Tüm Versiyonu Göster : Rıdvan ne oluyor?
Mahallemizin objektif (!) yorumcusunun Galatasaraylı futbolcu alerjisi devam ediyor. Bizimkilerden kim hata yapsa, hemen yorumu cakıyor. Hata yapmasa dahi yaratabiliyor: Hakan Baltaaa Hakan Baltaaa gireceksin o kademeye diye.. Ki o pozisyonun alakası yoktu Balta ile..
Mehmet Topal'dan nefret ediyor zaten. Uzun süredir gözlemim bu. Sürekli yeriyor Topal'i.
Tuncay efendi iki tane bos topa kenarda kafa vurdu; hemen Tuncay tüm kafa toplarını alıyor diyor..
Nefret ediyorum senden Rıdvan nefret..
bu sene maraton'da güzel kamuoyu yaratacaklar şansal'la birlikte, sırf onun için almadıysa birşey bilmiyorum..
Pislik herifin teki.
Şerefsizin önde gidine.
Söylecek çok şey var da şu maç bitsin hele. İt oğlu it.
Böyle olacağı belliydi.
Maçın başında da bundan korkuyordum zaten.
Olası bir tur kaybında suçlular bizimkiler olacak.
bu sene maraton'da güzel kamuoyu yaratacaklar şansal'la birlikte, sırf onun için almadıysa birşey bilmiyorum..
Oyle bir şey yok. Bu turnuvada yorum yapacak sadece. Maraton'a gectigi de nerden cıktı? Ntv'den ayrılmadı ki..
benim tahminim birkaç olaydan dolayı o yönde, ama kesin olarak kalacağını açıkladıysa bilemiyorum..
Şansal öyle bir anlattı ki bu Rıdvan hadisesini, başta herkes yeni sezonda Rıdvan maratona transfer oldu sandı...Daha sonradan durum açıklandı...Sadece turnuva için lig tv ye geçmiş...Normal sezonda %100 futbol devam edecek...
Ray52Lewis
16-06-08, 00:00
Sampiyonluk kupasi girdi bir tarafina, artik acisi gidene kadar sallayacaktir bizimkilere serefsiz...
Ya herif hala Servet diyor yahu hala Servet niye çağırmadı diyor ya.
Ya bu nasıl şerifsiz bir adamdır yahu.
Ha Mehmet Topal ha Clarence Seedorf.
Niye eleştirir ki Rıdvan Galatasaray'ın Real Madrid'lik futbolcusunu ?
Geri alalım kaydı ve Rıdvan'ın Arda Turan hakkında söylediklerine bir göz geçirelim.
Yalnız arda yıda kımse bu kadar ovmemıstı sanırım...
Hakedıyor arda sonuna kadar gerçide :)
Şu Arda'yı da birileri övsün artık ama.
Rıdvanı bende cok sevmem ama mıllı takım da kulupculuk yapacagını zannetmıyorum...
Rıdvan'ın şu an Arda hakkında "Maradona" yorumunu dinleyin anam.
Rıdvan Arda hakkında öyle bir konuştu ki, şuana kadar Arda hakkında yapılan yorumların toplamının 5 katı kadar övdü ardayı...
Rıdvan: Arda diğer takımlarla maç yapıyor işte ya...
:)
Orda da gizli hesabı vardır, Arda sana Türkiye az, git Avrupa'ya fikrini işlemeye başlar yakında..
Orda da gizli hesabı vardır, Arda sana Türkiye az, git Avrupa'ya fikrini işlemeye başlar yakında..
"Maradona'dan sonra gördüğüm takımına en çok etki yapan adam."
Gizlisi saklısı yok bu lafın :)
aurelio geri zekalı ya orada stoper eksiği olduğunu görmüyor cezayı servete kesiyor objektif abi. niye çağırmamış marcoyu. ağzına ettiği marcosu görmedi mi emrenin dışarıda olduğunu.
aurelio geri zekalı ya orada stoper eksiği olduğunu görmüyor cezayı servete kesiyor objektif abi. niye çağırmamış marcoyu. ağzına ettiği marcosu görmedi mi emrenin dışarıda olduğunu.
mehmet topal olsa oyunda, anında stoper mevkine geçmişti bile.
Yediğimiz ıkıncı golden takımdakı 11 futbolcudan saha kenarındakı maçı resmen seyreden teknık ekıbımızde sorumlu...
Golun hemen oncesınde emre nın sahada olmadıgı zaman koller karşı karşıya kaçırdı,koller yerıne hızlı bır adam olsa o pozısyonda gol dü...Yanı golun geleceği o kadar bellıkı....
Koy işte kardesım oraya bırını...Bunu servet mı solıcek aurelıo mu nıhatmı fatıh terımmı,mufıtmı ama bırısı soylemelı...
Bu tecrubedekı adamlar nasıl bole bir hata yapar hakıkaten anlamak mumkun değil..
Aurelio'da hata abi.
Topal olsa direkt stopere geçmişti, illa birileri mi söyleyecek?
M.Yasin Cakmak
16-06-08, 02:09
Tamamen Cuma'nin hatasi.
Tabi Topal olsaydi hemen gecerdi oraya.
yakup bayrak
16-06-08, 04:53
Arkadaşlar Rıdvana saydırıyoruz.Ama adam Arda'yi acayip övüyor.Maradona benzetmesi bile yaptı.:)''Diğer futbolcularımız bir yana Arda bir yana.Arda bu şampiyonanın tartışmasız yıldızır.'' gibi laflar da etti.
Fighting Falcon
16-06-08, 04:55
Arkadaşlar Rıdvana saydırıyoruz.Ama adam Arda'yi acayip övüyor.Maradona benzetmesi bile yaptı.:)''Diğer futbolcularımız bir yana Arda bir yana.Arda bu şampiyonanın tartışmasız yıldızır.'' gibi laflar da etti.
Malumu herkes ilan ediyor... Arda'yi gormezden gelsin de, millete kendini mi guldurtsun?
Arkadaşlar Rıdvana saydırıyoruz.Ama adam Arda'yi acayip övüyor.Maradona benzetmesi bile yaptı.''Diğer futbolcularımız bir yana Arda bir yana.Arda bu şampiyonanın tartışmasız yıldızır.'' gibi laflar da etti.
Yakup bayrak senden alinti yaptim ama lafim sana degil sakin yanlis anlama;
Bu da yeni cikti anasini satiyim.Serefsiz kopekler Arda'nin Galatasaray'dan ayrilmasi icin poh pohluyorlar.
Ridvan'dan sonra Lig Tv'de Erman cikti ve " Arda gitsin Avrupa'ya harcaniyor burda diyor" seref yoksunu.
Ulan Galatasaray'da oynamak harcanmak mi?
ince ince oyacaklar bakin bunun altini.
Tum sene boyunca bel altindan Arda ile vuracaklar bizi.
Yok su takimda Arda oynamak istedi de Galatasaray izin vermedi.Yok Arda mutsuz Avrupa'da oynamak istiyor.
Hatta bunun startini bugun vermislerdir bence.
Kanmayalim bu itlerin Arda'yi bu kadar ovmesine.
Ridvan daha 1 hafta once Emre'nin transferine cok iyi bir Fenerbahce'li olarak cok sevindigini muthis bir transfer diye yorumladiginida unutmayalim
M.Yasin Cakmak
16-06-08, 07:50
Bu da yeni cikti anasini satiyim.Serefsiz kopekler Arda'nin Galatasaray'dan ayrilmasi icin poh pohluyorlar.
Ridvan'dan sonra Lig Tv'de Erman cikti ve " Arda gitsin Avrupa'ya harcaniyor burda diyor" seref yoksunu.
Yok su takimda Arda oynamak istedi de Galatasaray izin vermedi.Yok Arda mutsuz Avrupa'da oynamak istiyor.
Ridvan daha 1 hafta once Emre'nin transferine cok iyi bir Fenerbahce'li olarak cok sevindigini muthis bir transfer diye yorumladiginida unutmayalim
Tolga kesinlikle haklisin ama Allah'tan cocuk cok iyi Galatasarayli, o nedenle cikar, ben kalmak istedim size ne oluyor der olur biter.
aynisini ben yazacaktim butun ezik medyada Arda avrupaya gitsin burada harcanmasin gorende Arda hala manisada oynuyor zannedecek hele Erman la Sansal adileri her mactan sora bunu soyluyorlar osurugumuzdan korkar hale gelmisler ezik kopekler buda guzel tabi
yakup bayrak
16-06-08, 11:41
Yukarıda yazdığım konu ile ilgili medya haberi.
(Not:Bilgi vermek ve yazdıklarıma dayanak olsun diye buaraya taşıyorum.Başka maksat aranmasın.)
Arda'yı Maradona'ya benzetti
Yaşanan büyük heyecanın hemen ardından karşılaşmayı değerlendiren Rıdvan Dilmen, Arda'nın takımı sırtladığını söyleyerek, "Arda tarihe geçmiştir. Bizi buraya getiren Arda'ya ne kadar teşekkür etsek azdır" dedi.
NTV'de katıldığı canlı yayında soruları yanıtlayan Rıdvan Dilmen, karşılaşmanın 75. dakikasında attığı golle Arda'nın bir kez daha yıldızlaştığını söyledi.
İlk dakikalardan itibaren milli takımın sahada döküldüğünü ikinci yarı ise bambaşka bir takımı izlediğini ifade eden Dilmen, "Arda attığı golle tarihe geçmiştir. Bu çocuk Maradona gibi. Bir karşılaşmanın kaderini değiştirmek ayrı bir takımı sırtlayıp skoru değiştirmek ayrı birşey. Bu çocuk, Maradona gibi takımın takımı sırtlayıp karşılaşmanın kaderini değiştirmiştir. Bizi işte bu çocuğun ruhu buralara getirdi" dedi.
İlk yarı Milliler rezil oynadı
İlker Yasin ise Milli Takımın ilk yarıda çok kötü oynadığını söyleyerek, "Bunun için zafer diyemem. Her defasında bunları yaşıyacakmıyız? Artık bir orta yol bulunması gerekiyor. İkinci yarı ise bambaşka bir takımı izledik. Bu şartlar altında yine de takımı ve Fatih Terim'i kutlamak gerekiyor" dedi.
Arda Çekleri felç etti
NTV'de karşılaşmayı değerlendiren Sergen Yalçın da millilerin son 20 dakika da sahada devleşmesini Terim'e bağladı. Karşılaşma öncesi, maçın kaderini; oyuncu değişikliklerinin belirleyeceğini defalarca söylediğini hatırlatan Yalçın, "Bunu biraz da tersten okuyalım. Çek teknik adam yapabileceği en büyük yanlışı yapmıştır. İki teknik adam bu karşılaşmanın kaderini belirlemiştir. Özellikle Arda, Çekleri felç etmiştir. Ben Avrupa'da top koşturan bu kadar iyi oyuncularınız varken Çekler son 20 dakika nasıl dağılır bunu anlamadım. Bu başarıya Arda kadar Terim'in yaptığı değişiklik imza atmıştır" dedi.
Kaynak:İNTERNETHABER
http://internethaber.com/news_detail.php?id=145421
cesur_korkmaz
16-06-08, 22:27
Cok komikmis ulan bu! :)
http://video.google.com/videoplay?docid=7281447601289506476
GSoldier1905
18-06-08, 14:31
Erman'la,Şansal zaten sezon boyunca Arda Avrupa'ya gitmeli diye yanıp tutuşuyorlardı.Adnan Polat aman diyeyim...
Cok komikmis ulan bu! :)
http://video.google.com/videoplay?docid=7281447601289506476
Dolduuuuuuuu! Puhahahaaaaaaaa!!!
dun macin tekrarini vermislerdi stressiz bir sekilde ridvanin bagirislarina koptum tekrardan :D
M.Yasin Cakmak
18-06-08, 18:35
Acaipmis hakikaten :) Dolduuuuuu
Dün herhalde yaklaşık yarım saatimi bu videoya gülmekle geçirmişimdir.
Bogazicili
19-06-08, 00:39
Rıdvan'ı izleyemedim ben ya kopmuş hakikaten :D
3.golümüzde ki 'gool' diye böğürüşüde çok komikdi,Kaptan Mağara Adamı edasıyla fena böğürdü...
Ne yalan solıyım bu turnuvadan sonra ben bu adamı daha çok sevdim...
Dün yine hasta etti beni. Yediğimiz ilk golden sonra "Hakan Hırvat maçında yaptığını yapamadı, topu çıkaramadı" buyurdu. Lan gavat topu orta sahada ezip kontra yakalanmamaıza neden olan Hamit'in, adama basmayan Sabri'nin suçunu es geç, yapması gerekeni yapan, son anda ayağını araya sokan adama kabahat bul... Hakan sevsin seni emi....
Bogazicili
26-06-08, 10:31
Golü çıkaramayan Hakan değil ki Mehmet Topal benim gördüğüm arkasından gelen adama dikkat etmeyip geç hamle yaptı ve golü yedik
gökhan o pozisyonda ne bok yiyor, bana söylüyebilecek varmı
Ray52Lewis
26-06-08, 13:47
Objektf olamiyor maalesef yeteri kadar, özellikle isler yolunda gitmeyince...
O anlarda saydirdigi oyuncular da hep ayni, M.Topal, H.Balta vs...
3.gol de Gökhan sahte para gibi ortalikta dolasiyor, Sabri ise maalesef yine adamini kaciriyor, Sabri dün ofansif anlamda ne kadar iyiyse defansif anlamda da o kadar kötüydü, umarim onu sag bek degil de sag acik olarak kullanir artik Skibbe...
İlk golü M. Topal,
ikinci Golü Rüştü (artı M. Topal çünkü orda Örneğin Servet ya da E. Aşık olsa kafayı o kadar rahat vurdurmaz)
üçüncü golü de Kazım yüzünden yedik. (düştü ve kalkmadı. O düştüğü yerden kalkmadığı için adam bomboş bir şekilde içeri koşu yapma fırsatı buldu, defansı dengesiz yakaladı)
Fenerli tarafını bırakamıyor bir yana, bu turnuvadan sonra daha çok nefret ettim...
GSoldier1905
27-06-08, 12:27
İlk golü M. Topal,
ikinci Golü Rüştü (artı M. Topal çünkü orda Örneğin Servet ya da E. Aşık olsa kafayı o kadar rahat vurdurmaz)
üçüncü golü de Kazım yüzünden yedik. (düştü ve kalkmadı. O düştüğü yerden kalkmadığı için adam bomboş bir şekilde içeri koşu yapma fırsatı buldu, defansı dengesiz yakaladı)
Yalnız Kazım'ın düştüğü pozisyonda hakemin maçı durdurması gerekmiyormuydu?
ilk golde M.Topal en son suçlanacak adam. Önce Hamit denen ukala orta sahada atak halindeyken topu ezip rakibe kaptırdı. Dengesiz yakalandık. O golün sorumlusu %80 Hamit'tir. Akabinde sağ kanada gelen topta Sabri adama basmadı. % 10 da Sabri'ye fatura çıkardık. Kalan %10'u da kalan defans oyuncuları ve kaleci arasında bölüştürün.
barisgurler
08-09-08, 08:37
ben rıdvanın yorumlarını genelde beğeniyorum öyle galatasaray düşmalığı yaptığı da dikkatimi çekmedi açıkçası
bestamihagi
10-09-08, 00:56
barisgüler e katılıyorum içinde fener sempatisi var ama yorumlarına o kadar da belli etmiyor.ne yani fenerli diye galatasaray ın eksiklerini ve hatalarını söylemeye hakkı yok mu.en iyisi arkadaşlar siz selçuk yula,hakkı yalçın,ömer çavuşoğlu yorumları dinleyin o zaman rıdvan ın kıymetini anlarsınız
Rıdvan ı çok sıradan bir yorumcu olarak görüyorum futbol bilgisi olarak. Selçuk Yula,Çavuşoğlu gibi yorumcular zaten futbol magazini yada amigosu yorumcular, futbolu anlamazlaz, anlatamazlar.
Rıdvan :
2 sene önce şampiyon olduğumuz gece tv de söyledikleri kafama kazınmıştır. Sezon boyunca yaklaşımı genel olarak şuydu:
"Bu sene kimin 2.olacağı önemli. f7 kadro kalitesi olarak rakipsiz"
Denizli maçı sonrası GS şampiyon olduktan bikaç saat sonra:
" GS çok iyi dirençli takım. Seneye Avrupa da belki 1-2 takviyeyle önemli başarı kazanabilir. f7 nin en az 3-4 transfere ihtiyacı var,eksiği çok"
Rıdvan sen futbolun magazininden bahset,bırak anlamadığın konuyu futbolun tekniğini. Geçen senede futbol ruhla oynanmaz dedin , sonra bas bas bağırdın Avrupa Şampiyonasında Milli takımda ne yüce bir ruh olduğundan,başarıda çok önemli olduğundan, f7 de eksik olanın bu olduğundan.
Rıdvan ın hiçbi dediğini ben kaale almam şahsen. f7 nin yenildiği maçlar harici açıp tek kelimesini dinlemem, o surat ifadesini görmek için sadece:D
Yukarda verdiğm 2 örnekteki çelişkileri gibi önce öyle sonra böyle demek. Rıdvan da çok var bu. Futboldan anlamıyor. Ama Medyadaki yorumcuların ortalamasına bakarsak, eh, idare eder, sıradan.
ıloveyou_galatasaray
03-12-08, 01:45
arkadaşlar o salak programı izlemeyin gsarayın geçensen ezikbahce anakonda nondadın attığı golden sonra maç sonu yayına baslarken suratı kıçıma benziyodu
ıloveyou_galatasaray
13-12-08, 23:25
Hayır ama inceden , inceden laf sokuyo gs`,ye ama yemezler .Ne demek konyayı yenersen leverkusen``den 5 yersin olmadı rıdvan efendi.
rıdvan bu ne ezikliktir yaa!!! sabahtan beri ağzından tükrükler saça saça nereye sataşacağını şaşırdı...Ona kalsa bütün penaltılar ve gollerimiz nizami değil, Galatasaray çok kötü oynadı, delgodo haksız yere atıldı v.s v.s v.s
gün geçtikçe yorumculuk kimliğini bırakıp borozanlık kimliğine bürünmeye başladı...
vBulletin® v3.8.2, Copyright ©2000-2012, galatasaray.to