Tüm Versiyonu Göster : Arda'ya Nihat'a değil SABRİ'ye bak!
Arda'mın yanında, bana göre maçı döndüren SABRİ'dir. Hakkını ver MEDYA yarın, hakkını ver!
Sahaya girdikten sonra özellikle 2. yarının ilk 15-20 dakikalık bölümünde milli takıma hayat verdi resmen...
Her topa girdi. 20 dakikada sahanın her tarafına bastı...
sabrinin girisi ile hamit de,sabri girdi hamit orta sahada iki golün pasini verdi
kazım girip ortalığı karıştırmasa çok daha büyük bir etki yapacaktı ama terim'in kazım'ı nereye aldığı belli olmadığı için tüm takım, özellikle sağ kanat, 10 dk'lığına bir karmaşa yaşadı.. ve artık umuyorum sabri-hamit sağ kanadını anlamıştır terim..
Sabei-Hamit kanadı elemlerin başında da gayet güzel işliyordu.
En başından beri düzen bu olmalıydı, Sabri bu oyunda olmalıydı.
Az önce Cnn Türk'de Barış Erten (şapkalı eleman) herkesi saydı saydı ama maçın 1 kahramanı vardı.
O da sonradan oyuna girip deli bir oyun oynayan Sabri'dir kahraman dedi.
Gollerın ıkısının ortasını yapan hamit yalnız :)
M.Yasin Cakmak
16-06-08, 01:28
Cekleri afallatti resmen ve Hamit'e de yer acti. Helal olsun Aslanima.
Kanat ortalarına bakın tekrar seyrederseniz, ikisinde de hatta gol çıkmayan ikisinde daha hamit trailer geldi ve boş orta yaptı onları sağlayan da birinde tek başına dieğerinde colinle beraber sabrinin bekleri ceza sahasına sürmesiydi.
Aslan Suat
16-06-08, 02:06
Canim benim, ikinci yarida, kontraya yakalanacakken (kornerden yine) rakip sahanin sag kösesinden, bizim sola kadar gelip top kapti Aslan.
takım ruh gibi gezinirken 2 top taşıdı, bir kaç kişiyi düğüm yaptı resmen ondan sonra güven geldi takıma
bence de maçı çeviren adamdır sabri
Yalniz yedigimiz 2.gol bariz Sabri'nin hatasi.
Plasil yaninda gecip gidiyor seyrediyor.Hatta Sabri Plasil'den bi 3-4 boy ondeyken Plasil onu gelip geciyor.
Ters kademesi sifir bi adam ne yazik ki.
vBulletin® v3.8.2, Copyright ©2000-2012, galatasaray.to