Tüm Versiyonu Göster : Volkan'a küfretmeyen kaldı mı?
Volkan'a hakettiği küfürleri her daim eden Galatasaray taraftarı açısından sorun yok da; bu maçtan sonra sanırım bu fındık beyinliye küfür etmeyen Fenerbahçeli de kalmamıştır.. Ne dersiniz?
yaptigi cok gerizekalilikdi....son saniyede anca volkan yapabilirdi...ama yinede oynadigi maclarda iyidi,iste böyle dengesizlikler yapmasa sanki olmaz
Koller de küfretmiştir kesin :D
Acaba Koller annesine, kız kardeşine, halasına filan küfür mü etti?
Ama Lincoln'ün hayalarına tekme atınca savunan insanlar ne diyecek acaba?
3 maç ceza verenler de mutludur muhakkak.
M.Yasin Cakmak
16-06-08, 01:23
Gram beyin yok gram, kanser oldum onun yuzunden.
GSoldier1905
16-06-08, 01:28
10 maç ceza alsa yeridir.Böyle dangalak adamların Avrupa'da oynama lüksü yok!
Şimdi tekrar izledim pozisyonu.
Hakeme diyor ki, eliyle de işaret yapıyor.
Küfür etti, küfür etti diyor.
Harbi gerizekalı bu çocuk.
Bir de o pozisyonda bu sene aynı bizden yedikleri golü yedirtecekdi.
İlk 2 maçta çok ekstra işler yapmasa da bir kaleciden beklenen görevi yerine getirdi...
Ancak bugün 2 gol de eline çarpıp kaleye girdi. Demekki pozisyonlarda 1 adım geri kaldı...
Kırmızı kart pozisyonu içinde oturup kalkıp takıma dua etsin...
Eğer o atıldıktan sonra tuncay bir gol yeseydi ve penaltılarda elenseydik nasıl gelecekti bu ülkeye?
İşte bunu bile düşünmekten aciz I.Q yoksunu biri bu Volkan...
o pozisyonda top oyun alaninda olsaydi birde penalti verecekdi hakem degilmi???
Aslan Suat
16-06-08, 01:47
Hicbir golde hata görmüyorum Volkanda. Ama iki gram beyni yok, lan 3:2 öne gecmissin top disari cikmis, ne bokuma adamla ugrasiyorsun. Ulan aptal ulan aptal. Hayatimda bu kadar aptal futbolcu görmedim.
Volkan buyuk bir hata yapti, ve ben dahil, televizyon onunde bulunan herkes ona kufur etti ama orda Koller kendini yuzde yuz atti, onunda es gecmiyelim.
Volkan buyuk bir hata yapti, ve ben dahil, televizyon onunde bulunan herkes ona kufur etti ama orda Koller kendini yuzde yuz atti, onunda es gecmiyelim.
Atacak tabi abicim...Maç çığrından çıkmış, elinden gelen her türlü çirkefliği yapacak tabi...Biz olsak biz de yaparız...
Koller kendini yere atarken en azından futbol zekasını konuşturdu...Çünkü oyun kurallarını biliyor adam...
Bizim Öküz Volkan ise sanki halı sahada maç yapıyor...
Bu kadar vurdumduymazlık olmaz...
Namelessonegs
16-06-08, 02:40
Ruhsuz herif iste..ahlaksız...onursuz..üzerinde tasıdıgın bayraktan utan...ne de olsa ruhsuz bir camiadan geliyor kendisi..
hakemin gözü önünde,ne sandi volkan??yok sana küfür etti bir knock out yapabilirisn mi deseydi...resmen gerizekalik yapti,volkan cabuk gaza geliyor cabuk simariyor,iyiki alehimize olmadi
Acaba Koller annesine, kız kardeşine, halasına filan küfür mü etti?
Ama Lincoln'ün hayalarına tekme atınca savunan insanlar ne diyecek acaba?
3 maç ceza verenler de mutludur muhakkak.
sihirli sözcük burada.
o 3 maç ceza verirken yüzü kızarmayanların, şu maçta bir son dakika golüne sebep olsaydı vicdanları sızlar mıydı acaba?
sihirli sözcük burada.
o 3 maç ceza verirken yüzü kızarmayanların, şu maçta bir son dakika golüne sebep olsaydı vicdanları sızlar mıydı acaba?
Volkan'a değil 3 maç, 13 maçta ceza verilseydi yine bu gece yapardı aynı haraketi...Volkan'ın sorunu beyninde çünkü...IQ su bir yere kadar taşıyor...
Bazı oyuncular nasıl fizik olarak 90 dakikayı kaldıramıyorsa, bu adam da IQ olarak kaldıramıyor 90 dakikayı...Bu tarz salak hareketleri hep son 2-3 dakika içerisinde yapıyor o yüzden...
Ya şu ana-sponsor reklamında Volkan'ın... Neyse ya girmeyelim bu konulara :hassasmeselesmilisi:
Hadi Lincoln'u anladik bunun eski kiz arkadasinin gazozunu aciyormus ona delenmis
Koller'de mi acaba diyorum?
Bilemiyorum ki
bende yaptigi hareketi gorunce Koller kime kufretti diye dusundum belki Cekce de biliyordur, ama biraz akillanmis bu sefer deli dana gibi arkasindan kovalamadi, belkide Kollerin boyundan cekindi
bu adama verilen 4 maç cezadan ziyade (4 değil miydi o?) bu adamın yalan beyanına dayanarak lincoln'e ceza verenler utansın, medyada volkan'ı bunun üzerinden aklamaya çalışanlar da zaten şerefsizin önde gidenidir..
Ancak dünkü hareket üzerine bu yazıyı yazan adama da 'höst birader' daha 2 gün önce almanya maçında nerdeydiniz yemedi mi derler, gidin başka yerde kusun kininizi, başka yerde saçın ırkçı tohumlarınızı;
http://www.iht.com/articles/2008/06/15/sports/geneva15.php?page=2
The arbiter was also full justified in sending off goalkeeper Volkan for a cave man act of violence, throwing an opponent to ground. Even in victory, the Turks accepted disgrace.
işte bu yüzden çok güzel kapak oluyor iki maçtır bunlara, inşallah böyle de devam edicez..
GSoldier1905
17-06-08, 14:08
Şuraya bak;ne güzel bir galibiyet alıp,çeyrek finale çıktık,Volkan uyuzu limon sıktı.Bu adama milli formayı giydirenin...
Volkan'a UEFA'dan 2 maç ceza geldi
A.A. 18 Haziran 2008
(A) Milli Futbol Takımı'nın, Çek Cumhuriyeti ile yaptığı 13. Avrupa Şampiyonası finalleri (A) Grubu karşılaşmasının son dakikasında kırmızı kart görerek oyun dışında kalan kaleci Volkan Demirel'e, UEFA Kontrol ve Disiplin Kurulu tarafından 2 maç oynamama cezası verildi
umarim Rustu 2002 deki performansini gosterir bence hayirli bir kirmizi kart oldu nedense Rustuye Volkandan daha cok guveniyorum galiba bu volkanin iq su ile ilgili, Rustude sakatlanir ise kaleye Tolga gececek su Trabzonun kova kalecisi, umarim Rustu sakatlanmaz
Fighting Falcon
19-06-08, 09:05
Volkan 2
http://www.youtube.com/watch?v=YAZokYeFFjA
Omur The Little Big
19-06-08, 11:07
Herkes neden Volkan'ın pardon MAĞARA AYISININ üzerine bu kadar gidiyor anlamış değilim.Volkan Türkiye'nin panteri,Türkiye'nin gelmiş geçmiş en centilmen oyuncusu.Lincoln ve Koller provakatörse MAĞARA AYISI ne yapsın? :)
sinirine kontrol olabilse o kadar iyi ki bu salak ..
ah be volkan :/
vBulletin® v3.8.2, Copyright ©2000-2012, galatasaray.to