PDA

Tüm Versiyonu Göster : Hakan Kadir BALTA!

M.Yasin Cakmak
16-06-08, 02:12
Ne oldu bu cocuga ya?

Boyle savunma yapiyordu da biz mi gormedik?

Ilk mac dunyanin en iyi futbolcusu Ronaldo'yu durdurdu, 2. mac turnuvanin en iyi adami Sionko'yu sahadan sildi.

Baska sol bek yok diye takima konan adama bak sen!

Helal OLSUN HAKAN'IMA!

frodo555
16-06-08, 02:16
Ne oldu bu cocuga ya?

Boyle savunma yapiyordu da biz mi gormedik?

Ilk mac dunyanin en iyi futbolcusu Ronaldo'yu durdurdu, 2. mac turnuvanin en iyi adami Sionko'yu sahadan sildi.

Baska sol bek yok diye takima konan adama bak sen!

Helal OLSUN HAKAN'IMA!
+11111111

Hala Ferhat! diye inleyen var mı? :D

osmanhy
16-06-08, 02:18
hahahahaha, artik herhalde hic sol bek sikintisi yasamayiz. Ayrica Ardala uyumlu oldugu icin, o kanatda cok rahatiz.

savatage
16-06-08, 02:20
Arda Turan'la ilgili yazdıklarıma şöyle bir baktım da kısaca,
2006 yılında "Hagi'den sonra Sami Yen'e gelme nedeni" yazmışım kısaca.
Hala da fikrim değişmedi :)

Hakan Balta için ise olumlu çok fazla birşey yazamadım bugüne kadar ve inşallah yanıltır beni. Ama açıkçası sevmiyorum ben bu tarz futbolcuları.
Ne zaman ki ruhunu sahaya koyar, rakibiyle kavga eder veya gol kaçırınca çimleri yolar; o zaman belki futbolunu da ayrı gözle izlerim...Ama şu futboluyla, "memur futbolcu" imajı çiziyor gözümde.
Bu yazdığım da burada dursun bakalım :)

Lioney
16-06-08, 02:26
Bir maç önce kafasından oluk oluk kan akar!

Şu maçta, sol çizgiden bir top çıkıyordu belki hatırlarsınız, çok futbolcu bırakır o topu pozisyon alır ama adam kıçını yırtar çevirir (burda daha önce konuştuğumuz bir Galatasaray-Bursa maçı vardı hatta ben isim veremedim de Önder hatırlatmıştı Falco diye, maçı çeviren toptu)

Hala ruhu olmaz, hala çimleri yolmaz. Peki abicim....

Hadi bizim dışımızdan bir Galatasaray düşmanlığı var da, onu anlıyorumda... Neyse...

Ali
16-06-08, 02:26
Arda Turan'la ilgili yazdıklarıma şöyle bir baktım da kısaca,
2006 yılında "Hagi'den sonra Sami Yen'e gelme nedeni" yazmışım kısaca.
Hala da fikrim değişmedi :)

Hakan Balta için ise olumlu çok fazla birşey yazamadım bugüne kadar ve inşallah yanıltır beni. Ama açıkçası sevmiyorum ben bu tarz futbolcuları.
Ne zaman ki ruhunu sahaya koyar, rakibiyle kavga eder veya gol kaçırınca çimleri yolar; o zaman belki futbolunu da ayrı gözle izlerim...Ama şu futboluyla, "memur futbolcu" imajı çiziyor gözümde.
Bu yazdığım da burada dursun bakalım :)

bence Hakan Balta bir Ümit Davala kopyasi :-)
bir aralar Ümitin kale haric oynamadigi yer kalmamisdi,Hakan Balta da öyle bir tip var,her yerde oynar gibi

tripotter
16-06-08, 02:33
Hakan Balta'nın bu denli performans göstermesi diğerlerinden çok daha önemli...Çünkü onun mevkisi altın değerinde, elmas değerinde bir mevki...Elin adamı orayı doldurmak için Brezilya eskilerine milyon dolarlar sayıyor...

Bu arada Hakan ligin son 2-3 haftasından itibaren çok ciddi bir çıkış yakalamıştı...Hemen üzerine milli takıma girmesi cuk oturdu...Tam zamanında yapılmış bir tercihti...

Hakandaki bu pozitif değişimi, zamanlama açısından da bakarsak yeni doğan bebeğine bağlıyorum...Baba olmak böyle birşey demekki:D

frodo555
16-06-08, 02:38
Şampiyonluk maçında yeniaçıkta olduğum için net hatırlamıyorum. "Sigara"nın klipleri de bi ters bi düz olduğundan karıştırdım. Ama oftaş maçındaki golü sağ ayağıyla atmıştı dimi?

iki ayağıyla da topa iyi vuran, dünya yıldızına çimleri yoldurtan bir bek. Daha neyini sevmiyorsunuz anlamıyorum. Hemde sudan ucuza alınmış..

Saunders
16-06-08, 02:41
Aşırı bir sakinliği var...

Güzel bir özellık gıbı gozuksede

Ergün penbe dekı gıbı "ruhsuzluk" boyutuna ulaşmaz bu umarım...

Taraftar profılı (bende dahil) genelde bu tıp adamları sevmez...Daha içten takımı ıcın oynadıgı her halınden bellı olan adamlar daha cok prım yapmıştır her zaman...

Lioney
16-06-08, 02:57
Valla ben o taraftar profilinin neyi beğendiğinden pek emin değilim abicim :)

Tam ters profil Sabri'ye de neler dendiğini gayet iyi biliyorum. Örnekleri birer birer de sıralarım futbolcu bazında ama gerek yok forumu biraz gezip bakarız kim hangi futbolcu hakkında ne yazmış diye :)

O yüzden bu eski bir gelenektir (hepimiz için). Herkesin sevdiği futbolcular vardır, sevmediği futbolcular vardır bakınız yıllardır forumlarımızda hatta benim bunla ilgili yazdığım onlarca yazı vardır (hatta isimleri ile kim kimi sevmez, sever). Sevdiği adam, kötü olsa da bir bahane bulur ona sıyırır. Sevmediği adam ağzı ile kuş tutsa bir şey bulur yerer :)

Velhasıl bu benim şahsi düşüncemdir haklı olduğum yönünde ısrarcı da değilim :) kişiye özel yazmadım, alınganlık yapmayalım :)

(Benim tek farkım ben hemen tüm futbolcuları severim Galatasaray'da oynayan :) e hali ile pek ikilem yaşamam, ama bu yüzden çok fırça yemişliğim olmuştur :) )

Nasıl çaktık ulen, nasıl çaktık ulen ohhhhhhhh :)

zidane38
16-06-08, 02:59
Benim tek farkım ben hemen tüm futbolcuları severim Galatasaray'da oynayan e hali ile pek ikilem yaşamam, ama bu yüzden çok fırça yemişliğim olmuştur
Benim profilimde bu yönde biraz :)

ÖNDER RB
16-06-08, 03:04
ergunda beni rahatsız eden o ruhsuz halinin yanında aşırı özgüvenle yaptığı hatalardı. uzun vursa kurtulacağı bir çok pozisyonda ince sevdasına top kaptırıp pozisyon vermişliği vardır. hakanda o yok. evet buz gibi bir adam ama işini kusursuz yapmaya uğraşıyor.

geldiğinde özellikle savunma yönünden sorunlu olduğunu düşünüyordum. hatta volkana tercih edilmesine tepki gösterdiğim çok oldu. ama adam allah için her gün üstüne koyuyor. son 6-7 haftadan sonra bir de milli performansı beni hayran bıraktı resmen.

JackDaniels
16-06-08, 22:05
Bu turnuva, Şampiyonlar Ligi bileti alırsak şayet, ciddi anlamda, Servet'e, Topal'a,Arda'ya ve Balta'ya inanılmaz katkı sağlayacak...O manada şu turnuvada, bu futbolcularımızın gayet üstün performans gösteriyor olmalı beni gelecek için çok ama çok umutlandırıyor...

Arda ve Servet'ten şüphem yoktu zaten ama beni ciddi anlamda Hakan çok şaşırttı...İnanılmaz kaliteli ve bir okadar temiz futbol oynuyor..

Aynı performnası sarı-kırmızı renkler içindede gösterir umarım...

Sheva
16-06-08, 22:20
yahu her topicte aynı şeyi yazmaya başladım ama sırf bu adamın performansını gizli kapaklı övmek için 'milli takım'daki oyuncularımızın performansı' gibi bir topic açacaktım, lakin zaten hepsinin bireysel topiği olmuş hakan dahil, gerek kalmadı..

gerçekten çok iyi top oynuyor turnuvada, takımda en zayıf halka gördüğüm mevkiiydi ancak 270 dk'dır en ufak sorun çıkarmadı.. Bunun yanında hücuma katılımını da geliştirmiş gibi, sol ayağı çok iyi olduğu için bu sene attığı goller zaten daha çok olur ancak onun dışında önündeki oyuncuyla hücuma çıkışı ve oradaki yardımlaşması da son derece düzelmiş durumda.. bir tek teketek'te dönüşlerde sıkıntısı olabilir halen diye düşünüyorum ancak onun da örneklerini görmedik bu turnuvada, böyle giderse solbek mevkiini de unutucaz..

zidane38
16-06-08, 23:52
Yahu siz öyle diyorsunuz da karşılaştığım tüm Fenerliler neden bu Balta ısrarı diyorlar :)

M.Yasin Cakmak
17-06-08, 00:05
Yahu siz öyle diyorsunuz da karşılaştığım tüm Fenerliler neden bu Balta ısrarı diyorlar

Fenerlilik virusu beyni de etkiliyor haliyle. Volkan'da da goruldugu uzere ciddi IQ problemi olusturuyor her gecen gun.

seyko
17-06-08, 11:50
Fenerlilik virusu beyni de etkiliyor haliyle. Volkan'da da goruldugu uzere ciddi IQ problemi olusturuyor her gecen gun.

bir tek arda'da yağ çekip duruyorlar ama onada avrupaya gitsin diye ağlanıp duruyorlar :D

gian
17-06-08, 20:12
Çek Cumhuriyeti maçında en yüksek hıza ulaşan oyuncu olmuş. (Yeni istatistik türü hehe :))

28.45 km/h hıza ulaşmış Hakan Balta..

Sovereign
17-06-08, 21:20
Onu bilmem de hantal ve tek hamlelik oyuncu olması benim açımdan bir bekte olmaması gereken nahoş özellikler..

Lioney
21-06-08, 01:41
Muhtemelen bir sol bek maçın adamı seçilmeyecek ama...

Ama....

Sözün bittiği yerde hep sen vardın çocuk...

Helal olsun hem sana hem arkadaşlarına....

tripotter
21-06-08, 01:50
Bu gece ayrı bir inanılmaz oynadı...savunmanın hem göbeğinde hem de büyük bölümünde sağ tarafta verdiğimiz açıkları düşünüyorum da...Girdiği kademeler, kestiği toplar, hücyma olan desteği...

Hakan mükemmelsin abi...

Ayrıca bu sezon galatasarayın en iyi transferlerinden biri olacak hakan balta...Çok farklı bir hakan seyredicez bu güvenle...

Sheva
21-06-08, 01:54
bir tek takıldığım nokta, bu kadar iyi sol ayağı var ve defanstaki iki oyuncu ve rüştü'nün topu ileri vuramadığı her hallerinden belliyken ne diye bu kadar çok geri top oynar, halbuki şişireceğimiz pek çok topun hakan'dan çıkması en mantıklısı..

cesur_korkmaz
21-06-08, 01:57
Mukemmel oynadi gercekten.

Turk futbolunun yeni Umit Davala'si...

tripotter
21-06-08, 02:00
bir tek takıldığım nokta, bu kadar iyi sol ayağı var ve defanstaki iki oyuncu ve rüştü'nün topu ileri vuramadığı her hallerinden belliyken ne diye bu kadar çok geri top oynar, halbuki şişireceğimiz pek çok topun hakan'dan çıkması en mantıklısı..

Ben bu durumun Fatih Terimle alakalı olduğunu düşünüyorum Doğanay...Sanırım Fatih Hoca Hakanın bu şekilde daha çakılı, çok fazla hücuma çıkmayan bir yapıda oynamasını istiyor...

Yoksa Galatasaray'da söylediğin işleri çok yapıyordu hakan balta...Ancak bence de Fatih hocanın Hakan'dan biraz daha fazla yararlanması gerekir...Özellikle şu haldeki savunma dörtlüsünün liderliğini hakana vermelidir...

Lioney
21-06-08, 02:19
Sergen ve küçük hakan maçın en iyisi Hakan Balta dedi :)

Diyorum bende mi bir gariplik var :)

Ronaldo
Simao
Behrami
Sionko
Srna

breh breh breh breh... Bekleri saymıyorum bile. En çok bindirme yapam Corluka'ymış bu maça kadar turnuvada, pehh :) Çeklerin Juveli oyuncusu Gryera'ymış pehh :)

Şimdi sıra Bastian'da haydi be çocuk....

M.Yasin Cakmak
21-06-08, 02:47
Futbol sahasinda 10 arslan gucunde resmen! Helal be!

alpheios
21-06-08, 02:51
Nazar değmesin çok iyi

Giga
21-06-08, 02:51
Sıradaki sağ kanat gelsin...

ÖNDER RB
21-06-08, 02:55
yine müthiş oynadı. hele 2 araya girişi var ki sanki 40 yıllık savunma oyuncusu kardeşim.

helal olsun diyecek hiç bir şey yok

Cem Bom
21-06-08, 04:08
Adam tam italya milli takımı sol beki...

Müthiş oynuyor. Bence de maçın en iyi oyuncusuydu.

GSoldier1905
21-06-08, 13:28
Turnuva başından beri kaç tane sağ kanat adamını durdurduğunu sayamadım.Müthiş işler yaptı.

Yalnız Hakan Balta hücuma çıkmaya da başladı ve iyi ortalar kesiyor:)

savatage
21-06-08, 13:54
Bence de Hırvatistan maçında maçın adamıydı.
Hamit olmasa ayakta duramazdık belki ama Hakan Balta olmasa çoktan dağılmıştık.

gian
21-06-08, 16:11
Sonunda Rıdvan'a bile kabul ettirdi ya; helal olsun buz adam'a!

osvaldo
21-06-08, 16:15
Açıkçası bu çocuğu hiç beğenmiyordum. Bizdeki enelperformansını da yetersiz buluyordum. Yalnız on haftalarda çok iyi performans yapmaya başlamıştı. Turnuvada bu fomu artarak devam ediyor. Topu çizgiden çıkarırken ben ekran başında eridim. Adam güle oynaya topu çizgidn aldı. Alman defans oyuncularına benziyor. Sanki sinir sistemini kapatıp çıkıyor maçlara. Aferin çocuk hep böyle devam et.

RommedaHL
21-06-08, 16:28
Manisadayken çok izlediğim bir adam değildi , ilk geldiğinde çokta beğenmiyordum ama ligin son 3-4 haftasından itibaren ısınmaya başladım , turnuvadada iice ısındım Hakan Baltaya , bu performans katlanarak artar gider inşallah

frodo555
26-06-08, 21:41
Bugün Sabahtı sanırım bir gazetede maç sonunda ağlarken fotoğrafı vardı.! Ulan buz adam da Türk oldu sonunda ya!

Nerval
26-06-08, 23:38
"Atlet" en başta. Vücudu, cüssesi uygun. İyi vuruyor, iyi defans yapıyor, iyi pas veriyor, iyi yer tutuyor.

İşte budur futbolcu.

Ama defansta değeri anlaşılmaz.