Tüm Versiyonu Göster : Teşekkürler UEFA, dünyanın en salak kuralı için..
Finale çıkacak takım için 6 maçlık bir seri ve bu maçların ilkinde sarı kart gören oyuncu bir de yarı finalde görürse finalde oynayamayacak öyle mi, senin aklına edeyim böyle mi koruyorsun futbolu, böyle mi yıldızları öne çıkarıyorsun ey UEFA.. Hayatımda gördüğüm en salakça kural, kesinlikle grup maçlarında görülen kartlar eleme turlarında sıfırlanmalı (aurelio'nunki gibi değil, tek sarı kartı olanlar sıfırlanmalı), böyle budaya budaya takımları, finale kadro kalmıyor sonra, tatsız tutsuz ve en önemlisi adaletsiz ve eşit olmayan bir maç oluyor..
Ulan ben de 8 futbolcunun hepsi de çek maçında nasıl kart gördü diyordum... Demek sıfırlanmıyor. Sanki sıfırlanmıyor da bi bok oluyor. Azaldı mı acaba kart sayısı bu turnuvada kuşbeyinliler... :(
Ağzına sağlık Doğanay'ım. Hakikatten saçmalığın daniskası, en ufak bir mantığı bile yok.
Şaka gibi yahu, yuh...
Bu koşullarda sanırım yarı finale çıkarsak eksikler kervanına Tuncay ve Arda da ekleniyor...
Olacak iş değil hakkatten.
M.Yasin Cakmak
21-06-08, 02:45
Bu sacmaliktan cok cekecegiz.
Off yaa Almanya maçını düşünüyorum da; çok can sıkıcı..
Off yaa Almanya maçını düşünüyorum da; çok can sıkıcı..
Aynen boyle iki tv'ye bakiyorum foruma yaziyorum sonra yine aklima Almanya maci ve eksikler geliyor
Cidden cok can sikici
kurallari bosver, hakem biraz durust olsaydi o 2 pozisyonda (Tuncay ve Ardanin) kart vermezdi zaten...hayatimda oyle sacma kartlar gormedim.
Fighting Falcon
21-06-08, 03:34
Of be...
Simdi Ardasiz ve Tuncaysiz mi son dakika golu aticaz Almanlara? :)
Of be...
Simdi Ardasiz ve Tuncaysiz mi son dakika golu aticaz Almanlara? :)
evet :)
vBulletin® v3.8.2, Copyright ©2000-2012, galatasaray.to