Tüm Versiyonu Göster : Selam Ahali...
Hayırdır yaw toplanmışınız, seçim meydanına dönmüş burası... :lol: Duydum ki dostlar hep buradaymış... Selam herkese... Uzun bir aradan sonra forum alemine dönme zamanı geldi diye düşündüm... Zeus'u tanımayan arkadaşlar için adım engin... Selamlar tekrar...
hos geldin engin,sevindirdin bizi.. kalici olman dilegiyle..
Bengü Cakmak
10-11-04, 20:51
hosgeldin :)
Kambersiz düğün olmaz derlermiş :wink:
Engin hoşgeldin,bundan sonra biralar senden :roll:
tanıyomuyum tanımıyomuyum emin değilim :roll:
ama hoşgeldin :wink:
Kambersiz düğün olmaz derlermiş :wink:
Engin hoşgeldin,bundan sonra biralar senden :roll:
Şimdi içiyorum bi yandan Oğuz abi gel buyur :) Valla heyecan yaptım şimdi bak özlemişim baya... Nasıl yazılacağını bile unutmuşum valla, profilime tıklayıp duruyorum mesajları okuyacağım diye... Avatar olayına da girerim birazdan imza falan önce bi tanışalım...
Hoşbulduk Bengue bu arada...
Belirteyim has Galatasaraylıyım, Trabzonluları sevmem, hele maçtan önce konuşup da maçtan sonra 15 gün ortadan kaybolanları hiç... :lol:
Ooo enginciğim hoşgeldin,uzun zamandan beri tövbeliydin beni kırmadın sağolasın.İstanbula ne zaman geliyorsun?antalyada denize giriliyormu hala?
Bizim arkadaş kemerde otel işletiyor aslında senle bir konuşmak lazım 8)
Belirteyim has Galatasaraylıyım, Trabzonluları sevmem, hele maçtan önce konuşup da maçtan sonra 15 gün ortadan kaybolanları hiç...
--------
kaiser nickli uyenin kafasina okkali bir tas isabet ettiginden bir sure yazamayacak sanirim..:) :)
Şimdi CM'de Almanya milli takımıyla Hollanda'ya karşı kazanmam gereken bir Avrupa Şampiyonası finalim var onu kazanıp kapatayım oyunu da okuyayım biraz neler varmış...
Bu arada hakkaten tövbeliydim forum işine Barış ama nedense bir anda gaza geldim sayende... Umarım geçen seferki gibi BBG evine benzemez ve uzun süre birlikte oluruz...
Belirteyim has Galatasaraylıyım, Trabzonluları sevmem, hele maçtan önce konuşup da maçtan sonra 15 gün ortadan kaybolanları hiç...
--------
kaiser nickli uyenin kafasina okkali bir tas isabet ettiginden bir sure yazamayacak sanirim..:) :)
Sağolsunlar galatasaraylılar yalnız bırakmadılar beni,msn i açtığım gibi üzerime üzerime geldiler ama fenerbahçe maçından sonra umarım lider oluruz yine 8)
M.Yasin Cakmak
10-11-04, 23:04
Hoşgeldin zeus
Omur The Little Big
10-11-04, 23:08
Hoşgeldin Zeus.
arkadaşı bi yerden hatırlıyorum sanki. :roll:
Benim yüzümden az kalsın facia ile sonuçlanacak olan bi ankara seyahatiniz olmuşmuydu acaba :lol:
Hoşgeldin kardeşim :)
arkadaşı bi yerden hatırlıyorum sanki. :roll:
Benim yüzümden az kalsın facia ile sonuçlanacak olan bi ankara seyahatiniz olmuşmuydu acaba :lol:
Hoşgeldin kardeşim :)
Onu bilhare konuşcaz... Bu arada arkadaş demeyelim lütfen düşmanız biz...
vBulletin® v3.8.2, Copyright ©2000-2012, galatasaray.to