Tüm Versiyonu Göster : Küpeli
Ulan senın neyıne golden sonra futbolcular gibi sevınmek gordunmu lan tersten
Hala o gol sevıncınde yaptıkları gozumun onune gelıyor,sen ne antıpatık adammışsın be
70 mılyon ınsandan aynı anda kufur yıyen tek ınsan evladı bu olmuştur heralde...
Fena girdi fena :D
Yengeç Bilic yengeç bilicccc küpeeennn neredeeeeeee:D
Tipe bak ya :)
http://www.euro2008.uefa.com/MultimediaFiles/Photo/competitions/EURO/72/41/59/724159_w2.jpg
o işaret girdi mi bir yerine ahahahaha....
M.Yasin Cakmak
21-06-08, 02:38
O Terim yer seni yalniz!
ESPN spikeri Terime artist dedi :)
Benim görmediğim bie yamuğu mu oldu Bilic'in...?
Çok sevdiğim bir abidir de kendisi, hukuk MD si vardır, Rock grubunda gitar çalar(mış), acaip de sempatik bi heriftir yani..
Tabi bize 119.' da gelen gole de put gibi duran adamlar lazım; sevmeyiz biz gülen ağlayan insan gibi davranan adamları..
Bunları diyorum ama bilmediğim bi terbiyesizliği varsa da bir daha değerlendirmek lazım
Tabi bize 119.' da gelen gole de put gibi duran adamlar lazım; sevmeyiz biz gülen ağlayan insan gibi davranan adamları..
Son dakıkada gelen şampıyonluklar dahı gordum ama hıcbırınde takımın antrenoru sahanın ıcıne 25-30 metre koşu yapıp futbolcuların ustune atlamadı,ki daha maç da bitmemiş...
İyi de gol sevinci için taaa sahaya koşan hoca da yoktur.
Genelde oyuncular hocalarına koşar.
Tipe bak ya :)
http://www.euro2008.uefa.com/MultimediaFiles/Photo/competitions/EURO/72/41/59/724159_w2.jpg
of of of, bu gerçek bir kare midir? yok o zaman böyle bir kapak, hakikaten yok.. yazık ben bu garibin yerinde olsam bu akşam istifa eder, futboldan elimi eteğimi çekerim, daha öğreneceği çok şey var, yazık olur altından kalkamaz..
Vallahi bana hiç antipatik gelmedi. Zira maçı kendi oyuncularıyla yaşayan bir adamdı; terbiyesizlik yapmadı hiç. İstediği gibi de sevinir. Biliç iyi takım yaratmış; tebrik ediyorum..
Henüz futbolculukla teknik direktörlük arasında gidip geliyor Bilic...Bu turnuvada fazlasıyla görüldü...Bunun hem pozitif hem de negatif taraflarını yaşıyor ama...Hırvatistanı ciddi bir takım hüviyetine sokmasında TD yönü ağır basıyor ama şu saha içine girip sevinmeler falan tecrübe eksikliğini fazlasıyla gösteriyor...
hayır karşındaki takım boru değil, Türkiye...
Sen hiç mi seyretmedin bu turnuvada neler yaptığımızı a Bilic!
Ancak uzun vadede başarılı olacağını ve adından daha çok söz ettireceğini düşünüyorum...
Yahu adam daha 39 yaşında. Bu yaşta hala futbol oynayan adamlar dolu. Futbolculuk dönemini hatırlayıp koşmuştur sahaya. Bizim Terim 50 yaşını devirdi kenarda yapmadığı hareket kalmıyor. Ben rakip takım taraftarı olsam Terim'in hal ve hareketlerinden nefret ederim. Bilic bu konuda zemzemle yıkanmış kalır Terim'le karşılaştırır isek.
Son dakıkada gelen şampıyonluklar dahı gordum ama hıcbırınde takımın antrenoru sahanın ıcıne 25-30 metre koşu yapıp futbolcuların ustune atlamadı,ki daha maç da bitmemiş...
Ben o deparı saha kenarında attı zannetiştim :D Olsun adamın daha yaşı 40 mı 42 mi ne... Hiç kusura bakmayın ama bizim kapak da milyonda bir bile olmayacak birşey, ben de olsam bu ihtimali görmezden gelir kutlamaya başlardım daha maç bitmeden.. çOk komik ve iyi oldu o anlamda da..
Fotoğrafın gösterdiği şeyin ise kesinlikle fotoğraf büyüsü denen şey olduğunu düşünüyorum. Yoksa boru mu lan koskoca l'imparratorre ye hareket çekecek biri... 1-0 değil 65413-0 olsa skor o hareketi yapmak yemez yani... Yapmışsa da gözümde bitmiştir, savunacak değilim kendisini.. ama yapmaz yani koskoca adam..
Semih'in yaptigi ''sus'' isareti ne kapak olmus Bilic'e
Tuncay'da ogrensin anasini satiyim su ''sus'' isareti ne zaman yapilir
O hareket tahmin ettiğimiz anlamda değil bence,çünkü maç sonu öyle bir sarılışları vardı ki Terim'le ikisinin 40 yıllık dost gibi.
Terim sarılmazdı öyle bi kapak yapardı:)
Yalnız bişey dikkatimi çekti, iki maçtır 4. hakemler TD lerden hatta vice-TD lerden resmen dayak yiyolar. Önce çek maçının adamı fatihle müfitten yedi zılgıtı, bu akşam da biliç ve prosinecki dövdüler nietoyu resmen.. İlginç yani futbolcu 3 hakeme dokunsa atılıyor hem de en az 3 maç suspend.. ;)
Fotoğrafın gösterdiği şeyin ise kesinlikle fotoğraf büyüsü denen şey olduğunu düşünüyorum. Yoksa boru mu lan koskoca l'imparratorre ye hareket çekecek biri... 1-0 değil 65413-0 olsa skor o hareketi yapmak yemez yani... Yapmışsa da gözümde bitmiştir, savunacak değilim kendisini.. ama yapmaz yani koskoca adam..
http://www.euro2008.uefa.com/photos/index.html
7 numaralı foto doğruluyor olayı... Enstantene puştluğuymuş başka bişey değil..
Umarım doğru yazmışımdır enstantene kelimesini (ne gıcık laf lan :D)
bi ara yilmaz vural aklima geldi bilic kendini kacan posisyonlarda oyle bir yere atyordu ki :D
http://www.internethaber.com/images/other/fff.20080621021824.jpg
Hırvatistan Teknik Direktörü Slaven Biliç, Türkiye karşılaşması sonrası yaptığı açıklamada, bu maçın inanılmaz bir sonu olduğunu belirterek, ''Türkiye maçının son 2 dakikasını tarif etmem mümkün değil. Herhalde yaşamım boyunca da tarif edemem'' dedi.
Biliç, Türkiye maçının inanılmaz bir sonunun olduğunu ifade ederek, ''Biz Türkler'den daha iyi rakipleri yendik. Maçın penaltılara kalması bizim için bir şoktu. Herşey bitmiş gibi gözüküyordu. Bütün bunlara karşın elenmeyi haketmedik'' diye konuştu.
Biliç, Türkiye nin 3. kez bir maçı geriden gelerek kazandığını belirterek, ''İlginç bir biçimde kazanıyorlar. Hem kaliteleri var hem de başka bir şey var. O yalnızca Türkler'de var onun ne olduğunu tarif edemiyorum, anlayamıyorum. Böyle giderlerse final oynarlar. Bu yenilgiyi unutmamız mümkün olmayacak. Yaşamımız boyunca da aklımızda kalacak'' dedi.
Biliç, yarın yeni bir güne başlayacaklarını, biraz ağlayıp üzüleceklerini, ancak yaşamın da sürdüğünü sözlerine ekledi.
kaynak:ntvspor.net
GSoldier1905
21-06-08, 13:01
Ulan hakeden taraf bizdik diyor herif.Hakikaten helal olsun bize..İyi söndürdük havalarını.
JackDaniels
21-06-08, 13:58
Normalde bu tip adamlara deli olurum ama nedense dünkü hal ve tavırları bana antipatik gelemdi tam aksine hoşuma gitti bile diyebilirim..
İçi dışı aynı, anlık tepkileri güzel, futbolcuları ile inanılmaz güzel iletişim içinde...
Sinsi bir tavrı yoktu yani, dediğim gibi içi dışı bir...
Yazık oldu :)
cesur_korkmaz
21-06-08, 14:16
Ben de Bilic'in tavirlarinda bir terslik göremedim.
Adam son dakikada gol gelince dogal olarak cok sevindi. Daha genc bir hoca ve oyuncularla cok yakin, samimi bir iliski icinde. Mactan sonra oyunculari teselli edisi, oyundan aldigi oyunculari öpmesi falan.
Mactan sonra Fatih Terim'i sarilip tebrik etmesi de cok olgunca bir davranisti. Mactan sonraki aciklamalari da gayet duzgun bir terslik yok.
Kral adamdir Bilic. Yolu acik olsun.
Yani böyle koyduk gecirdik diyecek birsey yapmadi ki adam. Hirvat oyuncular da gayet temiz, gayet delikanlica mucadele ettiler. Portekiz, Isvicre falan olsa neyse ama bence sempatik bir takim Hirvatistan.
Bogazicili
21-06-08, 14:21
Ben de hırvatları çok centilmen buldum açıkçası. Şu şekilde maç kaybeden her takım bu kadar sakin kalamazdı, kaldı ki maç içinde de sert oynamadılar gayet güzel maç oldu.
İsviçre maçında olan biten ışığında değerlendirirsek, benzer birşey bizim başımıza gelse, forvetinden kalecisine, hocasından malzemecisine neler yapardık kimbilir?
119' da golü atınca doğal olarak havalara uçtular çok ama çok sevindiler.... Düşünce de çok ama çok yüksekten düşmüş oldular böylece.. Bu anlamda biraz bize benziyor duygusallıkları... Hırvatlar yerine Almanlar bize 119 da atıp 120 de yeselerdi, fuybolda bu da var diyip hiç dert etmeden penaltıları da atarlardı mesela ...
Karizması ve futbol bilgisi bir kenara,
2004'teki Old Trafford'da Porto'nun son dakikada attığı golle kazandıkları maçtaki departla da olcak,
Jose Mourinho ışığı gördüm ben bu adamda.
Hatta maç sonu açıklamaları fazla centilmen geldi bana. Birazcık küstahlık da olcaktı ki Jose Mourinho'nun veliahtı derdim.
Açıkçası futbolu takım oyunu olarak görmeme rağmen böylesine karizmatik teknik direktörlerin ön planda olmasını isterim.
İnşallah kısa sürede iyi bir klüp takımına geçer.
Hatta Skippe'yi alıcı gözüyle göremedik henüz ama Bilic gibidir inşallah.
Hatta Skippe'yi alıcı gözüyle göremedik henüz ama Bilic gibidir inşallah.
Hah işte ben de bunun yolunu yapıyorum dünden beri.. :D
Bilic iyi bir takım kurmuş , teknik - taktik becerisi oyuncularla olan diyaloğu gerçekten çok çok güzel ama bunların hiç biri ÇOK FECİ GEÇİRDİĞİMİZ GERÇEĞİNİN ÖNÜNE GEÇEMEZ :)
Çok ilginç bende Terim'in gençliğine benzetmiştim kendisini :)
Can ve Necip ile bunun muhabbetini de yaptık hatta geçen gün. Sanıyorum üçümüzde beğendiğimizden konusu geçti. Necip sanıyorum, sadakatinden bahsederek milli takımı bırakmayabilir dedi ki haklı da olabilir. Ben bir sıçrama yapabileceğini düşünüyorum bu sene başka taraflara :)
Öte yandan hayatta herşey bir tecrübe, Hırvat basını fena giydirmiş maçtan sonra; ''Çılgınlar gibi sevinerek, oyuncuların konsantresini bozdu'' bağbında yorumlar gelmiş lakin ben pek katılmadım bunlara. Yalnız şurda bir hatası oldu ki o yüzden hayatta herşey bir tecrübe dedim;
Bizim golden sonra sinirlerini kontrol edemedi ve önce dördüncü hakeme(hadi bunu anladım bir anlık patlama) sonra da orta hakeme tepki gösterdi yanına kadar giderek. Bu çok büyük hata idi. Psikolojik olarak çöktüğünün, o an işlerinin bittiğinin resmi gibi oldu. Oysa söylenmek için penaltıların sonunu beklemeli ve maç biter bitmez oyuncularını motive etmeye çalışması gerekirdi. Kanımca büyük hata yaptı. Kendi psikolojisi, zaten vursan yıkılcak durumda olan oyuncularına yansıdı ve kaçınılmaz son gerçekleşti :)
Yine de bir gün bizim başımızda görmeyi çok isterim kendisini.
Abi Everton!ın teklifini reddetmişti zamanında onu dile getirmiştik Necip ile, son açıklamasında da Hırvatistanda çok mutlu olduğunu söylemiş, ilginç bir kişilik... :)
Abi Everton!ın teklifini reddetmişti zamanında onu dile getirmiştik Necip ile, son açıklamasında da Hırvatistanda çok mutlu olduğunu söylemiş, ilginç bir kişilik... :)
Evet evet. Olsun zamanı gelmiş artık bence :)
Gitsin, çalışsın, tecrübe kazansın. Daha bize gelecek :) Gelmeden önce bu tür şeyleri aradan çıkartalım :)
Evet evet. Olsun zamanı gelmiş artık bence :)
Gitsin, çalışsın, tecrübe kazansın. Daha bize gelecek :) Gelmeden önce bu tür şeyleri aradan çıkartalım :)
Serkan şu yaşananlardan sonra ben Bilic'in Türkiye'de bir takım çalıştıracağına ihtimal vermiyorum :D Hatta Türkiye'ye tatile bile gelmez sanırım...
ha gelirse de, içten içe geldiği takımın altını oyup intikam almak için gelir:D
Şaka bir yana, geleceği olan bir TD olduğu kesin...Ayrıca renkli de bir kişiliği var gibi...Birkaç yıla kadar iyi piyasa yapar Avrupa semalarında...Ancak ben hala Dünya kupası elemelerinde de milli takımın başında kalacağını düşünüyorum...
Şu resme bakar mısınız? Adam Nihat cıkarken alkıslıyor. Dedigim gibi hic ama hic antipatik gelmedi bana. Kendi gollerine sevindi, kacırdıklarına üzüldü. Cok dogaldı yani..
http://www.milliyet.com.tr/content/galeri/yeni/goster.asp?prm=0,7055475&id=14&galeriid=3877#galeriStart
benim aklımda da çok düzgün, oyuncularıyla iyi iletişimi olan, maçı yaşayan ve iyi futbol oynatan bir adam olarak kalacak.
maçı izlerken bize yakışacağını ben de düşündü valla. skibbe kumarı(olumlu ya da olumsuz hiç fikrim yok) yerine 50 kere tercih ederdim kendisini.
Serkan1905
22-06-08, 03:12
Adam canli canli maci yasiyor iste. Dersin ki kendisi de sahada. Sahipleniyor olayi iste.
Fighting Falcon
22-06-08, 03:52
Gorup gelecegi en yuksek yere kadar geldi.
Bundan sonrasi yokus asagi...
Ulan adamın üç maçını seyrettik ama ben de dahil neredeyse hepimize kendisini arzulatmış bir adam (TD olarak tabi :D:):):) ) bu bile ne kadar başarılı olduğunu gösterir.. İçi dolu bir Yılmaz Vural da diyebiliriz kendisine..
Bu arada sus işareti olayı bizim düşündüğümüz gibi değilmiş; maçın belrli bir anında gelişen bir dizi dyaloğun sonucunda oluşmuş..
http://galeri.sabah.com.tr/index.php?resimsira=1&galerisec=1383
Fotoğrafın yanıltmasıdır diyodum ben ama bildiğin Terim'e gider yapmış Bilic :)
vBulletin® v3.8.2, Copyright ©2000-2012, galatasaray.to