine kaldım'' diyen bir hoca oldu.

Öte yandan tekrar -hücumcu kadro- kısmına dönersek, aslında ilk maçda hayli hücumcu bir kadro ile çıkmış lakin hücumum h'sini yapamamıştık diye bir not düşmek isterim.

Birazdan birkaç şey daha var yazmak istediğim; Kadro için ise ne diyelim artık, Allah utandırmasın...

(Osman, Tümerlerden biri Tuncay'mı olacak?)

osmanhy
11-06-08, 18:00
(Osman, Tümerlerden biri Tuncay'mı olacak?)

:) Yok Fatih Terim bu mac icin Mutant Tumer hazirladi

Tumere gelince risk, ya cok tutar yada hic tutmaz. 1-0i bir mucizele bulsak ama hemen Topal ve Ayhan girmeli maca cunku orta sahada nerdeyse hic kimsemiz olmucak.

Lioney
11-06-08, 18:05
:) Yok o bakımdan demedim, yani Semih mi, Tuncay mı, Mevlüt mü bakımından dedim :) Bu arada Lig Tv'de de biraz daha farklı bir kadro söylediler şimdi :) Yine kafamız allak bullak oldu tabii. Zaten yine hepimizin ve herşeyin üstünde farklı bir futbolcu topluluğu göreceğimiz kesin :)

Onur1905
11-06-08, 18:09
Bu kadar tek yönlü oyuncuyla maça çıkmak ne derece doğru bilemiyorum. Sonuçta her iki takımın da son şansı bu maç. İsviçre de beraberliğe oynamayacak. Orta sahamızın normalin üstünde mücadele etmesi lazım, yoksa ilk maçta izlediğimiz İsviçre bizi orta sahada ezer.

Tuncay'ın en önemli özelliği olan deli danalar gibi koşmasını göz önüne alırsak maç içinde Arda ve Tümer'le pozisyon değişikliğine gidilebilir.

Sonuç itibariyle Terim'in kafasında hiç bir netlik olmadığı ortada. Sormak lazım inandığın oyunculara noldu diye...

Patriot
11-06-08, 18:16
Yahu su Emre Asik sevdasi nedir cozemedim gitti. Adamda tecrube desek son zamanlarda en aptalca hatalari en olmadik yerlerde faulleri bu adam yapiyor, hizli degil, atik degil nedir yani anlamadim gitti bu herifteki sirri. Ulan Almanlarin defans oyuncusu 99 dakikada tek faul yaparken Emrenin ortalamasini cok merak ediyorum gercekten.

Tumer 11 de baslarsa harbi bomba olur.. neyse vardir imparatorun bir bildigi.. yanliz aksam tesadufen (insallah) su maci kazanirsak herkes Terim sova hazir olsun :)

Aksam cok cok kizmama ve neredeyse takima inancim 0 olsa da Milli Takima yurekten basarilar diliyorum.. OOoooOOOooOoo Milli dahııııımmm oleeeeyyyy milli dahıım oley milli dahıım oley milli dahııııııııımmm oleeeeyyyy

Sunu da belirtmekte fayda var Romenleri, Isveclileri, Hollandalilari, Polanyalilari, Almanlari gordukten sonra ilk raunddan sonra en kotu takimla birlikte en kotu taraftara sahibiz..

Ali
11-06-08, 18:18
11 belli olmus:
Volkan
Nihat-Tuncay

bu kadro ile mi kazanacagiz ?

ya Su Hamiti neden Orta Saha oynatmaz Fatih Terim anlamadim gitti,ne yalan söyleyim bu kadro ile kazanamayiz ! Fatih Terimle hic ama hic ümidim kalmadi,bir insan bu kadar bu bencil olur....Kazanirsak tesadüf olur...Cünkü Isvicre ilk mac kaybetmesine ragmen iyi oynadi,biz ise sadece Fatih Terime göre iyidik.

bu macta Serveti fire verirsek artik Fatih Terim girer kendisini oynar defansda,Emre Asiki severim,ama Emre Asik formunun zirvesini asali yillar olmus!Bu sonradan gelen Emre Asik sevdasi nerden cikti Fatih Terimde? ikinci gelisinde adami kacirmisdi bizden....hayret...

Tuncay ve Nihatan gol bekliyoruz,Mevlüt ugruna gercek Forvetleri ya eve yollayan yada hic kadroya almanya Fatih Terim,bir kez daha tükürdügünü yalayarak Mevlütü yedege cekmis...

umarim bir aksilik felan olurda su mactan 3 puanla cikariz...oyun moyun umrumda degil artik,1 gol = 3 Puan yeter....O da nasil olacaksa,Hakem Blatterin Oglu Lubos Michel,Rakip ev Sahibi ve Blatterin Takimi Isvicre....

mac sonunda Fatih Terimin aciklamalarini sabirsizlikla simdiden beklemeye basladim

Marikinas2
11-06-08, 18:31
4 - 1 - 5
Şaka gibi gerçekten. Orta sahada Aurelio dışında topa basacak adam yok. Umarım bir hüsran ile karşılaşmayız..

M.Yasin Cakmak
11-06-08, 18:40
Kazim yok ya aliriz eu maci. Haydi Tuekiye!

Ali
11-06-08, 18:45
yine su igrenc Turkuaz Formalar ile oynayacaz ? ugursuz geldi vallahi

Ray52Lewis
11-06-08, 18:47
Anlasilan Terim´i yine iyi gaza getirmisler, hayra alamet degil bu...

http://is.blick.ch/img/gen/z/0/HBz07hgN_Pxgen_r_507x700.jpg

Anlami:Ne olursa olsun, bugün Kebap var menü´de

Bogazicili
11-06-08, 18:56
Gördüğüm en abuk kadrolardan biri, bu orta saha ile dalga dalga üzerimize gelir İsviçre, tam 5+5 sistemi olmuş bu kadro.

Marikinas2
11-06-08, 19:02
Çek maçından sonra Terim' in kafasındaki ilk onbir şekillenir artık yavaş yavaş.. Aceleye gerek yok..

cozker
11-06-08, 19:38
yine su igrenc Turkuaz Formalar ile oynayacaz ? ugursuz geldi vallahi

Direklerden dönen, sayılmayan, kaçan gollerle birlikte maçın sadece 2-0 bittigini göz önüne alırsak bence gayet ugurlu geldi turkuaz forma!!

Portekiz maçındaki şans melekleri bu maçtada yanımızda olur umarım.. Böyle bir orta sahayla şans faktörüne fazlasıyla ihtiyacımız var..

tripotter
11-06-08, 20:01
osmanhy demiş ki:
11 belli olmus:
Volkan
Nihat-Tuncay

Ben olsam Hamitin yerine Sabri'yi, Gökdenizin yerine Hamit'i, Emre Aşık'ın yerine Emre Güngör'ü, Tümer'in yerine Ayhan'ı ve Nihat'ın yerine Semih'i başlatırdım...:)

Bu kadroyla nasıl bir oyun oynayacağımız konusunda hiçbir fikrim yok...5+5 gibi birşey olmuş...

Hepsini geçtim de Tümer nasıl 11 başlar yaa...

zidane38
11-06-08, 20:25
Kimse Ayhan ya da Topal diye ümitlenmesin, bu maç TÜMER ilk 11 çıkar Emre'nin yerine.
Birşey biliyoruz da konuşuyoruz :)

Allah Aurelio'ya, defans oyuncularımıza güç versin.

M.Yasin Cakmak
11-06-08, 20:49
Hakikaten Allah Aurelio'ya guc versin. En az iki kisilik oynamasi lazim. Isvicre Cek macindaki kontralari yaparsa yandik ki yandik.

Tumer'in yerine Ayhan ya da Topal ile baslasaydi dengeli bir kadro derdik ama su an cok acaip.

Ve gene santraforsuz oynayacagiz, Terim anlayamadi Nihat'in nasil oynadigini hala.

Selo
11-06-08, 20:55
11 belli olmus:
Volkan
Nihat-Tuncay

Eger kadro buysa bence eldekilerle cikacak en iyi kadro.

Tumer Emre'den cok daha iyi bir oyuncu, skora katkisi olabilir. Gokdeniz ve Arda'nin da olmasi gayet iyi olmus. Skora gore Gokdeniz'in yerine Sabri alinabilir veya Tuncay veya Arda'dan birisi cikartilarak geri dortlu Emre Gungor ile beslenebilir, Ayhan veya Mehmet Topal da duruma gore dusunulebilir, Kazim'in da olmamasi gayet iyi olmus, kollektif olarak oyuna katkisi sifir olan bir oyuncu.

Ilk mactan sonra durum cok kotu idi, benim yine de bir umudum yok ama ulusca gaza geldigimizde inanilmaz guclu oluyoruz, bugun bu milli takimda ayni gazin olmasini umuyorum.

Diger macta Portekiz-Cek Cum. ilk yari 1-1. Umarim Portekiz kazanir veya en azindan yenilmez.

tripotter
11-06-08, 21:08
Ah be düşündükçe canım sıkılıyor...

Şu takımda Fatih Tekke olsaydı kötü mü olurdu şimdi?

Gökdeniz'de 11 başlıyor hazır...

Eski günlere bir dönüş yapardık...

Al gülüm , at gülüm...:)

frodo555
11-06-08, 21:22
Çeklerin oynadığı futbola bakıyorum da; İsviçreye çaksak bile biz bu gruptan ancak havaalanı istikametine doğru çıkarız gibi geliyor.

M.Yasin Cakmak
11-06-08, 21:51
Hadi ulan...sans ayagimiza geldi.

2-0 alalim, azicik rahatlayalim.

sigara69
11-06-08, 21:52
Hadi ulan...sans ayagimiza geldi.

2-0 alalim, azicik rahatlayalim.

Yasin birak 2-0'i Allah askina :)

Aldikta 2'si kaldi

1-0 olsun bizim olsun

M.Yasin Cakmak
11-06-08, 21:55
8-0 alsak?
:)

tripotter
11-06-08, 21:58
Yaa 2-0 ı, 1-0 ı falan geçtim...Eğer kazanamayacksak bari kaybetmeyelim...

JackDaniels
11-06-08, 22:11
Çok feci koyacağız...

zidane38
11-06-08, 22:13
Çok feci koyacağız...
Valla bu İsviçre'yi , kendi evlerinde yenmeyi ben de çok istiyorum.

Serkan1905
11-06-08, 22:17
Marcoyu falan gectim. Bu maci Türkiye almasi lazim. Gruptan atlamayi falan da gectim. Yeterki bu mac alinsin. 2 sene önceydi. Serefsiz Isvicreye karsi. O mactan sonra bokyedibasi Almanya icisleri bakani Otto Schilly bile cikip ötmüstü. Almanlarin ve avrupalilarin bebegi Isvicreye toslamistik. E tabi. Tüm avrupanin zenginleri, politikacilari, sporculari paralarini oraya yatirmis. Sevmezler mi isvicreyi.

Bu gün koyucaz. Avrupanin gelmisine gecmisine koyucaz. Sizi gidi otostop cocuklari sizi. O mactan sonra az tikmediler kafami. Hepinizin anasini yakindan taniyorum.

Olum Terim. Iki paralik serefin varsa ne yapar ne eder takimini ölümüne savastirirsin bu macta.

Cok pis koyucaz.

sigara69
11-06-08, 22:19
Marcoyu falan gectim. Bu maci Türkiye almasi lazim. Gruptan atlamayi falan da gectim. Yeterki bu mac alinsin. 2 sene önceydi. Serefsiz Isvicreye karsi. O mactan sonra bokyedibasi Almanya icisleri bakani Otto Schilly bile cikip ötmüstü. Almanlarin ve avrupalilarin bebegi Isvicreye toslamistik. E tabi. Tüm avrupanin zenginleri, politikacilari, sporculari paralarini oraya yatirmis. Sevmezler mi isvicreyi.

Bu gün koyucaz. Avrupanin gelmisine gecmisine koyucaz. Sizi gibi otostop cocuklari sizi. O mactan sonra az tikmediler kafami. Hepinizin anasini yakindan taniyorum.

Olum Terim. Iki paralik serefin varsa ne yapar ne eder takimini ölümüne savastirirsin bu macta.

Cok pis koyucaz

Saygi ile egiliyorum kardesim :)

Zaten heyecanliydim ama saglam gaz oldum serefsizim sayende

zidane38
11-06-08, 22:31
Hah aynı şeyleri hissediyorum bu maçla ilgili.
Ağzına sağlık Serkan.
Gruptan çıkmaktan da önemli şu adamlara temiz bir koyalım.

JackDaniels
11-06-08, 22:38
Lütfen, İstiklal Marşımızı da ıslıklayın...

Islıklayında ekstra bir motivasyon daha sağlayın...

Sheva
11-06-08, 22:40
ahaha durun olm, harbi iyi verdiniz ara gazını.. terim gibi jest ve mimiklere başlıycam birazdan :)

zidane38
11-06-08, 22:43
Ohaa ben de çok feci gaza geldim cidden.
Zaten hazır bekliyordum ama aha şimdi o Magnin denen köpeği de gördüm.
Offf şu maçta çimleri yemeyen futbolcumuz kalmamalı.

Hadi ulan Arda.

kara01
11-06-08, 22:43

Bu gün koyucaz. Avrupanin gelmisine gecmisine koyucaz. Sizi gidi otostop cocuklari sizi. O mactan sonra az tikmediler kafami. Hepinizin anasini yakindan taniyorum.

Cok pis koyucaz.

zaten mactan once o goruntulerle basladilar burda

sigara69
11-06-08, 22:45
Hadi bakalim sans yanimizda olsun

Cok fenayim cok

Lioney
11-06-08, 22:45
Haydi Bismillah...

sigara69
11-06-08, 22:51
Fena baslamadik gibi

Cok heyecan yapiyoruz biraz daha sakin olmak lazim

Lioney
11-06-08, 22:51
-------------Benaglio
Lichtsteiner-Müller-Sendero-Magnin
Behrami-Gökhan-Fernandes-Barnetta
-------------Hakan :)
--------------Eren

-----------Volkan
Hamit-Emre Aşık-Servet-Hakan
------------Marco
Gökdeniz-Tuncay-Tümer-Arda
------------Nihat

Haydi çocuklar... Haydi çocuklar...

zidane38
11-06-08, 22:53
Volkan
Hamit-Emre Aşık-Servet-Hakan
------------Marco
Gökdeniz-Tuncay-Emre-Arda
------------Nihat
Emre - Tümer olacak abi :)
Herkes müthiş heyacanlı anladığım kadarıyla.

Kötü de başlamadık.
Az önceki pozisyonda ofsayt değildi sanki

zidane38
11-06-08, 22:55
Adamlarda 1.80 altı sadece Barnetta varmış.
Her duran top ağzımız yüreğimizde izleriz.

Lioney
11-06-08, 22:56
Sorma sorma Ali :)

Derli toplu başladık ama, bir şey demiyeceğim yine de.

Haydi Çocuklar..

kara01
11-06-08, 22:57
acip yagmur basladi

Sheva
11-06-08, 22:57
of of acaip yağıyor..

Sheva
11-06-08, 23:00
bu yağmurla devre arasına kadar futbol olmaz, devre arası formalar değişir yağmur da durursa ancak 2. devre futbola benzer birşeyler izleriz..

kara01
11-06-08, 23:00
arda cok hirsli kart gormese bari

Sheva
11-06-08, 23:03
yav forvet misin nesin git gol at, ne işin var senin orta sahadaki duran topta nihat, zaten saçmasapan kullanıp duruyorsun..

sigara69
11-06-08, 23:03
Sacma sapan ruzgar var yahu Nihat serbest atis kesiyor iceri, top ruzgardan taca cikti

Anladigim kadari ile biz suan ruzgara karsi oynuyoruz

Sheva
11-06-08, 23:04
gözünü sevdiğimin yağmuru şu memlekete de biraz yağsa ya, maşallah o yeşilliğin ve dolayısıyla ineklerin kaynağı belli..

Sheva
11-06-08, 23:05
yayın ekipleri çok sevdi terim'i, belli oldu..

kara01
11-06-08, 23:06
zemin kotulesti cok pas hatasi yapmaya basladik

sigara69
11-06-08, 23:08
Ulan bi kerede biz atalim soyle karabolden gol be

ne sanssiz ulkeyiz be

Volkan'da guzel cikardi buarada

zidane38
11-06-08, 23:09
Hay gökdeniz, senin zamanlamana.

Off çok tırsıyorum bu duran toplardan.

Lioney
11-06-08, 23:10
Felaket oldu hakikatten zemin yahu. Bizim için çok kötü oldu. Offff.

Biraz önceki pozisyonda Arda düzgün bir zemin de gol çıkartabillirdi.

Bilmiyorum ne olucak. Pas yapmak zor. Herifler ise havadan ve duran toplar ile oynadıkları için onlar için büyük avantaj. Offfff

Şu frikik geçse bir artık...

zidane38
11-06-08, 23:13
Offf ya bir adım daha içeride olsa ne olurdu be.

Hadi be suradan çıkmaz mı bir gol

Lioney
11-06-08, 23:13
Ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

sigara69
11-06-08, 23:14
ya sansimizi s....m ama

ulan arda korkma toptan be

adam toptan korkarak gozlerini kapayarak vurmus

ahh ulan ahh

kara01
ardanin kafasi direkten dondu sansiz bir an

zidane38
Oyghhhh direkten geldi be, şansımıza sokayım.

İsviçrede olsa şu girerdi yeminle.

kara01
11-06-08, 23:17
yedik yakin atti

Lioney
11-06-08, 23:17
Ulan sokayım orada yağan yağmura hakikatten. Offffffffff

Ya pas yapamıyoruz, top süremiyoruz..

Yedik sokayım.. Biter bu iş, bu sahada hayatta döndüremeyiz artık.

zidane38
11-06-08, 23:18
O nasıl bir gol oldu be.

Ulan top takıldı önünde kaldı, işe bak ya.

Lioney
11-06-08, 23:19
2 oluyordu offffffff

Sheva
11-06-08, 23:20
maalesef yağmur işin bütün güzelliğini kaçırdı, üzerine bir de yediğimiz gol iyice keyifsizleştirdi işi..

ne diyelim, canımız sağolsun yazık oldu..

zidane38
11-06-08, 23:21
Bu nasıl iş ya.
Eren ve Hakan isimli iki adam Türkiye milli takımına golü atıyorlar.

Sheva
11-06-08, 23:21
böyle bir zemin olur mu ya, hay böyle şansın içine edeyim..

kara01
11-06-08, 23:22
bu sahada isimiz zor halen ayaga pas oynuyoruz top gitmiyorki

Lioney
11-06-08, 23:23
Hakan Şükür'ün ahımıdır nedir anlamdım gitti. Sahaya bak.

Yok abi pas falan yapmak imkaansız. Alsın Topal'ı oyuna. Koysun Servet'in yerine Servet'i attsın forvete. Şişirelim ileriye, basalım orda. Saçmaladım belki ama yapacak bir şey yok.

Sheva
11-06-08, 23:23
abi ne biçim ofsayt bunlar ya, bir bekliyor bir b.k yiyor, golde de birileri düdük çaldı en başta ne salak iştir anlamadım..

Sheva
11-06-08, 23:25
yağmur durdu, sahanın drenajı iyiyse 2. devreye şu birikintiler biraz azalsa temiz formalar falan bir heves başlarız aslında..

Ray52Lewis
Volkan mali yüzünden yedik golü, ne geziyorsun oralarda be adam...

Isin komik tarafi hala yerden pasla gitmeye calisiyoruz, kenarda TD yok ki havadan oynayin diye direktif versin...
Gerci hava topu alacak oyuncu da yok ki takimda Terim sagolsun...

Nerval
Okuttular mı bunlar sahayı?

Haziran ayında ne cenabet bir iklim bu yahu.

Rıdvan demişti Türkiye'nin en büyük rakibi Türkiye diye. Haklıymış.

Orta Eren, gol Hakan.

Lioney
11-06-08, 23:26
Abi dukunmadı yahu, kendi kendine takıldı offffffffffffff

Sheva
11-06-08, 23:30
şerefsizim turnuvanın şu ana kadarki en salak hakemi, tam bir türk hakemi, oyunu oynatmıyım da ne olursa olsun diyor.. zaten saha rezil, bir de bu herif iyice bitiriyor maçı..

ulan düdük çalan bir mal var ki (seyirciler arasında), şunu bulup bir sustursalar ne iyi olacak..

Lioney
11-06-08, 23:32
Ulan bir yağmur, bütün gecemizin içine etti be. Hayır öbür türlü de kesin yeneriz diye demiyorum ama hiçbir şey yapamıyoruz ki böyle. Resmen işkence çekiyoruz canlı canlı.

Of Allah'ım off....

kara01
11-06-08, 23:32
devre bitti 2 devre kazim girecek

zidane38
11-06-08, 23:33
Bu nasıl iş arkadaş?

Golü yiyoruz.
Pası atan EREN, golü yapan HAKAN.
Bizde oynar Marco Aurelio,Colin Richards.
Sokayım böyle milli takım anlayışına afederseniz.

Sonra bir de şansımızın içine edeyim yahu.
Arda'nın top direkten döner, heriflerin top takılır önüne düşer gol olur.
Bir de isviçreli kıl kuyruklara neyse onu da yazmayacam.
ha bir de o yağan yağmurun ben. anladınız siz onu da

kara01
11-06-08, 23:38
yan kanalada ek lingerie var almanyali hirvatistanli bayanlar penalti atyorlar devre arasini oyle gecirek bari :D

Aslan Suat
11-06-08, 23:39
hay böyle yagmura!!!!!!!!

Bogazicili
11-06-08, 23:41
Hakikaten böyle şanssızlık olmaz bu mevsimde ne yağdı be kardeşim iki pas yapamaz hale geldik bir anda. Çok uyduruk bir gol yedik bu arada Emre bozdu ofsaytı, bu arada sanıyorum 3'lü defans gibi oynuyoruz.

JackDaniels
11-06-08, 23:41
Böyle bir zeminde böyle hava koşullarında ali şöyle veli böyle ökkeş çok kötü denemez...

Allah kimi isterse o kazanacak...

Selo
11-06-08, 23:44
Hakan Şükür'ün ahımıdır nedir anlamdım gitti. Sahaya bak.

Yok abi pas falan yapmak imkaansız. Alsın Topal'ı oyuna. Koysun Servet'in yerine Servet'i attsın forvete. Şişirelim ileriye, basalım orda. Saçmaladım belki ama yapacak bir şey yok.

yok abicim niye sacmaladim diyorsun, yapilacak tek sey bu zaten.

bu zeminde top falan oynanmaz artik.

Gokdeniz ve Tumer ezildiler iyice, bunlari cikartip Colin Kazim ile Mehmet Topal'i alacaksin, Colin ile Serveti de ilerde Nihatin yanina koyacaksin, bunlara geriden uzun top sisireceksin, bu toplara kafa kafa vuracaklar veya Nihata, Tuncay'a Arda'ya indirecekler onlar vuracak, baska caresi yok bu isin.. isimiz tam sansa kaldi bundan sonra..

zidane38
11-06-08, 23:44
Böyle bir zeminde böyle hava koşullarında ali şöyle veli böyle ökkeş çok kötü denemez...
beni karıştırma abi, öfkeliyim zaten :)

ama şu da var. şimdi 1 hakan şükür'ümüz olsa veya mehmet yıldızımız olsa güzel olmaz mıydı diye iç geçirmiyor değilim.

Saunders
11-06-08, 23:45
Karanı almayacagını varsayarsak

mehmet yıldız-nobre(aurelıo alınıyo bu da alınır) forvetıyle bız bu adamları normal şartlarda ... atarız...

Gerçek anlamda forvet oyuncumuz yok yahu kafayı yiyecem...

Selo
11-06-08, 23:46
Bir de su Turkuaz forma yerine ikinci yariya beyaz-kirmizi forma ile ciksalar en azindan bu Turkuaz formalari gorunce kusasim geliyor

Lioney
11-06-08, 23:48
Topal ile Semih girecek. Gökdeniz ve Tümer çıkmış galiba.

LibertA
11-06-08, 23:48
Benim değil bu maçtan, bu milli takımdan hiçbir galibiyet beklentim yok, onun için fazla da üzülmeyeceğim.

Ama işte memleket takımı, yine de bir umut diyor insan. :(

Bu yağmur için bizim Su Topu Takımı'ndan oyuncu alsaymış Fatih Efendi :)

zidane38
11-06-08, 23:49
Gökdeniz TÜmer - dışarı
Topal Semih - içeri.

Güzel, fena değişiklikler değil.

Lioney
11-06-08, 23:49
Direk uzun oynamaya başladık yalnız :)

Haydi çocuklar haydi çocuklar....

osvaldo
11-06-08, 23:51
Tümer'in ilk 11 de ne işi vardı? Önce zik gibi kadro ile çık sonra 2 adam değiştir. Terim'de zerre akıl fikir yok. Şu an açık ara Türkiye'nin en kötü hocası. Yılmaz Vural bile daha iyi kadrolar çıkarır.

Şu sahada da Nihat'ı forvet oynattın ya hoca falan değilsin.

Lioney
Hayır herif o kadar kötü top attı ki Eren'e. Soktuğumun topu ıslak bölgede durdu kaldı sonra faul. Yani kafayı yememek elde değil.

frodo555
Koca bir devre ziyan oldu gitti inanamıyorum. Yerden oynasan olmuyor, topun yerde katettiği maximum mesafe 5 metre.. Havadan oynasan Senderos ayısı bütün hepsini topluyor.. Haa bizim yok mu hava topçumuz? Eh işte burada sumak isteyip şimdilik susuyorum da..

Hiç olmazsa şöyle maçlar için; hatta havanın güzel ve son 10 dk. da skorun berbat olduğu maçlar için alınmazmıydı Hakan Ya! (gene susamadım). Diyarbakır maçında bir gol atmıştık İzmir'de oynanan iki sene önce, Ümit Hasan Hakan necati hiç yere değmemişti top hatırlarsınız...

Devre başında 15 dakika hatta biraz daha kontrollü kalmakta fayda var, herifler de hiç sağlam oynamıyorlar bakarsınız bir kaza olur.. Ama 65-70 hala tık yoksa gemileri yakmak için son 5 dk beklenmemeli derim.

Bir de şu tribündeki düdüklü hüpneyi bulup bi temiz zopalasınlar bizim seyirciler mümkünse... Diyecem ama muhakkak Türk'tür o arkadaş...

Lioney
11-06-08, 23:52
Y bu elle oynama sevdası nerden çıktı. Haızrlık maçında Tuncay şimid Hakan. Yakışmıyor, yakışmıyorrrr.

Lioney
12-06-08, 00:00
Gooooooooooooooollllllllllllllllllllll ulan gol beeeeeeeeee

osvaldo
Goooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool

Sheva
bu lavuğun atacağı deminki ofsayt pozisyonundan belliydi, aferin lannnnnnnnnnnnn....

tripotter
semiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiihhhhhhhhhhhhhh hhhhhhhhhhhh

zidane38
12-06-08, 00:01
gooooollllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll lll

semih attı. aferin ulan genç semih.

zidane38
12-06-08, 00:05
hamit emre servet hakan

tuncay topal aurelio arda

nihat semih.

işte diziliş budur bence.

Sheva
isviçre rejisi hastası oldu terim'İn :D

Sheva
hamit emre servet hakan

tuncay topal aurelio arda

nihat semih.

işte diziliş budur bence.

sağbeke sabri, sağ açığa hamit ve ileride nihat'ın yerine tuncay geçse de itirazım olmaz..

osvaldo
12-06-08, 00:10
Ben Milli Takm hocası olsam Nihat'ı 18'e bile almam. Tamam Terim saçma span sistemde oynatıyor da insanda azıcık ruh olur be kardeşim. Nihat oldum olası Milli Takım'da ruhsuz oynar.

Nerval
12-06-08, 00:13
ttnet reklamında annesi haklıymış. golü atarsa semih atarmış.

Lioney
12-06-08, 00:17
Abi bu salak Tuncayı döverim döverim döverim yapma yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

zidane38
12-06-08, 00:17
ah ah ah ah

tuncay senin ayağının ayarını ne diyim ki ya.

Lioney
12-06-08, 00:18
Abi şunu atsak bitirmiştik işi ya offffffffffff

Ah be Tuncay ah be Tuncay bir daha nasıl yakalayacağız böyle pozisyon....

osvaldo
12-06-08, 00:20
Arda'nın pası İsviçre'yi öldürdü resmen. Tuncay gavatı bozuk paragibi harcadı pozisyonu.

zidane38
12-06-08, 00:21
Onların soldan iyi toplar yakalıyoruz ama Tuncay efendi ortaları yapamıyor.
Arda geçse oraya diyeceğim ama bu seferde oraya pası kim atacak.

Ray52Lewis
12-06-08, 00:22
Su Tungay´a daha ne kadar dayanacagiz ya!!

Bari Kazim´i al be Terim...

Lioney
12-06-08, 00:23
Servet'in insan olduğundan şüphe etmeye başladım yemin ediyorum...

Sakat sakat, şu oynadığı oyun, şaka gibi bir adam gerçekten.

Nazar demesin Allah'ım..

Nerval
12-06-08, 00:24
tek kaleyiz artık, atın be çocuklar ..

Lioney
12-06-08, 00:27
Aman aman kaplten gidiyordum yemin ediyorum Allah korudu.

Aferin Volkan, aferim oğlum.

Nerval
12-06-08, 00:28
Volkan'ın kurtardığı müthişti şu dakikada.

Helal olsun koçum.

Hadi be çocuklar, yıkın şunları!

zidane38
12-06-08, 00:28
Aferin be Volkan.

Nihat senin de yaptığın ortayı ben.
Bir an aklıma Euro 96 geldi, Vlaoviç-Alpay olayı gibi olacaktı.

osvaldo
12-06-08, 00:29
Volkan da yüzde yüz 2 top çıkardı şu ana kadar. Yalnız rakipsahadan korner ya da free-kick kullanırken kontraya yakalanan tek salak takım bizi herhalde...

Nerval
12-06-08, 00:29
Şimdi ortada Semih, sağda Kazım, solda Arda, arkasında Tuncay.

Ha gayret be.

Lioney
12-06-08, 00:31
Salak gibi faul yaptık ben bunu izlemem, izleyemem...

Lioney
12-06-08, 00:34
Abi şimdi gol yesek yazık değil mi bize, it hakem, şerefsiz hakem

Lioney
12-06-08, 00:36
gggggggggggoooooooooookllllllllllllllll

Nerval
Arda Sen Tanrısın!!!

zidane38
golllllllllllll ulannnnn golllllllll

arda.
uzat alnını koçum

osvaldo
Gooooooooooooooooooooooooooooooooooooool

Ardaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Soktu

tripotter
ardaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Lioney
12-06-08, 00:37
Allah'ım Allah'ım sana binlerce kez şükürler olsun

Gooooooooooooooooooooooooollllllllll ulaaaaaannnnnnnnnnn gooool bbbbbbbbbeeeeeeeeeeee

tripotter
ardaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

ardaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

aaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrdddddd dddddddddddddaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaa

Lioney
Ulan atmayın korneri be atmayın be

Lioney
12-06-08, 00:38
Ulan koyduk be koyduk beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Ray52Lewis
12-06-08, 00:38
Alllahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

Arda Aslanim benim

ALLLAAAAAAAHHHHHHHHHHHHHHHIM Büyüksün

Sevincten göz yaslari geliyor...

Cok sükür Allahim

Lioney
12-06-08, 00:39
Yürü be Türkiyemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Bogazicili
12-06-08, 00:39
11 tane Türk tarih yazdı burada helal olsun hepsine, Terim'e de tebrikler en sonunda doğru oyuncuları soktu oyuna. Arda'm helal olsun sana büyüksün!

sigara69
12-06-08, 00:40
agliyorum suan cok fenayim cok

ne mutlu turkum diyene ne mutlu turkum diyene

turk oldugum icin gurur duyuyorum

cok fena cok

Buarada ulan dedigim oldu lannnnnn :D

2-1 biterse dedim 2-1 bitti

kastim butun gun ne olcak ulan diye esitlenirse :D

ridvan da anlam veremyo ne olcak diye :D

koyduk ulannnnnnnnnnnnnnnnnn

zidane38
Allah allah allah allah

Ulan koyduk be.

Yıkın şimdi o Cenevre sokaklarını.

Offf yok böyle bir galibiyet. Süper oldu.

Ardaaaaa koçum kurbanın olayım be...

Lioney
Buuuuuu geeeeeeccce barrrrrdaaaaaaaaa göööööölüm hovardaaaaaaaaaaa
Çaalllsssınnnn sazzzllarrr oyynnaassıınn kıııızzzzzzzzzzzlllllllllllllllarrrrrrrrrrrrrrrr

Çaalllsssınnnn sazzzllarrr oyynnaassıınn kıııızzzzzzzzzzzlllllllllllllllarrrrrrrrrrrrrrrr

Soktuk mu laaaaaaaaaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

osvaldo
12-06-08, 00:41
Terim Arda'yı oynatmayarak ne kadar büyük bir angutluk ettiğini anlamıştır umarım. Çek maçında Arda'yı kenarda, Tümer ve Emre Belöz'ü içeride görürsem TErim'in bütün sülalesine düz giderim...

Sheva
yavvvvvv o ne sevinçti yazamıyorum bile, of of söylenecek hiçbir şey yok, volkan'a, türk futbolunun en büyük profesyonellerinden emre aşık'a, arda'ya o pası atan tuncay'a, son saniyelerde isviçrelişlerle toschak geçen kazım'a ve tabi büyüklerin büyüğü arda'ya binlerce kez helal olsun, binlerce teşekkürler.. ohhh be yav nasıl sevindim ben de anlamadım, bizim sivas maçını bile geçti nerdeyse :)

frodo555
Ulan biraz takım gibi çıkınca sahaya aslan gibi oynadık... Oynama artık bu takımla terim Oy-Na-Ma! forvet benzeri forvet, açık benzeri açıkla oynayınca bile yeneriz şu 15 takımın 10unu...

Lioney
12-06-08, 00:42
Allah büyük ama.

Bu Şerefsiz İsviçre çok ahımız almıştı çok

Allah büyük...

Öyle bir zaman gelir ki

Öyle bir zaman gelir ki

Soktuk mu laaaaaaaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

tripotter
12-06-08, 00:42
ulan isviçre inbeleri....busunuz olm siizzz.....

alın işte Türk gücü budur...Öğrenin bir daha ona göre çıkın lkarşımızda...Çirhef adamlar sizi...

ÖÖle çakma Türklerle maç kazanamazsınız...

Gerçek TÜRKLER verdi size en büyük dersi....

YÜRÜ BE TÜRKİYEMMMMMMMMMMM

HELAL OLSUN ÇOCUKLAR...

Lioney
12-06-08, 00:43
Hayır arık ne kadar dua etmişsek ülke olarak :)

Allah Baba bile yağmura bir dur dedi yahu :)

Gerçi gene saha boktandı ama olsun ulen ahahahhahahahahhaha

Soktuk mu İsviçre, hissettin mi ahahahahahhahahahah

sigara69
12-06-08, 00:44
euro 2000

italya 2-1 yenildik

belcika ev sahibi 2-0 caktik

isvec 0-0 berabere kaldik

gruptan ciktik

simdide ayni sey oldu; ancak bu sefer berabere biterse cek maci ne olcak bilmiyorum penaltilara gitcek sanirim

offff offf cok garip cok

ulan portekiz macinda ki son dakikadaki golu yemesek suan bereberlik bize yetiyordu

zidane38
12-06-08, 00:45
necip;

çek cumhuriyeti maçı başlığını aç abi sen.

Sheva
12-06-08, 00:46
terim'e de tek lafım var, çıkar şu nihat'ı, gerisini sal sahaya onlar işini görür zaten, Allahaşkına fazla karışma, kurcalama başka birşey istemiyoruz..

JackDaniels
Bilmiyorum sizde hissettinizmi ama...

Tuncay topu aldığında , "At topu sola" diye kıçımı yırttım

O top sola gidince ardanın ayağına gelince inanılmaz bir hisle posizyonun gol olacağını hissettim...

Top Ardaya gelince sür topu at çalımını vur olm şu topa diye bağırdım...Babam şahit vallahi :D

Sürdü topu, attı çalımı ve vurdu topa...

Allah'ın istediği oldu!

Şükürler olsun!

osvaldo
Çok fna koyduk yalnız... Bu turnuvalardan elediğimiz 4. evsahibi takım oldu. (Belçika, Japonya, Kore ve İsviçre). Yağmur olmasa il yarıdan işi bitirebilirdik. Keza İsviçre takımı ilk maçtaki kadar diri ve etkili değildi. İkinci yarı takımda olmaması gerekenler kenara çıkıp olması gerekenler girince önce beraberlik sonra da galibiyet geldi.

Selo
12-06-08, 00:47
bu yagmur hepimizi kendine getirdi, bu boktan zeminde tekmeye kafa sokarak oynayan butun takima helal olsun.

Terim iki tane dogru degisiklikle oyunu cevirdi.

Tuncay Arda'ya pasi attiginda Arda golu atacak dedim ve atti, helal olsun sana Arda.

Isvicre'lilere kapak oldu bu sonuc, onlarla hesabimizin boyle bir macta kesilmesi super oldu..

Lioney
12-06-08, 00:48
Abi şunlara çaktık ya

Evlerinden çaktık ya

Almayın lan bizi AB'ye falan sizi zibidiler sizi

Ulan götü boklu itler, Hakan Yakın olmasa, Eren Derdiyok olmasa, oynatacağınız topçu yok be, nedir bu nefretinin, bu kininiz haaa?

Ulan onlar uzaydanmı gelmişler be

Sizi zibidiler sizi, soktuk mu lam soktuk mu lan.

frodo555
necip;

çek cumhuriyeti maçı başlığını aç abi sen.

Hass.ktiiirr! Açtım bile ben! Olsun lem, zaten Miraç açmadıktan sonra... ;)

osvaldo
Çekmaçı berabere biterse muhtemelen toplamda daha az kart gören takım üst tura çıkar. Bizim epey sarı kartımız var.

Selo
12-06-08, 00:49

O top sola gidince ardanın ayağına gelince inanılmaz bir hisle posizyonun gol olacağını hissettim...

Top Ardaya gelince sür topu at çalımını vur olm şu topa diye bağırdım...Babam şahit vallahi :D

Allah'ın istediği oldu!

Şükürler olsun!

Ayni seyleri hissetmisiz vallahi

Marikinas2
12-06-08, 00:50
Topal ve Semih değişiklikleri maçın kaderini etkiledi..

Özellikle de İsviçre basınına kapak olsun...

Şükürler olsunnnn...

MarMara
12-06-08, 00:50
çok pis çaktık... allahım sana şüküler olsun...

takımda yeri olmayanların ve yeri olanların iyice belli olduğu bi gündü. umarım çek maçına akıllanmış çıkar terim....

evlerinde bu kadar pis de çakılıp egale edilmez ki be kardeşim.. yazık isviçre yazık :D :D :D

Lioney
12-06-08, 00:51
Oh rahatladım :)

MarMara
ooooooooooooooooooooo ARDA TURAN OLEYYYYYYYYYYY
ARDA TURAN OLEY arda turan oleyyyyy ARDA TURAN oleyyyyyyyyyyyy....

helal be türk çocuğu türk... yürüyüşüne vuruşuna çalımına kurban....

Nerval
"Arda oynamazsa kaybederiz" dedim de;

Arda oynarsa kazanırız anam.

Öle kıçımızdan iyi oyun vs. sıkmayalım.

Arda şurada Cristiano Ronaldo'luk yapmasa dertten ağlıyorduk şu an.

Sağol Arda'm; sağol.

Bize lig şampiyonluğunu verdin; milli takıma da bu maçı.

Helal olsun.

P.S. : Sensiz Türk Milli Takımı reklamı çekenin ....

Saunders
12-06-08, 00:55
Volkan hakıkaten ıyı kalecı yalnız...

Nerval
12-06-08, 00:58
Volkan Fenerbahçe'de olup da; Galatasaray'da oynamasını istediğim tek futbolcu.

Lioney
12-06-08, 01:00
Volkan Fenerbahçe'de olup da; Galatasaray'da oynamasını istediğim tek futbolcu.

Bu kadar da gaza gelmesek ehueheueh :)

tyisik
12-06-08, 01:00
sapkadan tavsan cikarmaya calismaz guzel kadro ve guzel taktik verirsen demekki mac kazanilabiliyormus FT, isvicreye buyuk kapak oldu kendi evlerinde milli maci savas gibi gosteren medyasi ne diyecek simdi bakalim, bugun Volkan iyi idi, semih gorevini cok iyi yapti, Arda mukemmeldi ilk yari yagmur olmasa idi o kafa golunude atacakti hepsine helal olsun

MarMara
12-06-08, 01:05
kötü birşeyler söylemek istemiyorum ama hamit ve tuncay sahada adeta yoktular. nihat da bunlardan bir gömlek üstündü sadece. hakan ve servet iyi emre vasatın üstüydü. volkandan beklenmeyecek bir performanstı.

aurelio kendi standartının altındaydı,tümer berbat gökdeniz iyi değildi. zaten taktik felçti.

bu tuncaya nasıl 90 dakika dayandı hoca derken adam tek olumlu pas verdi KOÇUM ARDAM golü attı.

böyle oynanmaz. ilk yarıdaki oyunu oynamamış varsayıp unutup çek maçına aslanlar gibi çıkmalıyız...

yalnız terim nası gaza getirdiyse ardanın 47. dk da bi ifadesi vardı. acaip bir gazsal durum olmuş soyunma odasında yani fenaydı. :)

osvaldo
12-06-08, 01:06
Yahu hakikaten abartmakta üstmüze yok. Çok değil 1 ay önce Volkan'ın saçmalıkarıyla Fener şampiyonluğu bize kaptırdı :)

Ayrıca bugün yediğimiz ilk golde de hatası vardı. İyi ir kaleci o şekilde çıkıp golü yemezdi. Volkan maç içinde enteresan kurtarışlar yapabilen akabinde de kolaylıkla sıçabilen istikrarsız bir adam. Takımımda olmaasını hiç istemeyeceğim türde bir kaleci. Ha 10 tane Orkun eder orası ayrı hikaye.

Selo
12-06-08, 01:07
Cek'ler ile hersey esitlenmis durumda, puanlar ve averaj ayni. Sigara'nin sordugu sorunun cevabi simdi gercek oldu.

Bu durumda Cek'ler bizim uzerimizde imis ve beraberlik onlara yariyormus, bizim mutlaka Cek macini kazanmamiz lazimmis, nasil oluyor bu is?

Nerval
12-06-08, 01:07
Yok ben Volkan'ı uzun zamandır seviyorum.

Hatta 4 yıldır devam eden bir Football Manager 2008 oyunum var; şampiyonlar ligini de habire aldım.

Kalecim Volkan :)

Bogazicili
12-06-08, 01:08
Volkan hakikaten çok dengesiz bir kaleci inanılmaz toplar çıkartabilirken abuk sabuk hatalar da yapabiliyor. Bu arada maçı kazandık ama Çek maçı var önümüzde. Tuncay ve Hamit bugün berbat ötesi oynadı hadi Tuncay gene koştu falan ama Hamit onu da yapmadı. Gökdeniz'e bir şey diyemiyorum ilk yarıdaki sahada oynaması mümkün değildi. Nihat da Semih'e mükemmel bir orta yaptı ve mücadele etti diyebilirim. Balta zaman zaman hatalar yapsa da çoık sırıtmadı Servet gene iyiydi, Semih çok iyiydi.

CaDDe
12-06-08, 01:08
sonunda bizde euro2008 heyecanını yaşıyoruz :D

ohh beeeee

:D

sigara69
12-06-08, 01:09
macin adami arda turan secilmistir; aslanim benim ya tutamayacagiz bu gidisle tum yabanci medya terim'e arda'yi sordu.

eger fantasy'de alan varsa +3 :)

Nerval
Boşverin ulen Volkan'ı buyrun Arda'ya;

Elalem ne demiş :)

Souness : Remember this name!

Rai Uno : Cristiano Ronaldo della Turchia

Ali
oley oley

hayatimda ilk defa bir "Genc" Semih golüne bagira bagira sevinmisimdir :-)

Fatih Terime ragmen sansimiz devam ediyor, yedek golcü olsa bile, gercek mevkisi forvet oldugu belli semihin, umarim fatih terim gelecek macta Nihat ve Semih le cikar maca,ve tabikiye yine Ardayla....Nihat Semih girdikten sonra daha iyi oynadi....

zidane38
12-06-08, 01:10
Arda maçın adamı seçilmiş.
Yakışır.

tripotter
12-06-08, 01:10
Bundan sonraki statü hakkında her kafadan bir ses çıkıyor...

Şuana kadar tv de seyrettiğim yorumlara göre seçenekler şunlar;

Çek maçının berabere bitmesi durumunda

-FİFA sıralamasına bakılacak(TRT)
-Maç penaltılara gidecek(NTV)
-2006 ve 2008 grup eleme maçları ortalaması alınacak (Zeki Çöl)
-İlk 2 maçtaki kartlara bakılacak (Güntekin Onay)

Çık işin içinden şimdi...

CaDDe
12-06-08, 01:11
yazı tura atılacakmış :D

tripotter
12-06-08, 01:12
macin adami arda turan secilmistir; aslanim benim ya tutamayacagiz bu gidisle tum yabanci medya terim'e arda'yi sordu.

Valla benim fantazideki takıma ilk seçtiğim oyuncuydu ARDA.

Eğer fantazi de olsa, takımında Arda varsa oynatacaksın abi...Olay budur:D

Ali
12-06-08, 01:12
Mac Penaltilara gidecek

Kaynak: ALman ZDFi,bunlar kesin biliyordur...

Saunders
12-06-08, 01:13
Yahu hakikaten abartmakta üstmüze yok. Çok değil 1 ay önce Volkan'ın saçmalıkarıyla Fener şampiyonluğu bize kaptırdı

Ayrıca bugün yediğimiz ilk golde de hatası vardı. İyi ir kaleci o şekilde çıkıp golü yemezdi. Volkan maç içinde enteresan kurtarışlar yapabilen akabinde de kolaylıkla sıçabilen istikrarsız bir adam. Takımımda olmaasını hiç istemeyeceğim türde bir kaleci. Ha 10 tane Orkun eder orası ayrı hikaye.

Abi adam sevılla ve bızım maç harıç karıyerının en iyi performansını gosterdı bu sene...Bana gore standart ustu iyi bır kaleci...

Bu arada su gokdenızı değil ılk 11 çıkarmak kadroya bıle cagırmamak lazım ben bir tane ıyı bır maçını hatırlamıyorum bu adamın mıllı takımda keza ekurisi fatih tekke de öle...Oynadıgı dakıkalara yazık bu adamların.

Nerval
12-06-08, 01:14
Arda Turan ve Mevlüt ile;
Emre Belozoğlu ve Tümersiz.

Emre Güngör ve Semih Şentürk ile;
Emre Aşık ve Gökdenizsiz.

Hamit sağ bek değil de;
AMRC'de.

Tuncay orta sahanın ortası değilde;
AMRLC'de.

Euro 2008'i alırız anam.

Yeni Rakı sponsorluğumda verdiğim bu cevap için Tekel'e teşekkür ederim.

Ali
12-06-08, 01:15
sakatlar kervanina simdi Tümerde mi katildi ?

zidane38
12-06-08, 01:15
sakatlar kervanina simdi Tümerde mi katildi ?
aman kalsın orada mümkünse.

Lioney
12-06-08, 01:16
Ulen Onur :) Öyle olsun bugün Fener'den kimi alsan hayır demem sana zaten eheueh :)

Valla kulüpçülük olacak biraz ama bence bu takımın yıldızı Servet'tir. Yani bugün bütün topları topladı neredeyse şişirilen. Hiçbir ikili mücadeleyi kaybetmiyor. Şu sahada sakat sakat şu yaptığı mücadele inanılmaz gerçekten. Tabii defans oyuncusu olduğu için göze batmıyor herhelde :) Ama herşey O'nun la başlıyor.

Hakan Balta ve Emre Aşık kafalarından oluk oluk kan akarken mücadele etti. Onlarıda yürekten kutluyorum.

Topal'ın ikinci yarı kestiği kontralarda çok önemli idi. Bir pas hatası dışında kusursuz oynadı. Onu da heycanına veriyorum. Aslan parçası.

Arda hakkında sanıyorum bu forum, Galatasaray camiası değil tüm Türkiye, hatta neredeyse tüm reklam ajansları :) ve elbet N. Unitedliler bile günlerdir konuşuyor. Hepimiz bu forumlarda yıllardır konuşuyoruz. Dolayısı ile fazla bir şey söylemeye gerek yok. Şaşırmadım :) Var mı şaşıran?

Volkan, Semih, Tuncay hepiniz sağ olun çocuklar. Volkan'a da maç topiğinde çok çok teşekkürlerimizi yollamıştık zaten. Aferin len :)

Ulan Genç Semih, ulan Genç Semih :) Ulan yine yaptın yapacağını :)

Nihat ve Tuncay'a da gole giden müthiş pasları için binlerce kez teşekkürler.

Unuttuğum varsa da hepsine binlerce teşekkürler derken Marco'yu unutmuşuk :) Helal le kerata ahahahahah :)

Ali
12-06-08, 01:17
aman kalsın orada mümkünse.

kalsin kalsin ,o yüzden soruyorum,en azindan Fatih Terimin cok sevdigi futbolcularan böylece kurtulmus oluyoruzr

birde su Hamiti Orta Sahada oynatsa...dogru dürüst verimini alamiyoruz....

Saunders
12-06-08, 01:18
Fatıh terım tuncayı överken arda'nın fızıksel yetersizliğinden falan bahsediyor...

Ualn neyse ya neyse :)

Bogazicili
Bu arada Maraton'da Erman da değiniyor Mehmet Topal oyuna girdikten sonra yaptığı 1-2 pas hatası dışında gerçekten çok iyi oynadı. Bücüre göre çok daha iyi pres yapıp topu önde kesiyor helal olsun, onun sayesinde Aurelio da öne çıkıp servis yaptı.

M.Yasin Cakmak
Ulan aglattin beni be Arda...aglattin resmen...HELAL OLSUN ULAN!!!! ASLANSIN birtanesin cocuk...hastaniz hastan...

Arda o topu saga cektigi an bende ayaga kalktim zaten...o kadar kendinden emin geldi.

Arda'dan sonra Volkan'a helal. Bravo...super oynadin.

Sonra Servet...Allah korusun ayagi kopsa koltuk degneyiyle yikar o Derdiyok topacini. Oyle buyuk adam Servet.

Sonra da genc Semih. Bu adamin attigi gole boyle yirtinacaksin deselerdi bi tarafimla gulerdim. Helal olsun, lifeguard, girdi/takti.

Terim efendi umarim gormussundur, aklin yolu bir. Artistligi birakip adam gibi top oynayan adami oynatacaksin, olacak bitecek. Bizde o zaman yaninda olacagiz iste.

HELAL OLSUN Aslanlarim.

Bu arada o kadar dua ettim once yagmur sonra direk sonra camur ha sa Allah'in hikmetini sorgular hale geliyorum neredeyse ama yaradanin vardir bir bildigi. O top oyle bir yere carpar ki 2183712736172631726 sene cikartamaz Isvicre onu. Sukurler olsun rabbime.

Dip not: Scolari Chelsea'de. Blue lara hayirli fenerime de kapakkk olsun.

Onur1905
Arda'yı hiç kullanamadık halbuki. Hep sağdan Hamit'in saçmalıklarını izledik bu maç.

Terim oynaya oynaya en son Çek maçında en doğru kadroyu çıkaracak heralde.

tyisik
12-06-08, 01:19

en son transferimdi dun FT nin 11 cikaracagini dusunup takima koydum oynayinca iyi isler yapacagina emindim zaten

osvaldo
12-06-08, 01:19
Muhahah Erman Topğlu elinde İsviçre gazeteleri, skoup sokup çıkarıyor. Hakan Yakın'ın elinde döner bıçağı ile döner şeklindeki Terim'i kestiği karikatürle ilgili yorumunda "Bu döner bıçağını artık ne yaparlar? arkalarına mı koyarlar, eline mi koyarlar bilemem?" buyurdu :)

CaDDe
12-06-08, 01:23
penaltılara gidiyor kesin cevap!

penaltılara gitsin damgamızı vuralım herkes bizi izlesin:) zaten almanyaya elenicez her halükarda....

kara01
12-06-08, 01:24
maci anlatan hollandali spikere girsin bu skor ardanin golunden sonra nerdeyse aglayacakti :D

osvaldo
12-06-08, 01:28
Semih'in golünü tekrar izledim de kafayı vururken altta kalıp ezilen İsvçreli topçu hani şu bizim İSviçre'deki maçta yedek kulübeine şut çeken, ortalığı karıştıran Magnin ##########. Kapak olsun şerefsize. :)

tripotter
12-06-08, 01:33
Semih'in golünü tekrar izledim de kafayı vururken altta kalıp ezilen İsvçreli topçu hani şu bizim İSviçre'deki maçta yedek kulübeine şut çeken, ortalığı karıştıran Magnin ##########. Kapak olsun şerefsize. :)

Bu şerefsiz magnin ilk maçta yani Çek maçında o kadar çakılı oynadıki...Özellikle onu seyrettim...Orta sahayı maç boyunca 5 defa geçmemiştir şerefsiz...

Bu gece ise hayatını ortaya koydu...Kafa toplarına geldi, duran top kullandı, kanattan bindirmeler yaptı...

Ha nooldu sonra...Kıçına baka baka evine gidiyo şimdi hıyar...Oturur tv den seyreder artık Türkiye-Almanya maçını...:D

osvaldo
12-06-08, 01:38
Bir de maçın hemen başında Arda'nın orta sahada topla abuk bir dönüşyaparak 3 İsviçreli'yi madara etiği pozisyon vardı. Arda Çek maçında da böyle oynasın mümkün değil elimizde tutamayız. İngilizler 15 milyon pound falan verip alırlar kesin.

Ali
12-06-08, 01:40
Bir de maçın hemen başında Arda'nın orta sahada topla abuk bir dönüşyaparak 3 İsviçreli'yi madara etiği pozisyon vardı. Arda Çek maçında da böyle oynasın mümkün değil elimizde tutamayız. İngilizler 15 milyon pound falan verip alırlar kesin.

ronaldo 100 milyon euro ediyorsa, arda icin 15 az olur :)

Bogazicili
12-06-08, 01:50
Bu arada Terim konuşmuş hep İsviçre'ye geliyorum yeniyorum ve gidiyorum demiş hakikaten şu play-off maçı hariç bilimum İsviçre milli takım ve kulüp takım maçlarını kazandı Terim :)

zidane38
12-06-08, 01:51
Servet hani şu garanti'nin beğenmediğimiz turco reklamı var ya, orada robot halindeki hali ile oynuyor kesinlikle :)

ÖNDER RB
12-06-08, 02:20
uzun zamandır bir milli maçta bu kadar sevinmedim herhalde. tuncay oynadığı 189 dakikanın tek olumlu hareketini yapıp topu ardaya attığında ben de yazacak dedim benim velete. gerçekten kafası sahada olduğunda şu turnuvanın en iyi 10 adamı içine girebilecek kalitede bir herif bu arda. şu adamı yedek tutup mevlutlarla kazımlarla macera arayana kapak olsun bugünkü topu kardeşimin.

yaptığı yanlışlardan ancak 135 dakika sonra dönebilen terim efendi de şu değişikliklerle kahraman ilan edilir bu ülkede ben de kahrolurum. nihatı rakip stoperlerin içinde öldürmekten nasıl bir keyif aldı bunca zaman aklım almıyor. işte 2 ön libero 2 kanat 1 santrafor ve arkasında bir forvet oynattığında her şey doğru düzgün gidiyor terim efendi.

servet gerçekten insan değil bugün kesin karar verdim. bu nasıl bir hırstır bu sakat sakat nasıl bir mücadeledir. bunlarla beraber genç semihi de tebrik ediyor, başarılarının bu turnuvayla sınırlı kalmasını, mümkünse stres yapmadan bir avrupa takımına kapağı atmasını rica ediyorum bu kadar gol şansı olan bir adam olamaz abicim mümkünse uzak bir yerde dursun :)

tripotter
12-06-08, 02:21
Servet hani şu garanti'nin beğenmediğimiz turco reklamı var ya, orada robot halindeki hali ile oynuyor kesinlikle :)

Ya bu Servet kesinlikle insan değil yaa...Onun için ayrı bir topik, hatta ayrı bir forum falan açmak lazım...

Adam son 2-3 ayda 88 defa sakatlandı 88 defa auağa kalktı...Bu nedir abicim ya?

Başka bir futbolcu olsa sezonu kapatmıştı...Her maç sonrası Servet en az 5 hafta yok haberleri okuyoruz.Bir sonraki maç sahaya ilk çıkan Servet oluyor...

Ve her sahaya çıkmasında sahanın en iyi 2-3 oyuncusundan biri oluyor...

Servet sen inanılmaz bir adamsın yaa...Ve reklamda annenin söylediği gibi harbiden de tek başına bir takımsın...

Aslan Suat
12-06-08, 02:35
geldim geldim ve geberiyorum abi geberiyorum,
kalbim ooohooohh mastika mastika atiyor vallah,
abi geberiyorum beeeeeeeee.

Allaha ne dualar ettim yagmurun durmasi icin, esim bana bakakaldi vallah, kendim icin bu kadar dua etmemisimdir.
Semih ulan tip yok futbolcuya benzemiyorsun, ama atiyorsun iste helal lan sana helal.

Adamlar kontra yaparken, ulan bir kerede bizim böyle kontramiz olsun bir kerede bizim diye yirtindim ki sonra:

Allah'ın istediği oldu!

Şükürler olsun!

Vallah hemen hemen ayni, Tuncaya "Ardaya veeeeeeeeeeeeeeeeer" diye bir bagirdimki belki Tuncay ordan duymustur :)
sonrasinda top Ardaya geldiginde, gözümün önünden film gecti, Arda calimlayip gol atiyor, akabinde bir feyk bir sut ve gol. Ulan kerata ulan kerata, Ronaldoda kimmis yahu :)
Ya Servet, yüregine kurban, Emre ve Hakanda ayni, ama Servet bir ayri ligde oynuyor abi, böyle kazmaya can kurban vallah.
Volkanida kutlarim, Milli Takimda hep böyle oyna, ama kendi takiminda sacmala dur :)
Nihata gelirsek, ortayi yapti belki ilk golde ama o ortalamasa baskasi ortalar. Ben bu adama gicigim abi gicigim, ya Tuncay top sürüyor, gidip orta sahada Tuncayin ayagindan top aliyor, keza Arda ve Aurelioda öyle, lan kal kaldigin yerde, hizli ataklari kestigile kalmiyor bide rakibi oraya getiriyor.
Neyse fazla sinirlenmeyelim, geberiyorum abi geberiyorum :)

Fighting Falcon
12-06-08, 02:39
Arda Sen Tanrısın!!!

OOO HAAAAA!!!!!!!!

Aslan Suat
12-06-08, 03:29
Bide su var, Isvicre ile Türkiye oynuyor, mac 2:1 bitiyor Türkiye lehine. 3 golüde Türk atiyor, ama kendi kalesine gol atan yok :D

Aslan Suat
12-06-08, 03:37
Ya doyamiyorum yazmaya, cünkü geberiyorum abi geberiyorum :)
Ben bu Ardanin bide topa kayarak tereyagdan kil ceker gibi almasina hayranim. Her ne kadar hakem sacmalayip faul versede bu konuda Ronaldoya fark atar.

Aslan Suat
12-06-08, 03:42
Unutmadan Magnine girsin.

Aslan Suat
12-06-08, 03:47
Ya dayanamiyorum ya, bidaha girsin Magnine.

tripotter
12-06-08, 04:10
http://www.fileden.com/files/2008/1/31/1732215/ist..bmp

osmanhy
12-06-08, 11:45
Maca simdi bakabildim ve heyecandan yatamiyorum....ne macti oyle ya.....Arda, Semih, Volkan ve digerleri aslanlar gibi savasti. Simdi onumuzde bir ciddi cek engelli var. Onlarin isvirceye karsi olan maclarini seyrettim ve kotu gorunduler. Herhalde Terim gene sacma sapan isler yapmazsa, sansimiz en az yuzde 50dir.

Patriot
12-06-08, 11:57
Ulan gokyuzunun yarilmasi gerekiyormus Signorun kismende olsa dogrulari gormesi icin. Nedir abi bu adamin birseyleri yeniden kesfetme hevesi. Simdi Terim buyuk hocami oldu 2. yari da baba yadigari olan sisteme geri dondugu icin... neyse.

Maci degisikilk olsun diye Hollanda televizyonundan izledim.. uyuz etti herif bizleri uyuz.. isvicre soyle su boyle hatta Terimle hafif dalga gecmesine bile cok icerledim. 1-1 oldugunda bile cok sevindim ama yakin tarihte bir milli takimin galibiyet golune bu kadar sevindigimi kendimden gectigimi hatirlamiyorum.. Arda Allahina gurban olayim senin, isvicreli kizlar dassagini yesin senin emi..

Arda topigine Newcastle forumundan bir kac post ekleyecem birazdan..dunku mactan sonra heriflerin agizindan salyalar akiyo artik sunu bir alsak diye.. bende diyorum ki hic kimseye isterse 30 milyon olsun 2-3 sene daha vermeyelim bu cocugu.

JackDaniels
12-06-08, 12:06
Çok feci koyacağız...

Teknik yoruma girmeden, kadro analizi yapmadan maç öncesi, öngörümdü :)

Maçın geneline şöyle bir bakıyorumda, hakkaten çok feci koyduk ! Son dakikaya girilirken neredeyse 5-1 posizyonu harca, 90+2 de kontradan golü ye ve evsahibi olduğun turnuvaya elveda de...Daha varmı ötesi...Feci koymanın başka şekli olurmu..Olmaz...

Maç ile ilgili olarak;

Volkana sempati duymaya başladım..Hakkaten gününde olduğu zaman hem rakip seyircinin hemde rakip takımın oyuncusunun moralini bozacak tarzda bir adam...

Balta Hakan acayip bir performans sergiliyor hayretler içinde izliyorum...Bu adama, bu 1.sınıf turnuva çok şeyler katacak diye düşünüyorum...

Tuncay çok kötü...

Arda acayip bir adam...

JackDaniels
12-06-08, 12:24
Buarada unutmadan , Hakan Yakın'ın gol attıktan sonraki ağır başlılığından dolayı kendisini gerçekten takdir ettim...

Saunders
12-06-08, 13:48
Buarada unutmadan , Hakan Yakın'ın gol attıktan sonraki ağır başlılığından dolayı kendisini gerçekten takdir ettim...

http://i.milliyet.com.tr/HaberAnaResmi/2008/06/12/fft17_mf57612.Jpeg

İsviçre Milli Takımı’nda forma giyen Türk asıllı sporcu Eren Derdiyok,

golden sonra içlerinden sevindiklerini söyledi.

Eren Derdiyok, maçın ardından yaptığı açıklamada, İsviçre golünün pasını

verdiğini ve Hakan Yakın’ın da golü kaydettiğini hatırlattı.

Golü atmalarına karşın sevinçlerini belli etmediklerini ifade eden

Derdiyok, şunları kaydetti:

"İçimizden sevindik. Çünkü biz Türk’üz. Türkiye’ye karşı oynamaktan çok

mutluluk duymadık. Ancak Türkiye’den bana hiçbir teklif gelmedi. Beni

milli takıma davet ettiler de gitmedim mi? Bunun için İsviçre forması

altında Türkiye’ye karşı oynamaktan mutlu olmadım. Böylesine büyük bir

şampiyonada kendimi göstermek için bir fırsattı ve bunu değerlendirdim.

Attığımız golde Hakan da ben de içimizden sevindik, ancak dışarıya belli

etmedik. Bu bizim ülkemize karşı olan sevgi ve saygıdandır. Şampiyonanın

en genç sporcusu olarak burada bulunmaktan gurur duydum. Sezon başında

Trabzonspor’dan teklif almıştım. Ancak benim futbol kariyerim açısından

doğru bir teklif olmayacağını düşündüğüm için kabul etmedim. Şayeti

Beşiktaş veya Fenerbahçe’den teklif gelirse bunu düşünürüm

alisamiyen
12-06-08, 14:08
İsviçrenin attığı golden sonra kaçırdığı pozisyonda o an Norveç'in bizim karşımızda 1-0 öndeyken Aurelio'nun topu çizgiden çıkardığı pozisyon gözümün önüne geldi... Oyuncularımız yürekten oynadı... Norveç maçı ile benzer özellikleri olan bir maç oynadık... Bir ara ekrana gelen görüntüde Uğur Boral'ın bir bakışı vardı ki, gerçekten hoştu... Fatih Hoca'nın gözlerinin içine bakmış ''Hocam oynat beni.'' der gibiydi... Bu istekli ve kendine güvenen tavrı yedek oyuncumuz Uğur Boral'da bile görünce kaybetmeyeceğimizi düşündüm...

Kendisini ilk maçtan sonra sıkça eleştiren birisi olarak söylemeliyim ki; çıkardığı ilk takımda bu maçı alır götürürdü... O takım da bana o güveni verdi... Şiddetli yağmur ve saha şartları o takımı biraz bozdu ki, bu da doğaldır...

''Bu maçta da kötüydü, ikinci yarıda doğruyu buldu.''
''Semih ipten aldı, Arda yukarı taşıdı.''

diyemiyorum... Çünkü maçın 5.dakikasında ben Fatih Terim'in de sahadaki oyuncularında hakkını vermiştim... Bu sebeptendir ki; ''İkinci yarıda Fatih Terim doğruyu buldu'' düşüncesinde değilim... Elbette bazı taşlar daha belirgin bir hal almıştır... Ancak ille de eleştirmek için bunu söylemek istemiyorum...

Emre - Aurelio'nun da defansa gömülmesiyle 6'lı defans oynayan bir takım vardı, Tümer ile birlikte bundan kurtulmuştuk...

Hamit'in mevkisi yine tartışma konusu olsa da Gökdeniz'in de olması(Kazım yerine) mantalite açısından daha iyi bir davranıştı... Sahada da bu takımı iyi gördüm... Açık yüreklilikle bunu söylemeden geçemeyeceğim...

Tuncay oynamaya devam etmeli... 2002 Dünya Kupasında Hakan Şükür'ün turnuva boyunca inanılmaz kötü olduğu, top oynamadığı, bitik olduğu söylendi... Scolari'ye Hakan sorulduğunda Brezilya Milli Takımı Hocası ise ''Brezilyanın savunma oyuncularının bu kadar az hücum insiyatifi aldığı bir maç olmamıştır.'' cevabını vermişti... Tuncay'da kendi özellikleri açısından hep dikkate değer bir oyuncu... Ne olursa olsun oynatılmalı...

Ben elemelerden bu yana sürekli aynı şeyi söyledim : ''Türk Milli Takımının bu turnuvadaki hücum hattı Tuncay - Hakan olmalı.''

Patriot
12-06-08, 14:21
Alisamiyen goruslerine saygi duyuyorum ama yazdiklarina kesinlikle katilmiyorum. Hele hele Tuncay hakkindaki dusuncelerine hic katilmiyorum. Su gectigimiz 2 maclik performansina bakarak oynamayi 1 saniye bile haketmiyor.. don bak 2002'deki maclara Hakan o maclarda kotu oynamadi sadece gol atamadi ve o yuzden elestirildi ama Tuncay hic bisey yap(a)miyor rakibi felan bozdugu da yok.. Su an G.Saraya bedava verseler istemem + tipi bu kadar bozuk bir topcu olamaz.. arkadas kimse demiyorumu su sac sekli sana yakismiyor diye.. hakkaten Aysegul ismini sonuna kadar hakediyor.

gian
12-06-08, 14:55
Yaklaşık 10 gündür nerdeyse her akşam 10-11 gibi işten çıkabildiğim için, bu maçı da 82.dakikasından itibaren izleyebildim maalesef :( O yüzden maçla ilgili yorum yapamayacağım, ancak Arda topu aldığı anda, sanırım tüm Türkiye'de herkes gol olacağını anlamıştı. Bazı pozisyonlarda öyle bir sinerji oluşur. Bu da oyle bir pozisyondu ve eminim maçı izleyen herkes Arda ile birlikte driplingi yapıp golü attı..

Açıkcası uzun yıllar sonra Milli Takım'in bir golünde ayağa fırladım. Diğer topikte de sorulmuş; klupçülük yapıyor muyuz diye. Ben maalesef yapıyorum evet; eğer Semih atsaydı o golü misal, ayağa fırlayacağımı hiç sanmıyorum. Sevinirim; ancak dediğim gibi bu farklı bir şey.. Orda Arda atınca ben ailemden biri atmış gibi seviniyorum. Öbüründe ülkemin milli futbolcusu atıyor. Fark burda..

Takımı kutluyorum. İğrenç formaları kınıyorum. Hakan Yakın'a da atamadığı 2 gol için teşekkür ediyorum eski bir Galatasaraylı olması babında.

osvaldo
12-06-08, 14:56
BU arada kimse değinmemiş te Lubos ###### yine yakacaktı bizi. Acayip şekilde taraf tuttu. Kritik yerlerde top ne zaman bize geçse aleyhimize düdük çaldı, bizimkilere cart diye sarı çekerken İsvçreli zenci futbolcunun en az 2 sarı kartlşık hareketini kartsız geçiştirdi... Çaktırmadan İsviçre'ye acayip bir destek sağladı. Bence dünkü galibiyet İsviçre2den sonra Lubos şerefsizine girsin...

alisamiyen
12-06-08, 15:19
Yaklaşık 10 gündür nerdeyse her akşam 10-11 gibi işten çıkabildiğim için, bu maçı da 82.dakikasından itibaren izleyebildim maalesef :( O yüzden maçla ilgili yorum yapamayacağım, ancak Arda topu aldığı anda, sanırım tüm Türkiye'de herkes gol olacağını anlamıştı. Bazı pozisyonlarda öyle bir sinerji oluşur. Bu da oyle bir pozisyondu ve eminim maçı izleyen herkes Arda ile birlikte driplingi yapıp golü attı..

Açıkcası uzun yıllar sonra Milli Takım'in bir golünde ayağa fırladım. Diğer topikte de sorulmuş; klupçülük yapıyor muyuz diye. Ben maalesef yapıyorum evet; eğer Semih atsaydı o golü misal, ayağa fırlayacağımı hiç sanmıyorum. Sevinirim; ancak dediğim gibi bu farklı bir şey.. Orda Arda atınca ben ailemden biri atmış gibi seviniyorum. Öbüründe ülkemin milli futbolcusu atıyor. Fark burda..

Takımı kutluyorum. İğrenç formaları kınıyorum. Hakan Yakın'a da atamadığı 2 gol için teşekkür ediyorum eski bir Galatasaraylı olması babında.

Sevgili Çağdaş senin bahsettiğin olay bir kulüpçülük sayılmaz... O çok farklı bir şey... Maçı bile izlerken bazen bizim oyuncular nasıl bir performans sergileyecek diyerek ona odaklanırız... Ama bunlar tamamiyle farklı şeyler... Önemli olan, Semih'in golüyle maçı kazansak bile ''Kazandık '' diyebilmek... Hele hele şu dönemde ''Kazandık'' diyebilmek bile bence kulüpçülükten uzak olmak için yeterli bir örnek...

kara01
12-06-08, 16:02
bayagi tedirgin olmus gibi golden :D

http://img398.imageshack.us/img398/3874/liveimages5cspor20foto5yw5.jpg