Tüm Versiyonu Göster : Arda'yı nasıl tutucaz? :)
Avrupa kupasında sukse yapan butun oyuncular kupa bıtımıyle transfer yapmışlardır genel olarak...
İzledıgımız kadarıyla kupada skora bu kadar etkı eden bır tane daha adam yok arda dan başka...
Şimdi gelelım gecenın sorusuna...
Biz bu adamı nası tutucaz? :)
İstediğimiz bonservisin %10'unu maaş olarak verelim tutarız.
kesinlikle kalıp bu sene iyice oturmuş takımda şov yapmalı, bu sene en verimli zamanını yaşayacaktır bu kesin.. Ancak kulübün çok ihtiyacı varsa ve çok da iyi bir teklif gelirse bana göre alternatifler de düşünülmeli, yalnız şu euro 2008'de yıldız diye geçen oyuncular bu paralara transfer yapıyorlarsa Arda'nın fiyatı en az 25 milyon euro'dur, zaten Arda'nın oynayacağı takım da o parayı verecek çapta kulüptür..
Şimdi atv'de konuşuyor aslan parçası.
Oyunu kadar da müthiş bir insan görüntüsü veriyor.
Atv dekı roportajını dınleyın allahaşkına...
Arda ağlıyo,ben ağlıyorum...
Helal olsun sana be...
Biz O'nu her türlü tutarız abi dert etmeyin :)
Asıl Hırvatlar düşünsün O'nu nasıl tutacaklarını :)
Yürü be Ardam.....
Bugunku maca durgun basladi ama ikinci yari Sabriyle birlikte parladi resmen
Gitmesin
Gidecekse de Newcastle gibi Middlesborough gibi Turkiyenin Genclerbirligi ayarinda takimlara gitmesin
Gonul onu Juventusta, Barcelonada parlarken izlemek istiyor
ATV'de röportajını görmeniz lazımdı ...
Ulan Arda ...
Real Madrid'lik adamsın.
Maç topiğine yazım, buraya da kopyalıyorum;
Rıdvan feci coştu...Arda diyorum başka bişey demiyorum dedi Arda tek başına alıp oynadı ve bizi viyanaya götürüyor dedi...Normalde yıldız oyuncular takım sayesinde yıldız olurlar ama Arda 10 kişinin kötü olduğu bir maçta tek başına oynayarak kazandırdı bizi dedi...
Rıdvan bile anladı artık gerçekleri
ATV izleyemiyorum ne yazik ki.
Insallah youtube'a duser ATV roportaji
Koy 3 milyon pound daha; oldu 18 milyon pound bonservis :)
M.Yasin Cakmak
16-06-08, 01:27
Biz kal diyelim o bir yere gitmez, Gercek Aslanim benim.
Biraz nostalji yapın:
http://galatasaray.to/forum/showthread.php?t=4407&page=21
Arda için geçen seneden beri söylüyorum.
Türkiye Ligi için fazla bir oyuncu.
Şu anda aslında tam Arsenal'e göre kendisi ve geçen seneden beri ısrarla Arsenal'e gitmesi gerektiğini söylüyorum.
Aynı zamanda defansına fazlasıyla yardımcı olduğunu, bunun yerine sadece ofansa önem vermesi gerektiğini söylüyordum ki devre arasında Arda'ya "defansa yardım etme" denmiş! Neticesini de gördük.
Bir de duran topları kullanmaya başlasa, hiç bir eksiği kalmayacak artık...şut da çekmeye başladığına göre!
Yıllardır Ribery'i kaybettigimize yanarken yeni bir dünya yıldızına kavuştuk. Bu turnuvayla Ribery'den bile daha büyük bir sükse yapacak belkide..
Birde şaka gibi ama Fatih Terim böyle bir oyuncuyu oynatmıyordu.. İyiki yenilmişiz Portekiz'e de bu sayede Arda'yı ilk 11'de oynatmak zorunda kaldı..
Aslan Suat
16-06-08, 01:42
senelik 3,5 million € vermezsek tutamayiz sonra kizariz. Adamin hakkini vermeliyiz. Veremeyeceksek satalim.
GSoldier1905
16-06-08, 01:47
Gitmeden önce bizi,Avrupa'da taşısın.Arda'nın daha işi çok bizde.
"Şimdi oturup defalarca şükretmek zamanıdır.."
Canım benim ya!
Nasıl mı tutacaz? Tutmayacaz abi... İsmail Güldüren ayarında birinin kart bile görmeden futbol hayatını bitirme tehlikesi olan böyle bir ligde tutmayacaz.. Bu kadar basit. Cuma günü Roman abimiz de maçı seyredip bir buna bir de Joe Cole'a bakacak ve gelip tıkır tıkır 20M£ sayacak :D
Niye guluyon ki.. Modric denen adama 15M pound saymis T'Ham.. Cuma gunu gorecez Arda vs. Modrici.. Ardanin fiyati elbette 20 mion olacak.. ayrica hala israrliyim Arda bize daha 2 yil hizmet ettikten sonra gitmeli.. Ne lincoln ne su ne bu.. Arda degerini hic bir zaman kaybetmeyecektir.
Niye guluyon ki.. Modric denen adama 15M pound saymis T'Ham.. Cuma gunu gorecez Arda vs. Modrici.. Ardanin fiyati elbette 20 mion olacak.. ayrica hala israrliyim Arda bize daha 2 yil hizmet ettikten sonra gitmeli.. Ne lincoln ne su ne bu.. Arda degerini hic bir zaman kaybetmeyecektir.
Yok, ben peşin parayı görünce gülenlerdenim Nasreddinhoca hesabı :) ... Ama harbiden artık 18-20M£ arda için taban rakam olmuştur bence..
O da eğer işe EPL nin büyüklerinden biri -mesela ronaldoyu reale verirse Manu- girmezse.. Girerse fiyat 25 e doğru gider.
ATV izleyemiyorum ne yazik ki.
Insallah youtube'a duser ATV roportaji
http://www.dailymotion.com/jimi_the_kewl/video/x5sm4t_arda-turan-performance-the-shine-of_sport
Selcuk Manav'ı dikkate almadan izleyin :)
M.Yasin Cakmak
16-06-08, 03:18
http://www.dailymotion.com/jimi_the_...shine-of_sport
Selcuk Manav'ı dikkate almadan izleyin
Aslanimsin be Ardacim :)
Valla; Hasan Şaş faktörünü unutmamak lazım. Etimiz budumuz belli; eğer öyle 20 milyon paund falan doğru rakamlarsa hemen satmak gerek. Hem bizim için iyi; hem de Arda daha iyi bir ligde kendini daha rahat geliştirebilir...
http://www.dailymotion.com/jimi_the_...shine-of_sport
Selcuk Manav'ı dikkate almadan izleyin
Ulan bunu aradim bulamadim kac saat :)
Eyvallah Zidane
Arda icinse; ( Bu beni baglar tabii kimse kizmasin )
Hagi-Fatih Terim-Hasan Sas ve Hakan Sukur degildir benim gozumde henuz.Ancak o yolda hizla ilerlemektedir.
O yuzden bir efsane olmadan ayrilmasini istemem.
Daha yapacak cok seyi oldugunu dusunuyorum.
http://www.dailymotion.com/jimi_the_kewl/video/x5sm4t_arda-turan-performance-the-shine-of_sport
Selcuk Manav'ı dikkate almadan izleyin :) Tesekkurler Ali :) Gogsum kabardi Arda'nin olgun konusmasini izleyince.
3milyon 4milyon verip elde tutmak lazim bu cocugu, Ribery e doyamadik bari buna biraz doyalim ondan sonra 30 milyon verirlerse gitsin:)
cesur_korkmaz
16-06-08, 20:34
Helal olsun Arda'ma! :)
Arda'yi fazla elimizde tutabilcegimizi sanmiyorum. Sonucta turnuvanin en surpriz yildizi su ana kadar.
Ama yönetimin Arda'yi Modric'den daha dusuk bir bonservisle satmamasi gerekir.
Umarim Arda da Ahmet Bulut gibi akil hocalarinin gazina gelmeyip duzgun bir takim secimi yapar giderse de.
JackDaniels
16-06-08, 22:15
Arda'nın tek falsosu, Emre Belezoğlu ile çok samimi olması :)
İsviçre maçında son dakikada golü attıktan sonra eliyle klübeye koşup 5 işareti yapmıştı o derece seviyor kendisini..Akıl hocam diyor...Ne biliyim içim almıyor...Tırsıtıyor beni..
Arda'nın tek falsosu, Emre Belezoğlu ile çok samimi olması :)
İsviçre maçında son dakikada golü attıktan sonra eliyle klübeye koşup 5 işareti yapmıştı o derece seviyor kendisini..Akıl hocam diyor...Ne biliyim içim almıyor...Tırsıtıyor beni..
evet o olay benim de dikkatimi çekiyor ve biraz mide bulandırıyor açıkçası.. tabi emre şimdi avrupa görmüş, bolca para kazanmış bir oyuncu olduğu için genç oyuncuların en özendiği oyunculardan biri olabilir ama umuyorum karakter(sizliğini) etrafa bulaştırmaya kalkmaz, arda'nın da tabi akıllı olması lazım, dünyanın sayılı yıldızlarından biri olabilecekken, belki para olarak değil ama futbol olarak 'kaybeden'lerden olan emre'yi çok örnek alıp potansiyelini harcamaması gerekir..
Kankası da , akıl hocası da Hasan Şaş olsaydı bari diyesim geldi o zaman :)
ardaisfuture
17-06-08, 12:39
Bu gidişle Arda yı elde tutmak imkansız.Son yıllarda transferde paraları hep saçtık, savurduk;neredeyse hiç bir oyuncumuzdan para kazanamadık. Arda Hırvatlarıda devirirse en az 20 milyon euro eder bonservisi. Bu parada finansal sıkıntısı büyük olan kulübümüzü az da olsa rahatlatır. Arda sıkı Galatasaraylıdır ama bu fırsatı hem onun için hem de kulübümüz için değerlendirmek lazım diye düşünüyorum.(Rıdvan dilmenin gazına gelmedim merak etmeyin, onun niyeti belli!! ) Yolu açık olsun,giderse kimse kızmasın.
Fighting Falcon
18-06-08, 10:04
Arda'yi nasil tutacaklarini birakin rakipler dusunsun. Artik iki kisiyle mi tutarlar, uc kisiyle mi tutarlar, orta sahaya yakin yerde faul mu yaparlar bilemem, kendileri dusunsunler nasil tutacaklarini...
Arda bizumdur, nah verururk!
Hırvat Maçın dan sonra
Arda Turan;
-Semih abim'e çok teşekkür ediyorum
Harika çocuk :)
Hırvat Maçın dan sonra
Arda Turan;
-Semih abim'e çok teşekkür ediyorum
Harika çocuk
Cok dogal cok icten
Dedigin gibi cok temiz cok harika bir cocuk
adam gibi adam
Arda Turan: İlk penaltıyı ben atmak istedim.
Aslan O aslan.
M.Yasin Cakmak
21-06-08, 02:49
Birtane...21 yasinda gelip o penaltiyi atabilmek iste buyuk futbolcuyu ayiriyor.
Lig tv'de anlalttı,Terim ilk penaltıyı kim atmak ister demiş,ben isterim diye çıkmış hemen aslan :)
İçinizde burukluk var mı sizinde bu adam böyle iyi oynadı burda diye,elimizde tutamıyacağımız eninde sonunda gideceği belli artık.
Ben tabi ki çok seviniyorum onun ve Galatasaray'ın adına ama biraz bencillikde yapıyorum içten içe:)
Ama Arda tarzı adamların ayağını kırmak için girilen bir ligde'de oynamasın kendini heba etmesin aslan,gitsin Arsenal'e seve seve izleyelim...
Arsenal'e seve seve izleyelim
O zaman olur :)
Yok be yine olmaz, ben daha doyamadım.
Bir de Arda çok sempatik bir çocuk.
Tüm Türkiye'nin sevgilisi oldu su turnuvayla.
daha gecen soyledi aslantepede oynamadan bir yere gitmem diye stadin bitisini geciktirsekmi ne:) emre ile samimi olmasi managerinin ahmet bulut olmasi biraz mide bulandiriyor ama adam gibi adam o yuzden daha bir yere gitmes gibime geliyor onumudeki 2 sene
Arda'ya zam
Futbol komitesi, teknik direktör Skibbe’nin "Teklifler ne olursa olsun onu bırakmamalıyız" raporu üzerine milli futbolcuyla Euro 2008 sonrası masaya oturup, sözleşme şartlarında iyileştirme yapacak.
GALATASARAY Yönetimi, Euro 2008’de gösterdiği olağanüstü performans ve attığı kritik gollerle Avrupa’nın ünlü kulüplerinin listesine giren Arda Turan’ı elden kaçırmamak için harekete geçti. Sarı kırmızılılar, teknik direktör Michael Skibbe’nin "Teklifler ne olursa olsun onu asla bırakmamalıyız" raporu üzerine 21 yaşındaki futbolcunun ücretine zam yapma kararı aldı. Geçen sezonun başında 350 bin YTL alan Arda’nın aldığı ücreti sezon ortasında 500 bin dolara yükselten sarı kırmızılılar, şimdi bu rakamı 800 bin dolara yükseltecek. Böylece Arda Turan’a bir yıl içerisinde ödenecek para miktarının 3 katına çıkacağı belirtildi.
İngiltere Premier Lig ekiplerinden Newcastle United ve Everton’ın ardından Çek Cumhuriyeti maçını izleyen Arsenal Teknik Direktörü Arsene Wenger’in dahi hayran kaldığı genç futbolcuya gereken değeri vermeye kararlı olan yönetimin, onunla şampiyona dönüşü masaya oturarak sürpriz yapmaya hazırlandığı öğrenildi.
Geçtiğimiz yıl sezon başında Galatasaray’da 350 bin YTL’ye forma giyen ancak başkan Adnan Polat’ın isteği ve başarılı futbolu nedeniyle 6 Şubat 2008’de yapılan yeni sözleşme ile ücreti 500 bin dolara çıkartılan Arda Turan fiyatını sürekli artırıyor.
Kaynak:Hürriyet
--------------------------------
Abicim 800 bin nedir yaa...Ne iyileştirmesinden bahsediyor bunlar...Piyasadan hiç mi haberleri yok...Aynı ayar bir futbolcuyu almaya kalksalar yıllık 800 bin dolara alabilecekler mi?
Birtane...21 yasinda gelip o penaltiyi atabilmek iste buyuk futbolcuyu ayiriyor.
Yalnız cok kotu penaltı attı :)
Ama bu sorumlulugu alabılmesı bile nasıl bir pıskoloji içinde oldugunu gosterıyor...
Aslan Suat
21-06-08, 12:04
Yalnız cok kotu penaltı attı :)
Ama bu sorumlulugu alabılmesı bile nasıl bir pıskoloji içinde oldugunu gosterıyor...
Gercekten kötü atti, ama attigi yer de kaleci icin kurtarmak zor, tam göbek alti, ayaktan ve elden uzak.
gitsin bu çocuk yahu.
yazık.
hakkaten yazık türkiye bu zekada, bu "çeviklikte" adam için.
arda real madrid'de oynamalıdır.
bize 3-4 gömlek fazla.
Arda 800 binden çok daha fazla eder...
Adam gibi 1,5 milyon vermek lazım en az...
Yoksa tutamayız..
Vallahi Rıdvan'in yorumlarıyla herkes gaza geldi ama, Arda bu turnuvada ne bir Arshavin, ne bir Modriç kadar top oynadı. Arda'mdır, canımdır, ama gerçekleri de söylemek lazım :)
Aslan Suat
22-06-08, 00:54
Vallahi Rıdvan'in yorumlarıyla herkes gaza geldi ama, Arda bu turnuvada ne bir Arshavin, ne bir Modriç kadar top oynadı. Arda'mdır, canımdır, ama gerçekleri de söylemek lazım :)
Ilk iki macta bence oyunu yönlendiren futbolcuydu, ki bence iyi oynadi. Hirvatlar 3 kisiynen Ardaya cogu pozisyonda basti, bu durum en cok Tuncaya yaradi bence. Insallah finalde gercek yüzünü gösterir.
Yok kötü oynadı demedim zaten. Ama mesela, burda yine yazmıstım, Times gazetesinin İsviçre maçı sonrası Arda için yorumu şuydu: "Could do a job for a mid-table Premier League side"
Yani ben şu anki haliyle doğru bir yorum olarak görüyorum. Henüz A + seviyesinde değil bence. O yüzden 20 milyon euro filan beklentimiz biraz yalan olur diye düşünüyorum.
Aslan Suat
22-06-08, 01:01
Yok kötü oynadı demedim zaten. Ama mesela, burda yine yazmıstım, Times gazetesinin İsviçre maçı sonrası Arda için yorumu şuydu: "Could do a job for a mid-table Premier League side"
Yani ben şu anki haliyle doğru bir yorum olarak görüyorum. Henüz A + seviyesinde değil bence. O yüzden 20 milyon euro filan beklentimiz biraz yalan olur diye düşünüyorum.
Dedigin gibi, haklisin ama su turnuvada cok uctuk her konuda Arda konusundada ucalim birazcik :D Bence Arda 50 Milyon € :D
Fighting Falcon
22-06-08, 04:00
800 iyidir. Bir sene icinde 350'den 500'e ordan 800'e zam, kivamindadir.
Seneye kendini daha gelistirir, o zaman da 800'den 1500'e zam yapilir.
Adim adim, yavas yavas, hazmettire hazmettire...
Belkı salak bir örnek olucak ama fecebooktakı arda fan sayfasının tam 41.000 üyesi oldu mıllı maçlardan sonra...
Arda nın bu turnuvadan sonra fenerlisi,galatasaraylısı ayırt etmeden ulkece nasıl sevıldıgının ufak bir gostergesı :)
Bu arada kendısıne ait guzel de bır resım buldum fan sayfasında;
http://photos-c.ak.facebook.com/photos-ak-sf2p/v253/212/98/8139031191/n8139031191_532738_4315.jpg
Kaynak:Hürriyet
--------------------------------
Abicim 800 bin nedir yaa...Ne iyileştirmesinden bahsediyor bunlar...Piyasadan hiç mi haberleri yok...Aynı ayar bir futbolcuyu almaya kalksalar yıllık 800 bin dolara alabilecekler mi?
Önemli. Belözoğlu da aynı böyle gitti. 1 milyon vermedi yöneticiler.
Arda su anda 21 yasinda ve yasinin verdigi tecrube eksikligine ragmen cok guzel oynadi ama kendsini gelistirmesi gereken 2 nokta var biraz fizik calisacak birazda ayaklarini kuvvetlendirip sut calismasi yapmasi gerekiyor, o zaman R. Madrid oyuncusu olur, 2-3 sene daha bizde oynasin hem biz kendine doyalim hem o kendini biraz daha gelistirsin sonra omuzlarda Manchaster yada Madride yollayalim hep beraber soyle 30 milyona falan:)
Akşam KAnal D haber canlı bağlandı antremena.
Spiker herkese ilgi var ama genç kızlar özellikle sana ilgi gösteriyor ne diyeceksin diye sordu.
Arda da gülerek yaşımız genç o sebepten yakın görüyorlardır kendilerine, yoksa bu malzeme ile olacak iş değil dedi :D
(malzemeden kasıt kendini gösteriyor )
müthiş cevaptı gerçekten :)
Arda da gülerek yaşımız genç o sebepten yakın görüyorlardır kendilerine, yoksa bu malzeme ile olacak iş değil dedi
puhahahahah yarıldım ya nası bir adam bu ya....
vBulletin® v3.8.2, Copyright ©2000-2012, galatasaray.to