Tüm Versiyonu Göster : Semih Şentürk
Helal olsun sana be helal olsun !
Ray52Lewis
21-06-08, 01:46
Aslanim be!
Ne kadar övsek az...
Helal olsun!
Rüştünün asistini de yazalım bir kenara...Golde hatalıydı ama 1 dk sonra telafi etti:)
Ya o pozisyonda Semih vurmadan önce ortalığı karıştıran kimdi?
Ya o pozisyonda Semih vurmadan önce ortalığı karıştıran kimdi?
Melekler abi melekler...Başka açıklaması olamaz son 1 haftanın...:)
Bogazicili
21-06-08, 01:57
Emre Aşık karıştırdı orayı, bu arada Semih'e hep söylüyorum çok önemli bir futbolcu vuruşları çok düzgün. Helal olsun!
valla Genc Semihi sevmeye basladim, gerci Fener formasini giyince sevgim gider ama helal olsun son vuruslari inanilmaz
GSoldier1905
21-06-08, 01:59
Semih bir fenerliye bunu söyleyeceğim aklıma gelmezdi AMA HELAL OLSUN SANA HELAL
Acayip bir gol şansı var bu herifte. Sol ayakla 122. dakikada 2 kişinin arasından 90 a çiviledi. Beceri ve kendine güvenin yanısıra şansı da çok iyi. O gol maçı bitirdi zaten. Hırvatlar moral olarak bitti.
Büyüksün be Semih ama malesef tek devrelik.. :)
M.Yasin Cakmak
21-06-08, 02:47
Ne vurdu be....sacmalik resmen.
Gerd Müller bu Gerd Müller. Adamda genetik gol koklama yeteneği var. Helal olsun Genç Semihe..
helal olsun semih....ama bundan sonra devrede gir oyuna cunku cok da iyi oynuyorsun :)
M.Yasin Cakmak
21-06-08, 03:00
http://www.euro2008.uefa.com/MultimediaFiles/Photo/competitions/EURO/72/42/45/724245_w2.jpg
Aslan Suat
21-06-08, 04:41
Manchester Solskjaer in yerine adam ariyorsa Semihi alsin, bide Reale 100 Milyona Ronaldoyu satip bizden 50 Milyona Ardayi alsin :D 50 Milyon kar yapmis olurlar :D
Şu adamın gençliği geçti fenerbahçe gibi bir kulüpte...Yazık etti kendine birçok değer gibi...
ardaisfuture
21-06-08, 11:01
Helal olsun sana Semih Şentürk. O ne vuruştu öyle kardeşim! Gerd Müller misin mübarek.Ballı mallı ama adam çakıyor kardeşim. Tekrar helal olsun.
Vurdu da Hırvatların kıçına başına çarpıp girdi yine içeri..
Sevmediğim tarz bir futbolcu Semih..
Golcülüğüne lafım yok ama büyük bir takımın değişilmez forveti olmaktan çok uzak bence..
Ama iyi golcü..
:)
Semih şu manada bir örnektir: Her zaman söylediğim bir söz vardır. Büyük takım seni bırakmıyorsa, asla ayrılmayacaksın. Silinir gidersin öbür türlü. Yedek de olsan büyük takımda kalacaksın. Bir gün şans döner.
Semih de bunu yaptı; ayrılmadı hiç Fener'den. Gidip abuk subuk Anadolu klüplerinde senede 11-12 gol atıp seyyah olacagına, yedek bekledi ve bugunleri gördü. Hiç bir şey olmasa da bu anlamda Semih iyi bir örnektir.
Helal Olsun Semihe 40 bin kişiyi ummadıkları bir anda yıktı , kahretti unutmazlar bu maçıda Semihide biz nasıl Vlaovici unutmadysak
tekrar tekrar izliyorum, çok ilginç çok :)
M.Yasin Cakmak
21-06-08, 20:47
Emre'nin ucusunu izliyorum bende :)
Aslan Suat
21-06-08, 21:03
Emre'nin ucusunu izliyorum bende :)
hala anlamiyorum Emre ne yapmak istedi :) rastgele ortaya atladi ortaligi dagitti :) tekrar bakip bakip anlamaya calisiyorum anlamiyorum. yöneldigi yönde kale yokki kafayi oraya dogru vursun :) futbolcu yokki topu o tarafa indirmeye calissin :) bakiyorum bakiyorum anlamiyorum :)
Semih sabrın son noktasıdır bana göre...
Bi insan bu kadar mı sabırlı olur...
Hani Servetimiz dayanıklılığın son noktası ya...Semih te sabrın son noktası...
Bizim Arif gibi ya Allah bozmasın diyorum..
Fighting Falcon
22-06-08, 03:41
Emre Asik orda topa hamle yapmadi zannimca. Aslan Suat'in dedigi gibi, kaleye vurmak icin ziplamis olamaz, kale o yonde degil. Birine pas atmak icin ziplamis olamaz, kimse yok.
O zaman tek birsey kaliyor. "Ulan o ki yenilip, elenicez. Ben de en az ikinizin bagirsaklarini eline verimcem!" diye ziplamis olabilir...
vBulletin® v3.8.2, Copyright ©2000-2012, galatasaray.to