Tüm Versiyonu Göster : Türkiye 3 (Arda, Nihat 2)- Çek Cumhuriyeti 2 - ÇEYREK FİNALDEYİZ!
Hadi artık burada dönülmez, herkes hakkında söylediğim her sözü yedim gitti..
ya biz bu adamlarla berabere kalınca nasıl olcak?
herşey aynı sanırım. atılan gol yenen gol... bi de berabere kalırsak nolucak? alınan sarı ve kırmızı kartlara filan mı bakılıyo?
Çek'ler grup liderine gol attı, biz atamadık.. Grup sonuncusuyla oynanan maçın sonucu (puan eşitliği halinde) kaale alınmıyorsa, beraberlik durumunda bu kıstaslara göre 3. sırada kalabiliriz.. Çünkü eskiden böyle bir kural oldugunu biliyorum ama şu an var mıdır, değişmiş midir bilmiyorum..
Marikinas2
12-06-08, 00:52
Berabere kalırsak kartlara bakılıyor sanırım..
ben de kart diye biliyorum ama bakmak lazım...
nerede yazar bunun prospektüsü? :)
hoca, allahaşkına bırak artık şu eyyamı, dengeciliği, bu iki maçtan sonra nihat'ı oynatmazsan kazım kanat dahil hiçbir bjk'linin sesi dahi çıkmaz, bırak olmayıversin kadroda bjk'li ama artık doğru 11'le çıkalım..
volkan
hamit servet emre g. hakan
xxx aurelio m. topal arda
tuncay
semih
sağ kanat belirsiz, bana kalsa hamit'i öne çıkarır sabri'yi beke koyarım ama öyle yapmayacak herhalde, dolayısıyla oraya birini bulmak gerek.. ah mehmet yıldız olsa ileride semih'le çift forvet oynardı, tuncay da sağa geçerdi, iş biterdi..
Arda oynamazsa kaybederiz :)
Ntv altyazı geçti çek maçı berabere biterse direk penaltı atışlarına geçilecek
ATV'de de başka bir şey söylediler, geçimişe gidiyoruz falan dediler ama açıklayamadılar :)
Ama Çekler avantajlıymış...
şimdi mehmet demirkol söyledi genel sıralamaya bakılıyomuş FİFA sıralamasına...
ilginç!!!
2006-08 grup elemelerinin ortalamalarına bakılıyormuş.. Bu durumda da Cek'lerin durumu daha iyi oldugu için kazanmak zorundaymışız.. ATV'de son dakika olarak söylediler..
kesinlikle FİFA sıralamasına bakılıyormuş. böyle şansın ben içine edeyim. kesin kazanmak lazım. doğru dürüst kadro olsun. tuncay olmasın da artık yapalım birşeyler ya...
Bogazicili
12-06-08, 01:02
Arkadaşlar lütfen resmi bilgi burada :)
http://www.uefa.com/newsfiles/19079.pdf
Penaltı atışları yapılacak.
Marikinas2
12-06-08, 01:02
Herkes başka birşey diyor. En iyisi bekleyip görmek..
7.08 (tournament regulation)
If two teams which have the same number of points.. (geri kalanları sıralamış), ranking of the two teams in question will be determined by kicks from the penalty mark..
http://www.uefa.com/newsfiles/19079.pdf
Penaltılara kalıyor, eminim. Yazarım şimdi ayrıntılarını.
berabere kalmayız.
arda çek'leri değil; oynarsa hollanda'yı bile yener.
Yazmış Frodo :)
Son maç aramızda olduğumuz için penaltılar.
ntvspor'da yazıyorsa yalan değil ulan.
alla alla.
bok yere mi girdim ben bu şirkete :)
iyi süper, penaltılarla alırız. :)
scolari de chelsea nin başına geçmiş.... dipnot :D
Eğer 3 takım aynı puanda olsaydı sivas/beşiktaş işine benzeyecekti 7.07 ye göre..
İlk defa uygulanacak bir kural bu.. Bu yönüyle de tarihe geçecegiz ,eger maç berabere biterse..
alman tvsinde de söylediler,penaltilara kaliniyormus,eger berabere kalirsak
LAn olum penaltılarda acayip dezavantajlı oluruz. Adamların kalesinde kainatın en iyi kalecisi var. Mümkün değil pealtılarda kazanamayız. Penaltıya falan kalmadan işi bitirmek lazım.
Çakacaksın Çeklere de , hiç hesaba girmeyeceksin :)
Ah be sigara başımıza neler açtın görüyor musun :)
Ah be sigara başımıza neler açtın görüyor musun
Agiz agiz degil ki :D
Ne alaka ise aklima geldi sacma sapan
Biraz ciddi olursam; aslinda cok ciddi bir konu soyle ki;
Ben evde don gomlek otururken bu aklima geliyorsa
Adamlar televizyon isinden para kazaniyorlar hayatlari bu adamlarin para kazanmak icin tek yaptiklari sey mac seyretmek yorumlamak
Ama birtanesinin aklina gelmiyor kardesim bu mactan once.Arastirmiyorlar.Ohh kebaptan para kazansinlar ne guzel is
Nefret ediyorum tum spor medyasindan Turkiye'de ki
Bogazicili
12-06-08, 01:19
LAn olum penaltılarda acayip dezavantajlı oluruz. Adamların kalesinde kainatın en iyi kalecisi var. Mümkün değil pealtılarda kazanamayız. Penaltıya falan kalmadan işi bitirmek lazım.
Bizde de Sevilla panteri var Özgür öyle deme :D
abı bu işi ilker tahsın çözer anca :)Bu gruptan brezılyayı bile çıkartabilir eheh
Maçla ilgili konuşursak, 4-4-2'yi taş gibi uygulayacak bir takımı çıkartması lazım Fatih hocam.
Hamit Emre Servet Hakan
Tuncay Topal Aurelio Arda
Nihat Semih.
--------------------------------------------------
Su an için çıkacak kadro bu olur gibime geliyor.
Bir tane kesici, mücadele eden, defansın önünde oynayan bir önlibero Mehmet Topal.
Topal olduğu için hücuma da rahat çıkacak olan aynı zamanda da deli gibi koşacak olan Aurelio.
Sağ ve sol kanatlarında da ofansif kanat oyuncuları Tuncay ve Arda.
Forvetde forvete benzer tek ismimiz olan Semih. Yanına da Nihat.
Bu kadro taş gibi de uygular 4-4-2'yi.
Ben kendi tercihlerimi yazmadım kadroda.
Ben evde don gomlek otururken bu aklima geliyorsa
işin sırrı don gömlekde demek ki :D
yalnız haklısın. şu çok da olabilecek bir durum, insan azıcık göz gezdirir.
abı bu işi ilker tahsın çözer anca Bu gruptan brezılyayı bile çıkartabilir eheh
ahaha harbi ha, tam ilker tahsin skecine döndü bu.
evet bizim maç beraber biterse portekiz-finlandıiya maçının skorunu bekleyecez o maçta portekizden figo sarı kart görürse bu sefer gözlerimiz yunanistan- ispanya maçına dönecek ve o maçta da 3-3 lük bir skor çıkarsa hakemin yazı tura atışı sonrasında servet'i yıkabilen üst tura çıkacak.
Yok yok iki maçta da sağ kanat eleğe döndü.
Eldeki mazlemede en uygun adam Sabri.
Sabri Emre Servet Hakan
Hamit Topal Mehmet Arda
Nihat Semih
bence...
Yok yok iki maçta da sağ kanat eleğe döndü.
Eldeki mazlemede en uygun adam Sabri.
Sabri Emre Servet Hakan
Hamit Topal Mehmet Arda
Nihat Semih
bence...
Ya artık şu Nihat'ın bu takım için külliyen zarar olduğunu ne zaman göreceğiz?
Olmuyor işte, adam bu sisteme uymuyor...Uysa da etkili olamıyor...Olsa da sonuca gidemiyor...
Nihat'ın 2 maç sonunda bu takıma katkısı sıfırdır...Zararı ise saymakla bitmez...
Nihat kötü oyuncu falan demiyorum...Ancak kesinlikle bu koşullar altında milli takımda yeri yok...
Aynı şey Tuncay için de geçerli...Bugün Arda'nın pasını heba etti ya, gözümde olan minnacık kredisini de tüketti artık...
Ne savunmada gözle görülür bir iş yaptı ne de hücumda...Geçen tek tük fırsatlarıda bol keseden harcadı...
Onlar yüzünden takım 9 kişi oynuyor...
Ya bu futbol matematik değil...yapılacak iş çok basit yaa..
Volkan
Sabri-Emre-Servet-hakan
Hamit-Marco-Topal-Arda
Mevlüt-Semih
İşte Türkiye'nin ideal kadrosu budur...
Orta saha hem savunma yönü çok güçlü hem de hücuma iyi top servis edebilen bir dörtlü...
Forvette top tutan bir oyuncu yanına da hareketli, birebiri olan birisi...
Gör artık şunu Terim...
M.Yasin Cakmak
12-06-08, 01:42
Semih'e ortayi yapan, Arda'nin direkten donen topunda ortayi kesen Nihat.
Duran toplari cok iyi kullandi.
Eger Semih onde o hemen arkasinda oynayacaksa oynamasi mantikli. Ama tek forvet olmaz, en ucta olmaz.
nihat en uçta oynadığı sürece küfür yemeye mahkum, suç onda değil onu o şekilde 135 dakika oynatanda. ulan maçın başında bari tuncayı öne at deli gibi koştursun nihat arkadan gelsin onu bile düşünemiyor herif.
bana göre ilk 2 maçta da oynayan en etkisiz adamlar hamit ve tuncay. hamitin sağ bek oynatılmasını bahane olarak gösterebileceğimiz için sağ önde hamitle başlamanın mantıklı olacağını düşünüyorum. marconun yanında da doğru adam bence topal değil ayhan. topal olunca marco öne çıkıyor ve oradaki katkısı fazla değil, o görevi ayhanın daha iyi yapacağını düşünüyorum.
bunlara göre benim 11 im
volkan
sabri-emre-servet-balta
hamit-marco-ayhan-arda
nihat- semih
bu maçta mümkünse topu cezasahamızdan en az 10 metre uzak tutalım.defansımızın göbeğine çok çok fazla yük biniyor,diken üstündeyiz.
Halil gitti Hamit bitti sanki. adam subzero oynuyor iki maçtır.. eğer önde başlarsa sabri arkasında iyi olur ama yok faith hoca bu defa da sabrinin önüne colin richardsı filan koyarsa sabri de eleğe döner benden söylemesi.. :D
Herkesin kadrosunda DC olarak Emre yazıyor ama ben olsam bu maç için yanına Güngör yazardım. Aşık önde basarken ilk hamlelerde resmen sıçtı bugün (kanat gibi oldu biraz ama:))..
Bir de Allah korusun maçın boka sarması ihtimali olursa hakan balta-uğur boral değişikliğini denerdim... hakan defansif olarak buna 5 basar ama doktorun ne yersen ye dediği dakikalar gelirse bir umut da uğurdadır bence...
sabri---güngör--servet---balta
hamit--topal----cuma----arda
-------nihat----mevlüt-------
başlarım maça, herşey iyi gider de devreye 1-0 girersem değiştirmem... 45'-60' arası yine değiştirmem ama 70' sonunda skor 0-1 ise veya 80' de hala 0-0 (1-1...8-8 :D) ise derhal:
hamit---güngör--servet--boral
colin----tümer--cuma---arda
------nihat----semih---------
şekline dönerim... hatta duruma göre colini de ileri gönderip 4-3-3, hamiti ortaya alıp 3-4-3, ümit yok belki mucize var gibiyse ardayı forvet arkası yapıp 3-3-1-3 gibi ossur ossur ipe diz varyasyonları var bu 11 imin :):):)
Memleketin en iyi topcusunu sag bekte harciyoruz ya aklim almiyor gercekten. Tabi ki baska bir kadro cikacak ama alttakinin olmasini cok isterdim.
sabri..emre gungor..servet..balta
arda...hamit...avrelyo...ugur boral
.............nihat...semih.............
benim anlamadığım son maç diye bu penaltı işi mantıklı geliyor ama biz bunlarla 2. maçta oynasak ve 3. maç sonrası herşey eşit olsa o zaman nasıl karar verilecekti?
benim anlamadığım son maç diye bu penaltı işi mantıklı geliyor ama biz bunlarla 2. maçta oynasak ve 3. maç sonrası herşey eşit olsa o zaman nasıl karar verilecekti?
O zaman işte elemelerdeki maçlara falan bakıyorlarmış Doğanay'ım. 7.07 maddesi sanıyorum.
2008 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda pazar günü Çek Cumhuriyeti ile çok kritik bir maça çıkacak olan A Milli Takımımızdan 3 kötü haber geldi!..
Milli Takım'da sakatlıklarını süren Servet, Tümer ve Emre Belözoğlu'nun Çek Cumhuriyeti'ne karşı oynayamayacağı öğrenildi.
Özellikle bugüne kadar sakat sakat oynayan Servet'in oynayacak durumda olmamasının teknik heyeti düşündürdüğü belirtildi.
MARATON.COM.TR ÖZEL
Tumer ve Emreyi sallada, Servet haberi beni cok yikti...onu ceklere karsi cok arariz...walla birden bire morallim coktu :(
Bu durumda 2 tane 11 oynatbilir Terim:
Volkan
Hamit-Emre G.-Emre A.-Hakan
Tuncay-Aurielo-Topal-Arda
Nihat-Semih
veya
Volkan
Hamit-Emre A.-Hakan-Ugur
Tuncay-Aurielo-Topal-Arda
Nihat-Semih
ama benim terchim ilk yazdigim 11 olur cunku Emre Asik-Hakan Balta ikilisi fazla hatta yapabilir. Artik is biraz piyangoya dondu. Servetin yoklugu cok belli olacak, insallah aratmazlar.
ahmet çakar'ın çek milli takımı yorumu 'bir mutu'ları yok mesela, koller olmuş 2 metre, nba'den istiyorlar' :D
Servet yoksa emre gungor var...
Hadı bakalım aslan parçası sende goster kendını...
Haydi Türkiye al şu maçı...!
Sabri sağ bek Hamit sağ açık diyorum ben de, Nihat yerden yere vurulmuş ama anlayamadığıım Tuncay hazretleri herkesin 11inde...BU kadrodaki tek gerçek santrofor da Semih, mutlaka oynamalı, 4-2-2-1-1 ile canavar gibi oynarız...
Terim basın toplantısında açıklamış kadroyu;
Volkan
Hamit-Emre G.-Servet-Hakan
Tuncay-Topal-Marco-Arda
Nihat-Semih
bizim faklı tercihlerimiz olsa da hemen tüm Türkiye'nin (özellikle de basının) istediği kadroyu sürecek. 4-4-2 mi oynar yoksa başka bir formasyonla mı, bunu yarın göreceğiz.
Yalnız artık Tuncay ve Nihat'ın da bir şeyler yapması lazım sonuca yönelik diye bir not daha düşeyim. Bir yemek molası vereyim :)
Bogazicili
14-06-08, 22:14
Bu anlamsız Tuncay ısrarı bizi çok pis patlatacak söyleyeyim deli dana gibi koşuşturmaktan başka bir gram faydası olmayacak gene.
Bravo be, nihayet dogru kadroyu sahaya suruyor....eger avantajli skor bulsak, Ayhanda girer maca...off be artik emre asik ve gokhan zanin hatalarinda kurtulmus olucaz ve emre b.nin hatalarini gormek zorunda degiliz.
Servet,Uğur Boral ve Semih Şentürk yarın maç öncesi ÖSS'ye gireceklermiş otelde :)
Uefa'da Euro 2008 sayfasından haber yapmış bunu.
Testing time for Turkey trio
Servet Çetin, Uğur Boral and Semih Şentürk will sit important university exams on the morning of Turkey's decisive Group A game against the Czech Republic.
University challenge
Turkey need a win against the Czech Republic – over 90 minutes or on penalties in the event of a draw – to reach the quarter-finals but 27-year-old Servet, 26-year-old Uğur and 25-year-old Semih will have other matters on their minds on the morning of Sunday's match. The three will all take the ÖSS university examination at 9.00CET as they look to complete their education with a sporting academy degree. With invigilators flown in from Turkey in attendance, the trio will pick up pen and paper at the La Reserve hotel in Geneva, with a joint statement saying: "We want to have happiness in the morning and in the evening.
http://en.euro2008.uefa.com/news/kind=1/newsid=716869.html#testing+time+turkey+trio
Volkan
Hamit-Emre G.-Servet-Hakan
Tuncay-Topal-Marco-Arda
Nihat-Semih
Ülkenın belkıde en iyi orta sahası hamit'i sağ bekte harcadıkya butun turnuva of dıyorum sadece...Adam sağ bek oynadıgı ıkı maçtada mutemadıyen sıçtı...Sabrının orda daha faydalı olacagını fatıh terım hariç herkes bılıyor heralde...
Koy sabrıyı beke,at hamit'i ön tarafa çıkar delı dana tuncayı...
tuncay bence her türlü oynar, yalnız şu sabri'yi beke, hamit'i açığa, tuncay'ı semih'in yanına çekip nihat'ı çıkarsa daha da iyi olacaktı.. yine de yukarıdaki 11'i çıkarsın öper başıma koyarım..
Semih, ilk onbirde değilde sonradan girecek şekilde bir oyun planı hazırlansa keşke.Çünkü bu oyuncu ligde sonradan oyuna girdiği zaman verimli olabildi.Chelsea maçında ilk onbirde yer alıp kötü performans gösterince niye sonradan oyuna girmedi diye yapılan eleştirileri hala hatırlıyorum.
Ben, kadroyu beğendim açıkçası, Emre Güngör - Servet tandemi olabileceklerin en iyisi, en uyumlusu..Göbekte Aurelio - Topal oynasın gerisi çok önemli değil, en azından mücadele eksiğimiz olmaz diye düşünüyorum. Kanatlarda da Arda ve Tuncay (eski hali olsa daha iyiydi tabi) ile baya dengeli bir takım olmuş. Nihat da sanırım ilk defa milli takımda da kulüp takımında oynadığı gibi pivot santrfor etrafında oynayacak, Semih'in çok başarılı olduğu indirilen toplarda, seken toplarda Nihat iş yapabilir ki bence tek iyi yaptığı şey önüne düşen topa düzgün vurması. Sonuç olarak, turnuva öncesi kafamda tasarladığım kadroya bya yakın bir kadro ve bu kadro ile kazanamasak bile en azından kişilikli top oynarız diye düşünüyorum...
M.Yasin Cakmak
15-06-08, 00:58
Hamit'in bekte oynamasi ve kotu oldugu icin Tuncay haric mukemmel kadro. Hele Servet-Emre G. tandemini gordum, Topal'i 11 de okudum ya su turnuva bitmeden, oh vallahi:).
Yani Kazimlardan, Mevulutlerden geldik su noktaya. Dank diye ses cikti, Terim'in akli basina geldi :).
5 GS liye geldi sonunda. Ceyrek'e cikarsak Sabri'yi de koyar, 6 ile bitiririz bu isi.
Terim, ''penaltı çalışmıyoruz'' demeci üzerine, yorumlar yapılıyor şu an NTV Spor'da. Böyle bir açıklama, bizim gibi duygusal ve fundemental sorunları olan takımlar için mantıklı geliyor aslında bana. Zira takıma penlatı çalıştırınca, bizim köfteler 'a demekki defansif oynamalıyız' gibi bir mantık, pekiala çıkarabilirler :)
Çekler çalışıyorlarmış, hocalarının belirttiğine göre.
Bu arada bizde penlatıları kimler atar hiç konuşmadık :)
Hamit ve Nihat kesin gibi. Hakan, Manisa'nın penaltıcısı idi. Sonrası biraz muallak. Emre iti yok ve Tümer yok zaten. Arda atabilir gibi geliyor bana. Zira alt takımlarda kullanıyordu. Ama beşinci isim hepten zor. Stoperler aklıma yatmıyor. Tuncay aklıma yatmıyor. Semih, Marco ve Topal kalıyor ilk 11'den. Yedeklerden kim girecek bilmediğimiz için yorum yapamıyorum ama Ayhan'da penaltı kullanabilir.
Aslında onlarda da, Baros ve Jankulovski dışında bilinen bir penaltıcı yok ama adamlar çalışıyorlarmış :)
Terim, ''penaltı çalışmıyoruz'' demeci üzerine, yorumlar yapılıyor şu an NTV Spor'da. Böyle bir açıklama, bizim gibi duygusal ve fundemental sorunları olan takımlar için mantıklı geliyor aslında bana. Zira takıma penlatı çalıştırınca, bizim köfteler 'a demekki defansif oynamalıyız' gibi bir mantık, pekiala çıkarabilirler :)
Çekler çalışıyorlarmış, hocalarının belirttiğine göre.
Bu arada bizde penlatıları kimler atar hiç konuşmadık :)
Hamit ve Nihat kesin gibi. Hakan, Manisa'nın penaltıcısı idi. Sonrası biraz muallak. Emre iti yok ve Tümer yok zaten. Arda atabilir gibi geliyor bana. Zira alt takımlarda kullanıyordu. Ama beşinci isim hepten zor. Stoperler aklıma yatmıyor. Tuncay aklıma yatmıyor. Semih, Marco ve Topal kalıyor ilk 11'den. Yedeklerden kim girecek bilmediğimiz için yorum yapamıyorum ama Ayhan'da penaltı kullanabilir.
Aslında onlarda da, Baros ve Jankulovski dışında bilinen bir penaltıcı yok ama adamlar çalışıyorlarmış :)
Hamit-Nihat-Arda-Tuncay-Marco atar büyük ihtimal...
Ben Tuncay'ı hiç penaltı atarken görmedim valla, yeteneklerini de düşününce tırsıyoru açık söyliyeyim :)
Semih'in gol vuruşu var. Topal'ın uzaktan şutu. Marco Brezilyalı zaten :)
Valla zor iş, ben kafamda dördü buldum zaten yukarda yazdığım gibi. Beşim de sanki Ayhan olur :)
en sonunda dogru bir kadro yapmis umarim bunda basarili oluruz, ben Tuncay tercihine saygi duyuyorum
Marco çok temiz penaltı kullanır ama en sona Tuncay ile Servet kalsa hangisi atsın diye düşünürüm...Sırf ofansif oyuncu diye penaltıyı kullandırtmazlar umarım Tuncay'a..
İş o noktaya kalmadan biter zaten :)
Emre Güngör'ü çok seviyorum, başarılı olacağına da inanıyorum ama bu sefer korkuyorum.
Kötü kötü hisler var içimde.
Oynatmadı oynatmadı şimdi en kritik maçta oynatacak, allah korusun bir hata filan yapmaz umarım.
bosver canim, sonucta emre gungorun her hatasina gokhan zan veya emre asik 3 katini yapar. Tecrubede boyle kazanilir. Emreye cok guveniyorum, ve bu sene 1-2 mac disinda, hic oyle buyuk hatasi olmadi.
Bu Emre Güngör öyle bir adam ki, yıllardır kulübümüze en iyi şekilde hizmet vermiş, hepimizin efsane gözüyle baktığı bir oyuncu olan Song'un takımdan kopuşunu bile kimsenin ses çıkarmadan sakince seyretmesini sağlayabiliyor...!
Kızım sana söyledim, forum sen anla :D
Servet,Uğur Boral ve Semih Şentürk yarın maç öncesi ÖSS'ye gireceklermiş otelde :)
Uefa'da Euro 2008 sayfasından haber yapmış bunu.
Testing time for Turkey trio
Servet Çetin, Uğur Boral and Semih Şentürk will sit important university exams on the morning of Turkey's decisive Group A game against the Czech Republic.
University challenge
Turkey need a win against the Czech Republic – over 90 minutes or on penalties in the event of a draw – to reach the quarter-finals but 27-year-old Servet, 26-year-old Uğur and 25-year-old Semih will have other matters on their minds on the morning of Sunday's match. The three will all take the ÖSS university examination at 9.00CET as they look to complete their education with a sporting academy degree. With invigilators flown in from Turkey in attendance, the trio will pick up pen and paper at the La Reserve hotel in Geneva, with a joint statement saying: "We want to have happiness in the morning and in the evening.
http://en.euro2008.uefa.com/news/kind=1/newsid=716869.html#testing+time+turkey+trio
Semih sınavın ıkıncı yarısında girerse boğaziçi,odtü falan çıkarabılır sınavdan :D
İlk yarıyı Çekler 1-0 önde bitirir, ondan sonra çevirebilirsek çeviririz diyorum. Çünkü şöyle 20'li dakikalarda kesin bir tane yiyecekmişiz gibi geliyor.
mac saati yine camura yatacagiz yagmur beklenyormus
Ya bu kara bulutlar bizi mi takip ediyor anlamadım ki... Kaç gündür bütün maçlar püfür püfür bir havada oynanıyor tam bizim maça gelince yağmur yağıyor...Bu ne şanssızlıktır yaa...
rybczynski
15-06-08, 15:59
Her işte bir hayır vardır. Sıkmayalım canımızı...
Eger kotu yagmur olacaksa gene, en uygun 11le cikmis olacak cunku cift on libero bide santraforumuz olacak...baska yapacak seyimiz yok.
Tuncay'la ilgili yazacaktım.
Açıkcası Fatih hocamın Tuncay tercihine saygı duyuyorum.
Evet ilk 2 maç rezil oynadı , evet ben de çok saydırdım kendisine ama hani "inandığım" oyuncu diyor ya Fatih hocam, Tuncay gerçekten "inandığı" bir oyuncu.
Hani Kazım da böyle ısrar etse çok daha ağır yazarız ama Tuncay'a gerçekten inandığı için oynatıyor.
Ve de bu Tuncay'ın da sağı solu belli olmuyor gerçekten, şimdi bugün çıkar 2 tane gol atabilir mesela.
Biraz geçmişteki Hakan Şükür ısrarına benzetiyorum bunu. Onun da çok kötü olduğu , haftalarca gol atamadığı günler olmuştur. Ama hep ısrarcı olmuştu O'nda da.
Hamit'in sağ önde oynaması fikrine katılıyorum tabiki de. O ayrı bir konu.
Bunun için Nihat'ı kesebilirdi mesela. Demek ki ondan da vazgeçemiyor.
Bu tercihler dışında eli yüzü düzgün ilk 11'imiz.
Yenilsek bile karakteri olan bir futbol oynarız.
Allah yardımcısı olsun hepsinin.
cesur_korkmaz
15-06-08, 20:26
Mac saati yaklastikca heyecan artiyor tabii.
Fatih Terim'in penalti calistirmamasini Lioney'in belirttigi sebeplerle anlayabiliyorum ama kadroyu mactan bir gun önce aciklamanin ne gibi bir mantigi var cözebilmis degilim.
Bu tarz teknik direktörluk mucitlikleri, cinslikleri de son zamanlarda hep Fatih Terim'den cikiyor nedendir bilinmez.
Garip bir adam oldu iyice...
umarim kaliriz ceyrek finale :-)
tuncayin oynamamasinda yanayim,ama umarim yanlirim,kendisi aksama bir kac gol salar ise özür borcum olur
Sigara üstüne sigara yakıyorum :) Hayli stresliyim :)
Tek dileğim, şu maçta Çekler'e çakmak ve akabinde ''Biz bu kupayı alırız'' şeklinde bir başlık açmak.
Haydi Türkiyem....
maç baseldemi? bizim burada mok gibi yağmur yağıyor, oradada yağar muhtemelen...
Hissettiğim sinerji: Kazanacağımız yönünde. (Ya da turu geçeceğimiz yönünde diyeyim..)
M.Yasin Cakmak
15-06-08, 21:41
Heyecan basti.
Adi basın Emre Güngör'ün üzerine oynamaya başlamış.
Daha düne kadar bu Emre Aşık nasıl oynar diyenler şimdi Aşık gibi tecrübeli birisinin yerine Güngör oynatılır mı diyorlar.
Umarım kazasız belasız atlatır bu maçı.
Allah yardımcısı olsun.
Aslanlar gibi oynar, utandırır hepsini. Ben çok rahatım o konuda.
Haydi Türkiyem..
hiç endişem yok emre'den, bu sezonki performansıyla hayli hayli haketmişti formayı, geç bile kaldı.. emre oynamayacak da gökhan mı oynayacak, bıraksınlar bu işleri, ama tabi 5 gs'li kaşındırmaya başlamıştır birilerini, hak veririm..
Ciddi heyecan yaptım...neyse biraları açma vakti geldi artık...
Hadi aslanlar kesin şu Çeklerin biletini...Olacak bu iş :D
Ehehe tribünde bir sürü Petr Cech var :)
Çok tuttum o görüntüyü.
Kask detayı çok iyi idi hakikatten :)
----------------Cech
Grygera-Ujfalusi-Rozehnal-Jankulovski
---------------Galasek
Sionko---Polak---Matejovsky----Plasil
----------------Koller
Haydi Türkiyem...
Grgygera-Sionko'ya dikkat diyeceğim ama Hakan'ım Ronaldo'sunu bile durdurdu bu turnuvada.
Sorun yaşamayız inşallah ama Arda "yine" koşacak. (geçen maç 3. en çok koşan oyuncumuzdu)
Haydi haydi allah aşkına
(kırmızı-beyaz forma , çok şükür yahu)
mehmet niye böyle şaşkın başladı ya, demin de defansta kafaya çıkacağı topa bakıyor.. çok erken oldu bu kart o mevki için..
haydaa bu neyin kartı şimdi yav.
kötü oldu. çok dikkat etmesi lazım artık mehmet topalımızın.
Bu onun bunun çocuğu hakemi çok aramışlar mı?
Bu onun bunun çocuğu hakemi çok aramışlar mı?
it herif 10 dk'da göbeğimizi sarı kartlandırdı.
ulen hani siliniyordu kartlar ya (siliniyormuş da turnuva başında dedikleri gibi değilmiş)
Hakem şerefsizin önde gideni çıktı resmen...Dikkatli olmak lazım...
vay şerefsiz vay, ulan çıkarıyordu kartı yine..
yalnız böyle hayvani kafaya çıkmaya da gerek yok, alsın bakalım kafayı nolucak..
Herif bizi sindirmeye çalışıyor yemin ediyorum böyle rezil bir hakem görmedim. Ulan şerefsizler, ulan şerefsizler.
Bravo be Servet.
Gol dedim ha, ne güzel ortaladı herif içeri.
Bir de ohaa Arda, nasıl bir çalım attı orada.
Sahaya inip hakemi evire çevire dövesim var...O.Çocuğu katletti maçı...
Yok böyle bir çifte standart...Mehmet Topalın kart gördüğü hareketin aynısına göstermedi şerefsiz...
Herifler antreman yapar gibi aynı pozisyonu 500 defa denediler...Sonunda attı Koller öküzü
Herif vuruyor abi her topa. Yapacak bir şey yok. Her topa vuruyor.
Saçma sapan bir taktikle oynuyorlar ama yapıyor adamlar işte. Herif her topa vuruyor.
Off ne Koller'miş, adam son turnuvasında bize patladı anasını satayım.
Bu Koller herifini önlü arkalı tutmak lazım. Aklıma gelen tek çare o. Stoperlermizden biri arkasında iken, Topal'da mesela önüne gelecek tost yapacağız adamı. Ancak böyle bozabiliriz gibi geliyor. Gerçi uyuz oğlu uyuz hakem her bokta faul çalıyor amayapacak bir şey yok.
Biz aynı şeyi yapamıyoruz mesela. İstediğimden söylemiyorum ama adamlar geride kalabalık olduğu için biz de uzun top atmak zorunda kalıyoruz. Semih alamıyor onları. Bunu eleştirmek için söylemiyorum, olmuyor yani herifler vuruyor. Tuncay ile soldan alıyoruz ama oradan aldığın hava topu bir halta yaramıyor. Sanki geriye Sabri'yi koyup, Hamit ileri atıp, Tuncay'ı Nihat'ın yanına çeksek daha akıllıca. Hem orta sahada bir teknik adamla pas yapabilme ihtimalimiz artıcak o zaman.
Ulan Koller, ulan Koller. Offff offfff
Yıllarca Pivot santrafor üzerine kurulu bir sistemle ekmek yiyen Türk milli takımının düştüğü hale bakın...
Hakan Şükür sen ne büyük adammışsın...Futbolu bıraktı, yerine koyacak bir tane adam yok...
Genç Semih de felaket bu gece o da ayrı konu...
Topal ve aurelıo dan bırını cıkarmak lazım...İkiside atılmamak ıcın cok pasıf kalıyolar...
Şu hamit'i allah aşkına bari turnuvanın son 45 dakıkasında sağ açıkta deneyelım...
Turnuvanın en rezıl takımıyız...Çok eleştirilen yunanıstan bile daha elı yuzu duzgun top oynayarak elendi...
kotu oynuyoruz, bence macin hakki bu ve hic kizmiyorum cunku normal...saglik olsun, insallah ikinci yarida da iyi oluruz
Maç öncesi NTV'de Hakan Ünsal ve Sergen, Baros yerine Koller'in oynatılmasının bizim için avantaj olacagını söylüyorlardı.. Tam anlamıyla sıçtılar.. Karel Brückner'in forvet hattındaki tercihi ilk yarı itibariyle haklı çıktı..
Türkiye'de eldeki en iyi kadroyla çıktı bence ama çokta fazla yapacak birşey yok. Adamların fizik gücleri çok üstün ve sağlam bir defans hattına sahipler.. Şans faktörüne ciddi şekilde ihtiyacımız var 2. yarıda..
Yıllarca Pivot santrafor üzerine kurulu bir sistemle ekmek yiyen Türk milli takımının düştüğü hale bakın...
Hakan Şükür sen ne büyük adammışsın...Futbolu bıraktı, yerine koyacak bir tane adam yok...
Genç Semih de felaket bu gece o da ayrı konu...
bu yoruma şu açıdan katılmıyorum; arşivlerden çıkarın bakın hakan'ın en iyi döneminde dahi tek başına bu kadar etkili olduğu bir maçı bulamazsınız, dolayısıyla uzun boylu forvet ihtiyacına katılmakla birlikte, bu tartışmayı hakan üzerine odaklamaya katılmıyorum..
gole kadar hiçbir şey yapmadık, gol yemeyi bekledik, yiyeceğimiz belliydi ve yedik.. özellikle iki sarı kart orta sahamızı çok etkiledi, mücadele gücümüzü düşürdü.. Topal, Semih ve tabi değişilmez olarak Nihat sahanın kötü oyuncuları arasında.. ve tabi her zamanki gibi takım olmaktan uzak, kopuk kopuk oynuyoruz, birileri çıkıp birşey yapacak başka çare yok..
Ya bize de çok fazla suç bulamıyorum...Çek takımı adeta takım savunması dersi veriyor...Bu savunmayı bu oyuncularla delmek çok zor. Hadi deldin diyelim, karşında kainatın en büyük kalecisi var...,
İşimiz gerçekten de çok zor...Yedek kulübesine bakıyorum, şu oyunda şu çıksında bu girsin diyebileceğim tek bir adam yok...
Maç öncesi NTV'de Hakan Ünsal ve Sergen, Baros yerine Koller'in oynatılmasının bizim için avantaj olacagını söylüyorlardı.. Tam anlamıyla sıçtılar.. Karel Brückner'in forvet hattındaki tercihi ilk yarı itibariyle haklı çıktı..
Türkiye'de eldeki en iyi kadroyla çıktı bence ama çokta fazla yapacak birşey yok. Adamların fizik gücleri çok üstün ve sağlam bir defans hattına sahipler.. Şans faktörüne ciddi şekilde ihtiyacımız var 2. yarıda..
ikinci devre de '70 e 1-0 girilirse alır kolleri koyar barosu, yine al başına belayı bi tane de 3 e bir yeriz biter bu iş...
Anlamıyorum ya, tamam adamların bir tane baba opsiyonu var ısrarla o opsiyona oynayıp söke söke attılar gollerini... Peki biz n'aaptık koca bir ilk devre.. Hücumda ne yapmaya çalıştığımızı anlayan var mı?
Bu arada en büyük forvetimiz (!) , La Liga'nın kralı El Turco Nihat Kahveci yine yok oyunlarda.
Bu adamı bir de Türk milli takımının en büyük yıldızı olarak gösteriyorlar.
8.5 kisiyle anca bu kadar. Semih ve Nihat varmi yokmu ben anlayamadim Tuncayda sadece kenardan 1-2 hava topu aldi o kadar. Rezil oynuyoruz, yerden oynamamiz gerek guyaaaaaa..
100.000. yazisim Karan, Yildiz, Tekke hele hele Hakan Sukuru almamazin faturaina oduyoruz. Insallah 2. yari en azindan oynamaya baslariz. Ya Hamit ortaya gecer ya da Ayhan girer su sekilde pozisyon bile yaratamayiz. Arda sol tarafta ayni ivas macinin ilk 30 dakikasindaki gibi kilitlendi ordan cikmasi gerek.
Sırf nıhat değil tum takım olarak çok kötüyüz yalnız...Nihat'a cok fazla kabahat bulmamak lazım...Top gelmıyor zaten hucum hattımıza...
topal ve semihi çıkartıp mevlüt ve ayhanı denemesi lazım. ya da sabriyi sağ beke koyup hamiti ortaya alabilir.
bir pivot santrafor nasıl oynar, neler yapar, nasıl faydalı olur dersini bugün görmüş olduk hep beraber.
pas yapmaktan başka şansımız yok, kendi sahamızda da olsa şu topu çevirelim sürekli
Bu arada en büyük forvetimiz (!) , La Liga'nın kralı El Turco Nihat Kahveci yine yok oyunlarda.
nihata kizamiyorum bile,aslinda forvet bile degil,Nihat orta saha iken nasil oldu birden la liga golcüsü hala anlamis degilim....su nihat orta saha futbolcusu okadar
bir alternatif daha söyliyeyim uğur boral sola geçip arda forvet arkasına atılabilir.
ama sanirim fatih terim ikinci yarinin basinda bir degisilik felan yapmaz,70 - 80ini bekler
Benim naçizane önerim ise Uğur Boral olacak...Arda da sağa geçecek...İkisi de teknik, birebiri olan, süratli adamlar...Sağlı sollu bindireceksin risk alıp...
Genç Semih veya Tuncay bir ortayı gole çevirirse ne ala, yoksa böyle top dolaştırır dururuz...
Bir diğer önerim ise Ayhan_TOpal değişikliği...Oyunu biraz çift yönlü oynayan Ayhan Topal'a göre daha etkili olabilir...
Cuma'ya da yük binsin napıyım artık...:)
Rakip takımdaki bir futbolcudan bu denli çekindiğimizi uzun zamandır görmemiştim. Cristiano Ronaldo için bile bu kadar önlem alınmamıştı.
Fatih Terim yine vermiş gazı, bu kez Servet'e.
Her pozisyonda ya topu aldırdık ya faul yaptık Koller'e.
Koller bu derece bir futbolcuysa bundan önceki maçlarda niye varlık gösteremedi? Tamam kötü değildi ama hiç bu kadar katkı yapamamıştı.
Bence çok abarttık Koller'i ve o da bu abartıyı haklı çıkardı.
Yalnız burda Hakan Şükür'ü de hatırlatmam gerekir ki,
biz Koller'i ne kadar ön plana çıkarıyorsak Hakan Şükür de oynadığı maçlarda, özellikle yabancı takımlara karşı o kadar öne çıkartılıyor ve aynı etkiyi yapıyordu!
Niyeyse Arda'yı hala takımın yıldız oyuncusu olarak görmüyoruz. Oysa ki kazanmak istiyorsak tek yol bu gerçeği görmekten geçiyor! Onun dışında değişikliğe gerek yok bence.
Ray52Lewis
15-06-08, 23:52
Hakem önemli katki yapti Cek´lere, erken kartlar ile sindirdi önemli isimleri, ama yine de cok heyecanli hatta korkak ciktik maca, sanki dünya kupasi finali oynuyoruz...
Geriden paslasarak cikmayi 30 dakika sonra akil edebildik, Koller´e karsi ise gereksiz zorlamalar yapiyoruz, örnegin orta saha da ayagina gelen topta bile faul yapiyoruz...
Yedigimiz golde maalesef Balta´nin hatasi var, adamina bu kadar serbest sekilde orta yaptirmamasi lazimdi...
Bir de Allah askina Tuncay nerde oynuyor?
Orta sahanin sagindan haric her yerde gördüm onu, hatta daha cok forveti üclüyor bu oyunu ile, kanat oyunu diye hic birsey yok, geriye yeterince yardim da yok, yok oglu yok...
Isimiz cok zor bu dizilis ile...
Bir yağmur eksikti, o da başladı.
Semih out- Sabri in.
İyi de Hamit yine sağ bek, ne anladık bu işden?
Mid-life Crisis
15-06-08, 23:55
Burada bile devre arasinda bunu konustular,
bu adam nasil Ispanyada gol kralligina oynuyorda milli takimda bisey yapmiyorlar gibisinden ..
harbiden bu adam neden milli takimda boyle?
Ray52Lewis
15-06-08, 23:56
Hamit´i öne alsa gardi düsecek Terim´in, olmaz yapamaz...
Ya şu Tuncay insanına birisi söylese de ceza alanına girse, bir tek Nihat'a ortalanıyor toplar.
nihatin korner cekecek hali bile kalmamis
Ya şu Tuncay insanına birisi söylese de ceza alanına girse, bir tek Nihat'a ortalanıyor toplar.
Lan Tuncay gir ceza alanına be.Koş ön direğe, arka direğe. Bunu yaparsın işte deli gibi.
Sağdan, soldan orta yapar olduk ama bir tek Nihat'a.
Biraz önce Sabri ile Koller yan yana geldi ya :)
Ray52Lewis
16-06-08, 00:03
Nihat yine pivot santrfor görevinde, gecmis olsun...
Tuncay hindisi yine sagda solda deli danalar gibi kosuyor, baska birsey yok...
kazim kazim girdi topalin yerine
Mid-life Crisis
16-06-08, 00:05
aha Kazim Kazim girdi
Erken mi riske girdik? Neyse artık yapacak bir şey yok.
Marco ilerde çok etkisiz kalıyordu zaten, belki iyi olur.
2. yarının en etkili ismi Sabri oldu...İnanılmaz bir mücadele gösteriyor...Takım biraz Sabri'ye uysa bişeyler olacak ama...
Abi şu artaları da niye havadan yapıyoruz kanattan.
Ulan madem havadan vuracak oyuncun yok, yerden orta yap yahu. Şart mıdır havadan orta kesmek.
ya yemeyin işte şunu yaa....yok böyle bi gol yaaa....
bu arada ben bu hakemin hakikaten bütün sülalesini artık....
Ah Volkan be, iki topta eline çarptı girdi be oğlum. Ah be oğlum.
Geçmiş olsun ne diyelim artık.
Ray52Lewis
16-06-08, 00:11
Buraya kadarmis...
Terim Kazim´ini da, Tümer´ini de, Tuncay´ini da bir yerine calsin...
Şu nasıl fauldür yahu. Bir hakem şuna nasıl faul çalar. Topunuzun sülalesini..
Ray52Lewis
16-06-08, 00:14
Tuncay ilk kez bir ise yaradi, bayragi yan hekemi götürdü...
takım tam oynarken o dakikada nereye aldığı bile belli olmadan kazım'ı alan hocayla hiçbir şey olmaz, buraya kadar..
aaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrddddddddddddddddaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
goooooooooooooooooooooooooooooooooooool
aaa hamit gol ortası yaptı, gördün mü lan terim!!!!!!!!!
Hadi Allah'ım hadi Allah'ım
Hocam sen hapset Hamit'i geride hada olur mu!
Mid-life Crisis
16-06-08, 00:23
Ardaaaaaa
Aslanım Arda.
Cech'e de golünü attın.
Hamit'e pası atan Sabri'ye de kocaman aferin.
edit:külupçülük de yapmayım, Hamit'in ortası da çok iyiydi.
Hadi be 15 dk var. 1 tane gol be, olur mu olur.
Ray52Lewis
16-06-08, 00:23
Kurtaricimiz Kazim Kazim...
Baska söze gerek var mi?
Corbaya döndü takim corbaya...
Ardaaaaaaaa
Arda atti...
- Arda'm takımın beyni beyni.
- O boyla mı ?
- Ne sandın yar....
Falakaya yatır döv Kazımı........
ulan o kazım'ı oyuna alan aklına s.çayım senin, tam tıkır tıkır oynuyordu takım, şu çapsıza rağmen birşeyler yaparsak helal olsun bu çocuklara..
Arda oynuyon be koçum.
Hadi be şu Kazım denyosuna rağmen iyi baskı kurduk.
Bari orta yapabilse sağdan.
Mid-life Crisis
16-06-08, 00:28
yayini kesip Hakan Yakinin penaltini golunu gosteriyorlar
tam Cin iskencesi !
Ray52Lewis
16-06-08, 00:28
Arda´yi oynatmayan Terim´in futbol bilgisine edeyim...
Kazim´i ne diye aldin ya, Semih kalsa daha iyiydi...
ha gayret ya.
adamlardan çok daha iyi oynadık, lütfen gol ulan.
Ray52Lewis
16-06-08, 00:29
Ah Servetim ahhhhhhhhhhhh
ah be aslan parçası ah be, kaleciyi de sokardın sen orda be..
Onun bunun çocuğu hakem nerde kartın it, nerde....
emre'nin oyuna girmesine izin vermeyen o kavat hakemin ben...
turnuva'da karşılaştığımız en berbat hakemdi bu.
Kazım senden tiksiniyorum........rezil ötesi bir adamsın....şu takıma seni getirenlere yazıklar olsun...
Colin Richards ha aferin.
Mehmet Topuz'u şu adama tercih ettin ya.
bu ortaları vakti zamanında hamza hamzaoğlu yapardı bizde.
kazım kazım da direk benziyor ismen de.
futbolu da aynı.
Ray52Lewis
16-06-08, 00:34
Kazima bak ya...
Terim senin gibi hocayi Allah.............
Satiyor takimi satiyor Kazim...
Allah seni bildigi gibi yapsin Terim!
yav neyse birşey demiyorum, geç şu fener'in başına da herkes kurtulsun..
Goooooooooollllllllllllllllllllllll
gooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo ollllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll
Alllllllllllaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah
golllllllllll ulan gollllllllllllllllllll
teşekkürler cech.
Mid-life Crisis
16-06-08, 00:35
gooooooooolollllllllllllllllll
Ray52Lewis
16-06-08, 00:35
Gooooooooooooooooooooooooooooooooooooolllllllllll
Mid-life Crisis
16-06-08, 00:36
oooyyyyy oooyyyy ooyyyyy
GGGGGGOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLL
Goooooooooooooooooooooooll
goooooooooooooooollllllllllllllllllllllll
Ray52Lewis
16-06-08, 00:37
ALLAHIM ALLLAHIIIIIMMMMMMMMMM
Neler oluyor
Mid-life Crisis
16-06-08, 00:37
gooooooooollllllllllllllllllllllll
niiiiiiiihaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaat
Mid-life Crisis
16-06-08, 00:38
oiooooooooooooFFFFFFFFFFFFFFFFFF
Goooollll.. Yine Nihat.. Muhteşem bir gol..
Cem Yımaz'ın tabiriyle "Aman allahım bu bir mucizeee"
Allah'ım sana binlerce kez şükürler olsun, binlerce kez şükürler olsun
Mid-life Crisis
16-06-08, 00:39
agla kopek aglaaaa
Of of of
Geçmez 3 dk şimdi.
Hayatımda bu kadar şerefsiz, bu kadar köpek, bu kadar eşşoğlusu bir hakem görmedim.
Sülaleni senin...
Mid-life Crisis
16-06-08, 00:40
kirmizi mi?
Neler oluyor?
sakin sakin
volkan senin ecdadını...
yapılır mı be o dakikada o hareket.
Tuncay kalede...
Nasıl maç ulan bu ..
Rıdvan Volkan'a sarı kart gör dedi.. Volkan kırmızıyı gördü..
Lincoln'e yaptıgı hareketten bir hafta sonra bile pişman olmadıgını söyleyen bir gerizekalıdan başka ne beklenirdi.. Tam bir gerizekalı..
Mid-life Crisis
16-06-08, 00:41
Ittirmis,
Yapma be Volkan beee yapma beee
Bitir belanı vermesin bitir köpek...
Bitti Allah'ıma binlerce kez şükürler olsun bitti beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeee
ya inanmıyorum yaaa....yaaa ulan inanmıyorum yaaaa
Allahım sen çok büyüksün
Şerefsiz onun bununn çocuğu hakem......
Helal olsun hepsine...
Bu neeeeeee! Bu Neeeeeeee! yedim lan Her lafımı yedim bu neeeeeeee!!
Hayatımda izlediğim en muhteşem comeback maçı bu.
Vay be ..
Son dakikalar forvet kaleye geçmiş falan ...
Muhteşem maç bu ya.
Torrent'ini bulup indirim şu maçı, defalarca kez izlenir bu maç.
bu arada ileri çıktıktan sonra hamit'in yaptıklarını artık İNŞALLAH gördü terim, bir daha aynı hataya düşeceğini düşünmek istemiyorum..
çeyrek finalde aurelio'nun eksikliği çok kötü oldu, volkan'ı telafi ederiz de orası kötü oldu.. yine bir emre fiyaskosu bekliyorum, aslında topal-ayhan fena olmayabilir ama emre'yi mutlaka sokuşturur oralara..
Bir uefa fınalı birde bu...
Hayatımda unutamayacagım ıkı maç...
Helal olsun yahu helal olsun...
ınanılmaz!!!!!!!!!!!!!!!!
Olup bittikten sonra insana normal geliyor ama düşünsenize 74. dakikada o şartlar altında biri maç 3-2 bitecek dese ne deriz acaba :) mucizelere inanmak gerek demek, ümidi yitirmemek gerek..
Rıdvan : "Arda aldı sazı eline, çaldı, oynattı, kazandı."
Rıdvan feci coştu...Arda diyorum başka bişey demiyorum dedi:) Arda tek başına alıp oynadı ve bizi viyanaya götürüyor dedi...Normalde yıldız oyuncular takım sayesinde yıldız olurlar ama Arda 10 kişinin kötü olduğu bir maçta tek başına oynayarak kazandırdı bizi dedi...
Rıdvan bile anladı artık gerçekleri:)
bence sabrinin girisi ile Hamitin de bu mactaki galibiyete coooook büyük payi var,hamit orta sahada iki golün pasini verdi...nihatan özür diliyom,atti iki klasik nihat golü..aferin...
Maç bitiminde sanırım futbolcular yıne bızım basın trıbunune donup bazı hareketler yapmışlar :)
DAMGAMIZI VURDUK !!!
artık elensekte gam yemem...
GSoldier1905
16-06-08, 01:15
ÖSS'den beri,şu foruma üye olmayı çok istiyordum.Kısmet bugüneymiş;Allahım sana şükürler olsun..
bu arada hakem gercekten art niyetli bir mac yöneti bence.hic begenmedim
gelecek mac Cuma ile Volkan yok
Emre Güngör sakatlar kervanina katildi,bakalim ne olacak
JackDaniels
16-06-08, 01:20
Türklüğümle övünüyor, damarlarımda TÜRK kanı taşıdığım için gurur duyuyorum...
Kişisel çıkarlar uğruna ,fenerlisi beşiktaşlısı Galatasaraylısı fazla diye, ben bu takımı tutmam arkadaş diyen insanlarda umarım bu maçtan sonra titreyip kendine gelmiş ve Türk Milli takımını desteklemeye başlamışlardır...
Yenmişiz yenilmişiz mesele değil..Günün en önemli olayı budur...3 fenerli fazla diye, başında Gsli teknik direktör var diye bu takıma burun çeviren adamları, bugün bünyemize kattıysak, bu çocuklar büyük iş başarmıştır...
Türkün zaferidir...Allahımıza şükürler olsun...
bu arada hakem gercekten art niyetli bir mac yöneti bence.hic begenmedim
gelecek mac Cuma ile Volkan yok
Emre Güngör sakatlar kervanina katildi,bakalim ne olacak
Arda ve Servet oynasin, ben baska birsey istemiyorum, yoksa biz 11 yurekli adam buluruz
Tuncay Balta Aurelio ve Volkan yokmus kart cezasından.. Bir de Emre Güngör de şüpheli..
http://en.euro2008.uefa.com/
şerefsizler sanki çekler kazanmış gibi çeklerin gol fotolarını falan koymuşlar...
acı koymuş tüm avrupaya bu zafer...
servete cidden helal olsun,adam sakat sakat ayakta kalan tek stoper
Arada biz Petr Cech'e 3 tane gol attık ulan.
Vay be :)
Tuncay Balta Aurelio ve Volkan yokmus kart cezasından.. Bir de Emre Güngör de şüpheli..
tuncay ve hakan balta da mi ?
tuncay ve hakan cezali degiler,sadece Aurelio cift Sari Kart görüdügü icin ve Kirmizi Volkan
Vallahi Şansal öyle söyledi. Ben de maç içinde öyle misses next match filan görmemiştim..
Vallahi Şansal öyle söyledi. Ben de maç içinde öyle misses next match filan görmemiştim..
uefa sayfasinda kart görmemisler diye geciyor,yani o zaman varlar gelecek mac,sansal gecen mac gördükleri kartlari hatirlamisdir,sansal biraz agir isledigi icin cakmamisdir durumu,gerci oda sevincten ne dedigini bilmiyordur :)
Bogazicili
16-06-08, 01:38
İnanılmaz bir maçtı gerçekten, kalabalık bir yerde dev ekranda izledim maçı 2-0 olduğunda maç kesin bitti derken Arda'mın muhteşem golüyle umutlandık ve o dakikadan sonra 2. yi atacağımıza inanmıştım. 11 futbolcu da çok iyi oynadı gerçekten çok iyi mücadele etti, ama Sabri'nin sağ kanada getirdiği dinamizm Hamit'in muhteşem ortaları Nihat'ın mükemmel gol vuruşu ve tabii Arda'mın takımı sürükleyişi gerçekten inanılmazdı. Defansta da çok hata yapmamıza rağmen özellikle Servet'in mücadelesi inanılmazdı.
Volkan'a gelirsek 2. golde yediği hatalı gol bir kenara yaptığı inanılmaz gereksiz hareket sonrası elenseydik ben FB'nin yerinde olsam sözleşmesini feshederdim herhalde, bir insanda 3 yaşındaki çocuk IQ'su olması gerçekten çekilir gibi değil.
Tribundekı peter cech taklidi adamlar da süperdi bu arada :)
UEFA maçın adamını Nihat seçmiş...
Bu adamlar nereleriyle seyrediyo bu maçları aklım almıyor...
İlla gol atan adam maçın adamı olacak ya...
Hep aynı terane...
UEFA maçın adamını Nihat seçmiş...
Bu adamlar nereleriyle seyrediyo bu maçları aklım almıyor...
İlla gol atan adam maçın adamı olacak ya...
Hep aynı terane...
onlar mac seyretmiyor,kim iki gol atarsa direkt ona veriyorlar :-)
bu arada Emre Asikda galiba Cezali
Serveten baska Stoper kalmadi oynayacak
M.Yasin Cakmak
16-06-08, 01:46
Helal olsun!!!
Ama bizimkilere gecmeden once bu hakem serefsizinin, art niyetli kopeginin Allah bin turlu... Bu kadar mi islenir, bu kadar mi be! Boyle koyarlar ama adama iste!
Sonra...
60. dakika civari takim takir takir top oynuyor, Cuma ileri cikmis bastiriyoruz, Kazim-Topal degisikligi nedir Allah askina? Ulan son 5 dakikada yapilmaz be bu! Topal cikti, gol yedik zaten.
Ha bu arada bastan Topal'i, Gungor'u turnuvaya goturmek istemeyen abimiz 6 Arslani birden bir arada oynatmak zorunda kaldi. Allah buyuk!
Maca gelince...olmayacak seyler oldu....ellerim tutuldu resmen birsey yazamiyorum. Ama helal olsun be! Milan macindan bu yana ben boyle sey gormedim, gormem de zaten bir daha. Helal olsun hepinize.
Yildiz oldugu her halinden belli olan Ardam'a, ikinci devre insan ustu mucadele eden Tuncay'a ve Sabri'ye, tek vurus nasil yapilir bir kerede gosteren Nihat'a ve geri kalan tum Arslanlarima helal olsun.
Ben boyle birsey yasamam herhalde bir daha.
Servet durmum kötü, çok zorluyorum kendimi diyor.
Allah korusun daha büyük bir sakatlık çıkmasından korkuyorum.
maçın adamı arda seçilmiş dedi lig tv
inanılmaz bir maçtı gerçekten. futbolun neden bu kadar ilgi çektiğinin milyarları neden peşinde koşturduğunun izahı olarak bu maç seyrettirilmeli.
o galatasarayda görmeye tahammül edemediğim sabri takımın havasını değiştirdi resmen. 2 top taşıdı sağ kanattan bütün takımın güveni yerine geldi. arda için kelimeler kifayetsiz bir adam istediğinde karşısındakinyle bu kadar mı toschak geçer.
terim gerçekten bu takımın freni gibi. hamiti öne atmasıyla ataklarımız ne kadar bilinçli hale geldi görmüştür herhalde. nihat bu takımda alternatifsiz görüldüğü gibi ne olursa olsun oynamak zorunda bu adam.
hakan balta her geçen maç benim için vazgeçilmez oluyor. çok ama çok faydalı oynuyor. karşısındaki adam 2 maçın yıldızıydı bugün ancak 2 pozisyonda göründü. hücuma çıkışları ortaları her geçen gün üstüne koyarak gidiyor.
GSoldier1905
16-06-08, 01:52
Bu arada Bruckner malı,Milan Baros'u alsa o Allahlık defansla işimizi bitirmişti.Kalli'den beterleri de varmış deyip,şükretmek lazım.
Böyle bir hakeme de bir daha maç verilmemeli.İnceden İnceye doğradı bizi..Bu galibiyet ona da girsin.
Önder abi ben de Hakan Balta'ya aynı gözle görüyorum. Ama Rıdvan adisi acaip yönlendiriyor kamuoyunu Balta konusunda..
Bu arada uefa sitesinde macın adamı Nihat secilmiş..
şimdi düzelttiler nihatmış maçın adamı
Bogazicili
16-06-08, 01:56
Maçın adamını UEFA seçmiyor, UEFA'nın Match Centre sayfasında oylama ile seçiliyor. Tamam Arda harika oynadı ama 2 gol atan üstelik böylesin 2 kritik gol atan oyuncunun maçın adamı seçilmesi normal.
Bence Nihat'ın 2. golü turnuvanın en güzel gollerinden biriydi ilk 3'e girer en azından.
Önder abi ben de Hakan Balta'ya aynı gözle görüyorum. Ama Rıdvan adisi acaip yönlendiriyor kamuoyunu Balta konusunda..
Geçen fenerli bir tanıdığım isviçre maçını "hakan balta"ya rağmen kazandığımızı söyledi :)
Düşünün yani ne kadar yönlendiriyor.
Bogazicili
16-06-08, 02:01
Bu arada Hamit bir maçta 3 asist yaptı resmen 2. goldeki ortasını da asist sayarsak. Bu adam kesinlikle orta sahada oynamalı sağ bekte inanılmaz etkisiz oynuyor çünkü.
Edit: UEFA'ya göre 2. goldeki pas da asist sayılmış Hamit asist krallığında 1. sıraya yükselmiş.
http://edition.cnn.com/SPORT/
CNN Flash haber :)
http://news.bbc.co.uk/sport
BBC
http://nbcsports.msnbc.com/id/25177196/
http://cbs.sportsline.com/soccer/story/10866870/cbsnews
işte reklam böyle olur, bütün haber sitelerinde manşetiz :D
oyle yada boyle servet hazir olur maca, zaten cuma gunu bir kac gun dinlenir. Bu arada bencede macin adami Nihat, belki Arda sayesinde kazandik ama o son gollu baska hic bir oyuncumuz atamazdi.....of be hala kendime gelemedim...harikasiniz!!!
Inanilmaz bir macti.. hakem resmen satilmisti.. bu kadarmi kotu tek tarafli bir yonetim olur.. takdiri ilahi iste hak yerini buldu.. su an sesim tamamen gitmis durumda.. Allahim bu ne buyuk bir mutluluk.. ulan Nihat cok kulagini cinlattim mac esnasinda ama sen manyakmisin be abicim oyle bir gol olurmu, oyle bir vurus olurmu, nasil bir falo nasil bir vurus teknigi abicim o oyle.. yasa be Nihat helal kere helal olsun.. aah Hamitim aahh seni sagbekte oynatanlar utansin.. 20 dakka orta sahada oynadi 2 asist insallah signorun gozleri acilmstir.
ve tabi ki macin yildiz Ardaaaaa Turaaannn.. ulan Allahini gurban senin bu kez de Cekli kizlar ************** senin emi.. OOOooooOOOooo Arda Turaaaaan oley Arda Turan oley Arda Turan oley Arda Turaaaan oleeeeyyyy..
Edit: Sakin :) MYC
M.Yasin Cakmak
16-06-08, 02:18
http://newsimg.bbc.co.uk/media/images/44749000/jpg/_44749832_nihat_512.jpg
Tek vurusa bak!
Bogazicili
16-06-08, 02:29
Ahmet Çakar gene döktürüyor, eyvah dedi eyvah dedi oh dedi :)
Kim kaç km koşmuş? Uefa.com'a göre.
Birazdan yazacaklarıma şaşıp kalacaksınız.
Servet: 9.95 km
H.Balta: 11.09 km
M.Topal:7.3 km
Aurelio: 10.95 km
Nihat: 10.13 km
Semih: 5.21 km
Emre G:6.28 km
ARDA: 11.35 km
Tuncay: 11.18 km
Hamit: 11.23 km
Emre A: 2.96 km
Kazım: 3.76 km
Sabri: 5.31 km
Arda takımımızın en çok koşan ismi olmuş.
Bu futbolcuların koştugu km lerı nasıl hesaplıyorlar bılen,gören varmı?
Buyuk bır ıhtımal ile bır bılgısayar programı yardımı ile ama;
Ne zamandır kafama takılıyor soriyim dedım :)
En son bır arkadaşım bu konuyla ilgili
-Abi futbolcuların kramponlarının altına çip takıyorlar diye dramatik bir yorum yapmıştı :)
Namelessonegs
16-06-08, 02:51
Cok cok kotu oynadıgımız bir macı gene efsanevi bir sekilde kazandık...Türk işini yumurta kapıya dayanınca bitirir,o hesap işte:)
Özellikle klupculuk yapacagım ve diyecegim ki, Galatasaraylı oyunculardaki hırs ve istek tüm takıma yansıdı Arda basta olmak uzere...Samir Nasri yeni Zidane olacaksa, Arda ne olacak...Cruff mu yoksa Maradona mı?
Ray52Lewis
16-06-08, 02:55
Almanya sokaklarini inlettik geldik, carsi merkezinde inanilmaz bir cosku vardi kelimeler tarifsiz kaliyor ...:)
Allahima sükürler olsun, binlerce kez sükürler olsun, Terim´e ve o serefsiz hakeme ragmen yendik, helal olsun tüm futbolculara...
Bu futbolcuların koştugu km lerı nasıl hesaplıyorlar bılen,gören varmı?
Buyuk bır ıhtımal ile bır bılgısayar programı yardımı ile ama;
Ne zamandır kafama takılıyor soriyim dedım :)
En son bır arkadaşım bu konuyla ilgili
-Abi futbolcuların kramponlarının altına çip takıyorlar diye dramatik bir yorum yapmıştı :)
Geçen gün aynı muhabbeti babamla yapıyorduk ve babamın sorusuna verdiğim cevap şu oldu:
Galiba kramponların altında direk b.sayara bağlı bir çip var :D
Kimsenin aklına daha mantıklı bir çözüm gelmiyor galiba:)
Aslan Suat
16-06-08, 03:24
km olayi sahanin tamamini alan yukarda kamera ile, oyuncular mac baslamadan dizilirken bu kamera kim nerde durdugunu kayitliyor (tabi isim ile degil numara yada baska variabl veriliyor). Düdük calindigindan itibaren, Matrixe bölünmüs sahada futbolcularin yaptigi metreler yukardaki kameradan (ayni Navigation sistemindeki uydu gbi) toplaniyor. Karambollerde yandan ve bastan iki kamera futbolculari ayirtabilip yukardaki kameraya bilgileri veriyor, tabiki oyun sahasinin disina cikan futbolcularin orda yaptiklari km sayiliyormu bilmiyorum.
Simdi bu anlatiklarim kesinmis gibi yazdim, ama degil :D
Bu anlatiklarim benim bir arkadasimin akvaryumda sümüklüböcekleri dizip, hangisinin hangisi oldugunu ayirtan ve ne kadar yol kattettigini bilgisayara ekleyen bir programm sistemi idi :D
ciptir abi ciptir :D
Fighting Falcon
16-06-08, 03:25
Geçen gün aynı muhabbeti babamla yapıyorduk ve babamın sorusuna verdiğim cevap şu oldu:
Galiba kramponların altında direk b.sayara bağlı bir çip var :D
Kimsenin aklına daha mantıklı bir çözüm gelmiyor galiba:)
Hayir arkadaslar, yanlis biliyorsunuz.
Mac baslamadan once, 20 kisi saha kenarina oturtuluyor ve hepsine izlemesi icin birer futbolcu veriliyor. Bu kisiler, izleyecekleri futbolcularin kosarken attiklari adimlari sayiyorlar butun mac boyunca. Turnuva baslamadan once butun futbolcularin adimlarinin uzunluklari hesaplaniyor. Mac bittikten sonra o yirmi kisinin tuttuklari notlarla beraber, attiklari adim sayisi ile adimlarinin uzunluklari carpiliyor ve ortaya hangi futbolcunun kac kilometre kostugu bilgisi cikiyor.
yersen :D
vBulletin® v3.8.2, Copyright ©2000-2012, galatasaray.to